- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ποιος δρακος σ'αρεσει: αυτος που εχω ηδη για υπογραφη, ή αυτος:

quote:Εγώ; Εσείς. Εσείς τα είπατε αυτά όχι εγώ! Δε είμαι λογοκλόπος εγώ.
ΝτοτορεΓια κοπτοραπτης εισαι πρωτος!
Εβγαλες ενα κειμενο πληρες νοηματων
απο δικα μας λογια.
Ατακτε!!!!
quote:Εγώ δεν έχω... Η Πάντι ίσως ξέρει να μας απαντήσει αφού αυτή τη βρίσκει με τις γάμπες.
Δεν ξερω Κατακτητη.
Μερικες κοπελες θελουν ωραιες ανδρικες γαμπες και κωλους.
Απιθανα πραγματα.Τι τον θελουν τον ωραιο κωλο σε μας?
Εχεις απαντηση?
quote:Κάτι θα ξέρω
DR κεφάτος ξύπνησες
τά έγραψες τέεεεεεελεια.............δέν σού ξέφυγε τίποτα
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/02/2011 19:28:38
Οχι τον ξαπλωτο δρακο,με τιποτα.
Δυο-τρεις ανδρες μειναμε στο τοπικ.
Ας κρατησουμε...οσο μπορουμε!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Ειναι θεμα βολεματος και διακριτικης επιταχυνσης η επιβραδυνσης του....εμβολου...
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:
Aπαντηση σε σχεση με την προτιμηση των γυναικων στους αντρικους κωλους....Ειναι θεμα βολεματος και διακριτικης επιταχυνσης η επιβραδυνσης του....εμβολου...
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
ενας "γυμνασμενος" ομως εχει και διαρκεια και αντοχη...DURACELL

quote:
Πρεντ
Οχι τον ξαπλωτο δρακο,με τιποτα.
Δυο-τρεις ανδρες μειναμε στο τοπικ.
Ας κρατησουμε...οσο μπορουμε!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
ok...
ΗΘΙΚΟ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ λοιπον.... εξαλλου "κρυβει" και τη χαρη του

quote:
Aπαντηση σε σχεση με την προτιμηση των γυναικων στους αντρικους κωλους....Ειναι θεμα βολεματος και διακριτικης επιταχυνσης η επιβραδυνσης του....εμβολου...
Ανδρες-Γυναικες 0-1
Καλο χτυπημα Τσες!!
Να περιμενεις κατι αναλογο.
Αργοτερα ομως,γιατι τωρα θα κανω διαλειμα.
Βαρεθηκα το παιζειν με τον λουπους στο μυθος.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Ανδρες-Γυναικες 0-1
Καλο χτυπημα Τσες!!
Να περιμενεις κατι αναλογο.
Αργοτερα ομως,γιατι τωρα θα κανω διαλειμα.
Βαρεθηκα το παιζειν με τον λουπους στο μυθος.
εν ειδες οτι τι απαντησα....

quote:quote:
ενας "γυμνασμενος" ομως εχει και διαρκεια και αντοχη...DURACELL
Ναι,το ξερω....
quote:
Ναι,το ξερω....
εμ για αυτο λεω και εγω οτι πρεπει να ειναι ευπαρουσιαστα τα οπισθια, τοσο των αρρενων οσο και των θηλεων.... ινα εχομε καλην υγειαν γενικοτερα ![]()
![]()
![]()

quote:quote:
Ναι,το ξερω....εμ για αυτο λεω και εγω οτι πρεπει να ειναι ευπαρουσιαστα τα οπισθια, τοσο των αρρενων οσο και των θηλεων.... ινα εχομε καλην υγειαν γενικοτερα
Kαι ακομη καλυτερες περιπτυξεις....
η φιλη σου τι κανει? πες της οτι μας ελλειψε και την περιμενουμε να μας πει και ενα γεια

quote:
Kαλα ειναι....Δεν μπαινει...Ειναι καθετη...Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
γιατι? την πειραξε κατι? ισα ισα, που ολοι ειπαμε οτι δεν υπαρχει προβλημα, απλα να συζηταμε περισσοτερο αυτο που ξεκιναμε να λεμε....
τελος παντων, αφου δεν θελει, να μην πιεζω...
παντως, πες της οτι η θεση της ειναι παντα ελευθερη για να ερθει αν το επιθυμησει...

quote:
ΝασαρουτακιΤι τους εκανες παλι και τους ζαλισες χθες?
Διαστημικη ναυτια επαθαν τα απροσαρμοστα!
Ακου..τρακτερ!!
κοίτα, εγω ως πλανητης φερνω πολλες στροφες, ετσι δεν φταιω αν ζαλιστικαμε λιγακι
.
οσο για το τρακτερ, ρωτα τον στιβ, αυτος ελεγε τραχτερομανιες!
εσυ τι νεα νικομαχε;;
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:
Νικι.... σωστα ομιλεις.... μια ερωτηση....
ποιος δρακος σ'αρεσει: αυτος που εχω ηδη για υπογραφη, ή αυτος:
Άν μπορώ να πω και εγώ την γνώμη μου,θα
προτιμούσα αυτόν που δεν κρατά στα χέρια του
την ταμπέλα!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:
γεια. οχι γιατι μας προκαλεις ναυτια
μα δεν μπορω να σταματησω, πλανητης ειμαι ![]()
δεν με λυπαστε τοσο δα μικρουλης πλανητουλης που ειμαι;;;![]()
μικρος και απροστατευτος![]()
Edited by - NASAROYTAKI on 04/02/2011 21:00:21