- Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
θεωρεις οτι εξ αιτιας μου κλειδωθηκε το παλιο τοπικ με τις προφητειες και οχι απο τα μπινελικια που ριχνατε χριστιανοι ανθρωποι?
Θεωρώ ότι αν δεν ξύπναγε ο Ιωάννης βασιλεύς μέσα σου και όλο το κακό συναπάντημα της καφρίλας, θα γλίτωνα μεγάλη φασαρία.
quote:
κι απ ο,τι παρατηρω, το τοπικ το δημιουργησε ο Schwabe, τι θα παρεις και θα μεταφερεις σε αλλο φορουμ?
Αυτό γιατί να το μεταφέρω; Άχρηστο είναι.
quote:
οσο για τις ερωτησεις μου, απαντησεις δεν ειδα, οπως συνηθως αλλωστε...
Και για ποιον λόγο ακριβώς να σου απαντήσω; Πελάτη σε έχω και δεν το 'ξερα;
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
«Αυτό γιατί να το μεταφέρω; Άχρηστο είναι.»
Άχρηστα topics δεν υπάρχουνε.
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, πολλές φορές, ΝΑΙ.![]()
![]()
![]()
quote:
ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, πολλές φορές, ΝΑΙ.
Μ' αρέσει που έχεις αυτογνωσία ότι είσαι άχρηστος σαν συμμετέχων ρε μπαγάσα. ![]()
![]()
![]()
----------------------
quote:WWalker
Μ' αρέσει που έχεις αυτογνωσία ότι είσαι άχρηστος σαν συμμετέχων ρε μπαγάσα.
κι εσυ σαν καλος χριστιανος παντα μεσα στην αγαπη!!! ![]()
σε ειδα κι αλλου - παντα με τον καλο τον λογο στο στομα!
quote:Θεωρώ ότι αν δεν ξύπναγε ο Ιωάννης βασιλεύς μέσα σου και όλο το κακό συναπάντημα της καφρίλας, θα γλίτωνα μεγάλη φασαρία.
τιμη μου σαν Βασιλευς Ιωαννης ο Κάλος ο Πρωτος αν εξ αιτιας μου εκλεισε το τοπικ με τα παραλληρηματα - αλλα κατι μου λεει οτι εφταιγαν τα δικα σας χριστιανικα μπινελικια. ![]()
εγω απλα αποκαλυψα την ιδιοτητα μου εφοσον με αποκαλυψατε... ![]()
εχω κι ενος πολεμου να ηγηθω τελη Νοεμβρη (ετσι δεν λεγατε?) και βαριεμαι...
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Άχρηστα topics δεν υπάρχουνε.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, πολλές φορές, ΝΑΙ.
quote:
Μ' αρέσει που έχεις αυτογνωσία ότι είσαι άχρηστος σαν συμμετέχων ρε μπαγάσα.
Μάλιστα!
Εδώ έχουμε ένα υποννοούμενο κι έπειτα έχουμε μια προσβολή.
Εάν εσάς σας καλύπτει αυτό το είδος διαλόγου και σας φαίνεται πολιτισμένο, εμένα ως αναγνώστη και μέλος των συζητήσεων εδώ μου φτάνει και μου περισσεύει.
Απλά με ξενίζει σαν γεγονός γιατί και οι 2 μου είχατε δείξει οτι, όχι μόνο γνωρίζετε αρκετά πράγματα σαν άνθρωποι, αλλά κι οτι μπορείτε να τα μεταδώσετε στον άλλον.

In anticipation of my resurrection...
quote:
κι εσυ σαν καλος χριστιανος παντα μεσα στην αγαπη!!!
Καλό λόγο στο στόμα έχω μόνο όταν και ο άλλος είναι πρόθυμος να τον ανταποδώσει. Όταν ο άλλος μπαίνει με ύφος και αέρα μέσα και με πλακώνει στην ειρωνία ή στην κοροιδία χωρίς καν να μου έχει ξαναμιλήσει, τα παίρνω στο κρανίο. (βλέπε "Ο έχων 2 χειτώνες τους κάνει... 1000")
Έχω βαρεθεί να το λέω ότι είμαι ένας πάρα μα πάρα πολύ κακός χριστιανός, οπότε άνθρακες ο θησαυρός σου περί καλού χριστιανού.
quote:
σε ειδα κι αλλου - παντα με τον καλο τον λογο στο στομα!
Παλαιότερα ήμουνα πιο συγκαταβατικός και πολύ πιο διατεθειμένος να κάνω διάλογο, να βάλω κάτω επιχειρήματα για να αποδείξω κάτι. Σύντομα το πήρα απόφαση πως στο ΜΥΘΟΣ&ΘΡΗΣΚΕΙΑ (συγκεκριμένα), όσα επιχειρήματα και να βάλεις κάτω, δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα για έναν απλό λόγο: υπάρχουν άτομα που δεν βρίσκονται εδώ για να κάνουν συζήτηση, αλλά ντόρο, όπως ο Schwabe, που το έχει παραδεχθεί κιόλας, όταν του είπα πως δεν είναι πειστικός ότι "δεν είναι εδώ για να πείσει, αλλά για να παρουσιάσει την πλευρά του".
Θυμάμαι, μια άλλη φορά, το 'χαμε ρίξει στην αστρονομία σε ένα θέμα σχετικό με το αν υπάρχει Θεός (όχι χριστιανικός, γενικότερα), και αφού έστρωσα τον κ*** μου κάτω να κάνω ολόκληρη ανάλυση σχετικά με το τι θα μπορούσε να αναχθεί στον Θεό και γιατί χρειάζεται στο σύμπαν, αυτό που εισέπραξα ήταν θετικά σχόλια από 2-3 άτομα, και έναν να πετάγεται και να μου λέει: "ΡΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!".
Έκτοτε το πήρα απόφαση πως εδώ δεν γίνεται διάλογος, αλλά του Κουτρούλη ο γάμος, και τα έχω παρατήσει. Αυτό το οποίο κάνω είναι να κοιτάω από εδώ κι από εκεί να δω μήπως ξεπέσει καμμιά σοβαρή άποψη, και αν έχω όρεξη, να απαντήσω κάπου με ότι ξέρω, όπως στην αρχή του θέματος.
Ούτως ή άλλως, η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί ώστε να μπω στην διαδικασία να κάνω διάλογο: οι ίδιοι οι moderators/administrators είναι είτε ανύπαρκτοι όταν γίνεται χαμός (πως ήταν στις Προφητείες Αγίων; έτσι και χειρότερα) είτε επεμβαίνουν επιλεκτικά και μεροληπτικά.
Σε όλα αυτά να προσθέσω και το ότι το έχω πάρει απόφαση πως δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται η κοινή γνώμη ή να την επηρεάσω, αλλά πολύ απλά το τι αποδέχομαι εγώ και μόνο. Με άλλα λόγια, λίγο με νοιάζει το αν "η πλέμπα" νομίζει πως ο άνθρωπος ήρθε στην γη από ένα διαστημοπλοιο με ένα μεγάλο "Ε" πάνω του, ή πως ο άνθρωπος έχει κοινό πρόγονο με τον πίθηκο, αρκεί *εγώ* να ξέρω πως αυτό το οποίο πιστεύω είναι το σωστό (για εμμένα). Σε αυτό έχει συμβάλει δραστικά το γεγονός ότι θεωρώ την έκφραση αδύνατη να μεταδώσει στον -αδιάφορο και απαίδευτο- για εμμένα κόσμο, αυτό που έχω στο μυαλό μου (και όχι, δεν μιλάω για θεολογία).
quote:
εχω κι ενος πολεμου να ηγηθω τελη Νοεμβρη (ετσι δεν λεγατε?) και βαριεμαι...
Μιλάγαμε για 2,5 χρόνια από τώρα, τέλη 2007-αρχές 2008. Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι μια πληροφορία αμφιβόλου προελεύσεως από ένα βιβλίο που κατέχει ο 22.
--------
quote:
Μάλιστα!
Εδώ έχουμε ένα υποννοούμενο κι έπειτα έχουμε μια προσβολή.
Εάν εσάς σας καλύπτει αυτό το είδος διαλόγου και σας φαίνεται πολιτισμένο, εμένα ως αναγνώστη και μέλος των συζητήσεων εδώ μου φτάνει και μου περισσεύει.
Απλά με ξενίζει σαν γεγονός γιατί και οι 2 μου είχατε δείξει οτι, όχι μόνο γνωρίζετε αρκετά πράγματα σαν άνθρωποι, αλλά κι οτι μπορείτε να τα μεταδώσετε στον άλλον.
Πλάκα κάνουμε Incubus, ηρέμησε.
----------------------
Edited by - WWalker on 25/11/2005 15:41:51
«Εάν εσάς σας καλύπτει αυτό το είδος διαλόγου και σας φαίνεται πολιτισμένο, εμένα ως αναγνώστη και μέλος των συζητήσεων εδώ μου φτάνει και μου περισσεύει.»
Φίλε μου, δεν έχεις άδικο. Καθόλου άδικο!
Σε μια προσβλητική αναφορά του WWalker, απάντησα αόριστα, και αυτό έτσι θέλησα να το διατηρήσω ως διατύπωση, μιας και δεν φημίζομαι καθόλου θα έλεγα για το ότι «μασάω» τα λόγια μου ή ότι φείδομαι απαντήσεων.
Εάν σκοπός μου ήταν να απευθύνω τον χαρακτηρισμό στον συγκεκριμένο, τότε κάλλιστα θα το είχα κάνει.
Ωστόσο, όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται τελικά.
Αυτά ως μια διευκρίνιση.
quote:
Σε μια προσβλητική αναφορά του WWalker, απάντησα αόριστα, και αυτό έτσι θέλησα να το διατηρήσω ως διατύπωση, μιας και δεν φημίζομαι καθόλου θα έλεγα για το ότι «μασάω» τα λόγια μου ή ότι φείδομαι απαντήσεων.Εάν σκοπός μου ήταν να απευθύνω τον χαρακτηρισμό στον συγκεκριμένο, τότε κάλλιστα θα το είχα κάνει.
Άρα αγαπητέ, συμφωνούμε ότι αναφερόσουνα στον εαυτό σου.
quote:
μιας και δεν φημίζομαι καθόλου θα έλεγα για το ότι «μασάω» τα λόγια μου ή ότι φείδομαι απαντήσεων.
Εσύ; Μπαααα.... Γιατί το λες αυτό αγαπητέ; Αφού πολλάκις έχουν συμβεί καταγεγραμμένα περιστατικά κατά τα οποία δεν μπορούσες να απαντήσεις και κατηγορούσες τον συνομιλητή σου για... "εσχατολογικά δεκανίκια" και "καπηλείες" (γραφικός είχες καταντήσει) χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί ο χαρακτηρισμός αυτός.
----------------------
Edited by - WWalker on 25/11/2005 19:58:05
«Άρα αγαπητέ, συμφωνούμε ότι αναφερόσουνα στον εαυτό σου.»
Συμφωνούμε ότι…..μάλλον δεν μιλάμε όλοι ελληνικά εδώ μέσα!
WWalker:
«..και κατηγορούσες τον συνομιλητή σου για... "εσχατολογικά δεκανίκια" και "καπηλείες" (γραφικός είχες καταντήσει) χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί ο χαρακτηρισμός αυτός.»
Τα εσχατολογικά φούμαρα που χαριεντίζεσαι (και το χειρότερο? Ότι….ακόμη και αυτά δεν γνωρίζεις!) είναι ένα τέλμα. Το ότι δεν είσαι σε θέση να «προχωρήσεις», συμπεριλαμβανομένης και της ημιμάθειας σου σε θεολογικά & ιστορικά ζητήματα, σε φέρνουνε στην κατάσταση αυτής της αντίδρασης.
Λυπάμαι που τα λέω έτσι «χύμα», αλλά έχω την αίσθηση ότι ίσως έτσι βοηθηθείς περισσότερο.
Άντε γεια.
quote:
WWalker:
«Άρα αγαπητέ, συμφωνούμε ότι αναφερόσουνα στον εαυτό σου.»Συμφωνούμε ότι…..μάλλον δεν μιλάμε όλοι ελληνικά εδώ μέσα!
Ανάλογα από που είσαι...
πως λέει η διαφήμιση; "Αντελαλουνε ριματιές, αντελαλούν ραχούλες, απ'τα πουλά τα εσεμες, που στέλνου'τσ'ομορφούλες". Τέτοιο πράγματα.
quote:
WWalker:
«..και κατηγορούσες τον συνομιλητή σου για... "εσχατολογικά δεκανίκια" και "καπηλείες" (γραφικός είχες καταντήσει) χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί ο χαρακτηρισμός αυτός.»Τα εσχατολογικά φούμαρα που χαριεντίζεσαι (και το χειρότερο? Ότι….ακόμη και αυτά δεν γνωρίζεις!) είναι ένα τέλμα. Το ότι δεν είσαι σε θέση να «προχωρήσεις», συμπεριλαμβανομένης και της ημιμάθειας σου σε θεολογικά & ιστορικά ζητήματα, σε φέρνουνε στην κατάσταση αυτής της αντίδρασης.
Λυπάμαι που τα λέω έτσι «χύμα», αλλά έχω την αίσθηση ότι ίσως έτσι βοηθηθείς περισσότερο.
Ουσιαστικά με επιβεβαιώνεις.
Μόλις πριν είπα ότι όταν ξεμένεις από επιχειρήματα, το ρίχνεις στα περί... εσχατολογικών φουμάρων και άλλα τέτοια απαράδεκτα.
Τώρα τι να σου πω, αν νομίζεις πως με το να αναμασάς ένα συγκεκριμένο μοτίβο λέξεων πείθεις κανέναν πως τα λες... <<χύμα>>, σου αξίζουν συγχαρητήρια.
Ουσιαστικά, την ίδια δουλειά θα μπορούσε κάποιος να προγραμματίσει ένα scriptάκι να την κάνει. Απλώς θα αναμασάει λέξεις και θα τις ξεφουρνίζει για... απαντήσεις.
----------------------