ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/09/2003, 14:05:29
quote:
Το θέμα γενάται με την προβολή του De Grecias JR (junior) απο τα κανάλια να δηλώνει πόσο αγαπάει την Ελλάδα με άπταιστα ελληνικά , και πόσες ζεμπεκιές "χτύπησε" κατα τις μεταμεσονύκτιες εξορμήσεις του.

Ισως να αγαπάει την Ελλάδα, να είναι εξπέρ στα ζειμπέκικα αλλα
οφείλω να ομολογήσω την αντιπάθεια μου, οσο αφορά το ύφος τους εννοώ και τον ``Νικόλαο`` και τον αλλον ξεχνάω πως τον λένε.

Το πρόβλημα steelspring είναι οτι πολλοί απο εμάς θα έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτούς τους ανθρώπους λόγω Ολυμπιάδας και ορισμένοι απο εμάς θα συνεργαστούμε μαζί τους.

Βλέπω λοιπόν τον ντε γκρέτσια να είναι αρκετά δημοφιλής στους δρόμους ακόμα και αυτοί που τον αντιπαθούν σπεύδουν να του χαρίσουν ενα πλατύ χαμόγελο και ισως και μία ``υπόκλιση`` οταν πρίν είχαν δηλώσει αυτά που εκφράζει ο ΑΙΟΝ. Και χειρότερα μάλιστα.
Γιατί αυτή η αλλαγή?

12/09/2003, 14:09:00
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΝΑΙ ΞΥΠΝΑ ΜΝΗΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ....
ΑΛΛΑ ΕΠΩΔΥΝΕΣ....

ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

12/09/2003, 14:17:55
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!
ΕΤΣΙ;
ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

Σοβαρέψου καποδίστρια. Nα μου πείς για τον πατέρα του στα νιάτα του εντάξει ήταν ομορφόπαιδο αν και χαραμοφάης οπως λέει ο ΑΙΟΝ ε, έφερε και ενα χρυσό μετάλλιο.

Edited by - allzzaro on 13/09/2003 17:47:47

12/09/2003, 14:22:36
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΝΑΙ ΞΥΠΝΑ ΜΝΗΜΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΚΑΛΕΣ....
ΑΛΛΑ ΕΠΩΔΥΝΕΣ....

Συμφωνώ avatargr,

Στη θέα του ντε γκρέτσια ομως τα πράγματα αλλάζουν. Και αυτό το λέω εκ πείρας. Το εχω δεί με τα μάτια μου. Ανθρωποι που τον έβριζαν χυδαία του έκαναν υπόκλιση.

12/09/2003, 14:27:21
quote:
τσ τσ τσ τσ τι δράμα κι αυτό βρε παιδί μου

ΩΡΙΩΝΑ να το βράσω το πριγκηπιλίκι. Εγώ βλέπω οτι είναι αρρωστημένη κατάσταση το να είσαι βασιλιάς. Και ειδικά στη σημερινή εποχή.
Πάρε παράδειγμα τον Κάρολο. Τον εχουν γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Κάπου εχουν βρεί στη φόρα τα ψυχολογικά του προβλήματα.

12/09/2003, 15:33:17
Τώρα κάτι αλλο. Εδώ ο ντε γκρέτσια αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα. Τα χρηματα τα οποία πήρε απο το ελληνικό κράτος τα επενδύει στο Ιδρυμα ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ερχόμενος στην Ελλάδα, και αντιμετωπίζοντας το λαομίσητο θεσμό της μοναρχίας που εκπροσωπεί προσπαθεί να τον αποκαταστήσει.
Εφόσον θα κουβαλά την ρετσινιά εφόρου ζωής για πιό λόγο αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα αφού δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητός άσχετα τους θεατρινισμούς ορισμένων.
Τι κρύβεται πίσω απο ολα αυτά?

12/09/2003, 15:45:40
Μα, αγαπητέ allzzaro, είναι δυνατόν να λυπάσαι αυτή τη στρατιά των χαραμοφάηδων, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται γαλαζοαίματοι και οι οποίοι, ακόμη κι αν σήμερα αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία, έχουν κερδίσει όλα τα πλούτη, τη δόξα και το σεβασμό μόνο λόγω του φανταχτερού ονόματός τους;

Εντάξει, σύμφωνοι ως προς το να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους, αλλά όχι και να τους λυπόμαστε κιόλας...

12/09/2003, 16:06:52
Mα durden alie δεν λυπάμαι τους γαλαζοαίματους.
Λυπάμαι τους ανθρώπους αυτούς που αναγκάστηκαν να γεννηθούν βασιλιάδες.
Χίλιες φορές να γεννηθείς μετανάστης , παιδί των τριτοκοσμικών χωρών, παρά δυστυχισμένος κομπλεξικός και να σε αναγκάζουν πρίγκηπας τώρα να φέρνεις γυροβολιές ζεμπεκιές , και να μην εχεις ενα όνομα και να σε δέρνει η ιστορία σου και εσύ να φέρνεις γυροβολιές.
Πιστεύω να γίνονται κατανοητός καταβάλλω προσπάθεια σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ δεν ξέρω αν εχω βρεί τις κατάλληλες εκφράσεις.

12/09/2003, 16:16:05
OK...τότε αλλάζει το πράγμα...

Όμως, πολύ αμφιβάλλω αν οι ίδιοι το βλέπουν όπως εσύ...Αντίθετα, μάλλον τρέφονται από την κίτς γκλαμουριά που τους περιβάλλει...Και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως οι Ντε Γκρέτσια, διατηρούν τις φιλοδοξίες τους για αναβίωση "περασμένων μεγαλείων". Διαφορετικά γιατί να ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας; Μήπως επειδή "αγαπούν την Ελλάδα"; Δεν το νομίζω!

steelspringΜέλος
12/09/2003, 16:23:39

Ποιός τελικά δικαιώθηκε;
quote:
Ο ίδιος ο Γλύξμπουργκ δεν χάνει την ευκαιρία να ζητά μία επανένταξη του στην πολιτική ζωή της χώρας, ενώ ποτέ δεν εγκατέλειψε πραγματικά την αξίωση του στον τίτλο του τέως βασιλιά. Μετά όμως το χαστούκι που έφαγε από την Ετρώπη του έμεινε μόνο να ζητάει τα σπίτια του καταντώντας αρκετά γελοίος, ένας πρώην μονάρχης που ζητάει τα σπίτια του, όπως θα τα ζητούσε οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας.

Κατά κάποιον τρόπο αυτό που δεν κατάφεραν εδώ και πολλά χρόνια όλα τα χρόνια του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα, δηλαδή να απογυμνώσουν το βασιλιά το κατάφερε η Ευρωπαϊκή Ένωση με την απόφασή της, η οποία στο σημείο του τίτλου ήταν τόσο σοβαρή που ανησύχησε σφόδρα τους Άγγλους σχετικά με τη μεταχείριση που θα έχουν από το ίδιο Δικαστήριο οι δικοί τους βασιλιάδες (άρθρο της Guardian).

Απο άρθρο για την βασιλική περιουσία
http://virtuals.compulink.gr/oakke/Periousia%20Glisbourg.htm

12/09/2003, 16:49:34
χμ... ναι δικαιώθηκε οσο αφορά την αποζημίωση. Ούτως ή αλλώς και το Ευρ. Δικαστήριο να τον δικαίωνε στο οσο αφορα τον τίτλο δεν θα δικαιωνόταν απο το Σύνταγμα.
Ασχετα το πως το βλέπω εγώ απο ανθρωπιστικής άποψης .. καλά εδω το βλέπω εγώ διαφορετικά .. οχι πως εχω δίκιο .. τέλος πάντων αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο , αλλά νομίζω οτι ο ερχομός του κάπου προσβλέπει. Το πρόσχημα του ιδρύματος οπου επενδύει ολα τα χρήματα που πήρε η φιλοελληνική του νοοτροπία καθώς και το λαικίστικο στύλ σίγουρα θα εχουν επακόλουθα στην ενταξη της πολιτικής δραστηριότητας αν οχι του ιδιου κάποιου αλλου..Μήπως ξεκινήσει ενα νέο είδος μοναρχίας σαν και αυτό του τέως Βούλγαρου μονάρχη σημερινού Προέδρου?
Μήπως κάποιοι αλλοι σκέφτονται πρίν απο μας ... για μας.