- H αλληγορική διδασκαλία του Ομήρου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Είσαι ΨΕΥΤΗΣ
Γιατί τουλάχιστον τέσσερα άτομα είδαν αυτό που έγραψες:
"Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα με τις βλακείες σας ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. Άει στο διάολο! "
δηλαδή εγώ, ο Νικόμαχος, ο Αιθεροβάμονας και ο kost, κι εσύ επιμένεις οτι δεν το έγραψες ποτέ.
Είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ
Γιατί ισχυρίζεσαι πως εγώ και ο Νικόμαχος παραποιήσαμε τα γραφόμενά σου, πράγμα που τουλάχιστον δύο μάρτυρες, ο Αιθεροβάμονας και ο kost, βεβαιώνουν πως δεν συνέβη.
Είσαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
Γιατί όλα αυτά τα έκανες σκοπίμως, μεταφέροντας τις ευθύνες για τη συμπεριφορά σου σε άλλους.
Είσαι ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ
Γιατί για δεύτερη φορά, μετά από την περίπτωση του Αμεινία, θεωρείς πως εγώ, ο Νικόμαχος και ο Αιθεροβάμονας πλέον, είμαστε ένα και το αυτό πρόσωπο, προκειμένου να σου βγεί το παραμύθι.
Είσαι ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ
Γιατί θεωρείς, πως στο πρόσωπό σου διώκεται ο χριστιανισμός, και όχι όλες οι παραπάνω συμπεριφορές σου.
Για όλα τα παραπάνω, θεωρώ πως η παρουσία σου εδώ μέσα είναι αντικανονική.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
regulusΕίσαι ΨΕΥΤΗΣ
Γιατί τουλάχιστον τέσσερα άτομα είδαν αυτό που έγραψες:
"Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα με τις βλακείες σας ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. Άει στο διάολο! "
δηλαδή εγώ, ο Νικόμαχος, ο Αιθεροβάμονας και ο kost, κι εσύ επιμένεις οτι δεν το έγραψες ποτέ.
Είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ
Γιατί ισχυρίζεσαι πως εγώ και ο Νικόμαχος παραποιήσαμε τα γραφόμενά σου, πράγμα που τουλάχιστον δύο μάρτυρες, ο Αιθεροβάμονας και ο kost, βεβαιώνουν πως δεν συνέβη.
Είσαι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
Γιατί όλα αυτά τα έκανες σκοπίμως, μεταφέροντας τις ευθύνες για τη συμπεριφορά σου σε άλλους.
Είσαι ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ
Γιατί για δεύτερη φορά, μετά από την περίπτωση του Αμεινία, θεωρείς πως εγώ, ο Νικόμαχος και ο Αιθεροβάμονας πλέον, είμαστε ένα και το αυτό πρόσωπο, προκειμένου να σου βγεί το παραμύθι.
Είσαι ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ
Γιατί θεωρείς, πως στο πρόσωπό σου διώκεται ο χριστιανισμός, και όχι όλες οι παραπάνω συμπεριφορές σου.
Για όλα τα παραπάνω, θεωρώ πως η παρουσία σου εδώ μέσα είναι αντικανονική.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Το ότι υπομένω ταπεινά promitheus90 όλα αυτά δεν είναι χριστιανικό; Το βλέπεις; Δε σταμάτησε από την ώρα που μπήκα εδώ πέρα ...
quote:
regulus
Το ότι υπομένω ταπεινά promitheus90 όλα αυτά δεν είναι χριστιανικό; Το βλέπεις; Δε σταμάτησε από την ώρα που μπήκα εδώ πέρα
Μια λέξη ακόμη,που παρέλειψε ο DSM.
Θα μου κοστίσει μια εβδομάδα...περισυλογής,αλλά αν δεν το πώ θα σκάσω!!
ΕΙΣΑΙ και ΜΑΛΑΚΑΣ !!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
1/3/2013
Θα μου κοστίσει μια εβδομάδα...περισυλογής,αλλά αν δεν το πώ θα σκάσω!!
ΕΙΣΑΙ και ΜΑΛΑΚΑΣ !!!ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ορίστε η απόδειξη των όσων λέω! Έχει τόση εμπάθεια που φανερωθηκε πλέον. Και δεν είναι αυτό μόνο. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχει ΚΑΜΜΙΑ ποινή. Καμμιά σοβαρή ποινή. Ασε που κάθε λίγο εδώ και κάποιες ώρες ο υπολογιστής κάνει διάφορα περίεργα μόλις διαβάζω μυνήματα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Ίσως να μην είναι τυχαίο που ο ιός που με επισκέφτηκε τελευταία ήρθε τις μέρες που μπήκα στο esoterica.
quote:
regulus
Ασε που κάθε λίγο εδώ και κάποιες ώρες ο υπολογιστής κάνει διάφορα περίεργα μόλις διαβάζω μυνήματα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Ίσως να μην είναι τυχαίο που ο ιός που με επισκέφτηκε τελευταία ήρθε τις μέρες που μπήκα στο esoterica.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το πιστεύω αυτό.Σε χρίζω αρχηγό των ΗΧΟ.
Ο αντίχριστος είμαι βρε,μπήκα στον υπολογιστή σου και το βράδυ θα σου σβήσω και το καντήλι πάνω απο το κεφάλι σου.Μόρα θα γίνω και θα κάτσω στο σβέρκο σου.
Και θα σου κάψω και το...εκλογικό σου βιβλιάριο!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν το πιστεύω αυτό.Σε χρίζω αρχηγό των ΗΧΟ.
Μια μανία που εχεις να μου παραχωρείς τη θέση σου!
Και εγώ σε χρίζω ΜΑΧΟ.
ΘΑ το βρεις εσυ είσαι έξυπνος όχι σαν εμένα.
quote:
Ο αντίχριστος είμαι βρε,μπήκα στον υπολογιστή σου και το βράδυ θα σου σβήσω και το καντήλι πάνω απο το κεφάλι σου.Μόρα θα γίνω και θα κάτσω στο σβέρκο σου.
Αν έρθεις με γυναικεία μορφή , θα άλλαξω θέση και θα βρεθείς να κάθεσαι αλλού. Πρόσεξε μη τρυπήσει τίποτε.
quote:
Και θα σου κάψω και το...εκλογικό σου βιβλιάριο!!
Πρέπει να εχεις πολύ καιρό να ψηφίσεις εσυ ...αλλά μπορεί και να μην ψήφιζες λόγω ακαταλόγιστου.
Ποινές λέω ε; Όχι διαγραφές. Μη το παρεξηγήσουμε. Νομίζω μερικές ποινές μερικών ημερών, είναι καλές, για να πάει ο καθένας στη γωνία της σκέψης. Και για μένα ακόμα, για να μη αμελώ άλλες υποχρεώσεις για να ασχολούμε με τις καταστάσεις αυτές.
quote:και μια αφιέρωση
http://www.youtube.com/watch?v=5nV9BOoeR1Q
Αντί αυτης σου δείχνω τι ειναι μουσική με αυτην εδω
https://www.youtube.com/watch?v=PEKSiAJ23Fw
quote:
Ασε που κάθε λίγο εδώ και κάποιες ώρες ο υπολογιστής κάνει διάφορα περίεργα μόλις διαβάζω μυνήματα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Ίσως να μην είναι τυχαίο που ο ιός που με επισκέφτηκε τελευταία ήρθε τις μέρες που μπήκα στο esoterica.
Είναι γνωστά τα καμώματα του Νικόμαχου.
Μόλις κάποιος τον κοντράρει,τσουπ,του φυτεύει έναν ιό.
Τον έχω παρακαλέσει να μην είναι τόσο σκληρός.Τίποτα.
Έχω χρησιμοποιήσει και τα μεγάλα μέσα(ξέρεις ως admin
).Τίποτα και πάλι.
Έχω προσπαθήσει να τον μπανάρω, όπως έχεις ζητήσει επισταμένως.
Τίποτα.Μόλις πάω να εφαρμόσω την ποινή,πετάγεται ο ιός και μου κλείνει το PC.
Δάσκαλε,είναι ανίκητος.Και αυτό το φιλαράκι του ο DSM,τα ίδια.
Μόνο αυτούς τους δυο δεν πιάνει ο ιός...Αυτό κι αν είναι αποδεικτικό στοιχείο.
Άσε λίγο χρόνο.
Έχω παραγγείλει το ειδικό PC ,διαβασμένο από κομπιουτερά παπά.
Θα το ρίξω στη μάχη,μπας και λάμψει η αλήθεια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Θέλεις κανένα malware βραδυάτικα?
Υπερασπίζεσαι κι εσυ τον regulus σαν τον Ντοτορο?
Μήπως ζηλεύεις που δεν σε διαολόστειλε?![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Regulus,
quote:
Θ Ε Ο Υ Λ Η Σ.
quote:
regulus - Απεστάλη: 09/03/2013, 08:04:51 (Σελ. 9)Όπως θα έχετε δει ήδη οι συντονιστές και οι διαχειριστές δεν έγραψα αυτά που παραθετουν σε quotes τα μέλη ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και DSM στο πρώτο post που φέρομαι να λέω να πάτε στο διάολο. Περίμενα να δω αν θα το πείτε αλλά τους καλύπτετε.Την έκφραση αυτή δεν την έγραψα, είχα βάλει τελείες "..." και τη συμπληρώσανε αυτοί και στα δύο σημεία, όπως και τη λέξη "βλακείες".Η αρχική φράση ήταν "Ρε δε με παρατάτε λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα ... ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. ..." Όταν έσβησα το μύνημα δεν είχα δει ότι είχαν κάνει αλλοιωμένο quote γιατί είχα αφήσει ανοιχτό το browser στη διόρθωση μυνήματος, σκεπτόμενος αν πρέπει να το αφήσω ή όχι, κάνοντας ταυτόχρονα άλλη δουλειά. Γιαυτό και άργησα να απαντήσω και δεν το έθιξα και στις επόμενες απαντήσεις, υιοθετώντας το σαν να το έγραψα εγώ και χωρίς να πω ότι είναι δικό μου, για να δω τι θα πει η διαχείριση (συντονιστές κλπ.). Εσείς λοιπόν που πιθανότατα θα έχετε κάποιο αποθηκευμένο αρχείο από όσα γράφονται στο φόρουμ και σβήνονται καθώς και από τα προσωπικά μηνύματα μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι λέω την αλήθεια στα παραπάνω και περιμένω να το κάνετε.
Εκτός και αν αυτά τα δύο μέλη μπορούν να αλλοιώνουν ΚΑΙ αυτά.
Τι ισχυρίζεσαι λοιπόν regulus:
Ότι έγραψες την αθώα φράση ""Ρε δε με παρατάτε λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα ... ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. ..." ".
Προφανώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να τη σβήσεις εφόσον δεν περιλαμβάνει κάτι που να είναι εκτός ορίων, όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει.
Εσύ όμως αμφιταλαντευόσουν έχοντας ανοιχτό το edit:
να τη σβήσεις, να μην τη σβήσεις.
Τελικά, αποφάσισες ότι το "σας βαρέθηκα" και το "απαντάτε άλλα αντί άλλων" είναι πολύ βαριές κουβέντες για να τις ξεστομίζει ένας άγιος άνθρωπος οπότε έσβησες κάθε ίχνος του μηνύματος.
Για να διαπιστώσεις μετά ότι... είχαν παραλλάξει αυτά που έγραψες!!! Ο DSM και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Και έγραψαν και οι δύο στο quote το εξής:
"Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα με τις βλακείες σας ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. Άει στο διάολο! ".
Δεν έκανες όμως τίποτε γι' αυτό εκείνες τις δύσκολες ώρες, αλλά υπέμενες την κριτική των DSM, ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, AitheroVamon και δήλωσες ότι δεν θα πάρεις πίσω αυτά που έγραψες (και μάλιστα ξανάστειλες στο διάολο τους "αυτούς" και όχι τους "άλλους" που δε φταίνε), για να μας δοκιμάσεις!!
Επανήλθες φυσικά το επόμενο πρωϊνό για να αποκαλύψεις τη σκευωρία.
Σε ποιον προσπαθείς να πουλήσεις αυτά τα παράλογα παραμύθια regulus;
Βέβαια, μέρες που είναι - Απόκριες - θα πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι στους μασκαράδες!
Καλό καρναβάλι λοιπόν regulus, το καταλάβαμε ότι είναι δύσκολο να πεις συγνώμη. Σε άλλη περίπτωση θα είχαμε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σου. Όχι μόνο επειδή διαολόστειλες κάποιους ανθρώπους χωρίς καν να σε προκαλέσουν, αλλά επίσης γιατί δημιούργησες μια ολόκληρη συνομωσία και ενέπλεξες πολλούς συζητητές, καταστρέφοντας τη ροή ενός θέματος, μόνο και μόνο διότι δεν μπορείς να παραδεχτείς μια πράξη σου.
Αλλά δεν θα σε απενεργοποιήσουμε.
Πιστεύουμε ότι η συμπεριφορά σου αυτή ήταν τόσο προφανής που αυτογελοιοποιήθηκες.
Κάτσε λοιπόν μέσα στα forums και απόλαυσέ το.
Κατά τα άλλα, έχεις ήδη προειδοποιηθεί και σε άλλο θέμα. Δεδομένων και των παρεκκλίσεων στο παρόν, περιττό να σου πω ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει στο ελάχιστο. Φρόντισε να σταματήσεις τις προκλήσεις.
Ας συνεχιστεί τώρα το θέμα.
kost μη στεναχωριέσαι για την εκτροπή του θέματος, όλα διδακτικά είναι ![]()

quote:
Αμαλία
Πιστεύουμε ότι η συμπεριφορά σου αυτή ήταν τόσο προφανής που αυτογελοιοποιήθηκες.
Ωχ!!!![]()
![]()
DSM ετοιμάσου για δεύτερο γύρο.Τώρα δεν μας ξεπλένει ούτε το ποτάμι της Καλλιρόης!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Με άτομα που τα έχω κατατάξει στην κατηγορία γραφικά,δεν δύναμαι να θυμώνω πλέον.
Ούτε να αντιμετωπίζω σοβαρά.
Καμμιά πλακίτσα,κανένα χιουμοράκι,κανένα δουλεματάκι,τέτοια πράγματα.
Κι ο δάσκαλος προσφέρεται τα μάλα.
Όταν τον αντιμετώπιζα ακόμα στα σοβαρά,είχαμε τα γνωστά.Μέχρι που με έχρισε και όλα έγιναν χαμογελαστά-τουλάχιστον-
Τώρα έχρισε κι άλλους.Μεγαλώνει συνεχώς η ...ηγετική ομάδα που φαντάζεται ο ...δάσκαλος.
Αμεινίας,Νικόμαχος,DSM,Aitherovamon,Αμαλία, είμαστε στη φαντασία του, ένας άνθρωπος που τον καταδιώκει,τον αδικεί και τον προσβάλλει.
Υπάρχουν 2 τρόποι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο..
Ο σοβαρός και ο σατυρικός.
Διαλέξτε.Αμφότεροι δεκτοί.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣDSM ετοιμάσου για δεύτερο γύρο.Τώρα δεν μας ξεπλένει ούτε το ποτάμι της Καλλιρόης!!
Εγώ πάλι δεν βλέπω δεύτερο γύρο, αλλά απενεργοποιήσεις.
Πολλών τύπων: λογαριασμών ή και θεμάτων.

quote:quote:
regulus - Απεστάλη: 09/03/2013, 08:04:51 (Σελ. 9)Όπως θα έχετε δει ήδη οι συντονιστές και οι διαχειριστές δεν έγραψα αυτά που παραθετουν σε quotes τα μέλη ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ και DSM στο πρώτο post που φέρομαι να λέω να πάτε στο διάολο. Περίμενα να δω αν θα το πείτε αλλά τους καλύπτετε.Την έκφραση αυτή δεν την έγραψα, είχα βάλει τελείες "..." και τη συμπληρώσανε αυτοί και στα δύο σημεία, όπως και τη λέξη "βλακείες".Η αρχική φράση ήταν "Ρε δε με παρατάτε λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα ... ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. ..." Όταν έσβησα το μύνημα δεν είχα δει ότι είχαν κάνει αλλοιωμένο quote γιατί είχα αφήσει ανοιχτό το browser στη διόρθωση μυνήματος, σκεπτόμενος αν πρέπει να το αφήσω ή όχι, κάνοντας ταυτόχρονα άλλη δουλειά. Γιαυτό και άργησα να απαντήσω και δεν το έθιξα και στις επόμενες απαντήσεις, υιοθετώντας το σαν να το έγραψα εγώ και χωρίς να πω ότι είναι δικό μου, για να δω τι θα πει η διαχείριση (συντονιστές κλπ.). Εσείς λοιπόν που πιθανότατα θα έχετε κάποιο αποθηκευμένο αρχείο από όσα γράφονται στο φόρουμ και σβήνονται καθώς και από τα προσωπικά μηνύματα μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι λέω την αλήθεια στα παραπάνω και περιμένω να το κάνετε.
Εκτός και αν αυτά τα δύο μέλη μπορούν να αλλοιώνουν ΚΑΙ αυτά.Τι ισχυρίζεσαι λοιπόν regulus:
Ότι έγραψες την αθώα φράση ""Ρε δε με παρατάτε λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα ... ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. ..." ".
Προφανώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να τη σβήσεις εφόσον δεν περιλαμβάνει κάτι που να είναι εκτός ορίων, όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει.
Ναι αυτό ισχυρίζομαι που είπες. Υπήρχε λόγος να τη σβήσω γιατί περιλάμβανε κάτι που ήταν εκτός των δικών μου ορίων. Δεν υπάρχουν μόνο τα όρια του esoterica αλλά και τα προσωπικά του καθενός, άσχετα αν συμπίπτουν αυτά τα δύο. Δεν ήθελα να απευθυνθ΄πω άσχημα σε κάποιους επειδή με εκνεύρισαν άλλοι.
quote:
Εσύ όμως αμφιταλαντευόσουν έχοντας ανοιχτό το edit:
να τη σβήσεις, να μην τη σβήσεις.Τελικά, αποφάσισες ότι το "σας βαρέθηκα" και το "απαντάτε άλλα αντί άλλων" είναι πολύ βαριές κουβέντες για να τις ξεστομίζει ένας άγιος άνθρωπος οπότε έσβησες κάθε ίχνος του μηνύματος.
Δεν ξέρω ποιον εννοείς άγιο εδώ πέρα. Προφανώς με ειρωνεύεσαι ακολουθώντας το παραδειγμα των άλλων δύο. Φυσικά αποδεικνύεις του λόγου το αληθές όσων είπα. Αυτοεκτίθεσαι όταν ειδωνεύεσαι ένα μέλος και δεν κάνεις ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ και ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στις βρισιές που δέχτηκα αυτό το διάστημα. Δηλαδή τους προστατεύεις φανερά όπως; έκανες τόσον καιρό προκειμένου να με διώξουν με τις προσβολές κλπ πράγμα που δεν κατάφεραν! Γιατί δεν τους έδωσα πάτημα. Και το ίδιο δε μπορείς να κάνεις και εσύ τώρα. Δε μπορείς να με διαγράψεις επειδή ξέρεις ότι οποιος διαβάσει τα κείμενα θα διαπιστώσει ποιος έχει δίκιο! Και αυτός είμαι εγώ! η επιλεκτική όραση και μνήμη της διαχείρισης αποκαλύπτεται!
quote:
Για να διαπιστώσεις μετά ότι... είχαν παραλλάξει αυτά που έγραψες!!! Ο DSM και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ. Και έγραψαν και οι δύο στο quote το εξής:
"Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα με τις βλακείες σας ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. Άει στο διάολο! ".
Ναι αυτοί οι δύο βεβαιώνεις ότι είναι ΔΥΟ;
quote:
Δεν έκανες όμως τίποτε γι' αυτό εκείνες τις δύσκολες ώρες, αλλά υπέμενες την κριτική των DSM, ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, AitheroVamon και δήλωσες ότι δεν θα πάρεις πίσω αυτά που έγραψες (και μάλιστα ξανάστειλες στο διάολο τους "αυτούς" και όχι τους "άλλους" που δε φταίνε), για να μας δοκιμάσεις!!
Ναι δε θα πάρω πίσω εκείνα ποθυ εγραψα όχι εκείνα που ΔΕΝ έγραψα. Κια το λέω και τώρα: σε κάποιους αξίζει να πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα, αλλά δεν το έγραψα στο αρχικό μύνημα και δεν προσδιορίζω σε ποιους. Αφήνω να προσδιορίζονται μόνοι τους όσοι έχουν τη μύγα.
Και φυσικά σας δοκίμασα και βλέπω το αποτέλεσμα. Ξέρετε την αλήθεια, αποδεικνύεται ότι λέω την αλήθεια εφόσον δε με διαγράφετε και προσπαθείτε να υποβιβάσετε το θέμα κάνοντας "την πάπια" κοινώς γοα τις βρισιές των άλλων προς εμένα. Νομίζατε ότι δε θα έντεχα αλλά άντεξα. Τώρα τι θα κάνετε; Τι πρόφαση θα βρείτε; Βάλτε άλλους πέντε έξι να αρχίσουν νέο γύρο γιατί οι δύο δεν έφτασαν!
quote:
Επανήλθες φυσικά το επόμενο πρωϊνό για να αποκαλύψεις τη σκευωρία.
Η στάση σου αποδεικνύει ότι είχα 100% δίκιο!
quote:
Σε ποιον προσπαθείς να πουλήσεις αυτά τα παράλογα παραμύθια regulus;
Βέβαια, μέρες που είναι - Απόκριες - θα πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι στους μασκαράδες!
Μόνο σε όσους έχουν μάτια και βλέπουν, αν υπάρχει κανένα νέο μέλος δηλαδη που είναι ανυποψίαστο γιατί εγώ σας κατάλαβα, όχι στη διαχείριση που δεν έχει, γιατί όπως είπες είστε συνηθισμένοι στο μασκάρεμα. Κάτι που ηταν φανερό ούτως ή άλλως.
quote:
Καλό καρναβάλι λοιπόν regulus, το καταλάβαμε ότι είναι δύσκολο να πεις συγνώμη. Σε άλλη περίπτωση θα είχαμε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σου. Όχι μόνο επειδή διαολόστειλες κάποιους ανθρώπους χωρίς καν να σε προκαλέσουν, αλλά επίσης γιατί δημιούργησες μια ολόκληρη συνομωσία και ενέπλεξες πολλούς συζητητές, καταστρέφοντας τη ροή ενός θέματος, μόνο και μόνο διότι δεν μπορείς να παραδεχτείς μια πράξη σου.
Αλλά δεν θα σε απενεργοποιήσουμε.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να με απενεργοποιήσετε γιατί απλά ξέρετε ότι έχω ΔΙΚΙΟ!!!!! Την πατήσατε! Αυτεκτεθείκατε! Όσο για τα μασκαραλίκια , αθυτα ταιριάζουν σε όσους χρησιμοποιούν και σε όσους προστατεύουν διπλούς και πολλαπλούς λογαριασμούς και ξέρετε. Αυτοί φυσικά πρέπει να πάνε στο διάολο και θα συμφωνήσεις μαζί μου έτσι δεν είναι; Στο διάολο λοιπόν οι ηλίθιοι, οι πανίβλακες που χρησιμοποιούν πολλούς λογαριασμούς και όσοι τους προστατεύουν Φυσικά αν δεν έχετε καμμιά σχέση δε θα θιχτείτε. Αν είχα κάνει εγω λάθος θα ζητούσα συγνώμη. Αλλά το να δέχομαι προσβολές λόγω θρησκείας και να ζητάω συγνώμη αυτό είναι αντίθετο σε αυτό που πιστεύω ως χριστιανός. Δεν επιτρεπεται να κάνω εκπτώσεις στα περί θρησκείας και δε θα κάνω όπως θέλετε εσείς.
quote:
Ναι , δε βλέπεις πόσο κλαίω; Θα κλαίω όλη μέρα που σας αποκαλυψα. Βλέπεις πόσο στενοχωρήθηκα
quote:
Η πιο απτή αποδειξη ότι είχα 1000% δίκιο.
quote:
Κατά τα άλλα, έχεις ήδη προειδοποιηθεί και σε άλλο θέμα. Δεδομένων και των παρεκκλίσεων στο παρόν, περιττό να σου πω ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει στο ελάχιστο. Φρόντισε να σταματήσεις τις προκλήσεις.
Δε διάβασα ακόμη το άλλο θέμα, αλλά θα έπρεπε να ντρέπεσαι που απευθύνεις συστάσεις ΣΕ ΕΜΕΝΑ αντί να απενεργοποιήσεις τους άλλους που με πρόσβλαλλαν ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ. Ποιές προκλήσεις να σταματήσω; Να σταματήσω να λέω την αλήθεια ; Φυσικά και ΔΕΝ θα το κάνω γιατί κάθε μέλος έχει δικάιωμα να ξέρει την αλήθεια.
Όπως πχ. ότι τα password κινούνται και αποθηκεύονται σε plain text και επομένως είναι προσβάσιμα ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ PASSWORD ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ!!! Το ξέρουνε αυτό τα μέλη;
Θα μου πεις ότι λέω ψέμματα και τώρα; Η έκδοση του snitz που χρησιμοποιείτε είναι παλιά και δεν την ανανεώσατε σε αυτό το σημείο, αλλά την τροποποιήσατε ώστε να είναι προσβάσιμα όλα. Επίσης ως διαχείριση έχετε και ΟΛΑ τα email. Και ΟΛΑ τα IP και ΟΛΗ τη βάση δεδομένων με ΟΛΑ τα μηνύματα που ποστάρονται και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ. Και θα μπορούσες να πεις ότι βάσει των στοιχείων (που θα τα παρουσίαζες) λέω ψέμματα. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Μιλάς σαν να είσαι απλό μέλος. Σαν να μην τα έχεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Και προστατεύεις την αναισχυντία και την προσβολή επιλεκτικά προς χριστιανούς και μόνο.Πείσε λοιπόν και τα άλλα μέλη ότι λες αλήθεια! Γιατί φάνηκε πλέον ο ρόλος του καθενός.quote:
Ας συνεχιστεί τώρα το θέμα.
kost μη στεναχωριέσαι για την εκτροπή του θέματος, όλα διδακτικά είναι
Ακριβώς , όλα διδακτικά. Σημασία έχει να μαθαίνει κάποιος από αυτά.
Το θέμα δεν το εξέτρεψα εγώ αλλά εκείνοι που έμπαιναν όπου έγραφα και με πρόσβαλλαν απρόκλητα με χαρακτηρισμούς "ΗΛΙΘΙΕ" , "ΒΛΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ " κλπ. στους οποίους δεν επέβαλες ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΙΝΗ γιατί είναι προστατευόμενοι της διαχείρισης. Συγχαρητήρια να τους χαίρεστε! Και εις ανώτερα. Στην επόμενη φάση θα κάνετε και ένοπλες ομάδες φαντάζομαι, αντιχριστιανικές.
Το ότι δεν υπέστησαν ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΟΙ DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, όπως ακριβώς προέβλεψα, με επιβεβαιώνει ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ !!! Και αυτό ας το εκτιμήσει το κάθε μέλος του φόρουμ.
Όπως θα αποδειχτεί και με τη νέα επίθεση που θα δεχτώ.
είσαι τόσο "καλός" ηθοποιός, που θα με έκανες να επισκεφτώ έναν οφθαλμίατρο Κυριακάτικα
(για αρχή βέβαια, γιατί μετά δεν γλίτωνα και τον ψυχίατρο)
αλλά ευτυχώς (για μένα) η αθώα φράση :
quote:
"Ρε δε με παρατάτε λέω εγώ ! Σας βαρέθηκα ... ξανά και ξανά τα ίδια και ούτε που διαβάζετε τι γράφω. Και απαντάτε άλλα αντί άλλων. ..."
που για εσένα ήταν τοσο πολύ εκτός ορίων:
quote:
Υπήρχε λόγος να τη σβήσω γιατί περιλάμβανε κάτι που ήταν εκτός των δικών μου ορίων. Δεν υπάρχουν μόνο τα όρια του esoterica αλλά και τα προσωπικά του καθενός, άσχετα αν συμπίπτουν αυτά τα δύο. Δεν ήθελα να απευθυνθ΄πω άσχημα σε κάποιους επειδή με εκνεύρισαν άλλοι.
με τοση ευκολία ομως βλέπω οτι ξεπερνάς τα τόσο στεγανα σου όρια
και δεν χάνεις ευκαιρία να συνεχίζεις να διαολοστέλνεις κόσμο
(το εχεις κανει συνολικά 4-5 φορές)
με τελευταία αυτή σήμερα:
quote:
Κια το λέω και τώρα: σε κάποιους αξίζει να πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα, αλλά δεν το έγραψα στο αρχικό μύνημα και δεν προσδιορίζω σε ποιους. Αφήνω να προσδιορίζονται μόνοι τους όσοι έχουν τη μύγα.
Κάκος βέβαια δίνω συνέχεια σε ενα τέτοιο θέμα...
και μοιάζει να προσπαθούμε να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες,
γίνετε αυτό ?
αλλά τι να κάνω, την απαξιωτική σιωπή εσύ την εκλαμβάνεις ως επιβεβαίωση...
Έχουμε μια ιδιαίτερη περίπτωση εδώ,
και έτσι πρέπει να την χειριστούν και οι υπόλοιποι συνομιλητές
(και να προσέξουν πολύ τα όρια τους*)
*tip:
η μέθοδος, "φεύγω αλλά θα πάρω κι άλλους μαζι μου"
είναι μια τακτική πολύ διαδεδομένη σε ανάλογες περιπτώσεις