- Η Γη ΔΕΝ κινείται - Τα θρησκευτικά ψέμματα της "Επιστήμης" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Aρα DSM, εσυ είσαι ο regulus.
Ακολουθία παραγώγων!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Ακριβώς Χριστο Ελ.
Γεωστατικό.Τα πάντα είναι σε τροχιά γύρω απο την Γη.Ακόμη και ένας γαλαξίας σε απόσταση δις ετών φωτός,στην ουσία γύρω απο εμάς περιστρέφεται και μάλιστα σε γεωστατική τροχιά.Αλλο που εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.
Σε κβαντικό επίπεδο όμως,αυτο ακριβώς συμβαίνει.Και έχει μια δυνατή λογική αυτο.
Εχει πάει ή έχει δεί ποτέ κανείς το κέντρο του Σύμπαντος?
Η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Και γιατι όχι?
Η απάντηση είναι: << Μα είμαστε ήδη στο κέντρο του σύμπαντος >>.Συμφωνείς με αυτη την οπτική Χριστος Ελ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Η αλήθεια είναι, πως όλες οι φωτογραφίες που μας δείχνουν ως μια μικρή κουκιδίτσα(Ηλιακό σύστημα) μέσα σε απέραντα σμήνη γαλαξιών που στροβιλίζονται γύρω από κάτι άγνωστο, είναι φανταστικές όσο και να τραβούν τα μαλλιά τους κάποιοι. Δεν υπάρχει αληθινή φωτογραφία, ποιος βρέθηκε ποτέ σε τέτοια θέση; Ποιος μπόρεσε ποτέ να φωτογραφήσει όλους τους γαλαξίες από μια τέτοια σκοπιά; Είναι καθαρά επιστημονική φαντασία.
Οπότε συμφωνώ. Όλες οι παρατηρήσεις μας είναι γεωκεντρικές. Ακόμα και η υπόθεση του Μπινγκ Μπανγκ (που δανείζεται κάπως ιδέες από αρχαίες κοσμογονίες του αυγού αλλά είναι εντελώς άθεα κοσμογονία) έχει υποστηριχθεί με γεωκεντρική παρατήρηση. Ακόμα και η Nasa στέλνει αντικείμενα λαμβάνοντας υπόψη το γεωκεντρικό μοντέλο. Τέλος κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να βρεθεί στον Ήλιο και να κοιτάξει τον κόσμο από εκεί.
Νομίζω πως το θέμα της κίνησης της γης, εξετάστηκε διεξοδικότατα, και μάλιστα σε όλες τις δυνατές εκφάνσεις, τόσο σε επιστημονικό, όσο και σε θρησκευτικοπολιτικοκοινωνικό επίπεδο. Πιστεύω πως έπεσε άπλετο φως στα σκοτεινά σημεία, και πως το μαχαίρι έφτασε αυτή τη φορά στο κόκκαλο. Αποκαλύφθηκαν οι σκοτεινές διαδρομές και τα πρόσωπα κλειδιά της υπόθεσης, και θα έλεγα πως μπορούμε πλέον να πούμε με απόλυτη σιγουριά:
1. Η γη πράγματι υπάρχει.
2. Το ίδιο και ο ήλιος.
3. Οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης ασχολούνται μόνο με τον ΠΑΟΚ.
4. Είναι γενικά δυσάρεστο να ζει κανείς κοντά σε αεροδρόμια.
5. Το πολιτειακό ζήτημα της Ελλάδας είχε λυθεί.
6. Το esoterica forums, μάλλον δέχτηκε επίθεση DOS εχθές.
7. Είναι ηλίθιο όλοι να τρώνε το ίδιο φαγητό, την ίδια μέρα, με το ίδιο συνοδευτικό.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Οι ουρανοί διηγούνται την δόξαν του Θεού, και το στερέωμα αναγγέλλει το έργον των χειρών αυτού.
Η ημέρα προς την ημέραν λαλεί λόγον, και η νυξ προς την νύκτα αναγγέλλει γνώσιν.
Δεν είναι λαλιά ουδέ λόγος, των οποίων η φωνή δεν ακούεται.
Εις πάσαν την γην εξήλθεν ο φθόγγος αυτών και έως των περάτων της οικουμένης οι λόγοι αυτών.Εν αυτοίς έθεσε σκηνήν διά τον ήλιον·
και ούτος εξέρχεται ως νυμφίος εκ του θαλάμου αυτού· αγάλλεται ως ο ανδρείος εις το να τρέξη το στάδιον·
απ' άκρου του ουρανού είναι η έξοδος αυτού· και το κατάντημα αυτού έως άκρου αυτού· και δεν κρύπτεται ουδέν από της θερμότητος αυτού.
Πιστεύω ότι εδάφια σαν αυτά, καθώς και εκείνα του Ιησού του Ναυή ή του Εζεκία, είναι αδύνατον να ερμηνευθούν ανάποδα. Πιστεύω η αλήθεια είναι ξεκάθαρη. Πάντως αν κάποιος άλλος Χριστιανός διαφωνεί, δεν έχω πρόβλημα.
Έτσι κι αλλιώς σαν άνθρωποι στην Γη, δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε τον κόσμο εξω-γήινα. Αδυνατώ να κατανοήσω πως κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται πως μπορούμε να δούμε από το έξω διάστημα αν η Γη κινείται. Υποτίθεται πως πιστεύουν στην σχετικότητα, όλες οι κινήσεις και θέσεις είναι σχετικές, επομένως έχουν αρνηθεί ότι μπορεί να υπάρξει κάποια σαφή απάντηση. Εκτός και αν δέχονται πως έχουν βρεθεί σε κάποιο εξω-γήινο και ακίνητο σημείο αναφοράς, οπότε αντιφάσκουν με την πίστη τους στην σχετικότητα.
Το πρόβλημα με την σχετικότητα είνα πως αρνείται την γνώση του τί πραγματικά κινείται(έχει ταχύτητα διάφορη του μηδενός) και τί όχι. Μιλάει για μια φαινομενική υποκειμενική αλήθεια και είναι καθαρός αγνωστικισμός. Αντιτίθεται στην έννοια της απόλυτης γνώσης. Η γνώση ή είναι γνώση(απόλυτη και αντικειμενική) ή είναι υποκειμενικές εικασίες, πράγμα στο οποίο συμφωνεί και ο Σωκράτης.
Παράδειγμα, είμαι ακίνητος(πράγματι μπορώ να το διαπιστώσω) και βλέπω έναν οδηγό να με προσπερνάει με 100 χιλιόμετρα την ώρα. Η θεωρία της σχετικότητας αρνείται πως εγώ είμαι πράγματι ακίνητος και πως υπάρχει αντικειμενική αλήθεια. Λέει πως από την σκοπιά του οδηγού, κινούμαι με -100 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ ο ίδιο ο οδηγός κινείται με 0 χιλιόμετρα! Ή κάποιος άλλος που τρέχει σε αντίθετη φορά από τον οδηγό με 20 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον οδηγό πάλι, κινείται με -120 χιλιόμετρα.
Το πρόβλημα είναι πως αν και ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις, αρνείται την απόλυτη αλήθεια. Φυσικά και μπορεί να μάθει ο οδηγός αν το αμάξι του κινείται, ας βγάλει το χέρι του έξω να δει αν νιώθει τον αέρα. Φυσικά μπορώ και εγώ να καταλάβω αν είμαι στάσιμος.
Ένα άλλο παράδειγμα, είσαι σε βάρκα και βλέπεις ένα τεράστιο πλοίο να καταφθάνει προς το μέρος σου. Εσύ κινείσαι, το πλοίο ή και τα δυο; Τουλάχιστον εσύ κινείσαι; Πως μπορείς να το μάθεις; Απλά, βάλε το χέρι σου στο νερό.
quote:
Φυσικά μπορώ και εγώ να καταλάβω αν είμαι στάσιμος.
Είσαι βέβαιος?
quote:
αλλά τουλάχιστον θα περίμενα από τον Αμεινία να επέμβει στο θέμα
Θα σου αποδείξω για ποιο λόγο έχετε μπερδευτεί..
Μεταξύ σας μπρε,δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα.Διότι:
α.Ο Regulus είναι ο ήλιος
β.Ο ήλιος είναι φωτεινός
γ.Ο ήλιος γυρνάει γύρω από τη γη (πρόσφατα αποδειχθέν)
δ.Εγώ ζαλίζομαι προσφάτως.
Άρα εγώ είμαι ο Regulus!!
Εγώ όμως είμαι και ο Admin
Τελικό Συμπέρασμα:
Admin είναι ο Regulus.
Επειδή ο Χρίστος Ελ,άνοιξε το θέμα και εισηγήθηκε την ..γυροβολιά του ήλιου, η οποία οδήγησε στην αποκάλυψη του πολλαπλού λογαριασμού Admin-Regulus-ΚΑΙ ΣΙΑ, τα εύσημα ανήκουν σε αυτόν.
Και όμως ακινητεί.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
Χρίστος Έλquote:
Φυσικά μπορώ και εγώ να καταλάβω αν είμαι στάσιμος.Είσαι βέβαιος?
Ναι. Και πιστεύω δεν χρειάζονται καν πολύπλοκες αποδείξεις.
Καταρχήν, όπως γνωρίζεις νιώθεις ναυτία όταν είσαι στο πλοίο που κινείται μέσα στα κύματα(εκτός και αν έχεις πάρει χάπι για να μπλοκάρεις την φυσική αντίδραση του οργανισμού).
Επανέρχομαι στις αερολογίες που δεν αρέσουν σε κάποιους.
Πέρα από την ναυτία, αν η Γη(δηλαδή όλη αυτή η στερεή μάζα που αποκαλούμε έτσι ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΕΡΑΣ που την περιβάλλει) εκινείτο με αυτές τις πολλαπλές ιλλιγιώδεις ταχύτητες, θα έσχιζε τον Αέρα και θα μας έστελνε μαζί με τον Αέρα στο σκότος το εξώτερον πάνω από απλανείς και πλανημένους αστέρες.
Η δικαιολογία είναι πως ο Αέρας ήδη κινείται με την ίδια ακριβώς ταχύτητα και φορά όπως η Γη. Έτσι λοιπόν με αυτήν την υπόθεση που θεωρούν ως δεδομένη, πιστεύουν πως απαντήθηκε το θέμα.
Αλήθεια; Ας σκεφθούμε την φύση των αερίων. Τα μόρια είναι απομονωμένα το ένα με το άλλο και κινούνται τυχαία σε αντίθεση με τα στερεά. Είναι σκέτη παράνοια να υποθέσουμε πως (εκτός από την βαρύτητα που κρατάει τον βαρύτερο αέρα κάτω), η τριβή με τα στερεά μόρια της Γης θέτει τα μόρια του Αέρα σε σταθερή ταυτόσημη ταχύτητα και ίδια φορά με την άκαμπτη στερεή Γη(αντίθετη από εκείνη του ρολογιού, από την δύση στην ανατολή). Επίσης, ο Αέρας έχει την δικιά του κίνηση, δεν είναι σφραγισμένος μέσα σε ένα στερεό υλικό. Ενώ τέλος, αν υποθέσουμε πως αυτό συνέβαινε, δεν θα χρειαζότανε να ανοίξουμε τις μηχανές αν επρόκειτο να κινηθούμε ανατολικά, ενώ για δυτικά δεν υπήρχε περίπτωση. Θα τρώγαμε σφαλιάρες με 1038 μίλια την ώρα. Μόνο εκείνος που θα έφθανε στον Βόρειο Πόλο θα κατάφερνε να σωθεί από αυτούς τους ανέμους.
Για να μην πω, πως δεν έπρεπε να παρατηρούμε σύννεφα σε διαφορετικά ύψη να κατευθύνονται εδώ και εκεί, σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Έπρεπε όλα να είναι "φαινομενικά" στάσιμα(κινούμενα στην πραγματικότητα με 1038 μίλια την ώρα, προς την ανατολή). Ένα άλλο βίντεο από το ίντερνετ, υποτίθεται πως έδειχνε την περιστροφή της Ατμόσφαιρας και της Γης πάνω από το υψηλότερο σημείο της Ατμόσφαιρας. Το αστείο είναι πως τα άστρα φαίνονταν να κινούνται κατακόρυφα και κάθετα, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε η Γη να προσπερνάει τα άστρα οριζόνται και παράλληλα.
Οι πρώτοι άνθρωποι δεν χρειάζονταν μαθηματικές φόρμουλες για να καταλάβουν το αυτονόητο - πως πατούν σε στερεό έδαφος και η ουράνια σφαίρα γυρίζει.
(περί διπλών λογαριασμών ο λόγος)
εκει ψάχνετε αφορμές για να ξανα αρχίσουμε ... λυπηρό!
Τον φίλτατο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ θα τον παρακαλέσω
(για μια ακόμα φορά)
να προσέχει λίγο τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί.
Η ελευθερία που προσθέσει το φόρουμ ειναι σε επίπεδο ιδεών
και όχι φρασεολογίας!
Τέλος, μια γενικότερη... παρατήρηση.
Όταν αποφασίζουμε να συμμετάσχουμε σε ενα θέμα,
αυτό σημαίνει οτι μας ενδιαφέρει, έχουμε άποψη επάνω σε αυτό
(ή ακόμα και να διαμορφώσουμε, μέσω της συζήτηση)
Σε καμιά περίπτωση ομως δεν μετέχουμε σε ενα θέμα χάριν αστεϊσμού,
είτε συμφωνώντας με απόψεις που δεν ενστερνιζόμαστε
είτε δημιουργώντας εντάσεις για να τσεκάρουμε αντιδράσεις.