- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Alla den einai diko mou auto alla tou "Rigro" filo tou "Lord Byron" edo mesa .... kseri autos !!!
Τίποτα νεότερο επί του θέματος;;;
Εντεταλμένος του thoth για την Επιχείρηση Να θυμούνται Οι Παλιοί Και Να Μαθαίνουν Οι Νεότεροι...

Πότε σε... εντετάλμωσα (πω, πω δολοφονία της γλώσσας μας) και δεν το θυμάμαι; ![]()
Τέλος πάντων, επειδή είσαι άλλο φρούτο κάνω την... παλαβή
και σε... εντεταλμώνω τώρα (ωχχ, πάλι την έκανα την ζημιά).
Για να δούμε, φέτος θα έχουμε νέα στοιχεία για αυτό το θέμα;

Εδώ και δέκα χρόνια ακολουθώ πιστά την νηστεία της σαρακοστής. Παρόλο που δεν είμαι ενεργό μέλος της εκκλησίας (πάω μόνο χριστούγεννα και πάσχα)νιώθω μία ανάγκη να το κάνω ενώ δεν είναι και το ευκολότερο.
Ακόμη και αυτό που κάνω για τόσα χρόνια εξακολουθεί να είναι κάτι ανεξήγητο για εμένα.Όταν με ρωτούν γιατί το κάνω δεν ξέρω να απαντήσω, δεν γνωρίζω ειλικρινά το λόγο. Δεν έχω τάσεις μαζοχιστικές αυτό είναι το μόνο σίγουρο ούτε με ενδιαφέρει να σώσω την ψυχή μου μια και αυτό γίνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες και όχι όταν είναι κάποιος 28 ετών. Η μοναδική εξήγηση που θα μπορούσα να δώσω αν και δεν με καλύπτει απόλυτα είναι ότι ίσως προσπαθώ να βιώσω την στέρηση. Άλλωστε αν δεν ξέρεις τι είναι να στερήσε πως μπορεί η ψυχή σου έστω και στο ελάχιστο να νιώσει τις στερήσεις τόσων ανθρώπων που ζούν σε συνθήκες πολέμου, πείνας,εξαθλίωσης...
Γυρνώντας λοιπόν στο θέμα σου, μια και διανύουμε χαλεπούς καιρούς, ένα έχω να πώ... εξήγηση επιστημονική δεν έχω να δώσω ελπίζω όμως με όποιο τρόπο και αν φτάνει αυτό το φως σε μας να ολοκληρώσει το σκοπό του. Με λίγα λόγια η κατάνυξη που νιώθουμε εκείνες τις στιγμές να μας δώσει φώτηση αλλά περισσότερη φώτηση να δώσει σε εκέινους που κρατούν τα σκήπτρα τησ εξουσίας.Όχι άλλους πολέμους πια, όχι άλλη στέρηση, όχι άλλο πόνο ....
ΦΕΤΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ?
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ?
Θλίβομαι όταν τα συλλογίζομαι...
Μα ας γυρίσουμε στο Άγιο Φως... μέρες που έρχονται...
"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..." 
Edited by - ananasss on 18/03/2003 11:18:42
quote:Δυστυχώς, όπως φαίνεται, το ΑΓΙΟ ΦΩΣ θα γίνει ΑΓ-Ρ-ΙΟ ΦΩΣ της φωτιάς του πολέμου... Για μία ακόμη φορά δεν δίνει κανείς σημασία στη διεθνή κοινή γνώμη, και -ακόμη χειρότερα- στη Λογική... Πώς είναι άραγε δυνατόν; Από τι υποκινούνται αυτοί οι "τρελοί" του κόσμου; Γιατί δεν κάνει κάτι το Κάτι Ισχυρότερο απ' αυτούς;
Θλίβομαι όταν τα συλλογίζομαι...Μα ας γυρίσουμε στο Άγιο Φως... μέρες που έρχονται...
"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."
Edited by - ananasss on 18/03/2003 11:18:42
swstos gia alh mia fora .... T.....ri ... xe xe
Ελπιζω να συμφωνείς και συ βρε βρε βρε ....ανανάκο....
Και για να μη θεωρηθεί ...παρεϊστικο κουβεντολόϊ το όλο θέμα, να διευκρινήσω πως με τα μέλη bubu και XRONHS_kal υπάρχει μια πολύ καλή θετική διαδικτυακή (και όχι μόνο) σχέση, η οποία βέβαια ελπίζω να γίνει εποικοδομητικότερη (!) εδώ μέσα, στο esoterica!
Καλωσόρισες Χρόνη και καλή παραμονή! Πιστεύω πως θα βρεις πολλά και ενδιαφέρονα εδώ...
Παρεπιμπτόντως, για το... Άγιο Φως έχεις να πεις τίποτα!?!![]()

quote:
...με τα μέλη bubu και XRONHS_kal υπάρχει μια πολύ καλή θετική διαδικτυακή (και όχι μόνο) σχέση, η οποία βέβαια ελπίζω να γίνει εποικοδομητικότερη (!) εδώ μέσα, στο esoterica!
Πολύ ευχάριστο αυτό φίλε ananasss!
Καλωσήλθατε λοιπόν και από μένα, XRONHS_kal και bubu!!
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------