ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

scully60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
22/01/2004, 15:36:09
Αφιερωμένο σε αδαείς και ανώριμους ερευνητές αυτού του θέματος. Κάποιες φορές , έχω προσπαθήσει να αποτρέψω κάποια παιδιά αλλά είναι μάταιο , και όταν πάθουνε τότε θα με θυμηθούνε αλλά τότε θα είναι αργά. Πριν 22 χ λόγο ανωριμότητας και μαγκιάς απέναντι σε παιδιά της ίδιας ηλικίας {16 17 18} άρχισα να ασχολούμαι με το ποτηράκι, άλλες φορές μάθαινα αλήθειες και άλλες ψέματα ,και άλλες τον τρόμο. Στη τελευταία συγκέντρωση, ήταν μεσημέρι συναντηθήκαμε 4 καλή φίλοι στο σπίτι από του ενός, που ήταν ο Δημήτρης ,και ήταν και η πρώτη φορά για αυτόν να πάρει μέρος σε συγκέντρωση. Αρχίσαμε τη διαδικασία της επίκλησης, ενδιάμεσα πεταγόταν ο Δημήτρης και έκανε πλάκα και αστειευόταν για αυτά που λέγαμε και κάναμε για να έρθει κάποιο πνεύμα, εμείς του λέγαμε να σταματήσει και ότι με αυτά δεν κάνουν πλάκα .Τελικά μετά από πολη προσπάθεια δεν ήρθε τίποτα ,σταματήσαμε και φύγαμε .Την άλλη μερα ο Δημήτρης ήταν να πάει στην δουλειά του [ήταν πάντα συνεπής στο χρόνο άφιξης στην εργασία του] ξύπνησε 20 λεπτά μετά από ότι συνήθως [από ότι μάθαμε από την μάνα του αργότερα δεν χτύπησε το ρολόι την σωστή ώρα ] τρέχοντας πηγαίνει στη στάση του λεωφορείου ,σαν αποτέλεσμα της αργοπορίας του το έχασε .περπάτησε 20 μέτρα πήγε στην επόμενη γωνία και περίμενε για να πάρει το λεωφορείο που έρχονταν από το Μενίδι, εκεί πέρασε από πάνω του ένα φορτηγό και τον έλιωσε, ποτέ δεν βρέθηκαν μάρτυρες και ποτέ δεν βρέθηκε το φορτηγό, σύμπτωση ? ισος .Εγώ έχω πολλά ερωτήματα που με κάνει να αμφιβάλω ακόμα και σήμερα ,μετά από αυτό το γεγονός σταμάτησα και θα κουβαλαω παντα αυτή την αναμνηση ,και τυψης για τον χαμο του φίλου μου που ισος να εχω ένα μερος ευθηνης

141166

scullyΜέλος
24/01/2004, 10:24:18
Ισως πραγματικα να ηταν συμπτωση...!
Για το φορτηγο προφανως θα μαθατε απο τους περαστικους...καλα αριθμο ή εστω καποια περιγραφη δεν ειδαν...?!
Αυτο πραγματικα ειναι περιεργο...
Το σπιτι που κανατε το παιχνιδι ηταν ειπες του παιδιου?

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

24/01/2004, 14:17:12
Η περιοχή που μέναμε ήταν απομακρυσμένη από το κέντρο ,και το λεωφορείο πέρναγε κάθε 45 λεπ και θα έπρεπε να είσαι στην ώρα σου στη στάση ,σαν αποτέλεσμα όταν έγινε το ατύχημα τους προηγούμενους τους είχε πάρει το λεωφορείο που έχασε ο φίλος μου και συνεπώς δεν υπήρχε κανείς να δει πως εγηνε ,και ήταν τόσο πρωί που τα γύρο μαγαζιά ήταν κλειστά ,το ότι ήταν φορτηγό το συμπέραναν από το σώμα που ήταν ένα με τον δρόμο Ναι έγινε στο σπίτι του

141166

25/01/2004, 02:37:11
καλησπερα φιλοι...

δεν εχω διαβασει ολο το topic και δεν ξερω αν καποιος εχει ηδη αναφερει τα παρακατω.

η γιαγια μου ειχε εναν τετοιο πινακα και την ειχα δει μικρος να καλει καποιο πνευμα κατα την διαρκεια μιας "συγκεντρωσης" που κανανε με τους φιλους της καθε 15 μερες.

το σπουδαιο ειναι οτι ειχα διαβασει σε καποιες σημειωσεις της για τον πινακα.για να αποφυγετε τις δυσαρεστες συνεπειες του τελετουργικου πρεπει πρωτα να κανετε καποια ξορκια

καταρχας θα πρεπει να κανετε ενα "ξορκι προστασιας"(protection ritual),πριν ακομα ξεκινησετε
μολις τελειωσετε τις ερωτησεις και το πνευμα "φυγει"(μην νομιζετε οτι επειδη δεν γινεται αισθητη η παρουσια του εχει φυγει)καντε αμεσως ενα "ξορκι διωγμου"(lesser banishing ritual of the pentagram).
για να κανετε αυτα τα ξορκια πρεπει να ειστε υπερ-συγκεντρωμενοι γιατι δεν υπαρχει καμια ενδειξη που προσδιοριζει αν ενα ξορκι εχει γινει.

ο διαλογισμος πριν την ολη διαδικασια θα σας βοηθησει πολυ στο να κανετε τα ξορκια με επιτυχια.

Παροτρυνω ολους τους αναγνωστες να το δοκιμασουν.

ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΟΥΝ "GURU" ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ.
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ Οuija ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ...

QuestionΝέο Μέλος
25/01/2004, 07:32:22
Είμαι καινούργιος-μόλις το πρώτο μήνυμα- και με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα τα'χω παίξει τελείως. Σαν "νέος" λοιπόν, ζητώ κάποια κατανόηση πάνω σε αυτά που θα γράψω , μιας και δεν γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις και δεν έχω σκοπώ να θίξω κανέναν.
Σε πολλά μηνύματα διάβασα τη γνωστή καραμέλα "ξέρεις, έχω πάρει μέρος σε τραπεζάκι ή ποτηράκι...αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τα τόσο σημαντικά μυστικά...μην το κάνετε..είναι επικίνδυνο μπλα μπλα..". Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενά σας, πιστοποιείται η ύπαρξη "πνευμάτων,ψυχών,φαντασμάτων κ.ο.κ". Αν συμφωνώ?Καλύτερα να μην εκφραστώ και μας διαγράψει τελείως ο διαχειριστής-και μόλις μπήκαμε. Συνεχίζω...εφόσον λοιπόν είναι τόσο εύκολο να αποδείξεις την ύπαρξη ενός άλλου κόσμου ή καλύτερα μιας άγνωστης μέχρι τώρα διάστασης, δεν θα έπρεπε να είχε παγιωθεί -νομοτελειακά- η άποψη πως "ναι!υπάρχουν πνεύματα" ? Ισχύει κάτι τέτοιο? Δεν θα μπορούσαν ανεξάρτητες επιστημονικές ομάδες-δεν αναφέρω κρατικούς οργανισμούς,για ευνόητους λόγους- να είχαν καταγράψει ή τελοσπάντων να αποδείξουν με αδιάψευστα στοιχεία- αφού... το επισημαίνω...είναι τόσο απλό- την ύπαρξη "πνευμάτων"?
Έχει γίνει κάτι τέτοιο? Το θέμα των "πνευμάτων" ήταν,είναι και θα είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα, κάτι ανάλογο με τις θρησκείες "υπάρχει θεός?". Όποιος θέλει να παραμυθιάσει τον εαυτό του-με στόχο να κερδίσει μια παντοτινή ελπίδα μακάριας μεταθανάτιας ζωής(εδώ γελάμε)-και στις θρησκείες πιστεύει και στην ύπαρξη πνευμάτων-αν και είναι διαφορετικά θέματα-. Είναι τόσο δυνατό αυτό το ρημάδι το "ναρκωτικό" που δεν κόβεται με τίποτα.....Question?

YHVHΜέλος
25/01/2004, 12:07:16
Και να γίνει κάτι τέτοιο από επιστήμονες, υπάρχουν διάφορα προβλήματα:
-Αν γίνει από ανεξάρτητους και πετύχει, θα αμφισβητηθεί (δικαίως)
-Αν γίνει από διακεκριμένους επιστήμονες στο χώρο, είναι ιδιαίτερα πιθανόν να είναι υπέρ του δέοντος σκεπτικιστές για να πετύχει κάτι τέτοιο.
-Καλά, πες ότι δουλεύει. Υπάρχουν τρόποι να εξηγηθούν αυτά επιστημονικά, όπως μικρο-κινήσεις των μυών λόγω αυθυποβολής κλπ, μα κατά πόσο αυτά είναι αλήθεια? Μην περιμένεις ότι θα σηκωθούν καρέκλες στο εργαστήριο!

Πολλά πράγματα έχουν "εξηγηθεί" έτσι, ακόμα και η Αστρική Προβολή έχει θεωρηθεί ψευδαίσθηση, παρ'όλο που τα στοιχεία που φέρνει ένας αστρικός ταξιδευτής από το αστρικό είναι σωστά και αντικειμενικά, όπως κάποιο αντικείμενο σε άλλο δωμάτιο.

-ΥΗVH
Light in extension

Solve et Coagula
scullyΜέλος
26/01/2004, 10:59:02
quote:
Παροτρυνω ολους τους αναγνωστες να το δοκιμασουν.

Ωχχχχχχ...!
Πιστεψε με, αυτο δεν επρεπε να το πεις σ'αυτο το topic, σ'αυτο το forum, σ'αυτη τη σελιδα.............!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

andrianΜέλος
26/01/2004, 16:00:12
ΦΙΛΕ question KAΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ..
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ.. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ..
ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΚΕΨΗΣ:
ΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ ΠΝΕΥΜΑΤΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ..
ΦΑΝΤΑΣΟΥ Κ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ..? ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ..
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.. ΘΑ ΡΘΕΙ Κ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ.. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ..
ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ... ΙΣΩΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Κ ΤΟΤΕ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ!!

ΔΕΝ ΕΙΔΑ
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ
Κ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ

lokΝέο Μέλος
26/01/2004, 16:19:05
ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ Κ ΤΑ Α*****ΑΒ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

QuestionΝέο Μέλος
26/01/2004, 22:48:01
Φίλε andrian και πάλι η τοποθέτηση αυτή δεν οδηγεί πουθενά. Δεν μπορώ να ισχυριστώ πως "σίγουρα δεν υπάρχουν πνεύματα" γιατί δεν το γνωρίζω αλλά το σχετικό θέμα έχει ιστορία-παραθρησκευτική,παραπολιτισμική κ.ο.κ. Είναι όπως προανέφερα κάτι σαν "ψυχαναγκαστικό" ναρκωτικό. Σε πολλούς πολιτισμούς η αναζήτηση ενός διαφορετικού προσδιορισμού του "είναι" μας και της σχέσης μας με άλλες "πραγματικότητες" γοήτευε και έδινε τροφή για πολλές απορίες.Αλλά και πάλι..ποιο το συμπέρασμα?Λες πως είμαστε ακόμη ανέτοιμοι να μάθουμε την "αλήθεια" και πως πρέπει να προετοιμαστούμε.Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό. Κι γιατί δηλαδή να έχουμε εμείς το προνόμιο να αποδείξουμε-κάποτε- την ύπαρξη των πνευμάτων την στιγμή που άλλοι πολιτισμοί-Ελληνικός,Αιγυπτιακός κτλπ- θεωρητικά,ανώτεροι....δεν το κατάφεραν. Και αν το είχαν καταφέρει-ποιος ξέρει?θα μου πεις-γιατί δεν μας προετοίμασαν όπως έκαναν σε πολλά άλλα πράγματα? Χρόνος υπήρχε. Ή μήπως το σχετικό θέμα είναι "μέρος της εξέλιξης" του σημερινού πολιτισμού μας? Από ότι γνωρίζω δεν το ανακαλύψαμε σήμερα...επομένως? Και επίσης η απάντηση που παίρνω από πολλούς " εφόσον δεν μπορείς να αποδείξεις την μη ύπαρξη τους...άρα μπορεί και να υπάρχουν" είναι κάτι σαν "μπορείς να πεις πως δεν υπάρχει θεός?Άρα υπάρχει!".Παίζουμε με τις λέξεις και με τις έννοιες. Τέσπα.. θα μπορούσα να γράψω και άλλες απορίες-δεν περιμένω απαντήσεις...άλλωστε who knows?-αλλά δεν μπορώ να ακούω΄με σιγουριά πως "ανακαλύψαμε τα πνεύματα". Αν και για να γίνει πιο σωστά η συζήτηση θα έπρεπε να καθορίσουμε τι εστί "πνεύμα" ..αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

aris24Μέλος
27/08/2004, 03:52:03
φιλε astralplane γεια χαρα...

εχεις δικιο .περιγραφω ενα παρτυ σε αυτα που εγραψα και ταυτοχρονα τα συναισθηματα τα οποια δημιουργηθηκαν.αυτη η εμπερια για μενα πλησιασε οσο καμια αλλη εμπειρια την εννοια της ψυχεδελειας.μιλαω μονο για μενα.ισως να υπαρχουν και αλλες διαφορετικες εμπειριες και διαφορετικοι τροποι οπως λες χρησης των ψυχεδελικων που να σε βαζουν στον κοσμο της ψυχεδελειας ,αλλα εγω δεν τις εχω ζησει και δεν ξερω πως και τι ειναι.
παντως δεν ειναι παιδικο παρτυ με παιδακια που χορευουν και χαζογελανε κοιταζοντας χρωματιστες εικονες και τρισδιαστατα γραφικα.
αν και σιγουρα , μπορει να παει καποιος πιτσιρικος ,να χορεψει ,να γελασει και να φυγει.μπορει καποιος να παει απλα για τον λογο που οι περισσοτεροι πηγαινουν σε τετοια παρτυ.καταλαβαινεις...
αλλα σε διαβεβαιωνω οτι υπαρχουν ατομα τα οποια πηγαινουν για να εξερευνησουν καποιο διαφορετικο επιπεδο της συνηδεισης τους.ανθρωποι που ενδιαφερονται για ολα αυτα τα θεματα που συζηταμε εδω στο esoterica.
οι εικονες των πανο που διακοσμηζουν τον χωρο δεν ειναι καθολου τυχαιες.αρχαια μυστικιστικα συμβολα,γιν και γιανκ ,ινδικες θεοτητες , shiva,ganesh ,pavarti , περιπλοκες μανταλα ,σωματα σε σταση διαλογισμου ,chakras, στερεογραμματα , ιπταμενοι δισκοι ,εξωγηινοι κτλ.(ανηκουν ολα στο χωρο του εσωτερισμου,ετσι δεν ειναι?)
αληθεια τι μπορει να συμβει οταν καποιος σε ενα τετοιο παρτυ κοιταξει ενα συμβολο η μια εικονα για πολλες ωρες? οταν αδειασει το μυαλο του απο οποιαδηποτε σκεψη και απλα κοιταζει και αφηνεται.οταν αρχιζει να νιωθει οτι το συμβολο που ειναι απεναντι του ,μπαινει μεσα στο σωμα του και το σωμα του μπαινει μεσα στο συμβολο.σου θυμιζει κατι αυτο? εμενα παντως μου θυμιζει τεχνικη διαλογισμου με εστιαση.
τι μπορει να συμβαινει σε ενα psychedelic party ,οταν καποιος αισθανεται να αιωρειται και βλεπει το σωμα του απο ψηλα μεσα σε τοσες χιλιαδες κοσμο? σου θυμιζει κατι? εμενα παντως μια εξωσωματικη εμπειρια.
τι μπορει να συμβει σε καποιον οταν χορεψει πολλες ωρες μεσα σε επαναλαμβανομενους,μονοτονους ρυθμους και αποκοσμους ηχους? σου θυμιζει κατι?εμενα μου θυμιζει ανακαλυψεις αρχαιολογων που μιλουν για το πως καποιες αρχαιες φυλες εφταναν σε εκστασι χωρευωντας για ωρες στο επαναλαμβανομενο ρυθμο των τυμπανων.
τι μπορει να συμβει σε χιλιαδες κοσμο οταν ακουγωντας δυνατα ψυχεδελικη μουσικη το μυαλο τους δεχθει καταιγισμο απο συγκεκριμενες επαναλαμβανομενες λεξεις-προτασεις? (οπως people can fly, om nama shivaya ,mahadeva ) .σου θυμιζει κατι? εμενα μου θυμιζει καποιες τεχνικες υποσεινηδητων μυνηματων.

εκει που θελω να καταληξω φιλε astralplane ειναι οτι υπαρχει αμεση σχεση μεταξυ τετοιων εμπειριων και εσωτερισμου.πιστευω ακραδαντα οτι μπορει καποιος σε τετοιες διοργανωσεις να βιωσει ,ανεπαναληπτες ,υπερβατικες ,εμπειριες ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑΣ......

astralplaneΝέο Μέλος
27/08/2004, 10:20:47
Φίλε aris24

πίστεψέμε ξέρω πολύ καλά τι εννοείς μιας και πηγαίνω και εγώ σε πάρτι από την εποχή του άλσους ( αν είσαι από Αθήνα και θυμάσαι ), και εξακολουθώ να πηγαίνω μέχρι και τώρα (αυτό το καλοκαίρι πήγα στο fullmoon festival στην Γερμανία , και στο fest στον καϊάφα, έχω το Σάββατο θαμαι στο πάρτι στην Έδεσσα ) , και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι μπορεί άνετα να ζήσει κάποιος τέτοιες καταστάσεις στα πάρτι.
Αυτά που είπα τα είπα για τον λόγο του ότι πολοι πάνε σε τέτοια πάρτι μόνο για να πάρουν ναρκωτικά ( κάτι που έχει κάνει μεγάλο κακό στην μουσική σκηνή που αγαπάμε ) και διαβάζοντας κάποιος άσχετος αυτά που γράφεις πιθανότατα να επιχειρήσει να κάνει το ίδιο ( να έρθει σε κάποιο πάρτι για να πάρει μόνο και μόνο ναρκωτικά για να βιώσει τις εμπειρίες που βίωσες εσύ ) . Και μάλλον αυτός ο κάποιος θαναι ένα ακόμα παιδάκι που θα κοιτάει χαζεμένο τα πανό , χωρίς καν να καταλαβαίνει γιατί υπάρχουν εκεί , και φυσικά να μην καταλαβαίνει και την μουσική.
Κάπως έτσι ξεκινάνε πολοι να παίρνουν ναρκωτικά και μετά έχουν συνέπειες σαν αυτές του BRAINSTORM .
Γιαυτο πιστεύω ότι δεν πρέπει να λέγεται ότι κάποιος έχει τέτοιες εμπειρίες στα πάρτι . Εσύ και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να έχετε σωστή κρίση και να ξέρετε τι κάνετε, αλλά μην ξεχνάμε ότι κάποιοι άλλοι παρασέρνονται.

Θα χαρώ να σε δω σε ένα πάρτι για να ανταλλάξουμε απόψεις από κοντά επί του θέματος.
Σε προσκαλώ επίσης στην ιστοσελίδα μου http://www.psychedelic.gr (θα με βρεις με το nick Mahadeva).

'When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. Sometimes there is a moment as you are awakening when you become aware of the real world around you, but you are still dreaming. You may think you can fly but you do better not try. People can fly
:):)

Astral Plane: A dimension of existence beyond the physical world. A place where disembodied spirits dwell. Many attempt to contact the astral plane through meditation or by using psychic energy.

aris24Μέλος
27/08/2004, 21:29:47
brother astralplane

χαιρομαι που με καταλαβαινεις.ειμαι και εγω παλια καραβανα ,ξεκινωντας με πρωτο παρτυ στο club 4(altern 8) και στη συνεχεια battery kai αλσος στα πολυ καλα τους.το 95-96 εζησα για 2 χρονια στην αθηνα και ετσι δεν ειμουν αναγκασμενος να κανω 300 χλμ να παω και 300 να γυρισω προκειμενου να ακουσω ενα live η ενα dj set.νωρις ομως συνηδειτοποιησα το ποσο σημαντικο ειναι να ακουγεται αυτη η μουσικη στην υπαιθρο και σταματησα να πηγαινω σε clubs.θα επισκεφτω συντομα το psychedelic.gr για να ανταλαξουμε εκει καποιες αποψεις.
οσον αφορα το θεμα μας εδω στο esoterica πιστευω οτι διαφωνουμε στο εξης.υποστηριζεις οτι οι ψυχεδελικες εμπειριες δεν πρεπει να αναφερονται , ουτε να γραφονται,διοτι υπαρχει ο κινδυνος καποιες μικροτερες ηλικιες(και μεγαλυτερες πιστευω) να επηρεαστουν και να εχουν ασχημα ξεμπερδεματα.
ας σκεφτουμε ομως ποια ειναι η πραγματικοτητα.τι ειναι αυτο που ισχυει και ειναι αληθινο.ειναι μια μεγαλη αληθεια λοιπον οτι η psychedelic trance σε συνδυασμο με ουσιες και με την μητερα φυση οδηγει σε μοναδικα ψυχεδελικα μονοπατια.
ποια πρεπει αραγε να ειναι η σταση αυτων που γνωριζουν αυτη την αληθεια?
-να μιλησουν και να πουν ποια ειναι η πραγματικοτητα?
-να πουν ψεματα οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυει?
-να σιωπησουν και να μην πουν τιποτα κρατωντας τις εμπειριες για τον εαυτο τους?
ποιο νομιζεις θα ηταν το ιδανικοτερο?
προσωπικα εγω ,εδω στο esoterica ,οσες φορες εγραψα κατι ηταν για να πω μια πραγματικοτητα η για να πω κατι που εζησα και δεν μπορω να το μοιραστω ευκολα με αλλους ανθρωπους.αυτο πιστευω γινεται και απο αρκετα αλλα μελη.ο καθενας ελευθερωνει τον εαυτο του και μιλαει για τις εμπειριες και τις αποψεις του ,ξερωντας οτι δεν θα παρεξηγηθει,ουτε θα τον κοροιδεψει κανενας.
η δικη μου αποψη ειναι οτι το ιδανικοτερο ειναι να λεγεται αυτο που ισχυει πραγματικα οσο ασχημο η ομορφο και αν ειναι.πιστευω οτι και αν εγω η εσυ η οποιοσδηποτε αλλος γνωριζει τι συμβαινει και δεν μιλησει η αποκρυψει την αληθεια με σκοπο να προστατεψει τα νεοτερα παιδια ,ουσιαστικα δεν τα προστατευει.και αυτο γιατι τα ναρκωτικα εχουν εξαπλωθει τοσο πολυ που δεν υπαρχει περιπτωση καποιος/καποια ,να μην ακουσει κατι για αυτα(στην παρεα του,σε ενα απλο club,στην tv,σε ενα περιοδικο,στις διακοπες του,οπουδηποτε) και να μην μπει σε περιεργεια τουλαχιστον να μαθει τι ειναι.
γιατι λοιπον να μην ξερει απο την αρχη την αληθεια και την πραγματικοτητα?
γιαυτο και εγω ,στο πρωτο μυνημα μου στο παρων topic , μετα το τελος της περιγραφης της εμπειριας μου,τονισα οτι δεν υπαρχουν μονο θετικα αλλα και αρνητικα.ζυγιζωντας τα μαλιστα,βρισκω οτι τα αρνητικα ειναι περισσοτερα.τιθομαι εναντιων της υποδουλωσης των ανθρωπων σε οποιαδηποτε ουσια ,που μετατρεπεται σε ανικητο παθος.ειμαι απλα υπερ των εμπειριων που ομως πρεπει να βιωνονται απο ωριμα ατομα τα οποια μπορουν να ελεγχουν τις καταστασεις και τα ορια.δεν ειναι τοσο ευκολο αυτο οσο ακουγεται.το 80% χανει τον ελεγχο.μερικοι νομιζουν οτι ελεγχουν την κατασταση ,ομως κανουν λαθος.αλλοι παλι,ξερουν οτι εχασαν τον ελεγχο αλλα δεν τους νοιαζει.θελουν να μεινουν εκει για παντα.και αλλοι εχουν χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα,τον χωρο και τον χρονο.ταξιδευουν , ταξιδευουν ...μεχρι να συμβει το game over.

ας μαθει λοιπον ο καθενας ποια ειναι η πραγματικοτητα και ας επιλεξει αυτο που θελει να κανει...τουλαχιστον δεν θα πει ΄δεν ηξερα΄....

ΟΤΑΝ Ο SHIVA ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ,ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΩΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ SHIVA ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙ ,ΧΟΡΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΗΤΕ ,ΦΙΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ,ΑΓΑΠΗΘΗΤΕ ,ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ...!

Xotchipilli2Μέλος
13/10/2004, 03:34:28
Πρωτού λοιπόν χάσουμε εντελώς την μπάλα και μιλάμε για κοινότοπα "ναρκωτικά" και χαζεμένα παιδάκια που κοιτάνε τα πανώ ρίξτε μαι ματιά σε αυτό το τόπικ.

Σας συστήνω να το διαβάσετε όλο,που θα πάει όλο και κάτι θα έχει μέσα που θα το ακούτε για πρώτη φορά.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4478

Μιλήσατε για ψυχεδέλεια,είπατε αρκετά αλλα νομίζω οτι γρατζουνήθηκε απλά η επιφάνεια του θέματος.Θέλετε να συζητηθεί εις βάθος? Έχω κάνει λοιπόν την αρχή στο τόπικ που δίνω πιο πάνω!

Reality: A serotonine induced Hallucination?

Xotchipilli2Μέλος
13/10/2004, 03:39:11
Ετσι για το κερασάκι στην τούρτα προτείνω να δείτε και το www.paterasprod.org

Η πληροφόρηση που παρέχεται σε αυτή την ιστοσελίδα ξεπερνάει οτιδήποτε έχει εμφανιστεί ως τώρα στον Ελληνικό Κυβερνοχώρο πάνω στο θέμα.Αν δεν βιαστείτε και ψάξετε εκτενώς αυτή την σελίδα,σίγουρα θα καταλάωβεται περι τίνος πρόκειτε...

BRAINSTORMΜέλος
13/10/2004, 15:01:02
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ SITE ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ hotchipilli2 ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΕΔΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ hotchipilli2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

wendigoΜέλος
13/10/2004, 16:48:37
quote:
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ hotchipilli2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Μπράβο BRAINSTORM. Αυτή η δήλωση είναι η μεγαλύτερη μαγκιά που έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό. Ένα μάθημα διαλόγου σε όλους, εντός και εκτός forum.

No Method, No Guru, No Teacher

Xotchipilli2Μέλος
13/10/2004, 21:14:30
Πραγματικά με συγκινεί η συγνώμη σου ,είναι ίσως απο τις πιο δύσκολες πράξεις που μπορεί να κάνει κάποιος και ζητώ και απο μέρους μου συγνώμη αν μερικές φορές φάνηκα εριστικός η απλά...εχμ... μαλάκας (ελπίζω να μην λογοκριθεί απο moderator).

Απο την άλλη η αντιπαράθεσή μας υπήρξε θετικότατη και προόδευσε την συζήτηση οπότε δεν ήταν "λάθος".Ίσως ήταν και αναγκαία για να μπορέσει να διεκπαιρεωθεί κομμάτι του έργου μου εδώ μέσα το οποίο είναι η ενημέρωση! Είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις ιδίως σε ένα τόσο καυτό θέμα και ιδίως όταν εμφανίζεται "αγγελιοφόρος περίργων και μαντάτων ταμπού" (ρόλο που πιστεύω οτι υιοθέτησα επάξια!).Προσωπικά εντιμετωπίστηκα πολύ καλά απο την κοινότητα του esoterica μιας που όταν μπήκα δεν θα με εξέπλητε καθόλου αν "λιθοβολόμουν δυκτιακώς".Παρόλαυτα κρατήθηκε υψηλό το επίπεδο,και οι συζητήσεις που προέκυψαν είναι όντως άξιες αρχειοθετήσεως!!!

Ακόμα και μόνο ένα άτομο απο τα 100 που θα διαβάσουν τα γραπτά μου να επωφεληθεί έμπλουτίζωντας τις γνώσεις του για μένα είναι ύψιστο κέρδος!

Χαίρομαι για την συμμετοχή όλων σας,και περιμένω τις ενδιαφέρουσες προσθήκες σας στην συζήτηση (ιδίως του jonniebegood και του brainstorm που έβαλε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο στο αλλο μου thread!)

14/10/2004, 23:11:40

quote:

Χαίρομαι για την συμμετοχή όλων σας,και περιμένω τις ενδιαφέρουσες προσθήκες σας στην συζήτηση (ιδίως του jonniebegood και του brainstorm που έβαλε ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο στο αλλο μου thread!)

ελπιζω φιλε μου να εννοεις την συμμετοχη μου στα εδω θεματα σου και οχι στο πατερας

χτες που εκανα μια βολτα ειδα τον συμπαθεστατο admin που με διεγραψε λογω ελλειψης τονων στα κειμενα μου, να εχει προσθεσει κανονες μονο και μονο για μενα!

τετοια τιμη δεν την περιμενα!

χαχαχα

μεχρι και IP μου θα παρακολουθει λεει, μην τυχον και μπω ως κλωνος και ξαναγραψω

μπορει να ηρεμησει - δεν προκειται να ξαναγραψω του το υποσχομαι

παντως εδω δεν παρουσιαστηκε προβλημα με τον τροπο γραφης μου, οποτε μπορω να σχολιαζω στα θεματα σου ελευθερα

νασαι καλα φιλε μου

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

aris24Μέλος
15/10/2004, 02:39:53
φιλοι μου γεια σας και καλο χειμωνα...

xotchipilli2 διαβασα καποια πραγματα που εχεις γραψει στο topic σου.τα ειχα ηδη διαβασει μαλλον πριν γραψω εδω τις αποψεις μου.ομολογω οτι ειναι αρκετα ενδιαφεροντα τα οσα γραφεις και φαινεται οτι εχεις ασχοληθει αρκετα με το θεμα.τοσο που σιγουρα βρισκεσαι σε αλλο επιπεδο γνωσης ,το οποιο απεχει ετη φωτος απο το επιπεδο των χαζεμενων παιδιων που χανονται στα χρωματα και στα σχεδια των φωσφοριζε πανο .θα ηθελα να σε ρωτησω λοιπον ,μιας και σε θεωρητικο επιπεδο τα πας πολυ καλα ,αν εχεις αποκομισει κατι σε πρακτικο επιπεδο? αν απο ολα αυτα που εχεις γραψει ,εχεις καποιες προσωπικες εμπειριες? αν εχεις ανακαλυψει οτι αυτα που ειναι γραμμενα στα βιβλια και στις εγκυκλοπεδειες , συμπιπτουν και ταυτιζονται απολυτα σε πρακτικο επιπεδο?
απλως σου θυμιζω οτι απο την μια ,100 δις αστερια υπαρχουν στο συμπαν.απο την αλλη ,100δις νευρωνες υπαρχουν στον εγκεφαλο καθε ανθρωπου. ο καθενας μας θα μπορουσε να αποτελει ενα μοναδικο συμπαν αγνωστο και ανεξερευνητο...αυτο που εσυ λαμβανεις σαν ασπρο καποιος αλλος μπορει να το λαμβανει σαν μαυρο.αυτο που για μενα ειναι ψυχεδελεια για καποιον αλλον μπορει να ειναι κινουμενα σχεδια.αυτα που λεει ο σοφος γεροντας ενος χωριου για εναν επιστημονα μπορει να ειναι παραμυθια.αυτα που βλεπει ενας σχιζοφρενης και πιστευει οτι ειναι πραγματικοτητα για καποιον αλλον ειναι απλως παραισθησεις.
ας μην ειμαστε απολυτοι λοιπον και κυριως ας μην υποτιμουμε...

people can fly....