- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο stavros77 μπορεί να είναι οτι θέλει και να πιστεύει οτι θέλει...Έχεις κάτι μαζί του??Στειλ του pm...
Ελεος 10 σελιδες γεμίζουν οι καυγάδες σας...Ρε admin!!
Λοιπόν για τις ερωτήσεις περί της ΕλληνοΤουρκικής σύρραξης.
1) Τον Ιούλιο μπορεί να γίνει κάτι καθώς και τον Ιούνιο καθώς και τον Αύγουστο καθώς και τον Σεπτέμβριο καθώς και οποτεδήποτε το επιτρέψει ο Κύριος. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει και πλανάται όποιος λέει το αντίθετο. Αυτό πιστεύω, εσύ με ρώτησες. Αυτός είναι ο λόγος που είπα να ασχοληθούμε με την αλληλουχία των γεγονότων παρά με τις ημερομηνίες
2) Δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι με το ΝΑΤΟικό λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί ο γέροντας Παϊσιος εξήγησε ότι οι Τούρκοι θα έρθουν μέχρι τα 6 μίλια της υφαλοκρηπίδας και εγώ τον πιστεύω.
Μπορεί να διαφωνείς αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική γνώμη έτσι δεν είναι? Δεν σημαίνει ότι προσπαθώ να διαβάλλω....όποιος έχει διαφορετική γνώμη με μας δεν είναι ούτε διάβολος ούτε οπαδός του.
Φίλε Stvd κάπως έτσι είναι τα γεγονότα. Σε παρακαλώ να μείνουμε σε αυτά και όχι στον Αντίχριστο που αργεί. Απλά μια παρατήρηση. Οι προφητείες του Ανωνύμου που επισύναψες μιλάνε για 2 φορές σφαγή στη πόλη. Τη μια νικάνε οι Ρώσοι τα 6 έθνη και μετά ξαναγίνεται επίθεση της Δύσης. Για αυτό και ο Παϊσιος είχε μιλήσει για 2 ημίχροντα
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
Βγαλε καμια κιτρινη να ηρεμησουμε λιγο!!
ΣΤΑ ΤΡΕΧΩΝ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΑΓΡΙΕΨΕ
http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/04/11/1499833.htm
Το 2008 τελικα ειναι το ετος αρχης των γεγονοντων που θα ολοκληρωθουν σε μερικα χρονια !!
Ειναι φανερο πλεον οτι κατι δεν παει καλα,ακομα και η νεοεποχιτες,οι οπαδοι της ελληνοτουρκικης φιλιας ,οι οικουμενιστες,ολοι εχουν εξαφανιστη και κανουν τα παγωνια,περιμενοντας να δουν που θα βγει το αδιεξοδο στην περιοχη μας.
Ειναι ασχημο να ξυπνας απο ενα τοσο ωραιο ονειρο ,και να αντικρυζεις την πραγματικοτητα,αλλα οταν σας ξυπνουσαν , εσεις βριζατε και γυριζατε πλευρο !!
Παρτε σωσιβιο τον κυριο ημων ιησου χριστο και τους στρατιωτες του (μοναχους, γεροντες,πατερες )τωρα !!,διοτι θα πνιγητε στην θλιψη σε λιγο καιρο.
Εμεις απο εδω που γραφουμε ,παρολου τα ελατωματα μας ,κατι προσπαθουμε στραβα κουτσα να περασουμε να ξυπνησουμε και αλλους,και ενας ,ενας ,θα φυγουμε στο τελος ,και η πλανη θα ειναι μονοπωλιο παλι .
Καλη σας μερα !!
"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "
Φαντάζεστε τον πρωθυπουργό στην σύνοδο του ΝΑΤΟ με μια μεγάλη εικόνα του χριστού και περιστοιχισμένος από γέροντες πατέρες και μοναχούς να παλεύει για τα δίκαια της χώρας μας???

quote:
2) Για να απαλλαγεί το topic από την ανώφελη αντιχριστολογία. Όποιος θέλει να μιλά για αντιχρίστους μπορεί κάλλιστα να ανοίξει καινούριο topic. Το θέμα είναι ο ΕλληνοΤουρκικός πόλεμος.Ποια είναι η γνώμη σας??
Συμφωνώ .
Γενικά το χρονοδιάγραμμα είναι όπως το περιγράφετε κατα την γνώμη μου.Πιστεύω μέσα στις Άγιες μέρες του Πάσχα θα έχουμε εξελίξεις.Συνήθως έτσι γίνεται , σε μεγάλες γιορτές τις ορθοδοξίας ότι θυμούνται χαίρονται.
Βεβαια μπορεί και να κάνω λαθος .και φυσικά οταν λέω εξελίξεις εννοώ ενδείξεις , όχι τα γεγονότα των προφητείών.
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
88. «Ένα ψωμί θα χαθεί το μισό, και ένα ολόκληρο».
89. «Θα έρθει καιρός που μια γυναίκα θα διώχνει δέκα Τούρκους με u964 τη ρόκα
90. «Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία».
91. «Ο χαλασμός στον τόπο θα γίνει από ένα όνομα αξιωματούχου... (δυσανάγνωστον)»
92. «Πολλά χωριά θα καταστραφούν, οι τρεις χώρες θα γίνουν μία».
93. «Να έχετε τρεις θύρες• αν σας πιάσουν τη μια, να φύγετε από την άλλη».
94. «Πίσω από τη μια θύρα να κρυφθεί κανείς, γλυτώνει• θα είναι βιαστικό».
95. «Να παρακαλείτε να είναι μέρα και όχι νύκτα, καλοκαίρι και όχι χειμώνας».
96. «Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί, γιατί δεν θάχουν αγάπη στα δένδρα».
97. «Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί, γιατί θα γίνουν τεμπέληδες».
98. «Από ψηλά, μέσα από το λιμάνι θάρθει ο χαλασμός».
99. «Θα σας ρίξουν παρά (=χρήμα) πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά δεν θα μπορέσουν».
100. «Εσείς θα σώσετε άλλους και οι άλλοι εσάς».
101. «Εσείς θα φύγετε απ’ τ’ αριστερά βουνά• από τη δεξιά μεριά όχι• από τις σπηλιές μη φοβάστε».
102. «Θαρθεί ξαφνικά• τ’ άλογα θ’ απομείνουν ζεμένα στις δουλειές τους και σεις θα φύγετε».
103. «Θάναι όγδοος αιώνας που θα γίνουν αυτά».
104. «Να κρυφθείτε ή κοντά στην πόρτα ή κοντά στην πλάκα, αν είναι βιαστικό και γρήγορο».
105. «Πολλά θα συμβούν. Οι πολιτείες θα καταντήσουν σαν μπαράγκες».
106. «Θαρθεί καιρός που θα βγει ο καταραμένος δαίμονας από το καυκί του
107. «Θαρθεί μια φορά ένας ψευδοπροφήτης• μη τον πιστέψετε και μη τον χαρείτε. Πάλι θα φύγει και δεν θα μεταγυρίσει».
108. «Θαρθεί καιρός που οι χριστιανοί θα ξεσηκωθούν ο ένας κατά του άλλου».
109. «Νάχετε το σταυρό στο μέτωπο, για να σας γνωρίσουν ότι είσθε Χριστιανοί».
110. «Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλη• στη μέση του δρόμου θάρθει u964 το μαντάτο, ότι έφθασε το ποθούμενο». «Θαρθεί καιρός που θα κατέβει το Ρώσικο γένος για να πηγαίνουν στους Εβραίους, όπου θα γίνει πόλεμος και θα πλέξη το τριχρονίτικο δαμάλι στο αίμα. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ' αυτόν δεν θα πάθετε τίποτε. Αλλά από
το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα, χαρά στην Μακεδονία. Aν περάσει από τη Μακεδονία, αλλοίμονο στη Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό».
Από κει κι έπειτα δεν υπάρχουν άλλες πιο συγκεκριμένες και πιο πρόσφατες προφητείες….
Χωρίς πόλεμο θά πεθάνετε όλοι. Θά πέσουν πολλά θύματα. Όλοι οί νεκροί θά ξαπλώσετε επάνω στήν γή....
Θά σάς πώ καί κάτι άλλο,
Αποβραδίς όλα θά είναι ( όρθια καί καλά ) πάνω στήν γή, καί όταν θά σηκωθείτε τό άλλο πρωϊ, όλα θά μπούν ( θά ταφούν ) μέσα στήν γή...
Χωρίς " πόλεμο " ..... ό πόλεμος ( τότε ) θά γίνεται..." (ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ)
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ..............
Φίλε comer αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνουν στο προσκήνιο οι επιθετικές-πολεμικές διαθέσεις της Ρωσσίας.Αυτό που όμως θα πρέπει να βλέπουμε είναι το τί γίνεται στο Αιγαίο γιατι απο εκεί θα αρχίσουν όλα.
Πρώτα όμως ας κάνουμε ένα πλάνο των γεγονότων
Οι Τούρκοι θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη.Θα φθάσουν μέχρι τα έξι ναυτικά μίλια.Θα υπάρξει ολιγοήμερη κρίση και μετα θα επέμβη η Ρωσία και θα διαλύσει την τουρκία.
Μετά ευρωπαίοι και αμερικανοι θα στείλουν στρατεύματα και διαμέσου της Εγνατίας οδού θα φθάσουν στην Πόλη.
Αναμέτρηση με την Ρωσία και νίκη της δεύτερης αφού θα προηγηθεί 3ημερη σφαγή στην Πόλη.
Παράδοση της Πόλης σε εμάς τους Έλληνες μετα απο πάροδο 5 μηνών ψυχρού πολέμου Ρωσίας-Δυτικών
Απορία: πώς θα προσπαθουν να βρούν λύση για το ζήτημα της Πόλης,αφού θα την κρατούν οι ρώσσοι???Γιατί ο γΠαίσιος είπε ότι την Πόλη θα μας την δώσουν οι αμερικάνοι και οι αγγλοι αφού κύριοι της θα είναι οι ρώσσοι???
ΕΛΛΗΝ
"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "
τεσπα...
εγω παλι αυτο για τους τουρκους και στο λιμανι της θεσ/νικης δεν το κοβω να γινεται..
ειναι πολυ χοντρο...τι; θελουν να βαλουν την ελλαδα ουρα στο αρμα της ρωσσιας και μαζι με σερβια να φτιαξουν τον αξονα της ορθοδοξιας αλλα στην πραξη πλεον και οχι στην θεωρια; οχι βεβαια..αυτο ειναι που φοβουνται..
τωρα για εκεινο το νατοικο το ξεχασμενο στη μυτιληνη που διαβασα απο εδω..ε..κατι μπορει να γινει εκει, θα μας πονεσει..αλλα θα το αντεξουμε. αλλα για θεσ/νικη τωρα κατι λιγοτερο απο 2μυρια κοσμο δεν το βλεπω..
καλα μακακες ειμαστε, σαφως, δε φανταζομαι να διαφωνει κανεις, αλλα τοσο πολύ...ε τι στο καλο..χαμπαρι δεν θα παρουμε;
Αληθεια ομως , γιατι επιμενουν αυτοι που λενε γιατο το λιμανι της θεσ/νικης; με ποιο λογικο επιχειρημα ;
όσα accounts και να ανοίξει είναι το στύλ του
μακάκα πολύ συγκεκριμένο, τέσπα;...
Γιατί σίγουρα ούτε του Πατροκοσμά την προφητεία
για το πάνω λιμάνι είδες ούτε ότι δεν γίνεται να μη
ρίξουμε καμιά τουφεκιά, αν δεν είναι ήδη μέσα, τέσπα;...
διαβαζω το φορουμ καμια εβδομαδα...
οσο για το στυλακι που λες...δε συμφωνω μαζι σου..
Κάθε ένας που δεν έχει τις ίδιες ιδέες με σένα (και πίστεψε με είναι πολλοί καθώς διαφαίνεται και από το forum) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ACCOUNTS ΜΟΥ. Δηλαδή έλεος!!!!!!
Συγγνώμη, αλλά αυτό δείχνει ότι δεν δέχεσαι να συζητήσεις πολιτισμένα και φαίνεται σαν να παθαίνεις παράκρουση μόλις κάποιος δεν ενστερνιστεί αυτά που λες.
Χθες μου έλεγες ότι με τη συμπεριφορά μου είμαι δεν είμαι 15 χρονών και σήμερα ειρωνεύεσαι το τρόπο λόγου ενός από τα παιδιά. Συγγνώμη αλλά είναι απαράδεκτη συμπεριφορά και μάλλον δείχνει την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων.
Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.
τεσπα,
"Γιατί σίγουρα ούτε του Πατροκοσμά την προφητεία
για το πάνω λιμάνι είδες ούτε ότι δεν γίνεται να μη
ρίξουμε καμιά τουφεκιά, αν δεν είναι ήδη μέσα, τέσπα;..."
Που ειναι και δεν ειδα...;
Κανε 1 copy-paste ...αντε γιατι αυτο πρωτη φορα το ακουω..να μαθαινω μερικα...
υπολογιστή ,μπαγάσα, όποτε γράφω...
Τι συμπτώσεις κι αυτές...
Περί παρακρούσεως,κάτι ξέρεις και λές, έχεις
μάλλον το γνώθι σ' αυτόν, αλλά,όπως και νά' χει,
προφητείες θα αντιπαραθέσεις ή θα ζητήσω απο τους
συντονιστές να κάνουν ένα τόπικ για μένα, νά' χεις να ξεχαρμανιάζεις...
Σού' χω γίνει έμμονη ιδέα;
Περί του Πατροκοσμά του κατ' εξοχήν προφήτου περί του
ελληνοτουρκικού πολέμου, γιατί δεν γράφεις;
Επειδη το έγραψα εγώ;
Σε παρακαλώ σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου...
Καταντά ενοχλητικό...
Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.
Σταύρος ή αλλιώς 40palikj ή αλλιώς Yiannos Cyprus.....γνωστός και ως comer, AGS2008, AlexanderGreek, Μήτσος ο τανάλιας και Μπάμπης ο σουγιάς!!![]()
![]()
![]()
![]()
Να το ρίξουμε και λίγο στη πλάκα γιατί για εκεί είμαστε μάλλον.
ΕΛΛΗΝ
Ο ρε γλεντια που θα κανει το καλικαρι
τεσπα, εγω ρωτησα για εκεινο το στορυ με την προφητεια του πατροκοσμα για το λιμανι της θεσ/νικης...αλλα με τα λιγα μετα πολλα, δεν βλεπω να ασχολειται και κανεις με αυτα....
μαλλον να ασχολειθουμε μετα 'πνευματα' μας;
Αντε περιμενω μπας και μου πει ο τρεχαγιρευόπουλος τιποτα σχετικα με το λιμανι...γιατι για αλλα κι αλλα, πρωτος ειναι