ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μύθοι και σύμβολα στον ζωδιακό κύκλο - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- Μύθοι και σύμβολα στον ζωδιακό κύκλο - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

promitheas60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
07/04/2008, 11:10:46
quote:
loukritia -Σήμερα το πρωί, πέρα από τη δυσκολία που είχα για να ξυπνήσω, έψαχνα να βρω τί μέρα είναι κι ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν Πέμπτη ή Παρασκευή.
Φαντάζεστε πόσο ξενέρωσα όταν συνειδητοποίησα ότι είναι Δευτέρα...

Παιδία προτείνω ένα καινούργιο φόρουμ με θέμα .. « Η ημέρες της εβδομάδος», για όσους ξεχνάνε ή θέλουν να ξεχνάνε ποια μέρα είναι μετά την Κυριακή ..Χα, Χα,

Καλημέρα καλή μου Λουκρητία…

loukritiaΜέλος
07/04/2008, 12:14:34
quote:
D.I. - Εγώ ο άμοιρος κοντεύω να σκάσω!
Εμείς οι δύο έπρεπε να είμαστε συνάδελφοι στο ίδιο γραφείο...

quote:
Παιδια προτείνω ένα καινούργιο φόρουμ με θέμα .. « Οι ημέρες της εβδομάδος», για όσους ξεχνάνε ή θέλουν να ξεχνάνε ποια μέρα είναι μετά την Κυριακή
Μέχρι να μπω στο φόρουμ να δω τί μέρα είναι, σημαίνει ότι θα έχω ξυπνήσει, θα έχω έρθει για δουλειά και θα 'χω ξενερώσει με τη ζωή μου - οπότε θα είναι πλέον αργά...

Δευτέρα είπαμε σήμερα,ε;

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
07/04/2008, 12:52:56
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
07/04/2008, 14:38:12
γεια σας και παλι! και εδω η θερμοκρασια αρχιζει να ανεβαινει επικινδυνα!

"Say HELLO to My Little Friend"
07/04/2008, 19:26:59
Καλησπέρα και εδώ χαρά θεού είναι .
07/04/2008, 19:32:48
Καλησπέρα στη παρέα

Ελάτε στη δουλειά μου όσοι θέλετε να δροσιστείτε
Το γραφείο είναι υγρό και σκοτεινό, ακόμα και στον καύσωνα μπουφανάκι θέλεις, εκεί την αρπάζω πάντα, σήμερα το πρωί λέγαμε να ανάψουμε το μικρό καλοριφέρ που έχουμε το extra, αφού τα κανονικά δεν τα είχαν ανάψει, αλλά ακούσαμε κράξιμο άνωθεν για το ρεύμα που καίμε , έτσι μετά από λίγο αρχίσαμε την συναυλία από φτάρνισμα, βήχα και πνευστά(φύσημα μύτης).Ευτυχώς τώρα είμαι σπίτι και ζεστάθηκε το κοκκαλάκι μου.

Wolf
07/04/2008, 19:57:46
Ναι αλλα το καλοκαίρι είσαι χλιδή
08/04/2008, 00:03:10
Το καλοκαίρι έχω διακοπές σαν εκπαιδευτικός, οπότε την χλιδή οι άδειοι τοίχοι την γεύονται

Wolf
08/04/2008, 08:16:53
quote:
Το γραφείο είναι υγρό και σκοτεινό, ακόμα και στον καύσωνα μπουφανάκι θέλεις

Με λίγα λόγια είσαι καθηγήτρια νεκροτομίας Keraunos... Γουστάρω...

Καλημέρα σε όλους και καλό κουράγιο...

08/04/2008, 08:44:55
Καλημέρα σε όλους!

Αγαπητή loukritia, εάν ήμασταν συνάδελφοι θα μαλώναμε όλη την ημέρα αφού ο ένας θα ήθελε να ανεβάσουμε την θερμοκρασία στον χώρο κι ο άλλος να την κατεβάσουμε.

In anticipation of my resurrection...

08/04/2008, 09:53:07
Καλημέρα σε όλους

quote:

Μπαα φίλε OANNHSEA το "υποκείμενο" του "αντικειμένου" μου μπορώ να πω είναι παραπάνω από ζωντανό

Για να πιούμε κανένα καφεδάκι τώρα

Wolf
snoopyΜέλος
08/04/2008, 10:17:08
Kαλημέρα

Τί είναι αυτά που ακούω 30 - 35 βαθμούς με σύννεφα και βροχές?
Γίνονται τέτοια πράγματα Απρίλιο μήνα?

08/04/2008, 10:17:29
Καλημερα σε ολους σας!

Για πες μας βρε Κεραυνος... ποιος ειναι το "αντικειμενος προσδιορισμος" της δουλειας σου

08/04/2008, 10:29:52
Καλημέρα φιλαράκια .

quote:

Χα,Χα, ταινία τρόμου μου θυμίζει…Frankenstein

08/04/2008, 11:25:39
Λοιπόν το "αντικείμενο" είναι ζωγραφική, το "υποκείμενο" είναι τα παιδιά, γι' αυτό είπα ότι το υποκείμενο είναι παραπάνω και από ζωντανό, γιατί όπως γνωρίζετε όλοι, την ώρα των εικαστικών πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να τα κουμαντάρεις και να μπορέσεις να κάνεις μάθημα, το να καταφέρω να προσφέρω γνώσεις στους μικρούς "διαβόλους" μου είναι ένας καθημερινός άθλος, ειδικά αφού η εργασία μου είναι και σε δύσκολη περιοχή.Ώρα να ξεκινήσω για κει όμως, αρκετό καφέ ήπια

Wolf
loukritiaΜέλος
08/04/2008, 11:28:50
Καλημέρα σας!

quote:
D.I. - Αγαπητή loukritia, εάν ήμασταν συνάδελφοι θα μαλώναμε όλη την ημέρα αφού ο ένας θα ήθελε να ανεβάσουμε την θερμοκρασία στον χώρο κι ο άλλος να την κατεβάσουμε.
Κοίτα αγαπημένε μου, δύο πράγματα που δεν αντέχω (με τίποτα όμως) είναι το κρύο και οι κατσαρίδες - δεν τα διαπραγματεύομαι! Οπότε ή θα διαπραγματευόσουν εσύ με το καλό ή θα σου έσπαγα τόσο πολύ τα νεύρα που θα λύγιζες...

Αγαπητή Keraynos, η υγρασία και το σκοτάδι δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Αν ήταν όμως να κάθομαι όλο το καλοκαίρι, κανά δυο βδομάδες τα Χριστούγεννα και το Πάσχα (για να μην αναφέρω και κάτι αργίες Αγ.Πνεύματος, κλπ.), και νεκροθάφτης γινόμουν!!!

08/04/2008, 11:43:35
quote:
Οπότε ή θα διαπραγματευόσουν εσύ με το καλό ή θα σου έσπαγα τόσο πολύ τα νεύρα που θα λύγιζες...

Πίστεψε με, δεν χαμπαριάζω με τέτοια.
Οπότε ή θα μάθαινες να ζεις σαν Εσκιμώος ή θα ζητούσες να μεταφερθείς σε άλλο τμήμα...

In anticipation of my resurrection...

loukritiaΜέλος
08/04/2008, 12:25:27
quote:
Πίστεψε με, δεν χαμπαριάζω με τέτοια.
Οπότε ή θα μάθαινες να ζεις σαν Εσκιμώος ή θα ζητούσες να μεταφερθείς σε άλλο τμήμα...
Πώπώ, σκύλος μαύρος κι εσύ!
Θα έστελνα εσένα σε άλλο τμήμα!

08/04/2008, 12:30:45
Καλημέρα .
quote:
Λοιπόν το "αντικείμενο" είναι ζωγραφική, το "υποκείμενο" είναι τα παιδιά, γι' αυτό είπα ότι το υποκείμενο είναι παραπάνω και από ζωντανό, γιατί όπως γνωρίζετε όλοι, την ώρα των εικαστικών πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να τα κουμαντάρεις και να μπορέσεις να κάνεις μάθημα, το να καταφέρω να προσφέρω γνώσεις στους μικρούς "διαβόλους" μου είναι ένας καθημερινός άθλος, ειδικά αφού η εργασία μου είναι και σε δύσκολη περιοχή

Πραγματικά πρέπει να έχεις πολύ δύσκολο έργο απ την άλλη όμως κάνεις ένα ευχάριστο
Μάθημα οποτε θα είσαι απ τις αγαπημένες τους καθηγήτριες
.
08/04/2008, 17:24:58
καλησπερα στην παρεα!

Δασκαλα Καλλιτεχνικων λοιπον ε? Αυτο φαινεται απο τα καθημερινα "καλλιτεχνικα" αριστουργηματα που μας κερνας!

Ολη αυτη η πανδαισια χρωματων!

Φιλε Incubus, το κρυο ομως δεν κανει παντα καλο! αποσυντονιζεται ο εγκεφαλος, ξοδευοντας ετσι πολλες θερμιδες απο το υπολοιπο σωμα, για να ειναι σε λειτουργια, με αποτελεσμα και να κρυωνεις, και να αποκτας πονοκεφαλο... και στην χειροτερη περιπτωση, εγκεφαλικο ή και θρομβωση! Βεβαια, ολα αυτα μιλωντας για αρκετα χαμηλες θερμοκρασιες (μεχρι 5 βαθμους) - δεν θελω να σε τρομαξω -

απο την αλλη, αγαπητη Λουκριτια, η πολυ ζεστη, προκαλει θερμοπληξια, και εδω πονοκεφαλους και εδω εμφραγμα (μιλωντας για τους δυστυχεις ευσωμους, που δυσκολευονται τετοιες περιοδους)...

Η καλυτερη θερμοκρασια για το σωμα, την ψυχη και τον εγκεφαλο, ειναι αναμεσα στους 15 με 23 βαθμους! η ιδανικοτερη, συμφωνα παντα με ιατρικες ενδειξεις, για χωρο εργασιας