- Μύθοι και σύμβολα στον ζωδιακό κύκλο - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Πάντως αυτό με τον ωροσκόπο,που είπε και ο Kelsos,έχει και πρακτική αξία.Δηλαδή,δεν αρέσει ο σκορπιός..
,υπάρχει η λύση του ωροσκόπου.
Μάλιστα κάποτε μου είπαν,ότι δεν είμαι ζηλιάρα,κακιά κι όλα όσα καταλογίζουν επιπόλαια στον σκορπιό, γιατί
..μα γιατί ο ωροσκόπος μου είναι τοξότης,ήταν η απάντηση
.Και τότε ηρέμησαν..
Και τότε ζώσαν εμένα τα μαύρα φίδια..![]()
![]()
Πραγματικά μ' ενδιαφέρει η κρίση όσων εκτιμώ και με γνωρίζουν.Για τους άλλους, δεν θα μπορέσουμε,όπως λέει και το τραγούδι..![]()
rosarium
συνειδητοποιησα πως ηταν ενα απο οσα ειχα διαβασει οταν πρωτοανακαλυψα το εσωτερικα!
...ενδιαφερον! +δινει εναν 'παρελθοντικο' αερα...στο φορουμ... !
χμμ...θα μπορουσα να του δωσω..μιαν ανασα...
VANDE!
'manava seva, madhava seva'
ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ,
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΗΡΑΚΛΗ...
ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ
ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!...
http://beaskund.helloyou.ws/netnews/bk/hercules/herc1067.html
Vande!
'manava seva, madhava seva'
Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν πως είναι μία πολύ μεγάλη επιστήμη και που έχει τις ρίζες της πολύ βαθειά στον Αρχαίο Κόσμο και τονίσατε μάλιστα τον συσχετισμό που έκαναν κάποιοι λαοί προσπαθώντας να αναπαραστήσουν το ουράνιο θόλο με πέτρες πάνω στην γή
καπου χαρακτηριστικά αναφέρει ο φίλος θοθ
quote:
Υπάρχουν πολιτισμοί που κρατούσαν ημερολόγια χιλιάδων ετών και μάλιστα όχι μόνο ημερολόγια ηλιακά αλλά ακόμη και της Αφροδίτης όπως οι Μάγια. Το να κρατάς ημερολόγια ηλιακά είναι κάτι που μπορεί να αποβεί και πρακτικό (σπορά, εκλείψεις, καιρός) αλλά το να κρατάς ιστορικό και χρονολογίες για το που βρισκόταν ο πλανήτης Αφροδίτη 10.000 χρόνια πριν, έ, είναι λίγο... κουφό Άρα κάτι αναζητούσαν και σε κάτι τους χρησίμευε όλη αυτή η επίμονη, επιστημονική τους προσπάθεια.Υπάρχουν κτίσματα και κατασκευές όπως το Στόουνχετζ ή οι Πυραμίδες που μας δείχνουν ότι χιλιάδες χρόνια πριν, οι αρχαίοι, έδιναν πολύ ενέργεια και αγάπη για να σχηματίσουν στο έδαφος εικόνες από τον Ουρανό. Λέτε να ήταν τόσο ανόητοι και έκαναν τόσο κόπο για το τίποτα, απλώς για να περάσουν την ώρα τους;
Η δική μου γνώμη είναι, όχι. Απλώς οι πολιτισμοί τους έσβησαν (ή τους σβήσαμε) και δυστυχώς η κουλτούρα τους και οι γνώσεις τους δεν μεταβιβάστηκαν σε επόμενες γενιές, με αποτέλεσμα να είμαστε τυφλοί και κουφοί ως προς τους πραγματικούς λόγους που ασχολούνταν τόσο σοβαρά με την αστρολογία.
Φίλε θοθ συμφωνώ με όλα αυτά που αναφέρεις αλλά όσο και να πιστεύει κάποιος πως κάτω από όλα αυτά κάτι άλλο υπάρχει,μόνο με ικασία μοιάζει... Συμφωνώ επίσης και επαυξάνω πως κάθε ανακάλυψη ή εφεύρεση πριν φαινόταν ως κάτι τρελό μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο τελικά.. Γι αυτό και θεωρώ πως η έρευνα όπως κάνεις εσύ φίλε θοθ και που θαυμάζω την δουλειά και τον ζήλο που δείχνεις μέσα στα φόρουμ προσπαθόντας να μας διαφωτίσεις.... αλλά οι ικασίες και οι ενδείξεις δεν μπορούν να σταθούν της επιστήμης.. αλλά σίγουρα είναι δυνατά κίνητρα για έρευνα και μελέτη από ανθρώπους που σκέφτοναι ... Ίσως κάποιοι από εσάς μία μέρα να μπορέσετε να απόδειξετε αυτό που λέτε σήμερα αλλά μέχρι τότε θα υπάρχουν αντιρρήσεις και αμφιβολίες!
Τώρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως να φανεί παράξενο γιατί και εγώ μελετώ αστρολογία , ίσως όχι τόσο όσο εσείς, αλλά πέρα από τους χάρτες και την μελλοντολογία όπως λέγεται πως είναι κομπογιαννιτισμός , τι πραγματικά είναι αυτο που κατά την γνώμη σας αναζητά και ερευνά η αστρολογία? .. είπες καπου θοθ πως στον αρχαίο κόσμο η αστρολογία ήταν το τελευταίο σκαλοπάτι του μυστικισμού , τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Μήπως τελικά ο όρος αστρολογία δεν αρμόζει τελικά και θα έπρεπε να μιλάμε για κάτι άλλο?
Επίσης να επισημάνω το ενδιαφέρον μου για τον αποσυμβολισμό του ζωδιακού κύκλου ... μην σταματήσετε πριν το τέλος .. είναι άκρως ενδιαφέρον....
Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Κάπου είχα διαβασει πως στην πραγματικόητα τα ζώδια είναι 6 , μέχρι αυτό της παρθένου και πως τα υπόλοιπα είναι επεκτάσεις τους .. Για παράδειγμα να μιλήσω για τους διδύμους μιας και ανήκω σε αυτόν τον αστερισμό... Ο δίδυμος είναι αυτός που πιστεύει πως η αλήθεια μπορεί να βρεθεί μέσω της πληροφορησης.. η πληροφόρηση μέσω της ανάλυσης.. ο Τοξότης που βρίσκεται απέναντι .. έχει και αυτός την ίδια πίστη για τον κόσμο και την αλήθεια και η διαφορά τους είναι πως αυτός συνθέτει .. Ο μεν αναλύει τον κόσμο και ό άλλος τον συνθέτει..
Η πίστη για τον κόσμο ίδια αλλά με αντίθετους τρόποους...
Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά για να πω την αλήθεια με εντυπωσίασε πολύ αυτη η θεωρία..
Έυχαριστώ................
SIMORIL .......
quote:
Κάπου είχα διαβασει πως στην πραγματικόητα τα ζώδια είναι 6 , μέχρι αυτό της παρθένου και πως τα υπόλοιπα είναι επεκτάσεις τους .. Για παράδειγμα να μιλήσω για τους διδύμους μιας και ανήκω σε αυτόν τον αστερισμό... Ο δίδυμος είναι αυτός που πιστεύει πως η αλήθεια μπορεί να βρεθεί μέσω της πληροφορησης.. η πληροφόρηση μέσω της ανάλυσης.. ο Τοξότης που βρίσκεται απέναντι .. έχει και αυτός την ίδια πίστη για τον κόσμο και την αλήθεια και η διαφορά τους είναι πως αυτός συνθέτει .. Ο μεν αναλύει τον κόσμο και ό άλλος τον συνθέτει..
αναλυσε το....φαiνεται ενδιαφερον...(θεωρω οτι κατανοω πως τοποθετουνται τα ζωδια με τον τροπο που αναφερεις...-
/σαν τα χρωματα και τα συμπληρωματικα τους.../
σαν τα χρωματα ματιων...-
...μα θα θελα να μου πεις περισσοτερα...:)
οσο για τα ερωτηματα αγαπητη ...χμ...αρκουν.
ας χρησιμοποιησουμε τα εργαλεια αυτα που μας δινονται απο την αστρολογια...
ωστε ν'ανακαλυψουμε-ο καθενας για τον εαυτο του-ποια ειναι η ακριβης θεση ...στο στερεωμα...
+οχι τι πρεσβευει η αστρολογια/
αυτος ειναι ο δρομος της αναλυσης οπως ηδη ειπες....
+οχι της συνθεσης..."βεβαιως βεβαιως"...
η "δικη μου θεωρεια" -μιας και η αστρολογια ειναι ο συντομοντερος δρομος ωστε να καταθεσω τα εσω μου σε μενα...-
λεει πως ο τοξοτης ειναι ικανος να εξφενδωνησει τινα...εις τη σταυρωση....
δη στην ανασταση...
στην τιαυτη περιπτωση μιλω παντα μετα απο εμπειρια και επαληθευση του αυτου δεδομενου καθως τυγχανει οντως...απεναντι καθε φορα...
..θα ηταν ευκολο να το 'αιτολογησω', μα σταματω προς το παρον εδω...
ειναι βαρια+πολυτιμη η πληροφορια... που μολις σου εδωσα.../ οφειλεις να την αναλυσεις "περνωντας την απο μεσα σου"...
χωρις να σ'ενδιαφερει η αναλυση του "τι ειναι η αστρολογια "
κινησου σαν... σ'εναν προσωπικο σου.. μυθο...(καταλαβαινεις;...)
DianAtma.....
DianAtma...

Edited by - ΑΤΜΑ on 12/03/2004 03:46:01
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 28/03/2004 10:39:13
Σε ευχαριστώ καταρχήν που έδειξες ενδιαφέρον σε αυτό.. η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα κατασταλάξει επί του θέματος γιατί ακόμα το ψάχνω.. έξω+έσω, όμως είναι μία πολύ όμορφη προσέγγιση, ίσως από τις ομορφότερες που έχω δει εντός της αστρολογίας!!! πράγμα μάλιστα που δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να ακούσω κάτι ανάλογο... αυτά κατά την άποψή μου, βέβαια!! Επιφυλάσομαι όμως να γράψω επί του θέματος σύντομα, μόλις βρω εκείνο το βιβλίο που βρήκα τις πληροφορίες!!
Αυτό όμως που θα μπορούσα να πω μοιάζει με ένα νόμισμα, όπως ξέρουμε έχει δύο πλευρές.. Το νόμισμα έχει αξία από όποια μεριά και αν το κοιτάξεις!!
Δηλαδή.. το νόημα είναι το ίδιο.. ο Δίδυμος και ο τοξότης ψάχνουν για την αλήθεια, και αυτή είναι η αξία τους.. όμως ο καθένας βλέπει την αλήθεια μέσα από την σκοπιά του.. μέσα από αυτό που ο καθένας αντιπροσωπεύει..... Αναζητητές λοιπόν της αλήθειας...
Ίσως, εάν το μονοπάτι που ακολουθείς είναι πραγματικό και γνήσιο η αξία του δεν χάνεται... εάν ακολουθείς τα βήματά σου η αξία ορθώνεται παντού!!!
Βλέποντας τους άλλους αναγνωρίζεις τον ευαυτό σου!!! Άναγνωρίζοντας αυτό που βρίσκεται στην άλλη όχθη.. μαθαίνεις τον μύθο σου!!!
Κάποιοι λένε πως η αστρολογία είναι ένα μονοπάτι για να δεις τον εαυτό σου αλλά όχι για να σταθείς σε αυτό...
(Δες τον εαυτό σου μα ξεπερασέ τον!!!! )
Ισως ο λόγος του απέναντι εαυτού είναι ο δρόμος για να ξεπεράσεις ποιο εύκολα αυτό που χρειάζεται..
quote:
κινησου σαν... σ'εναν προσωπικο σου.. μυθο...(καταλαβαινεις;...)
Πολύ όμορφο και πόσο αλιθηνό.. όλοι μας έχουμε έναν μικρό μύθο να βρούμε.. και αυτόν αναζητώ!!!!!!!!!!!
Ήθελα να μου αναλύσεις την παρακάτω πρόταση που αναφέρεις.... ή να την συνθέσεις, όπως ξέρεις
ξέρω πως δεν προτιμάς τα λόγια.. αλλά καμιά φορά είναι απαραίτητα
quote:
λεει πως ο τοξοτης ειναι ικανος να εξφενδωνησει τινα...εις τη σταυρωση....
δη στην ανασταση
Ευχαριστώ... παντα με φιλική διάθεση!!
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Ο Δίδυμος γίνεται Τοξότης.......... ο αέρας γίνεται φωτιά
Ο Κριός γίνεται Ζυγός............ η φωτιά γίνεται αέρας
Ο Ταύρος γίνεται Σκορπιός....... η γη γίνεται νερό
Ο Καρκίνος γίνεται Αιγόκερως.............. το νερό γίνεται φωτιά!!!
Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι γνωστά για όσους παρατηρούν..
Όσο κοιτάμε μέσα στις 3άδες και στις 4άδες μπορούμε να παρατηρήσουμε πολλά!!!!
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 28/03/2004 11:03:44
η αναλογία δημιουργείται με τους συμπληρωματικούς εαυτούς... αυτό που λέμε απέναντι!!!
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Επίσης παρατηρώντας τα ζώδια.. αλλά και εκείνα που βρίσκονται απεναντί τους θα δούμε τα εξής σχετικά με τα στοιχεία που τα κυβερνούν...
Ο Δίδυμος γίνεται Τοξότης.......... ο αέρας γίνεται φωτιά
Ο Κριός γίνεται Ζυγός............ η φωτιά γίνεται αέραςΟ Ταύρος γίνεται Σκορπιός....... η γη γίνεται νερό
Ο Καρκίνος γίνεται Αιγόκερως.............. το νερό γίνεται φωτιά!!!Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι γνωστά για όσους παρατηρούν..
Όσο κοιτάμε μέσα στις 3άδες και στις 4άδες μπορούμε να παρατηρήσουμε πολλά!!!!
Ο Καρκίνος γίνεται Αιγόκερως.............. το νερό γίνεται ...ΓΗ!!!
(αυτο ειναι το σωστο/κατα λαθος... το εγραψες λαθος:)
simoril... χαιρε!
χαιρομαι που σου εδωσα μια μικρη φραση που εμπεριεχει μια τεραστια απαντηση...
τεραστια ...επειδη μου πηρε τουλαχιστον ενα κυκλο του Δια για να κατανοησω μεσα απο δικα μου συμβαντα και μυθους ...αυτο που καθε αναζητητης προσεγγιζει στην απαρχη του ταξιδιου....
anyway....μου ζητας περισσοτερα για την εκεινη φραση που πιστοποιει επακριβως το γεγονος του ρολου που εχει το ενα ζωδιο απεναντι απο το αλλο.
μα λες: "γινεται"...
δεν "γινεται"
θεωρω πως αν εχω κατι συμαντικο ως δεδομενο ειναι η "αρχη των διδυμων"
η αυτη τους εναρμονηση εις το εν και μαλλον αυτο ειναι και αυτο που επιφερεις εσυ ως συνταξιωτισσα στην αυτη ροη.
μιλησες για τις πολικοτητες και αυτο που σιγουρα μπορω να σου πω ειναι πως τα απεναντι ζωδια ναι ειναι συμπληρωματικοι- οπως ανεφερες καπου κι εσυ- εαυτοι...
αυτοι ομως οι εαυτοι ειναι κι αλλοι.
το ενα βημα απο ολα ειναι να συνειδητοποιησεις τηνναυτη σου πολικοτητα και αν θες ενα καλο και γνωριμο παραδειγμα ειναι ενας τοξοτης απο μια κοινη μας πραγματικοτητα ναι εδω εσω!
ξερεις αγαπητητη συνταξιωτισσα,μοναχα αν υπαρχουν συμβαντα κοινα που πιστοποιουν τις υποκειμενικες μας συμπτωσεις υπαρχει το φως του συμπερασματος..
ας δουμε λοιπον τον αξονα τοξοτης-διδυμοι ...
(..μα ειμαι απο απεναντι σας
φαινομενικα ομως,αφου ειμαι εδω και παρατηρω πανω απο τον νοερο χαρη μου-το δικο μου μεσουρανημα που μαλιστα τωρα βοιωνω ειναι επισης στους διδυμους....πιστοποιω δηλαδη τροπον τινα, την υπαρξη μου σ' αυτο το "μυθο"...)
εσυ εισαι διδυμοι,οπως ανεφερες πιο πανω...
ξερεις..στον ουρανο ειμαι διδυμοι επισης...
σκεψου οτι ισως στον ουρανο δεν εισαι καν διδυμοι αλλα το προηγουμενο(αληθεια ποιο δεκαημερο εισαι γεννημενη/θα βοηθουσε αυτο :)
μα ξερεις δεν καλεισαι να" γινεις φωτια"!
"φωτια" ειναι απλως το "αντιδοτο" του στοιχειου σου...
αυτο δηλαδη που χρειαζεσαι ωστε να συμπληρωσεις το εκεινο πεδιο που σε συνδεει με εναν τοξοτη ..αυτον απεναντι/ειστε ειπαμε ενας αξονας...
στην προκειμενη και για να κανουμε χρηση του εκεινου "κοινου μας παραδειγματος" ..θα χρειαστουμε κι εναν τοξοτη...
και επιλεγω τον ερπετο(ναι αυτον) ,ο λογος :επειδη τον γνωριζω τοσο ωστε να το θεωρω αριστο για το αλλο μερος τουαξονα,στο αυτο παραδειγμα της σταυρσης/επισης επειδη και ο ιδιος γνωριζει το ρολο του ...(αυτον που ανεφερα, της σταυρωσης, στο δικο μου μυθο...)
αν θυμασαι καπου ειχες κανει μια επικληση σ' εμενα και σ' εκεινον ..
Ναι ,αυτο σημαινει πως σιγουρα αναγνωριζεις το ρολο που εχουμε εμεις οι δυο στην υποκειμενικη σου εσωπραγμαικοτητα/αν παλι ταυτιζεσαι μαζι μου τοτε να σου πω οτι θα πρεπει να μην ωστε να οριοθετηθεις,ωστε να γινει δυνατον να παμε παρακατω ..αυτο σημαινει να συνεχισουμε την κουβεντα που θα επιφερειτα σμπερασματα...τα κοινα μας..
αφου εχουμε επιλεξει τα δυο μερη του αξονα να καθορισω την θεση μου;
χμ..
βρισκομαι επανω σε αυτον το αξονα +αυτο σημαινει πως βρισκομαι υπο την ενεργεια του μεσουρανηματος μου...( στους διδυμους)+ του κατωτατου σημειου στον αστρολογικο μου χαρτη...(το τοξοτη)
-το ναδιρ-
(... θα μπορουσες να δεις τις ενεργειες, οπως ανεφερες, με τα απεναντι ζωδια, σε προσωπικο επιπεδο + να θεωρησεις....πως
απο διδυμοι που εισαι...
γινεσαι ...Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ, βεβαια κι οχι το απεναντι ζωδιο/αυτο ειναι απλα η αλλη πολικοτητα απο τον ιδιο αξονα πανω στον οποιο βρεθηκες σε τουτη την ενσαρκωση.
-...η αν θες δες το σαν ακτινα του ιδιου τροχου....-)
κατι ακομη για τις πολικοτητες των απεναντι ζωδιων που ομως δεν ανεφερες.
ΛΕΩ/ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
τα ζωδια αυτα ομως ειναι ο ενας απο τους δυο αξονεςστο Μεγαλο Σταθερο Σταυρο*...-αναφορικα αν και γνωστο:ο αλλος αξονας ειναι ταυρος σκορπιος
-Μιλαμε λοιπον για την καρτα Κοσμος ,το 21 των ταρω..
(*σημαντικοτερη απο αυτη την οψη δεν νομιζω οτι θα βρεις στην εσωτερικη αστρολογια..(ισως +αλλη.. αλλα δεν ειναι επι του παροντος, αφου την μελετω καιρο μα ειμαι μικρη ακομη για να βρω τα λογια:)
σε σχεση παντα με το ταξιδι σου πανω στην ατραπο...)
επισης δεν ανεφερες τον αξονα
παρθενος -ιχθυεις που ..
( συμφωνα με οσα εχει διδαξει ο διδασκαλος Αιβανωφ)
ειναι ο καρμικος αξονας των μυστων+ μεγαλων διδασκαλων...
εννοωντας βεβαια αυτους που βοιωνουν τον αυτο αξονα ως καρμικο δεσμο* Σεληνης ...κι οχι υπο αυτον γεννημενοι ωσ παρθενοι 'η ως ιχθεις)
*(η ουρα και το κεφαλι του δρακοντα= οι καρμικοι δεσμοι της σεληνης//..διπλανο τοπικ )
ΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΘΟ/ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑ....
ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΟΞΟΤΗΣ...
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΘΟ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΣ/ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΑ/
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...
ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ..ΤΟ ΒΕΛΟΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΩΣ ΔΡΩΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΛΛΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
ΕΛΠΙΖΩ ΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ:)
-ΑΝ ΟΧΙ: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΙΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ.-
ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ....-ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....-ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ..ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΑ ...ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ...
(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ/ΖΩΔΙΟ...ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΑΧΑ/ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ....)
ΣΙΜΟΡΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ...ΣΑΝ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΕΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ...
ΜΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ "ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ"*...(ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ...)
'Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ...
*ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ//ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ.
...ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ...ΑΡΧΙΖΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ + ΣΤΗΝ "ΑΣΤΡΟΜΥΘΟΛΟΓΙΑ"(*!)
ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ(που ναι! ισχυουν αφου εμεις οι δυο μοιαζουμε τραγικα...)
μοιαζουμε λοιπον επειδη εσυ ανηκεις στου διδυμους....
ενω ανηκω στο ζωδιο του καρκινου συμφωνα με το τροπικο ωροσκοπιο/
ο χαρτης του ουρανου ομως, λεει, πως ενω εδω στη γη περναμε στον καρκινο..εκει επανω ειναι ο ηλιος βρισκεται στους διδυμους...
αρα εκει στον ουρανο ... ειμαι διδυμοι..στη γη καρκινος(εχω βεβαια τις συμπτωσεις που πιστοποιουν γιατι "αργησα" δυο τρεις μερες..:)
+ εκει στη γη :)...εισαι διδυμοι...
(δεν υπαρχω στην πραγματικοτητα-σου ειμαι-νοερα- αυτο που εσυ εισαι στην πραγματικοτητα..σου:)
αυτο σημαινει βεβαια πως οι διαφορες μας....
-'η ακομη και το γεγονος οτι δεν δεχεσαι (αναγνωριζεις) τις τυχον ομοιοτητες μας -
οφειλονται στο γεγονος οτι ισως και να αντιστοιχεις στο αμεσως προηγουμενο ζωδιο..απο αυτο που θεωρουμε τωρα-τροπικα/στη γη, δηλαδη- οτι εισαι...
(χμ....και αν ειναι ετσι....εχω παλι απαντηση υποκειμενικης συμπτωσης ...μα σταματω εδω...βλεπεις γνωριζω για μενα..για σενα σε σχεση με τη ζωη μου....αλλα οφειλω να σιωπησω ωστε να βρεις τη δικη σου θεση...εδω μαζι μας...)
υγ.:...Κελσο...σε πεθυμησα πολυ:)
....θυμηθηκα κατι που'λεγες περι μακρυγοριας:)

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/03/2004 02:27:00
quote:
keraynos:
Ανατρέποντας την επικρατούσα θεωρία για την άνοδο της παγκόσμιας θερμοκρασίας ως αποτέλεσμα του φαινομένου του θερμοκηπίου, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι, το 2008, ο υδράργυρος ακολουθεί καθοδική πορεία κι ότι, τα τελευταία δέκα χρόνια, η θερμοκρασία στον πλανήτη δεν έχει μεταβληθεί.Οι επιστήμονες προβλέπουν, ωστόσο, ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα καταγραφούν θερμοκρασίες-ρεκόρ.
Μήν πάς μακριά.
Οι πρώτες προβλέψεις για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας είναι κάτι τριαντάρια.![]()
Τι έγινε ακόμα είμαστε κάτω από τα σκεπάσματα, άντε για να σηκωνόμαστε.

Κυριακή σήμερα, καλύτερος ο καιρός απ' ό,τι ήταν εχθές κι άκουσα ότι από Τετάρτη - Πέμπτη θα έχουμε μίνι καύσωνα με 29 βαθμούς Κελσίου.
Δεν ξέρω αν είναι αρβύλα ή όχι, απλά το αναφέρω. ![]()

In anticipation of my resurrection...
FPGR93 LGAT 061000
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 3 ΕΩΣ 6 ΗΜΕΡΩΝ
ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06-04-2008 / 1300 C
ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 08-04-2008
ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-04-2008
ΤΡΙΤΗ 08-04-2008
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΑΝΟΔΟ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 09-04-2008, ΠΕΜΠΤΗ 10-04-2008 ΚΑΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-04-2008
ΚΑΙΡΟΣ: ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΡΟΣ, ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΟΔΟ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Τα συννεφα διαλυθηκαν, αλλα εμεινε η ψυχρα!
Οσο αφορα το "Φαινομενο του Θερμοκηπιου", ειναι γνωστο οτι προκαλει τα αντιθετα αποτελεσματα... με την ανοδο της θερμοκρασιας, και το λιωσιμο των παγων, εισερχεται στον Ατλαντικο και Ειρηνικο Ωκεανο, μεγαλυτερη ποσοτητα γλυκου υδατος, με αποτελεσμα, την ανωμαλια στην ροη του θερμου-ψυχρου ρευματος... με αποτελεσμα να εχουμε αλλοτε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες, και αλλοτε υψηλες... ή πολυ δυνατες νεροποντες και τυφωνες και αλλου ξηρασιες

Πολύ ωραίος ο καιρός σήμερα, ανεβασμένη η θερμοκρασία κι ηλιοφάνεια.
Υπέροχα! ![]()
Προφανώς αρχίζουμε να μπαίνουμε στο καλοκαίρι, άλλωστε ό,τι αλλαγές κι αν κάνει ο καιρός σύντομα θα σταθεροποιηθεί. ![]()
Βέβαια θα ήταν πολύ καλύτερα να μην δουλεύαμε σήμερα και να απολαμβάναμε την καλοκαιρία αλλά δεν πειράζει.
Έχουμε μέρες μπροστά μας! ![]()

Ελπίζω να μην είναι η καλοκαίρια σαν την τελευταία φορά .
Για μια μέρα και μετά να ρίξει ..
καρέκλες…![]()

Σήμερα το πρωί, πέρα από τη δυσκολία που είχα για να ξυπνήσω, έψαχνα να βρω τί μέρα είναι κι ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν Πέμπτη ή Παρασκευή.
Φαντάζεστε πόσο ξενέρωσα όταν συνειδητοποίησα ότι είναι Δευτέρα...
Έχω την εντύπωση πάντως ότι ο καιρός θα είναι καλός όλη την εβδομάδα - εκτός από τις προβλέψεις της ΕΜΥ, όταν δεν παραπονιέται η γιαγιά για το πόδι της, όλα βαίνουν καλώς!
Δεν σας κρύβω βέβαια ότι εγώ και σήμερα έχω αναμμένο A/C στο γραφείο...!!!
Ας κεράσουμε και κανά καφεδάκι

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Καλημερα λοιπον...

Ελπίζω πάντως να μην χαλάσει πάλι το Σαββατοκύριακο...
quote:
Δεν σας κρύβω βέβαια ότι εγώ και σήμερα έχω αναμμένο A/C στο γραφείο...!!!
Εγώ ο άμοιρος κοντεύω να σκάσω! ![]()