- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο12!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Ε δεν θέλεις; Για να γινες σαν τον πάγκαλο πρέπει να έτρωγες πολύ junk foood.
ο διας πεταγοταν στον κρονο για γυρο;;;ξανα μαντεψε
αστα σωβρακα και συγκεντωσου γιατρε μου, και μετα λενε εμενα οτι θελω γιατρο.
Ας πάμε στο αρχικό ερώτημα:
quote:Πρώτα απ' όλα δεν έγινε ο Πάγκαλος σαν εσένα αλλά εσύ σαν τον Πάγκαλο, ένα το κρατούμενο. Πάμε τώρα στο πώς και στο γιατί. Το γιατί δεν τον ξέρω: είναι απλώς φυσικός νόμος, ούτε και το "πώς" ξέρω. Μπορώ όμως να φανταστώ ότι αφού ο Δίας είναι μια γιγάντια μάζα αερίων, πρέπει να κατασκευάστηκε από άλλα αέρια. Με άλλα λόγια η υψηλή συγκέντρωση συμπαντικών κλανιών δημιούργησε εν τέλει τον πλανήτη σου.
και ο παγκαλος πως και γιατι νομιζεις οτι εγινε σαν εμενα;;;
Π.χ. αμολάει ο Νικόμαχος μία σφυριχτή και αυτή εκτοξεύεται στο σύμπαν. Τότε, κάποια στιγμή, λόγω της έλλειψης βαρύτητας, περνάει κοντά και απ' τον Δία. Τότε ο Δίας λόγω της ισχυρής κλανοέλξης του, την απορροφά και την ενσωματώνει.
quote:http://www.youtube.com/watch?v=zSgiXGELjbcquote:quote:
Τι χμμμ, με έχεις για άτομο που θα φορούσα εσώρουχα Ταζ και, Τουίτι μήμπως..; Κύριε Ελέησον βραδιάτικα...
Πες μου τώρα ότι σε ανάβουν τα εσώρουχα Ταζ πάνω απο τριχωτή γάμπαDRαν ειναι να λειτουργώ νέ εσώρουχα ειμαι γιά βιαγκρα ....
η παντι επεστρεψε με πιο οργιασμενες φαντασιωσεις
αντε βρε με το καλο!!!
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:quote:
ο διας πεταγοταν στον κρονο για γυρο;;;ξανα μαντεψε
αστα σωβρακα και συγκεντωσου γιατρε μου, και μετα λενε εμενα οτι θελω γιατρο.
Ε δεν θέλεις; Για να γινες σαν τον πάγκαλο πρέπει να έτρωγες πολύ junk foood.
καταρχας εγω ειμαι μεγαλητερη απο τον παγκαλο, γεννηθικα πριν απο κατι δις χρονια
οποτε αυτος με αντεγραψε
quote:
Ας πάμε στο αρχικό ερώτημα:
quote:Πρώτα απ' όλα δεν έγινε ο Πάγκαλος σαν εσένα αλλά εσύ σαν τον Πάγκαλο, ένα το κρατούμενο. Πάμε τώρα στο πώς και στο γιατί. Το γιατί δεν τον ξέρω: είναι απλώς φυσικός νόμος, ούτε και το "πώς" ξέρω. Μπορώ όμως να φανταστώ ότι αφού ο Δίας είναι μια γιγάντια μάζα αερίων, πρέπει να κατασκευάστηκε από άλλα αέρια. Με άλλα λόγια η υψηλή συγκέντρωση συμπαντικών κλανιών δημιούργησε εν τέλει τον πλανήτη σου.
και ο παγκαλος πως και γιατι νομιζεις οτι εγινε σαν εμενα;;;
Π.χ. αμολάει ο Νικόμαχος μία σφυριχτή και αυτή εκτοξεύεται στο σύμπαν. Τότε, κάποια στιγμή, λόγω της έλλειψης βαρύτητας, περνάει κοντά και απ' τον Δία. Τότε ο Δίας λόγω της ισχυρής κλανοέλξης του, την απορροφά και την ενσωματώνει.
οι συμπαντικες κλανιες ειναι ολες του νικομαχου;;![]()
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
Edited by - NASAROYTAKI on 05/02/2011 02:14:46
quote:
Ela na aρχιζουμε να ανεβαινουμε σε κανεναν πλανητη
stiv ti akribws κανεις;;;![]()
![]()
Ela na aρχιζουμε να ανεβαινουμε σε κανεναν πλανητη
stiv ti akribws κανεις;;;
προσπαθω να κανω αναρρίχηση πανω σου αλλα με το σβουρα σβουρα δυσκιλευομαιγαμωτο ![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
κ διαφωνω γιατι ειμαι ατομο των ακρων, κ κανω πραγματα που αλλες δεν τολμουν.
δηλ.τολμάς να πάς στό περιπτερο μένα παπούτσι μόνο ?![]()

κ διαφωνω γιατι ειμαι ατομο των ακρων, κ κανω πραγματα που αλλες δεν τολμουν.δηλ.τολμάς να πάς στό περιπτερο μένα παπούτσι μόνο ?
χαχαχαχ τι λες βρε παντι;;;; που τα σκεφτεσε αυτα;
![]()