- ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:Για πες ρε Γιάννη μιας που είσαι ειδικός, γιατί έχει γίνει αφορμή για μεγάλες διαφωνίες αυτό το ζήτημα, ποια μάρκα τελικά είναι η καλύτερη;
Προφυλακτικών ρε μίναρα
Σπιράλ
quote:quote:quote:quote:
Βρε ντοκτορ εσύ είσαι ο ακέφαλε καβαλάρης?
Για αυτό δεν μπορείς να σκεφτείς?
Εμ! Βέβαια
Τώρα εξηγούνται όλα.
Και αναρωτιόμουν, «μα τι σκατά έχει στο κεφάλι του και δεν κατανοεί απλά πράγματα»Που να που περάσει από το μυαλό πως δεν έχεις καν κεφάλι
Αχ ρε Γιάννη... και πού να προσπαθούσες να καταλάβεις και τις γυναίκες!Μπορεί να σου φανεί παράδοξο, και σίγουρα σηκώνει πολύ γέλιο, αν σου πω πως η δαυλιά μου έχει να κάνει αποκλείστηκα με γυναίκες,
και η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα είναι πως τις ξέρω καλά … μέσα – έξωΑσχολούμαι με αυτές πάνω από 20 χρονάκια – επαγγελματικά βεβαίως βεβαίως.--
Μιλάμε για μεγάλο ενδιαφέρον, τερπνό και ωφέλιμο.
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκαςΚαι μιλώ πάντα για τη φυσική διάσταση και κατάσταση
Ψευτη Γιαννη ,δεν με παιρνεις και μενα στην δουλεια σου να τις γνωρισω καλα μεσα και εξω! ,οπως εσενα ,μηπως και αναθεωρησω καποια πραγματα.
Απαιτούνται γνώσεις δημοτικού και πάνω,
Εσύ είσαι του προ νηπίου
Κάνε αίτηση μετά 8 χρόνια και θα δούμε
quote:quote:Βρε αχαΐρευτε σε χωριό μένει ο άνθρωπος, πού να πουλήσει τα καλλιντικά, στις συντάξεις του 40'; Αγελάδες εκτρέφει ο άνθρωπος, ξέρεις τι παράξενες γυναίκες που είναι; Όλο "Μμμμ" "Μμμμ" κάνουνε και περιμένουν να καταλάβεις τι ζητάν
κΑΛΆ ΤΏΡΑ ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΈς?
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΉΣΟΥΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΆΝΕΙς?Οκ,πλασιέ καλλυντικών είσαι???
Χαχαχαχα ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ντοτόρο έγραψες!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Στην 5η διάσταση μέσ Ανδρομέδας, κομητών, καιμε κβαντικά άλματα
Όχι Άλλο καρβουνοοοο!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Καλά βρε ντοκτορ πως επικοινωνείτε εσείς οι ακέφαλοι ?
Στην 5η διάσταση μέσ Ανδρομέδας, κομητών, καιμε κβαντικά άλματαΌχι Άλλο καρβουνοοοο!!!!
Θα σου πώ το μυστικό Γιάννη!!
και ας με μαλώσει ο Dr.
Εμείς,επειδή είμαστε μέρος του συμπαντικού Ενα,δεν χρειάζεται να κουβαλάμε τα κεφάλια μας στους ώμους.Ασκοπο βάρος.Αφου έχουμε επικοινωνία με τον ανώτερο συμπαντικό Νου,μέσω αιθέρα!
Ετσι δόκτωρ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Είναι σαφές! Αλλά είχα την εντύπωση ότι, ως πιο ξύπνιος, ο Γιάννης το είχε καταλάβει ήδη!
Ετσι δόκτωρ?
quote:quote:
Καλά βρε ντοκτορ πως επικοινωνείτε εσείς οι ακέφαλοι ?
Στην 5η διάσταση μέσ Ανδρομέδας, κομητών, καιμε κβαντικά άλματαΌχι Άλλο καρβουνοοοο!!!!
Θα σου πώ το μυστικό Γιάννη!!
και ας με μαλώσει ο Dr.Εμείς,επειδή είμαστε μέρος του συμπαντικού Ενα,δεν χρειάζεται να κουβαλάμε τα κεφάλια μας στους ώμους.Ασκοπο βάρος.Αφου έχουμε επικοινωνία με τον ανώτερο συμπαντικό Νου,μέσω αιθέρα!
Ετσι δόκτωρ?ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ουάου!!!!
Τι «ένα» ρε συ μου λες , δεν είσαστε «τρίο»?
Α!!! κατάλαβα, εννοείς τρία σε ένα, όπως το άλλο το «θρησκευτικό τρίο» αλλά σε νέα λαιτ εξωγήινη έκδοση
Σωστά?
Αλλά γιατί χρειάζεσαι επιβεβαίωση από τον Ντοκ?
Και συ ανήλικος όπως ο …. «Νήπιο»?
Τα λεει τα τσία του?
quote:quote:Είναι σαφές! Αλλά είχα την εντύπωση ότι, ως πιο ξύπνιος, ο Γιάννης το είχε καταλάβει ήδη!
Ετσι δόκτωρ?
Δεν με λες βρε τριάς
Για το ποιος είναι ο γεροξεκούτης είναι σαφές.
Από του υπόλοιπους δύο ?
Μην μου πεις πως εσύ είσαι το πνεύμα και ο νήπιος το τεκνό?
Μάντεψα σωστά?
quote:
Γιαννη ψευτη ,ειμαστε του νηπιου στην Αληθεια
Βρε τι λες? δεν το ξέρω.?
Και γω στο ψέμα.
Όνομα και πράγμα
quote:
Δεν με λες βρε τριάςΓια το ποιος είναι ο γεροξεκούτης είναι σαφές.
Από του υπόλοιπους δύο ?
Μάντεψα σωστά?
Ψευτη Γιαννη ,σε βγαζω το καπελο ,ουτε ο μαντης Καλχας να εισουν
Edited by - stiv on 06/10/2011 02:09:55
Δεν με λες βρε τριάςΓια το ποιος είναι ο γεροξεκούτης είναι σαφές.
Από του υπόλοιπους δύο ?
Μάντεψα σωστά?
Ψευτη Γιαννη ,σε βγαζω το καπελο ,ουτε ο μαντης Καλχας να εισουν
Edited by - stiv on 06/10/2011 02:09:55
Αλήθεια σταύρο ποτέ με το καλό θα σε δούμε στο σταυρό?
Σύντομα ή στα 33 σου - έως να πληρωθεί ο λόγος του μέγα προφήτη Νικ ?
Σικέ η διαδικασία όμως εεεε!???
quote:
επι του θεματος δεν μου απαντησες θα με παρεις στην ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!!
Ρε Σταύρο , ανήλικα σε τέτοια δουλειά,?
Πας καλά φίλε?
Να σε πατήσει ή να σε χέσει καμιά γελάδα και να πας από χέσιμο?
Είναι μπελάς
Ούτε και με γραπτή δήλωση του κηδεμόνα σου δεν γίνεται τίποτα
Εσύ αλώστε είσαι για αλλού ταγμένος
quote:Αλήθεια σταύρο ποτέ με το καλό θα σε δούμε στο σταυρό?
Σύντομα ή στα 33 σου - έως να πληρωθεί ο λόγος του μέγα προφήτη Νικ ?Σικέ η διαδικασία όμως εεεε!???
Ψευτη Γιαννη οποτε βγει η προφητεια του Νικ.
Αλλωστε τωρα με αυτη την κατασταση που επικρατει(οικονομικη κριση) καθε μερα δεν με βλεπεις στον Σταυρο!!!
είναι σικέ ο αγώνας .
Το αποτέλεσμα είναι από πριν καθορισμένο.
Άσε ις παλικαριές και κατέβα από το σταυρό
Κάτι που σκεφτόμουν: έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία όλο και περισσότερες σειρές, ταινίες, εκπομπές, ντοκιμαντέρ κλπ ασχολούνται με το "μετά". Ιδέα μου είναι; δεν νομίζω.Επίσης δεν είναι ιδέα μου ότι γενικώς ό,τι θέλουν να περάσουν στην κοινή γνώμη σχετικά ανώδυνα, συνήθως το σερβίρουν κάπως έτσι, σιγά-σιγά και καθημερινά.
Εσείς τι λέτε; σύμπτωση; By the way προτείνω να δείτε το "biutiful" (έτσι ακριβώς γράφεται ο τίτλος της ταινίας, δεν έχω κάνει λάθος), όσοι δεν το έχετε δει με τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Και εκεί έχει μεταφυσικό στοιχείο. Τυχαίο; δεν νομίζω. Την ταινία την προτείνω ως λαμπρή ταινία από πλευράς σεναρίου, σκηνοθεσίας και ερμηνείας βεβαίως-βεβαίως. Είναι από τις καλύτερες που έχω δει τελευταία, ανεξαιρέτως μεταφυσικού στοιχείου.
Επίσης άλλη ταινία για προβληματισμό είναι το "Hereafter" που σκηνοθετεί ο Κλίντ Ίστγουντ.
Τι έχετε να πείτε;
Edited by - lixos on 05/10/2011 23:30:30
Μα οι χολιγουντιανές ταινίες είναι εμπορικές, και ή τρέλα αυτή έχει μεγάλη πέραση στην Αμερική.
Όπως και των ΟΥΦΟ.Μια καλή παλιά ταινία που είδα ξανά αυτές τις μέρες , είναι «το όνομα του Ρόδου» του Ουμπερτο Εκο
θΕΪΚΗ ταινία το όνομα του ρόδου. Την έχω δει καμιά 40αρια φορές και την ξαναβλέπω ευχαρίστως! Και πού να διαβάσεις και το βιβλίο, αν και η ταινία είναι πολύ καλή μεταφορά.
quote:
lixos την ταινια "Hereafter" ετυχε να την δω.Δειχνει ενα ατομο που προσπαθει να φυγει-να κρυφτει απο το χαρισμα <καταρα για'τον> που βλεπει το παρελθον των αλλων.
Τα διαφορα εργα τετοιου περιεχομενου ναι τελευταια ασχολουνται -προβαλλουν ,θελουν να περασουν καποια μηνυματα στον κοσμο.
Edited by - stiv on 06/10/2011 00:05:41
Εκτός από τον "χαρισματικό" δείχνει και την προσπάθεια της δημοσιογράφου να περάσει μηνύματα σχετικά με την επιθανάτια εμπειρία της και το "μετά". Η ταινία έχει σαφής αναφορές στις διάφορες καταγεγραμμένες τέτοιες εμπειρίες και σε γιατρούς που ερευνούν σχετικά (εάν πρόσεξες στο σημείο που η δημοσιογράφος επισκέπτεται την γιατρό που έχει κάνει έρευνα σχετική και της μιλά για το επιστημονικό κατεστημένο και την σχετική άρνησή του).
quote:
ΣταυροΕίναι γεγονός πώς μέσα απο τα <<φανταστικά>> σενάρια του Χόλυγουντ,εχουν βγεί πρός το κοινό κάποια <<μελλούμενα>>,που όλως περιέργως εχουν επαληθεφθεί!Ειδικά απο τις ταινίες επιστημονικής φαντασίς και κατά δεύτερο λόγο τις ταινίες φυσικών καταστροφών.
Δεν θα μου προξενούσε εντύπωση,αν κάποια απο αυτα που αναφέρονται σε ταινίες εσωτερισμού,να αποδειχθούν αληθινά.Αλλωστε τα θέματα που πραγματεύονται οι εωτεριστικές ταινίες,αφορούν,ώς επι το πλείστον φαινόμενα Ψ,τα οποία ήδη ερευνώνται απο την επιστήμη και μάλιστα με την διεξαγωγή πειραμάτων!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Α γεια σου! Αυτό ακριβώς εννοούσα και εγώ. Με πιάνεις ![]()