ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

angi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/12/2005, 14:12:11
ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΕΡΟ ΜΕΘΥΣΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ.ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ...
ΛΟΙΠΟΝ.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ...

ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥΒΕΡΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΗΣ...
ΛΟΙΠΟΝ.

600 ML XYMO ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ.
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΥΜΙΝΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ.

ΑΝΑΜΕΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ ΤΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΣΟΥΞΕΤΕ, -ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΦΟΥ ΠΙΕΙΤΕ ΑΛΚΟΟΛ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...
2-3 ΔΟΣΕΙΣ...

ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C KAI ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ΕΝΩ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΚΩΤΙΟΥ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΞΙΝΩΝ.
ΤΟ ΚΥΜΙΝΟ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΕΨΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΩΤΙΟΥ.
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΕΝΙΑ ΠΟΤΑ...

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.
ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ. -ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ-...
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ.
ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. -ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ-
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

31/12/2005, 15:57:21
Αφροδίτη μου, νομίζω πως στον pixeldream για κάποιους λόγους επιβλήθηκε μια χρονική απενεργοποίηση ενός μηνός.
Αν θυμάμαι καλά η προϋπόθεση για να επανενεργοποιηθεί είναι να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους 15 μέρες μετά την επιβολή της απενεργοποίησης.
Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό, να γίνει μια εξαίρεση δηλαδή, δεδομένου οτι όλοι οι κανόνες πρέπει να είναι οι ίδιοι για όλους.
Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος δεν είναι κοντά μας για να πεί την δική του άποψη οπότε δε νομίζω ότι είναι σωστό να μιλάμε για εκείνον.
Η χρονική απενεργοποίηση έχει σκοπό να βοηθάει το μέλος να αποστασιοποιείται και να ηρεμεί, δε νομίζω οτι η αναφορά λοιπόν στον pixeldream τον βοηθάει για κάτι τέτοιο...
Άστο το θέμα να λήξει εδώ, αγαπητή μου!

In anticipation of my resurrection...

31/12/2005, 19:46:12
Γειά σας.
Χρονιά πολλά σε όλους.

Μερικά "παράπονα" να θέσω.

Προς την ΑΦΡΟΔΙΤΗ:

• Εάν θέλεις να ανακηρυχθεί κάποιο μέλος εθνικός ήρωας μπορείς να το συζητήσεις με τη βουλή των Ελλήνων, ή οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο τέτοιο όργανο.
    Σαφέστατα όμως, η νοοτροπία της συγγραφής διθυράμβων για οποιοδήποτε απενεργοποιημένο μέλος μου φέρνει στο μυαλό έναν πλάγιο "ανταρτοπόλεμο" που δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό του. Θα σου ζητούσα να μας τον κοινοποιήσεις, αλλά σεβόμενη το γεγονός της απουσίας του συγκεκριμένου μέλους από τις συζητήσεις δεν το κάνω.
    Ας λήξει λοιπόν αυτή η υπόθεση εδώ.
    Και βέβαια, συμφωνώ απόλυτα με τον Dying_Incubus.

• Παράκλησή μου και σύσταση επίσης είναι, να προσπαθήσεις ΑΦΡΟΔΙΤΗ να είσαι πιο εντός θέματος στις συζητήσεις. Αυτό σημαίνει, πως συνταγές για ξεμέθυσμα και άλλα ανάλογα, μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά είναι εκτός θέματος στη συγκεκριμένη συζήτηση. Όπως επίσης, το τι κουράζει τον καθένα σε μία σχέση. Θέμα, που είναι αρκετά περιφεριακό της γενικότερης θεματολογία του ESOTERICA για να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση, τη στιγμή μάλιστα, που παραμένουν ανοιχτά αρκετά άλλα περιφεριακά επίσης θέματα...

• Τρίτον, παράπονο που έχει ως αποδέκτες και άλλα μέλη:
    Οικονομία με τα ποιήματα!
    Καλό το πιπέρι, αλλά δεν ταιριάζει παντού και συνέχεια.
    Έτσι και για την ποιητική έκφραση, υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα (2-3) και είναι υπέρ-αρκετά.
    Ο χώρος των συζητήσεων, αφορά πρωτίστως συζητήσεις.

(Θα επανέλθω στο θέμα αυτό των ποιημάτων και αργότερα, καθώς θα ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου, εφόσον δεν υπάρξει ένδειξη διάθεσης για αυτοπεριορισμό...)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

angiΜέλος
01/01/2006, 02:44:07
Δεν θα παραπονεθω.

Ευχομαι σε ολους ανεξαιρετως, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Με το νεο ετος να εκπληρωθουν ολες οι προσδοκιες σας!

" Οταν η καρδια θρηνει
για κατι που εχασε,
το πνευμα γελα
για κατι που βρηκε

lancelotΜέλος
01/01/2006, 03:09:14
Γιατι εχει ποινη ενος μηνα ο pixeldream?τι εκανε?
01/01/2006, 13:42:52
quote:

Γειά σας.
Χρονιά πολλά σε όλους.

Μερικά "παράπονα" να θέσω.

Προς την ΑΦΡΟΔΙΤΗ:

• Εάν θέλεις να ανακηρυχθεί κάποιο μέλος εθνικός ήρωας μπορείς να το συζητήσεις με τη βουλή των Ελλήνων, ή οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο τέτοιο όργανο.
    Σαφέστατα όμως, η νοοτροπία της συγγραφής διθυράμβων για οποιοδήποτε απενεργοποιημένο μέλος μου φέρνει στο μυαλό έναν πλάγιο "ανταρτοπόλεμο" που δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό του. Θα σου ζητούσα να μας τον κοινοποιήσεις, αλλά σεβόμενη το γεγονός της απουσίας του συγκεκριμένου μέλους από τις συζητήσεις δεν το κάνω.
    Ας λήξει λοιπόν αυτή η υπόθεση εδώ.
    Και βέβαια, συμφωνώ απόλυτα με τον Dying_Incubus.

• Παράκλησή μου και σύσταση επίσης είναι, να προσπαθήσεις ΑΦΡΟΔΙΤΗ να είσαι πιο εντός θέματος στις συζητήσεις. Αυτό σημαίνει, πως συνταγές για ξεμέθυσμα και άλλα ανάλογα, μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά είναι εκτός θέματος στη συγκεκριμένη συζήτηση. Όπως επίσης, το τι κουράζει τον καθένα σε μία σχέση. Θέμα, που είναι αρκετά περιφεριακό της γενικότερης θεματολογία του ESOTERICA για να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση, τη στιγμή μάλιστα, που παραμένουν ανοιχτά αρκετά άλλα περιφεριακά επίσης θέματα...

• Τρίτον, παράπονο που έχει ως αποδέκτες και άλλα μέλη:
    Οικονομία με τα ποιήματα!
    Καλό το πιπέρι, αλλά δεν ταιριάζει παντού και συνέχεια.
    Έτσι και για την ποιητική έκφραση, υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα (2-3) και είναι υπέρ-αρκετά.
    Ο χώρος των συζητήσεων, αφορά πρωτίστως συζητήσεις.

(Θα επανέλθω στο θέμα αυτό των ποιημάτων και αργότερα, καθώς θα ληφθούν μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου, εφόσον δεν υπάρξει ένδειξη διάθεσης για αυτοπεριορισμό...)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Δυστυχώς εδώ μέσα έχω θιχτεί αρκετές φορές.
Ακόμη μία. Να δυσαρεστηθώ; ΄Οχι πλέον. Είμαι στο στόχαστρο. Το γιατί το γνωρίζετε εσείς.
Γιατί να ενοχλούν τα ποιήματα της Αφροδίτης;
Γιατί να ενοχλεί πάντα κάποιο θέμα της Αφροδίτης;
Γιατί να κλειδώνονται θέματα της Αφροδίτης.
Γιατί να μειώνεται η Αφροδίτη;ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΤΕ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ.
ΕΝΑ ΘΙΞΙΜΟ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ.
Κατάλαβα να είστε καλά.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 01/01/2006 13:45:42

01/01/2006, 13:51:19
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΕ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΠΟΤΕ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΕΡΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΑΣΧΗΜΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΙΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ E MAIL
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΩΞΑΤΕ.
ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ.

=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 01/01/2006 13:52:28

01/01/2006, 14:11:27
ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ.
ΟΤΙ ΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
ΠΟΙΕΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ.
ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΦΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ.
ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΧΑΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑ.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ.
ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΘΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ Η ΑΝΤΖΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ; δ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΞΕΣΠΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.
ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΓΕΝΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΜΙΝ. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΚΡΑΝΑΤΕ;
ΚΡΙΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΚΑΝΕΝΑ.
Η ΑΜΑΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ. ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΡΙΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΜΠΡΑΒΟ. ΡΕ. ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ.
ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ;
ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΛΥΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ ΚΛΑΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΩ. ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΙΞΕΙ.
ΑΙΣΧΟΣ.
ΑΙΣΧΟΣ.
ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΕ.

=))=II=((=

01/01/2006, 14:14:27

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΟ.
ΚΑΙ ΣΥ ΑΜΑΛΙΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

=))=II=((=

01/01/2006, 14:22:31
ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΟΝ

Καλή Χρονιά...!!...