- Βρήκαμε τον Αντίχριστο (Γιούπιιιιι !!!!) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
Κι έκανε τα δικά της εγκλήματα η Εκκλησία ανενόχλητη (Σταυροφορίες, Ιερά Εξέταση κτλ κτ)... ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Είσαι τόσο μα τόσο πωρωμένος που δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου!!
Κατηγόρησες εμένα και άφησες υπονοούμενα γιατί συμμετέχω σε θέματα θρησκευτικής φύσης.
Εσύ δεν χάνεις ευκαιρία, στις τρεις λέξεις που γράφεις, οι δύο αφορούν την καραμέλα "εγκλήματα του Χριστιανισμού" και συναφείς μπούρδες και γενικολογίες.
Αν κάτι δεν το κατέχεις, άστο καλύτερα, εκτείθεσαι!!
Δεν είναι απαραίτητο σε κάθε μήνυμα οποιουδήποτε να απαντάς, δείξε και λίγη ταπεινότητα, αν ξέρεις φυσικά τι σημαίνει.
Δεν τα βάζω μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο, αλλά με τις χαζομάρες που γράφεις και τις επαναλαμβάνεις κάθε τρεις και λίγο.![]()
![]()
Φιλικά όπως πάντα
snoopy
ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΕΣ (βλ.Γαλιλαίος), ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
Dying_Incubus
<<Θέλεις να θυμηθούμε το πώς ξεριζώθηκε η θρησκεία που υπήρχε στην Ελλάδα πρίν την βίαιη επιβολή του Χριστιανισμού στους Βυζαντινούς χρόνους...?
Αυτή πως ήταν δυνατό να ξεριζωθεί?>>
snoopy
ΟΧΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΤΕ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Dying_Incubus
<<Φυσικά, δε συμφέρει να δούμε με ποιούς δόλιους τρόπους επικράτησε ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη...>>
snoopy
<<Αφού το λές εσύ ... την εποχή των ανθρωποθυσιών δηλαδή ήταν καλύτερα!!>>
gigenis
<<εχει απαντηθει αυτο σνουπι εχει αποδειχτει οτι στην αρχαια ελλαδα δεν γινονταν ανθρωποθυσιες τωρα αν δεν θες να το καταλαβεις κανενα προβλημα κοιμησου ησυχος>>
snoopy
<<Δέν είπα τίποτα για Αρχαία Ελλάδα.
Ανθρωποθυσίες γίνονταν περισσότερο στις ανατολικές χώρες και την Ασία και τις καταδίκασε έντονα τόσο ο Χριστιανισμός όσο και η Βίβλος.>>
τα συμπερασματα δικα σας![]()
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΣΗΞΟΥΝ ΟΥΡΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ.
ΟΜΗΡΟΥ ΗΛΙΑΔΑ
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Αν ο Όμηρος λέει κάτι τέτοιο τότε δεν το εννοεί Κυριολεκτικά αλλά "ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ"
καλό εεεε!!!
(το πιάνεις το υπονοούμενο;;;;;;)
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα (Archibishop που είσαι;;;;;)
ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΘΕΙΑ ΕΙΑΝΙ ΠΟΛΥ ΙΝ Ε?
Τι με ερώτησες και δεν απάντησα....!!!!;;;
Για να κλείσω ναι Φταίνε τα Μυαλά των Ανθρώπων ...!!!
Επειδή αναφέρθηκε η δολοφονία του Αγαμέμνονα από την Κλυταιμνήστρα, αυτό μας ενοχλεί?
Τα ανθελληνικά μηνύματα της Παλαιάς Διαθήκης, οι αιμομιξίες, οι προαγωγοί σύζυγοι, οι κοπροφαγίες κι η προθυμία του Αβραάμ να κατασφάξει τον Ισαάκ, ενώ είχε ήδη διώξει στην έρημο τη δούλα του και το παιδί τους είναι θεάρεστα και κουφαίνουμε σε αυτά?
Σχετικά με το ανθρωπάκι που αναφέρθηκε στο όνομα μου για μία ακόμα φορά ενώ του έχω ζητήσει να μην ξανασχοληθεί μαζί μου επανειλημμένως, το λυπάμαι.
Προπαγανδίζει που προπαγανδίζει εναντίον της ιστορίας του, προπαγανδίζει τώρα και για μένα.
Επειδή μάλλον το μυαλό του έχει πρόβλημα, για ΑΛΛΗ μία φορά του ζητάω να μην ασχοληθεί μαζί μου όπως δεν ασχολούμαι κι εγώ μαζί του.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?