- Βρήκαμε τον Αντίχριστο (Γιούπιιιιι !!!!) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.clydelewis.com/dis/prince/prince.html
Ιδού το Θηρίο λοιπόν.....
Τα είχε αφήσει τα σαφέστατα υπονοούμενά του και ο Μάξιμος στην εκπομπή της Δρούζα (γεννήθηκε το 1982, είναι πασίγνωστος κλπ κλπ...)
Ποιός θα το περίμενε πως ο καραγκιοζάκος ο Κάρολος έσπειρε τέτοιον σπόρο (εκτός και η μακαρίτησα το έκανε με τον ωξαποδώ κατευθείαν...).
Ρε γι'άυτό πάει ο Κάρολος στο Αγιον Ορος κάθε χρόνο ???????
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η δεύτερη παραπομπή πάντως έχει αρκετά κουφά, δεν νομίζετε ?
η αγγλια δεν ειναι τοσο δυνατη οπως πρωτα (πριν 200 χρονια πχ).
πιστευω οτι απο αμερικη θα μας ερθει... εξαλλου η νιου γιορκ ειναι μαλλον η μεγαλη βαβυλωνα...
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Συμπέρασμα: Ο Αντί-Χριστος πουλάει κύριοι!!!Αποτελεί ένα από τα πιο trendy εμπορικά αγαθά ανά τους αιώνες!!!
Μακράν το σπουδαιότερο ιστορικό/μυθολογικό πρόσωπο και με κοινωνικό έργο παρακαλώ,αφού από αυτόν τρώνε ψωμί πολλές οικογένειες.
Καημένη λογική...πόσα θα υποστείς ακόμα...???

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ.
Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ."
Snoopy στο γάμο δεν παντρεύεται ένας αλλά δυο
"ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ."
Χαχα, δεν προδίδω τίποτα... Δεν έχω πρόβλημα με την Ελληνική παράδοση...
"Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Δεν νομίζω είναι καθαρά υπόθεση Παράδοσης τίποτα περισσότερο
"ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ."
όχι δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος ύπαρξης του Πολιτικού γάμου. Η πολιτεία είναι ή πρώτη που πρέπει να γνωρίζει για την σύζευξη δύο πολιτών της και όχι η Εκκλησία, επιπλέον ο Πολιτικός γάμος είναι πάντα δυνατότερος του Θρησκευτικού δηλαδή δεν ισχύει μόνο εντός της χώρας αλλά παγκοσμίως.
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Δυτικός κόσμος θα πάψει να ακολουθεί τις Θρησκείες στον βαθμό που της ακολουθεί σήμερα (που και αυτός είναι αρκετά μειωμένος σε σχέση με πριν 50 χρόνια), νέες θα γεννηθούν και θα γεννιούνται αλλά με μικρό μέλλον και με μικρό ποσοστό πιστών... Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας θα είναι άθρησκο (όχι άθεο) και άθεο.
Thank you
quote:
Και προσωπικά με προβληματίζει πάρα πολύ το τί πρόκειται να επακολουθήσει. GDS, κατά τη γνώμη σου και όπως βλέπεις τα πράγματα να εξελίσσονται, τί προβλέπεις πως πρόκειται να αντικαταστήσει αυτήν την κατάρρευση της ορθόδοξης ή γενικότερα της χριστιανικής θρησκείας? Πιστεύεις ότι θα εμφανιστεί κάποια νέα θρησκεία, ή θα κυριαρχήσει ο αθεισμός στο κενό που θα δημιουργηθεί?
Πολύ ωραία ερώτηση φίλε menas. Νομίζω ότι θα έπρεπε να μπει σε καινούργιο θέμα.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
απο την στιγμη που ειμαι αθεος ειμαι <<υποχρεωμενος>> να κανω το χατιρι στο αλλο μου μισο να τελεσω τον γαμο που αυτη φανταζετε
η ειναι στην εκκλησια η ειναι σε βουδιστικο ναο η οπου αλλου θελει
γιατι για μενα αυτα ειναι τυπικα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
ΟΧΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΤΕ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Φυσικά, δε συμφέρει να δούμε με ποιούς δόλιους τρόπους επικράτησε ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη...
quote:
απο την στιγμη που ειμαι αθεος ειμαι <<υποχρεωμενος>> να κανω το χατιρι στο αλλο μου μισο να τελεσω τον γαμο που αυτη φανταζετε
Ακριβώς!
Προσωπικά, θα προτιμούσα να παντρευτώ στο Δημαρχείο και να κάνω πολιτική "βάφτιση".
Δεν έχει θέση η Εκκλησία για μένα σε τόσο σημαντικές εκφάνσεις της ζωής μου.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:quote:
Και προσωπικά με προβληματίζει πάρα πολύ το τί πρόκειται να επακολουθήσει. GDS, κατά τη γνώμη σου και όπως βλέπεις τα πράγματα να εξελίσσονται, τί προβλέπεις πως πρόκειται να αντικαταστήσει αυτήν την κατάρρευση της ορθόδοξης ή γενικότερα της χριστιανικής θρησκείας? Πιστεύεις ότι θα εμφανιστεί κάποια νέα θρησκεία, ή θα κυριαρχήσει ο αθεισμός στο κενό που θα δημιουργηθεί?
Πολύ ωραία ερώτηση φίλε menas. Νομίζω ότι θα έπρεπε να μπει σε καινούργιο θέμα.
Μιας και δεν τα πάω και τόσο καλά με τα νέα θέματα, θα ήθελες να αναλάβεις την πρωτοβουλία να το ανοίξεις? Υπόσχομαι να είμαι ενεργός συμμετέχων. ![]()
quote:
gigenis:
Εδώ δέν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να το θέλει το άλλο μισό που αγαπάμε.
quote:
Dying_Incubus:
Φυσικά, δε συμφέρει να δούμε με ποιούς δόλιους τρόπους επικράτησε ο Χριστιανισμός στην Ελλάδα και στην Ευρώπη...
Αφού το λές εσύ ... την εποχή των ανθρωποθυσιών δηλαδή ήταν καλύτερα!!
<<Εδώ δέν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να το θέλει το άλλο μισό που αγαπάμε.>>
ακριβως σνουπι κανενα προβλημα οπως δεν εχω προβλημα οταν πεφτει αλατι να ριχνω λιγο πισω απο την πλατη μου
<<Αφού το λές εσύ ... την εποχή των ανθρωποθυσιών δηλαδή ήταν καλύτερα!!>>
εχει απαντηθει αυτο σνουπι εχει αποδειχτει οτι στην αρχαια ελλαδα δεν γινονταν ανθρωποθυσιες τωρα αν δεν θες να το καταλαβεις κανενα προβλημα κοιμησου ησυχος
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
gigenis:
εχει απαντηθει αυτο σνουπι εχει αποδειχτει οτι στην αρχαια ελλαδα δεν γινονταν ανθρωποθυσιες τωρα αν δεν θες να το καταλαβεις κανενα προβλημα κοιμησου ησυχος
Δέν είπα τίποτα για Αρχαία Ελλάδα.
Ανθρωποθυσίες γίνονταν περισσότερο στις ανατολικές χώρες και την Ασία και τις καταδίκασε έντονα τόσο ο Χριστιανισμός όσο και η Βίβλος.
quote:
Αφού το λές εσύ ... την εποχή των ανθρωποθυσιών δηλαδή ήταν καλύτερα!!
Αν αυτό σε βολεύει για να δικαιολογείς τις πεποιθήσεις σου, τι να πώ...?
Να θυμηθούμε λίγο τον Αβραάμ που ήταν έτοιμος να σφάξει τον Ισαάκ?
Ή που έδιωξε τον γιό του Ισμαήλ στην έρημο, αδιαφορώντας αν θα πεθάνει από τη πείνα και τη δίψα?
Κι όταν κατέστρεψε τα Σόδομα και τα Γόμορρα ή με τον Κατακλυσμό του Νώε...?
Που βλέπεις την στοργικότητα του Γιαχβέ σε όλα αυτά και κατακρίνεις την ιστορία τως προγόνων σου?

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ, Η ΒΙΒΛΟΣ ΔΕΝ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΙΞΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ.
quote:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ.
Αφού γίνονται σε όλες τις θρησκείες και πιστεύετε πως είναι όλες ψεύτικες, γιατί να μην θεωρήσουμε ψεύτικη και τον Χριστιανισμό?
Είπε κανείς οτι δεν υφίσταται?

"ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!"
Υπάρχει μια μεγάλη δόση υπερβολής στα λεγομενά σου εκτός αν θεωρείς τους Μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Σιχ, Βουδιστές, Μωαμεθανούς, κτλ κτλ Χριστιανούς.
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΨΑΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
Απλώς από μία εποχή και μετά έπαψαν (στην ακρίβεια περιορίστηκαν κι άλλο) επειδή είχαν αλλάξει οι εποχές και τα μυαλά των ανθρώπων.
Πάντως ψάχνοντας κάτι άσχετο στο βιβλίο "Η καθημερινή ζωή στους προϊστορικούς χρόνους" (C.H.B. και M.Quennel) βρήκα μία ενδιαφέρουσα εξήγηση για τις ανθρωποθυσίες κατά την προϊστορική εποχή (εδώ μιλάει για το stonehenge)
"Οι ιερείς θα μπορούσαν επίσης να καθορίσουν τις εποχές. Θα έλεγαν πως τώρα είναι καιρός για φύτεμα. Τώρα θα κάνουμε θυσίες στο θεό Ηλιο για να αναπτυχθούν οι καλλιέργειές μας. Εμεις πάλι δεχόμαστε το θαύμα της βλάστησης και της ανάπτυξης των φυτών σαν κάτι φυσικό. Ο Νεολιθικός άνθρωπος, όμως, που θα φύλαγε τον σκληρά κερδισμένο σπόρο σ'ένα από τα χοντροκαμωμένα χειροποίητα δοχεία του, δεν τον εμπιστευόταν στην μητέρα γη, χωρίς κάποια προσφορά, εξιλέωση ή θυσία. Η θυσία, η προσφορά δηλαδή στους θεούς ενός αγαπητού προσώπου ή ενός πολύτιμου αγγείου ή εργαλείου, προκειμένου να ευλογηθεί το άτομο ή η οικογένεια που έκανε την θυσία, δεν θεωρούνταν εκείνη την εποχή κάτι πολύ σκληρό.
Εκείνη την πρώϊμη εποχή το άτομο δεν υπολογιζόταν πολύ. Πρώτα ερχόταν η φυλή και αν έπρεπε να πεθάνει ένας για να σωθούν οι άλλοι, έτσι γινόταν. Κατά κάποιον τρόπο, η θυσία αποτελούσε μέρος του τελετουργικού των πρώϊμων θρησκειών. "
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-