- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δέχομαι συγχαρητήρια....
Δεν είναι που είμαι Υδροχόος αλλά πως να το κάνουμε είναι το καλύτερο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.
Φιλιά σε όλους....
Αν δεν με απαταει η μνημη μου ειμαστε μεχρι στιγμης το συνολο 4 :))) και οπως και να το κανουμε...ειμαστε μακραν μπροστα :PPPP
Silver...η το προγραμματακι που εχω μας κανει παιχνιδια ή πολλοι βασιλιαδες μαζευτικανε εδω μεσα!!
Αν θεωρησω οτι η ωρα που δινεις ειναι πρωινη τοτε εχουμε μια απο τα ιδια ...Λιονταρι με Λιονταρι (να προσεξετε λιγο τις χαιτες σας
)
Αν ειναι απογευματινη τοτε μου δειχνει οτι εισαι Λιονταρι με Αιγοκερος!
Και στους δυο ομως θα συμβουλευα να το διπλοτσεκαρετε γιατι προγραμματακια ειναι αυτα και λαθη κανουν ![]()
And I keep on wondering....
Εδω γεννηθηκα Ζυγος με ωροσκοπο Παρθενο
αλλα αφου μου πει καποιος εδω τον οροσκοπο μου, τι θα καταλαβω εγω?
τι ρολο βαραει δηλαδη ο οροσκοπος?
Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

εκτος απο την ωρα χρειαζεται και η ημερμηνια γεννησης για να βρεις τον ωροσκοπο σου.
Ο ρολος που βαραει λοιπον ο ωροσκοπος και η σεληνη ...
Η μοίρα του Ζωδιακού που οριζόταν από την ανατολική κατεύθυνση του σημείου που βρισκόσασταν κατά τη στιγμή της γέννησής σας, δίνει τον Ωροσκόπο σας. Μαζί με τη Σελήνη ορίζει τη φύση της Προσωπικότητας, τις κλίσεις και τις τάσεις, όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο κανείς αντιλαμβάνεται τον κόσμο. Οι διαθέσεις που εκφράζονται από τον Ωροσκόπο είναι καθαρά παρορμητικές και εγωκεντρικές, ενώ οι εμπειρίες που προσφέρονται από αυτόν πηγάζουν μόνον από τις πέντε γνωστές αισθήσεις μας. Τόσο ο Χαρακτήρας όσο και το ίδιο το παρουσιαστικό του ανθρώπου, χρωματίζονται έντονα από τη θέση του Ωροσκόπου. Οι απαντήσεις που χρειάζεται να βρείτε στη ζωή σας όσο οι ιδιότητες τις οποίες γεννηθήκατε για να εκδηλώσετε, δίδονται όλες από τη θέση του Ωροσκόπου σας
(clopyright!)
περιμενω με περιεργεια

Εγώ να μιλήσω για Υδροχόους ;
Να πω π.χ. ότι κάνουν τον τσαμπουκά και τον καμπόσο αλλά η ψυχούλα τους το ξέρει κατά πόσο αυτή είναι η αλήθεια ;
Να πω π.χ. για την κυκλοθυμικότητα τους ;
Να πω π.χ. για την μανία τους να ψάχνουν τα πάντα και να είναι συνέχεια με ένα «γιατί ;» στο στόμα ;
Αν θέλετε πείτε μου και σας τα λέω .
Αλλά μην πλανάστε πλάνην οικτράν το ποιο συναισθηματικό ζώδιο, το ποιο δεμένο με αξίες και παραδόσεις, το ζώδιο της Αγάπης και της προσφοράς, το ζώδιο της θυσίας, είναι ο Καρκίνος .
Υ.Γ. Ζβετλάνα δε μιλάω με ζώα που τρώνε χόρτα …
O Αναζητών
Apostolos
Εχουμε και λεμε....φιλε Γρηγοριους Λιονταριους επειδη εισαι μικρο θα σε φροντισω και αναλογα!!!!! Μην ανησυχεις και θα σε πληρωσω στην ωρα σου για τις υπηρεσιες σου χεχεχεχεεχε..αναμενε μεχρι τα 30!!!!
Sis Μαρα μπορει να εισαστε πιο πολλοι ωσαν Υδροχοοι αλλα μη ξεχναμε οτι το σπανιο ειναι και πιο ενδιαφερον χιχιχιιχιχιχι
Ramoglou φιδιους κολοβιουςςςςςςςςςς και εγω δε μιλαω με φιδια μπλιαχ μπλιαχ ερπετο εεεε ερπετοοοο ( ακου εκει Ζβετλαναααα Γρηγοριουυςςς θελω ψυχαναλυση παλι!!!!)
Μπορείς να συνεχίσεις να νιώθεις περήφανη που ανήκεις στο καταπληκτικό ζώδιο του Υδροχόου, μη δίνοντας σημασία σε τυχόν αρνητικά σχόλια.
Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής : γιατί το να ρωτάς είναι κακό πράγμα ? αν δεν ρωτήσεις πως θα μάθεις? γιατί να κατακρίνεται αυτή η .... πως να το πω.... ανησυχία του Υδροχόου ?![]()
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Αναζητών
Apostolos
Δεν είπα εγώ πως φταίνε οι άλλοι, απλά νομίζω πως όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε και να βοηθάμε αυτούς που θέλουν να μάθουν και δη τους Υδροχόους! ![]()
quote:
Να πω π.χ. ότι κάνουν τον τσαμπουκά και τον καμπόσο αλλά η ψυχούλα τους το ξέρει κατά πόσο αυτή είναι η αλήθεια ;
Να πω π.χ. για την κυκλοθυμικότητα τους ;
Να πω π.χ. για την μανία τους να ψάχνουν τα πάντα και να είναι συνέχεια με ένα «γιατί ;» στο στόμα ;
ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ....ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ Monsier Ramoglou :PPPPP
Eλπιδα μου ξερεις οτι συνηθως τα αρνητικα σχολια προκαλουνται απο ζηλια χεχεχεχε
Εγω παντως το ζωδιακι μου δεν το αλλαζω ![]()
quote:
Εγω παντως το ζωδιακι μου δεν το αλλαζω

quote:
7/11/1984 ωρα 10
hey emena me 3exasate?![]()
pite mou ton oroskopo mou kai pos me epireazei bre paidakia

Το πρωί το βράδυ τι ;
Για ξεκαθάρισε είναι βασικό .
O Αναζητών
Apostolos
quote:
Δεν είπα εγώ πως φταίνε οι άλλοι, απλά νομίζω πως όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε και να βοηθάμε αυτούς που θέλουν να μάθουν και δη τους Υδροχόους!![]()
Aυτό ειλικρινά δεν το κατάλαβα!!! Γιατί δη τους Υδροχόους?
Μήπως αυτό είναι λιγάκι ρατσιστικό?
Εντάξει και εγώ τους "πάω" τους Υδροχόους. Βλέπετε έκανα "διατριβή" στο θέμα για 3 χρόνια... ![]()
Είμαι βλέπετε Κριός και από τα λίγα ζώδια που με κάνουν να μην πλήττω είναι οι Υδροχόοι... όμως ώρες ώρες η αστάθειά τους με κουράζει αφάνταστα μιας και είναι "όπου φυσάει ο άνεμος..." ![]()
"Τάδε έφη Avallon"
Avallon,
Δεν είναι καθόλου ρατσιστικό, άλλωστε προείπα πως πρέπει όλους να τους βοηθάμε.
Το «δη τους Υδροχόους» έχει να κάνει με αυτό που είχε πει ο Ramoglou ότι «είναι συνέχεια με ένα γιατί», τυγχάνουν δηλαδή μερικές φορές περισσότερης βοήθειας ![]()
Το θέμα είναι ότι ενώ είναι πολύ ενδιαφέροντα και ζεστά άτομα ξαφνικά χάνονται σε κάτι το οποίο έχουν πλάσει αυτοί και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα .
Ε άμα τους πιάσει αυτό είναι ικανοί να σε τρελλάνουν
Υ.Γ. Καλό Μήνα σε όλους/ες
O Αναζητών
Apostolos
Etsi perastikh eimai...oso gia to thema twn...Ydroxoon tha symfwnhsw me to fidious kolobious (lege me Ramoglou!)
Kata t'alla ...paidia nustazw shmera!