ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dr Jekyll Mr Hyde30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/09/2012, 21:07:44
Μάλλον ήθελε να μας δείξει οτι ξαλάφρωσε, μα δε νομίζω οτι το πέτυχε, να ξαλαφρώσει οχι να μας το δείξει!

22/09/2012, 23:12:31
Dying_Incubus
quote:

Dr Jekyll Mr Hyde, οι φωτογραφίες που είχες παραθέσει σε κάποια μηνύματα σου στις τελευταίες σελίδες έχουν αφαιρεθεί, καθώς το περιεχόμενό τους είναι ακραίο, άκρως προκλητικό και σοκαριστικό.
Το ίδιο συνέβη και με τη φωτογραφία που είχες επιλέξει ως ψηφιακή υπογραφή, καθώς δεν γίνεται κάποιος να επιλέξει μια υπογραφή με τέτοιο περιεχόμενο...
Δεν καταλαβαίνουμε το λόγο για τον οποίο επέλεξες να επιδείξεις αυτή τη συμπεριφορά, λίαν συντόμως, όμως, θα εξετάσουμε προσεκτικά τα τεκταινόμενα των τελευταίων σελίδων ώστε να κατανοήσουμε αυτήν την - ομολογουμένως - αλλόκοτη συμπεριφορά από την πλευρά σου...

Καλώς, νο πρόμπλεμ απ' τη μεριά μου, ο,τι απόφαση πάρετε δεκτή.

Πράγματι η συμπεριφορά ήταν ακραία. Ως προς την αιτία, όπως νομίζω είπα έμμεσα πλην ξεκάθαρα στο τελευταίο μου μήνυμα στη περασμένη σελίδα, ήθελα να δείξω πώς είναι, να γεμίζει κάποιος το φόρουμ με σκουπίδια.
Αν θέλετε τη γνώμη μου, όσο αξίζουν να διαγραφούν αυτές οι φωτογραφίες, το ίδιο αξίζει να διαγραφούν και πολλά άλλα (εκτός θέματος) μηνύματα που γράφτηκαν στο φόρουμ λόγω λογομαχιών πιστών-άθεων-ειδωλολατρών κλπ. Συμπεριλαμβανομένων και αυτών μεταξύ Πάνος-Ιντάστριαλ (αν και το ίδιο το θέμα είναι πολύ περίεργο σαν θέμα).
Αντιλαμβάνομαι, οτι η διαχείριση σε τέτοιες περιπτώσεις, "ημι-πολιτισμένου" διαλόγου, όπως σε αυτή τη περίπτωση, που ο ένας φωνάζει τον άλλο γκαιμπελιστή, είναι δύσκολο να παρεμβει γιατί δεν παραβιάζονται καταφανώς κανόνες του φόρουμ. Εντούτοις, νομίζω, οτι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε την αηδία μας για αυτή τη κατάσταση και το επίπεδο του διαλόγου και το περιεχόμενό του (που στην προκειμενή περίπτωση είναι κ εκτός θέματος).
Απο την άλλη και η διαχείρηση έχει το δικαίωμα να παρέμβει στον
τρόπο που εκφράζει κάποιος τη αηδία του -ειδικά αν αυτός παραβιάζει κανόνες του φόρουμ- και να δράσει με όποιο τρόπο θεωρεί σωστό.

Αυτά απο μένα.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/09/2012 23:53:48

23/09/2012, 08:22:37
Να διαγραφούν και οι κουτσουλιές σου, ναι;

EumenisΜέλος
23/09/2012, 08:43:49

Πλήρωμα ιπταμένου δίσκου δέχθηκε επίθεση από συμμορία με μαύρες μπλούζες.
Τα 666 μέλη του πληρώματος σοβαρά τραυματισμένα και κακοποιημένα δήλωσαν πως προσγειώθηκαν αναγκαστικά μετά από μηχανική βλάβη στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Η συμμορία με μαύρες μπλούζες διέλυσαν επίσης τους πάγκους των εξωγήινων στους οποίους πωλούσαν χωρίς άδεια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά ιπταμένων δίσκων.
Σε αντίδραση για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια πραγματοποιείται ήδη διαδήλωση διαμαρτυρίας από φιλήσυχα μέλη από τα αστρικά συστήματα Zeta Reticuli , Beta Reticuli, και Alfa Reticuli. Και ήδη συγκρούονται με μέλη της ομάδος Epsilon (E).

Η κυβέρνηση θορυβημένη από την επικίνδυνη εξέλιξη των γεγονότων δήλωσε «Το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν θα αφήσουμε την συμμορία με τις μαύρες μπλούζες να βάζει σε κίνδυνο την Γαλαξιακή συμμαχία».

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ.

23/09/2012, 11:10:52
quote:

Να διαγραφούν και οι κουτσουλιές σου, ναι;

Εντάξει, θα πω να σε διαγράψουν
23/09/2012, 11:34:54
Eumenis μόνο ο Λιακόπουλος τα κάνει αυτά που γράφεις. Οι δημοσιογράφοι διαφέρουν στο οτι δεν αναφέρουν τους ιπτάμενους δίσκους
23/09/2012, 13:32:29
http://achilles.sourceforge.net/

Πάρε ένα προγραμματάκι να παίζεις Πανούλη.

http://sci.waikato.ac.nz/bioblog/2008/03/is-evolution-a-random-process.shtml

Διάβασε προσεκτικά αυτό το κείμενο και πες μου τι καταλαβαίνεις.

quote:
Αντιλαμβάνομαι, οτι η διαχείριση σε τέτοιες περιπτώσεις, "ημι-πολιτισμένου" διαλόγου, όπως σε αυτή τη περίπτωση, που ο ένας φωνάζει τον άλλο γκαιμπελιστή, είναι δύσκολο να παρεμβει γιατί δεν παραβιάζονται καταφανώς κανόνες του φόρουμ. Εντούτοις, νομίζω, οτι όλοι οι υπόλοιποι έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε την αηδία μας για αυτή τη κατάσταση και το επίπεδο του διαλόγου και το περιεχόμενό του (που στην προκειμενή περίπτωση είναι κ εκτός θέματος).

Γκαιμπελίσκος όχι γκαιμπελιστής.

Πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που απομονώνει OUT OF CONTEXT φράσεις ανθρώπων που δέχονται απόλυτα μια θεωρία, διαστρεβλώνοντας το νόημα τους ώστε να υποστηρίξει την άρνησή της;

Πώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που αποφεύγει να ορίσει σαφώς την ορολογία (αν και συμφωνεί με το να ζητάμε έγκυρους ορισμούς (;;;)) που χρησιμοποιεί; Ακόμα δε και όταν του αναφέρω ότι οι ορισμοί αυτοί αποτελούν big issue στην κριτική τη θεωρίας ενώ ακριβώς πριν έχει στηλητεύσει τη συμπεριφορά "αποφεύγω τα big issues";

Πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που φέρνει μια πηγή που θεωρεί πολυπλοκότητα την ανατομική και βιοχημική πολυπλόκοτηα ως "big issue", του φέρνεις πηγή που διαψεύδει το δόγμα αυτό και μετά διαχωρίζει τη θέση του από αυτήν τη πολυπλοκότητα ως μη σχετική, με το θράσος να ξανα-επικαλείται την αρχή πηγή;

Πώς αλλιώς να τον χαρακτηρίσεις έναν επιστήμονα που ΠΡΟΦΑΝΩΣ γνωρίζει αλλά αποφεύγει να δηλώσει τη βασική αρχή της επιστήμης στον τρόπο που εξηγεί το φυσικό κόσμο;

Σε κάλυψα;

23/09/2012, 14:35:12
...
EarendilΜέλος
24/09/2012, 12:52:44
"On the fifth day God polymerized ATP, GTP, UTP, and CTP and created ribonucleic acid and God saw that is was good. On the sixth day the Lord said it was not good for RNA to be alone and He caused a deep sleep to fall upon RNA and He took a rib out of (rib)onucleic acid and made DNA from it, and RNA and DNA were both naked but they were not ashamed.

On the seventh day God rested and that's when all trouble started."

Ephraim Racker (1976). A New Look at Mechanisms in Bioenergetics. Academic Press, New York

24/09/2012, 13:51:00
@ Dying Incubus

Ο Doc δεν φταίει. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη.

Έχω γράψει σε όλους του τόνους ότι μου αρέσει η "σοβαρή πλακίτσα" σε μια συγκεκριμένη συνομοταξία μελών, εξέχων μέλος της οποίας αποδείχθηκε ότι αποτελεί και ο Industrial_Angel.

Καταλαβαίνεις ότι, όταν διαβλέπω ένα τέτοιο μέλος το οποίο επιπροσθέτως τολμάει να με "απειλεί" δημόσια (τρομάρα του) ότι πρώτα θα με ξεφτιλίσει και ύστερα θα γράψει τη διπλωματική του για να πάρει το πτυχίο του, δεν μπορώ να αντισταθώ σ'αυτό το "challenge ξεφτιλίσματος"...

Το αποτέλεσμα βέβαια έχει ευθύ αντίκτυπο και στην "ποιότητα" του thread.
Ήταν όμως συνειδητή επιλογή μου να "θυσιάσω" το εν λόγω thread αφού ούτως ή άλλως τα πραγματικά σοβαρά μέλη της αθεο/αγνωστικιστικής πλευράς δεν ήθελαν να τοποθετηθούν στην ενδιαφέρουσα τροπή που είχε πάρει το θέμα περί Κβαντομηχανικής και Αναλυτικής Σκέψης/Ανθρώπινης Λογικής κτλ.

Ακόμα και ο θιγόμενος Βιομηχανικός αντιλήφθηκε το "αποτέλεσμα" αλλά του ξέφυγαν εντελώς τα αίτια και τα κίνητρα καθώς μου έγραψε

quote:
Industrial_Angel
Από τότε που εμφανίστηκα στη συζήτηση το γύρισες από οπαδός της ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ και της βαρβάτης επιστήμης στην επίκληση χωρίων από την Α.Γ., την αρχαία μυθολογία (!!!) και στην δήθεν «κριτική» στάση απέναντι στην επιστήμη.

Επειδή εγώ αισθάνομαι ότι έχω πάρει από το Βιομηχανικό και με το παραπάνω οποιαδήποτε άποψη/quote/θέση/ατάκα επιθυμούσα εξ'αρχής, το σταματώ εδώ (αφού ούτως ή άλλως έχω αναφερθεί πάμπολλες φορές στην έλλειψη επικοινωνίας που υπήρχε μεταξύ μας) ΑΛΛΑ...

θεωρώντας τη θεωρία της Εξέλιξης αρκετά ενδιαφέρον θέμα και ξαναγυρνώντας στη "βαρβάτη επιστήμη" (κατά Βιομηχανικό) θα ήθελα να "αλλάξουμε" επίπεδο και να τοποθετηθούν μέλη τα οποία δύνανται να μπορούν να το κάνουν.

Για να μην "ξανακύλισει" προς τη "σοβαρή πλακίτσα" η συζήτηση υπόσχομαι δημόσια να μην ανταπαντήσω στα όποια γραφόμενα του Industrial_Angel.

Και εγώ με τη σειρά μου δίνω το ελεύθερο στη διαχειριστική ομάδα να χειριστεί όπως θέλει τις προηγούμενες σελίδες ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Σ'ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.

Σας ευχαριστώ πολύ, ζητώ συγγνώμη σε όποια μέλη "έδιωξα" από την παρακολούθηση του thread και ελπίζω σ'ένα νέο ξεκίνημα!

Ερευνάτε τας Γραφάς