- Μετά τον θάνατο πού?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
μια εξηγηση ειναι ο αδερφος της να μετενσαρκωθηκε και να εγινε το κοριτσακι.πως αλλιως μπορει να ηξερε?
quote:
Μα, και το φαγητό που θα πάει ο παχύσαρκος το δούλεψε για να το έχει.
Μπορεί να τρώει ακριβώς όσο γουστάρει.
Μπορεί να φάει ένα αρνί ολόκληρο και να μην πετάξει τίποτα.
Από την άλλη εγώ ίσως έχω μεζονέτα.
Δούλεψα κτλ κτλ αλλά έχει πολλά δωμάτια.
Θα έπρεπε δηλαδή να βάλω να μένουν μέσα άλλα 10 άτομα?
προσεξε.επειδη βγαινουμε απο το θεμα και λεμε τα ιδια πανω κατω θα στο πω λιγο διαφορετικα.
ενας που εχει δουλεψει και εχει χτισει πεντε σπιτια δεν εχει καμια υποχρεωση να βαλλει αλλον μεσα στα σπιτια.
το σπιτι ειναι κατι υλικο και σου ανηκει νομικα.
το φαγητο δεν σου ανηκει ακριβως.οταν αγοραζεις μισο κιλο ψωμι απο τον φουρνο ειναι δικο σου το ψωμι και σου ανηκει.
αυτο ομως που ειναι βλαβερο,ειναι να πας στον φουρνο,να αγορασεις εναμιση κιλο 3 τυροπιτες και 2 κοκ{ενα γκυκο με σοκολατα ειναι}
καταλαβαινω απολυτα τι θες να πεις και πιστευω οτι με καταλαβαινεις και εσυ.
γενικα,πιστευω οτι το φαγητο δεν πρεπει να τρωγεται σε τεραστιες ποσοτητες οταν δεν υπαρχει λογος.οπως ειπα και πριν μην ξεχναμε οτι ειναι ενα απο τα 7 θανασιμα αμαρτηματα.
λογω οτυ οτι το θεμα που συζηταμε ειναι διαφορετκο απο τον θεμα του συγγραφεα,αν θελεις να μου απαντησεις μπορεις να μου στηλεις mail η αν θες να ανοιξουμε ενα τοπικ σχετικα με αυτο.εκει θα μπορουμε να συζητησουμε και να ακουσουμε και τις αποψεις των αλλων.

quote:
για την ιστορια του Dying Incubus βρηκα μια ακρη{δεν ειμαι σιγουρος μια υποθεση ειναι,μην λιθοβολησετε}.
μια εξηγηση ειναι ο αδερφος της να μετενσαρκωθηκε και να εγινε το κοριτσακι.πως αλλιως μπορει να ηξερε?
Εκεί ήθελα να καταλήξω...
Οτι η περίπτωση είναι ένα αδιέξοδο!
quote:
λογω οτυ οτι το θεμα που συζηταμε ειναι διαφορετκο απο τον θεμα του συγγραφεα,αν θελεις να μου απαντησεις μπορεις να μου στηλεις mail η αν θες να ανοιξουμε ενα τοπικ σχετικα με αυτο.εκει θα μπορουμε να συζητησουμε και να ακουσουμε και τις αποψεις των αλλων.
Λόγω του οτι είναι ωραίο θέμα για να ανοιχθεί, προτείνω να το ανοίξεις ως θέμα και να συνεχίσουμε εκεί κι όσοι πιστοί προσέλθουν! ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Αυτό εσύ θα το κρίνεις.

Προσπάθησα να βρω μιά άκρη γι΄αυτό που ανέφερε ο Dying, δεν έχω καμμία εξήγηση που να έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Το μοναδικό που με οδηγεί σε μία άκρη είναι η τηλεπάθεια. Την τηλεπάθεια βέβαια δεν την δέχονται όλοι ακόμα, αλλά είναι το μοναδικό που μπορώ να πω στην συγκεκριμένη περίπτωση εάν δεν δεχτώ την μετενσάρκωση.
Το παιδί όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά δεν έχει ακόμα "κλείσει" το μυαλό του, δεν έχει επηρεαστεί από τα πρέπει, την λογική και όλα τα συναφή που έχουν οι μεγάλοι, οπότε πιθανόν να διαβάζει το μυαλό της μαμάς του.
Και θα σας πω πως το σκέφτηκα. Θυμήθηκα μιά φορά που γύριζα από την δουλειά, πέρασα από ένα μαγαζί είδα κάτι δερμάτινες μπότες στην βιτρίνα με κρόσια, έμοιαζαν με ινδιάνικες. Μπήκα και τις αγόρασα για τον γιό μου, έκανα και κάτι άλλα ψώνια, επειδή ήταν αρκετές οι σακκούλες έβαλα την μία μέσα στην άλλη όπως καλύτερα μπορούσα και γύρισα σπίτι.
Μπαίνοντας βλέπω τον γιό μου, του λέω "μάντεψε τι σου έφερα" και τι μου απαντάει "δερμάτινες μπότες", έπεσα ξερή. Δεν το ήξερε κανένας, ούτε καν εγώ δεν το είχα σκεφτεί ότι θα τις πάρω, άρα δεν μπορεί να το ήξερε ο γιός μου, ήταν 5 ετών.
Στην περίπτωση του κοριτσιού που ανέφερα οργή του θεου, δεν είναι απαραίτητο να πούμε ότι είναι μετενσάρκωση. Η αποδοχή συναισθημάτων μπορεί να είναι απωθημένα/ενοχές που μας έχουν δημιουργηθεί στην τωρινή ζωή.
Αναλόγως ποιό δρόμο θα πάρεις καταλήγεις και στο αντίστοιχο συμπέρασμα.
Μπορεί η λύση να είναι η τηλεπάθεια.
Κι εγώ με τη μητέρα μου έχω ανάλογα περιστατικά να θυμάμαι.
Μήπως όμως ο γιός σου σου έδωσε αυτή την απάντηση επειδή ήθελε πολύ τις μπότες?
Ας σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα.
Φαντάσου τον γιό σου από μικρή ηλικία να σου έλεγε με κάθε λεπτομέρεια περιστατικά από τη ζωή ενός ατόμου που πέθανε πρίν 50 χρόνια πχ.
Άγνωστο σας άτομο και μετά από έρευνα σου μάθαινες πως όσα σου έλεγε το παιδί ήταν αλήθεια.
Εκεί τι θα σκεφτόσουν?

quote:
Προσπάθησα να βρω μιά άκρη γι΄αυτό που ανέφερε ο Dying, δεν έχω καμμία εξήγηση που να έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Το μοναδικό που με οδηγεί σε μία άκρη είναι η τηλεπάθεια. Την τηλεπάθεια βέβαια δεν την δέχονται όλοι ακόμα, αλλά είναι το μοναδικό που μπορώ να πω στην συγκεκριμένη περίπτωση εάν δεν δεχτώ την μετενσάρκωση.Το παιδί όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά δεν έχει ακόμα "κλείσει" το μυαλό του, δεν έχει επηρεαστεί από τα πρέπει, την λογική και όλα τα συναφή που έχουν οι μεγάλοι, οπότε πιθανόν να διαβάζει το μυαλό της μαμάς του.
Και θα σας πω πως το σκέφτηκα. Θυμήθηκα μιά φορά που γύριζα από την δουλειά, πέρασα από ένα μαγαζί είδα κάτι δερμάτινες μπότες στην βιτρίνα με κρόσια, έμοιαζαν με ινδιάνικες. Μπήκα και τις αγόρασα για τον γιό μου, έκανα και κάτι άλλα ψώνια, επειδή ήταν αρκετές οι σακκούλες έβαλα την μία μέσα στην άλλη όπως καλύτερα μπορούσα και γύρισα σπίτι.
Μπαίνοντας βλέπω τον γιό μου, του λέω "μάντεψε τι σου έφερα" και τι μου απαντάει "δερμάτινες μπότες", έπεσα ξερή. Δεν το ήξερε κανένας, ούτε καν εγώ δεν το είχα σκεφτεί ότι θα τις πάρω, άρα δεν μπορεί να το ήξερε ο γιός μου, ήταν 5 ετών.
Στην περίπτωση του κοριτσιού που ανέφερα οργή του θεου, δεν είναι απαραίτητο να πούμε ότι είναι μετενσάρκωση. Η αποδοχή συναισθημάτων μπορεί να είναι απωθημένα/ενοχές που μας έχουν δημιουργηθεί στην τωρινή ζωή.
Αναλόγως ποιό δρόμο θα πάρεις καταλήγεις και στο αντίστοιχο συμπέρασμα.
σωστο και αυτο.αν και δεν μου εχουν συμβει ποτε τετοια περιστατικα εχω ακουσει διαφορα.επισης η τηλαπαθεια ειναι μια αληθεια που οντως παραδεχοντε και οι επιστημονες{δηλαδη οι περισσοτεροι}.
αρα τωρα εχουμε δυο πιθανες εξηγησεις.

Τέλοσπάντων για μιά ακόμα φορά δεν έχω απάντηση και μάλλον δεν πρόκειται να έχω.
Όντως τα περιστατικά που αναφέρουν περιγραφές για την ζωή ατόμων που έχουν πεθάνει είναι περίεργα, δεν εξηγούνται. Βέβαια δεν μιλάω για τους τύπους που λένε ότι ήταν ο Ναπολέοντας, η Κλεοπάτρα και λοιποί διάσημοι.
Στην περίπτωση που ανέφερα με τον γιό μου δεν υπήρχε περίπτωση να ήθελε μπότες, το πολύ πολύ να ήθελε κανένα pokemon ή μικυ μαους, γι΄αυτό μου έκανε εντύπωση. Τα παιδιά δεν έχουν τέτοιου είδους ανάγκες και ειδικά τα αγόρια, εκτός εάν η μάνα είναι ψωνάρα και τα έχει αλλοτριώσει σε μεγάλο βαθμό.
Πιστεύω ότι στέκει και η εξήγηση της τηλεπάθειας σε περιπτώσεις σαν αυτή που ανέφερες με τα αδέλφια.
οργή του θεου δεν νομίζω ότι την δέχονται οι επιστήμονες την τηλεπάθεια, στα πειράματα που έχουν γίνει δεν έχει αποδειχθεί τίποτα. Βέβαια λένε ότι κάτι συμβαίνει, κάτι είναι περίεργο, αλλά μέχρι εκεί. Η τηλεπάθεια είναι ένα ακόμη θέμα που ή το πιστεύεις ή δεν το πιστεύεις.
quote:
Καλά φίλε Dying, τι κατά ριπάς λέω , δεν ξέρω και τι άλλο λένε στο στρατό για να σου πω, και νόμιζα ότι ήμουν ετυμόλογη.
Είμαι λίγο ετοιμόλογος, έ? ![]()
Σε αυτό που λές με την τηλεπάθεια, ίσως έχεις δίκιο.
Σχετικά με τις εμπειρίες ατόμων που περιγράφουν αληθινά περιστατικά από ζωές πεθαμένων ατόμων, άγνωστα σε αυτά, η μόνη εξήγηση που κολλάει είναι η μετενσάρκωση.
Μπέρδεμα, έ? ![]()

1) Ταξίδια της Ψυχής, του Μάικλ Νιούτον, από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ
2) Η Ζωή μετά το Θάνατο, της Άννι Μπέζαντ, εκδόσεις ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
Αν σας κάλυψαν ή σας "άνοιξαν την όρεξη" για περισσότερα, έχω να προτείνω κι άλλα!
Lady of Shalott