ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TI ΓINETAI;;; - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- TI ΓINETAI;;; - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Admin30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
19/12/2003, 15:21:37
amalia, νομίζω πως παρερμήνευσες τα λόγια μου!

Όταν έλεγα "από το παράθυρο" εννοούσα "μέσα από το παράθυρο", όπως έχει γράψει κάπου αλλού, και το φίλτατο Μέλος μας Zadok στο πρόσφατο παρελθόν...

Amalia: "Τι να κάνω;;;"

Θα σε συμβούλευα να παίξεις "τον παπά"! Ίσως εκεί να έχεις καλύτερη τύχη.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

19/12/2003, 15:27:26
Θα μπορούσα επίσης να πετάξω τον υπολογιστή μου (My Computer), μέσα από το παράθυρο (Open in New Window)...

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

19/12/2003, 15:37:59
quote:
Θα μπορούσα επίσης να πετάξω τον υπολογιστή μου (My Computer), μέσα από το παράθυρο (Open in New Window)...

Πολύ καλό!

Σχετικά με το Θέμα που μας απασχολεί τώρα! Υπάρχει κάποιο καλό νέο από όσους συναντούσαν προβλήματα μέχρι πρότινως, μετά τις τελευταίες ρυθμίσεις που κάναμε; Γράψτε παρακαλώ γιατί ανησυχούμε ιδιαίτερα για το ζήτημα αυτό.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

19/12/2003, 16:06:39
Για μένα.. που κατά διαστήματα "κολλούσα"...
μετά τα μεσημεριανά "μερεμέτια" όλα βαίνουν καλώς...
Well done Admin!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

19/12/2003, 20:28:23
quote:

απ'όπου χρησιμοποιώ το laptop του αλβανού παπατζή ο οποίος κάθεται στον πάγκο δίπλα μου.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

Αμαλια εγω εμεινα στο γεγονος οτι ο Αλβανος παπατζης εχει laptop!
και οι περισσοτεροι απο εμας παλευουμε με καποιους υπολογιστες που μονο στοιχειωμενοι μπορουν να θεωρηθουν!
Μου θυμιζεις με αυτο που ειπες τον γιο μιας γνωστης μου που ειναι 13 χρονων παιδακι και εχει laptop!
Εγω προσωπικα φυσικα μετα απο το δευτερο πληγμα οτι εφτασαν οι αλβανοι παπατζηδες να εχουν λαπτοπς(το πρωτο ηταν το 13χρονο παιδακι) το μονο που θελω ειναι να παω σε καποια ψηλη γεφυρα και να κανω το θεατρικο του Ζαλογγου!

Εχετε γεια!

Darkangel_78Μέλος
19/12/2003, 22:25:59
Φίλτατε Admin όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής στους δικούς μου υπολογιστές!
Ελπίζω να μην είναι ζωύφιο του κώδικα γιατί ήταν πραγματικό σπάσιμο νεύρων η ανανέωση κάθε σελίδας.
Εύγε,ευχαριστούμε και ελπίζουμε να μην επαναληφθεί!
quote:

Η ύστατη πράξη απελπισίας όταν δε ξέρεις τί να κάνεις!Το μόνο πράγμα που με σταματάει,είναι η σκέψη ότι πρέπει μετά να αγοράσω καινούριο υπολογιστή...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 19/12/2003 22:35:03

Edited by - Darkangel_78 on 20/12/2003 15:44:39

zezmpergΜέλος
20/12/2003, 04:29:17
Σας χαιρετώ.

Καλοί μου φίλοι.
Αν και παραμονές Χριστουγέννων, αρχισα να ψάλω Αναστάσιμα τροπάρια....
Ιδωμεν το φως του (την εικόνα) esoterica...
Ιδωμεν τα topic τα χαμένα...
Είναι εντάξει τώρα.
Χρόνια πολλά σε όλους σας
Σας χαιρετώ φιλικά.

20/12/2003, 05:58:47
quote:
Φαίνεται πως οι εργασίες που κάναμε στον Server για την βελτισοποίηση της ταχύτητας του site γενικότερα εμφάνισαν κάποιες παρενέργειες...

Admin, είναι εμφανέστατη αυτή η διαφορά (τουλάχιστον για μένα) και ιδίως στο forum εικόνες όπου εκ φύσεως (όγκος δεδομένων) είναι κάπως απαιτητικό σε ταχύτητα.
Τώρα σα να ξανάνοιωσε.
Έλεγε κάτι η Darkangel για τον Neo...
Μήπως...μαζί κάνανε τις αλλαγές και έγινε ένα Neo, βελτιωμένο site?

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Darkangel_78Μέλος
20/12/2003, 15:50:30
quote:

[Έλεγε κάτι η Darkangel για τον Neo...
Μήπως...μαζί κάνανε τις αλλαγές και έγινε ένα Neo, βελτιωμένο site?

Ωχ,ποιός μας κάρφωσε?
Φίλτατε reptilesalonica,ότι κάνει η Darkangel_78,όποτε κάνει κάτι,για το καλό του ESOTERICA.gr το κάνει!(χωρίς Neo δυστυχώς,γιατί αν υπήρχε ο Neo,η Darkangel_78 θα είχε φύγει μαζί του!)
Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα που όλα βαίνουν καλώς.Και για είμαστε δίκαιοι και ακριβολόγοι,ο Admin αξίζει όλα τα συγχαρητήρια,όχι εγώ.Καλό απόγευμα!

20/12/2003, 21:31:29
Darkangel? Ώχ, sorry, δε σου το είπα? Ο Neo μου έστειλε μήνυμα.
Θα περάσει απο εδώ-θεσσαλονίκη.
Μήπως σκέφτεσαι να περάσεις καμμιά βόλτα να τον συναντήσεις?

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Darkangel_78Μέλος
20/12/2003, 22:30:37
Καρντάσι reptilesalonica,ας μιλήσουμε με όρους πληροφορικής!
Εφόσον ο Neo θα'ρθει από κει,κάν'τον ένα forward κατά εδώ και θα σου είμαι αιωνίως ευγνώμων!
(Και εξηγούμαι: με το "καρντάσι" σε καλοπιάνω,με το forward εννοώ να τον στείλεις ΓΡΡΡΡΗΓΟΡΑ!!!)
Πάλι ξεφύγαμε από το θέμα....

OannesΜέλος
20/12/2003, 22:57:49
Ωραία όλα αυτά. Με το «κλείδωμα» του topic «ΠΑΡΝΗΘΑ: Το Μαγικό Βουνό της Αττικής Γης», στην θεματική ενότητα «ΠΑΡΑΞΕΝΟ» τί θα γίνει ; Εχω ζητήσει το κλείδωμά του απο χθες

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
thothΙδρυτικό Μέλος
20/12/2003, 23:23:41
quote:
Ωραία όλα αυτά. Με το «κλείδωμα» του topic «ΠΑΡΝΗΘΑ: Το Μαγικό Βουνό της Αττικής Γης», στην θεματική ενότητα «ΠΑΡΑΞΕΝΟ» τί θα γίνει ; Εχω ζητήσει το κλείδωμά του απο χθες

Συγνώμη φίλε μου Oannes αλλά δεν βλέπω να υπάρχει λόγος (κατά την προσωπική μου άποψη) να σταματήσουμε τα μέλη να γράφουν στο topic για την Πάρνηθα. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος και μου έχει διαφύγει.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

21/12/2003, 04:59:05
Ευχαριστώ όλους τους φίλους & φίλες που απάντησαν με τις πληροφορίες από το "πεδίο της μάχης" , και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που, όπως φαίνεται, τα συγκεκριμένα προβλήματα επιλύθηκαν!

Oannes:

quote:
Με το «κλείδωμα» του topic «ΠΑΡΝΗΘΑ: Το Μαγικό Βουνό της Αττικής Γης», στην θεματική ενότητα «ΠΑΡΑΞΕΝΟ» τί θα γίνει ; Εχω ζητήσει το κλείδωμά του απο χθες

Αγαπητέ Oannes, δεν νομίζω πως είναι σχετικό το μήνυμά σου με αυτό το Θέμα Συζήτησης...
Απάντησα πάντως στο αίτημά σου στο Θέμα που το έθεσες αρχικά > ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης.
Συμφωνώντας πάντως και με την άποψη του thoth που παραθέτει παραπάνω, πολύ φοβάμαι πως θα σε στεναχωρήσω...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

28/01/2004, 13:02:40
quote:
Tις τελευταίες 2 μέρες δυσκολεύομαι ΠAPA ΠOΛY να κάνω login κ όποτε τα καταφέρνω μου βγάζει ENTEΛΩΣ AΣXETH τελευταία επίσκεψη. Eίμαι απόλυτα σίγουρη ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τον υπολογιστή μου αφού μπορώ να μπω οπουδήποτε αλλού πολύ εύκολα κ γρήγορα.
Mπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει κ αν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω;
DEJA VU, DEJA VU!!!!!!!

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

29/01/2004, 11:48:26
Kαλημέρα σας!! Πάλι εδώ κ αυτό δεν είναι για καλό...
Aπό χθες έχω τα εξής προβλήματα:
1. H σελίδα των forums κάνει 10 χρόνια να φορτώσει..
2. Mετά το πέρας των 10 χρόνων με πετάει πάλι έξω
-ένα βήμα πριν τα 40 κ χωρίς πρόσβαση στο esoterica-ράκος έχω γίνει κύριε Admin μας...
3. Γράφω απάντηση, την στέλνω, κ την βλέπω να εμφανίζεται κανά τέταρτο μετά!!
(με αποτέλεσμα να "την λέω" σε λάθος άτομα κ να κινδυνεύει η εικόνα της "γλυκιάς κοπελίτσας" που με τόσο κόπο έχω χτίσει...)
Eλπίζω να μην είναι κάτι ΠPOΣΩΠIKO ...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

_Μέλος
29/01/2004, 17:55:22
Επίσης τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ, από το 1994 είχα ξεκινήσει να ανοίγω την σελίδα, γύρο στο 1997 είχα γράψει επιτέλους το μήνυμα και πάτησα το κουμπί, τώρα υπολογίζω ότι το μήνυμα μου θα το δείτε κάπου στις αρχές του 2004 νομίζω. Σήμερα θέλω να ξέρετε ότι εγώ μπορεί να μην είμαι πια εν ζωή, ίσως και να έχω μετακομίσει στις Μπαχάμες, τέλος πάντων, την κληρονομιά μου την αφήνω στον τρίτο εγγονό μου.

Κάτω Πάυλας

29/01/2004, 18:03:21
Γειά σας! Tο όνομά μου είναι Valnta κ είμαι η τρίτη εγγονή του κάτω Παύλα...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

Darkangel_78Μέλος
29/01/2004, 23:56:25
quote:
...κάτω Παύλα...

Underscore λέγεται αυτό καλή μου και όχι ...κάτω παύλα!!!Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!!!

_Μέλος
30/01/2004, 01:25:44
Μετάφραση:

Under= Κάτω / Kάτωθεν / Yποκάτω / Υπο (πχ υπό τον έλεγχο) / κτλ

Score= / Σημείωση / Υπογραμμή / βαθμολογία επίδοσης / Αμυχή / Χαρακιά / κτλ

Και επειδή είμαστε Έλληνες πάνω από όλα, Κάτω Παύλα.

Τρίτη εγγονή μου είμαι το φάντασμα μου, θέλω να σου πω ότι τα έφαγα όλα όταν μετακόμισα στις Μπαχάμες, ήταν ακριβά εκεί τελικά.

Κάτω Πάυλας

Edited by - _ on 30/01/2004 01:27:26