ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα των Forums // 31 Οκτωβρίου 2003 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα των Forums // 31 Οκτωβρίου 2003 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Mara8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MaraΜέλος
04/11/2003, 21:30:24
Καλησπερα σε ολους.

Secondborn χαιρομαι που σε βλεπω και παλι στα φορουμ!
Επειδη λοιπον εμενα με ελκυει η "quotική" αντιδικία οπως λες - και ο λογος ειναι για να φαινεται ξεκαθαρα ως προς το που απεθυνομαι και ως προς το που απανταω ωστε να μην φαινεται οτι απλα κατι υπονοω. Μην αποριπτεις ομως το γεγονος οτι η απαντηση που βγαινει ειναι βγαλμενη απο εσω και με το χερι στην καρδια

quote:
Επομένως περιμένω από σας Mara και Ramoglou, αλλά και όλους όσους βάλθηκαν να ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ και να κατηγορήσουν, να ζητήσουν στον Εαυτό τους ένα συγγνώμη.

Ας κοιταχτούμε όλοι πια σε αυτόν το ρημάδι τον καθρέφτη...

Κανενας δεν κατηγορησε εσενα και αν διαβασεις τα μυνηματα τουλαχιστον τα δικα μου δεν κατηγορησα κανενα ουτε ως προς το γιατι εφυγε ουτε και ως προς το γιατι θα μεινει... ουτε καν ως προς το ποιος αποφασιζει τελικα να μπει στην ηγετικη ομαδα! Οπως επισης ουδεποτε αναφερθηκαν οι λογοι του γιατι φευγεις οπως ειχες ανακοινωσει...
Αναφερθηκε το ονομα σου καθως επισης και του old_tiger αλλα και του Kelsou οταν θεωρησα αδικια να αναφερθουμε μονο στον Thoth ο οποιος απεχωρισε απο τον τιτλο του...
Αν αυτο σε ενοχλησε τοτε ναι να σου ζητησω ΣΥΓΝΩΜΗ..

Εχοντας την απολυτη συνειδηση των πραξεων μου και εχοντας δεχτει τις οποιες συνεπειες λυπαμε φιλε μου αλλα δεν νοιωθω οτι θα πρεπει να ζητησω συγνωμη στον εαυτο μου για τιποτα αλλο παρα ισως μονο στο οτι παραεδωσα σημασια σε ανθρωπους τους οποιους θεωρουσα αξιολογους, εσωτεριστες, ανθρωπους πανω απο ολα ειλικρινεις με σκοπους και στοχους - οι οποιοι τελικα δεν μπηκαν καν στο κοπο να δωσουν ειλικρινης απαντησεις...μα τι λεω ουτε καν ανελεικρινης απαντησεις δεν δωσανε ευθεως - και οχι σε ερωτημα που βγηκαν ΤΩΡΑ αλλα ειχαν υπωθει απο πιο νωρις...

Θα σε συμβουλευα λοιπον να μην ΠΡΟΤΡΕΞΕΙΣ και να κρινεις οτι ολες οι καταστασεις διαδραματιστηκαν χαρην του "πληγωμενου εγωισμου"... γιατι προσωπικα πανω απο αυτον καλε μου φιλε εγω βαζω το ΗΘΟΣ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ καθως επισης και την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και το θαρρος της γνωμης μου...λυπαμαι αλλα δεν ειδα την ιδια διαθεση σε πολλα ατομα! Ατομα τα οποια υποστηριζαν οτι βαση αυτων των αξιων προχωρουσαν!!!

Οταν ακουμε ατομα να λενε πραγματα τα οποια πειραζουν και ενοχλουν ειναι ευκολο να το δικαιολογουμε με βαση τον πληγωμενο εγωισμο... συνηθως ειναι κατι πληγωμενο να ξερεις ομως οτι δεν ειναι παντα ο εγωισμος...το ιδιο ευκολο ειναι τις απαντησεις να τις τοποθετουμε στην κατηγορια "συνομοσιολογια" και "σεναριογραφη" και να χαμογελαμε θεωρωντας οτι μεσα σε μια ωραια εκθεση (οπως ειπε η elpida) δωσαμε απαντηση...

Οαννες λες:

quote:
«Πολύ κακό για το τίποτα»

Δυστιχως ο χωρος ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ τα ατομα (πλυν ελαχιστων εξαιρεσεων) δεν θυμιζουν σε τιποτα αυτο που εγω γνωρισα και ηθελα με τον οποιο τροπο μπορουσα να βοηθησω οπως αυτο με βοηθησε μεχρι καποια στιγμη... δεν μπορω λοιπον να θεωρησω οτι ειναι πολυ κακο για το τιποτα... πιθανος απο την σκοπια σου ετσι να ειναι...
Ας ειναι ομως προσεχτικος κανεις ως προς το τι θα πιστεψει και ως προς το που θα θελησει να "μπλεχτει" (σαφως και μεχρι ποιο σημειο) για να μην καταληξει οντως στο ΤΙΠΟΤΑ! (ο νοων νοητο)

Οφειλω και μια συγνωμη καθως επισης και να ευχηθω καλη τυχη και γερη αντοχη στον morent11 στο ρολο του γιατι οπως ειπε ο Κελσος

«Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα...»

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

Edited by - Mara on 04/11/2003 21:39:43

drumx13Μέλος
04/11/2003, 21:50:44
quote:
Το λέω αυτό γιατί πολύ μα πολύ λίγα μέλη είναι αυτά που δεν στράφηκαν με την πρώτη ευκαιρία να κατασπαράξουν τα νεκρά πτώματα

ποιος χρησιμοποιησε πρωτος τον ορο νεκρα πτωματα ποιος αποκαλει πτωματα τον Κελσο τον ΤΗΟΤΗ και τον tiger ???
ειστε σοβαροι???? μηπως γουσταρεται αδερφια???? ηδονιζεστε να τους αποκαλειτε ετσι???? λεω μηπως???

Ποιος τα εβαλε με τον ΤΗΟΤΗ???
Ποιος τα εβαλε με τον tiger????
Ποιοι ειναι αυτοι που τα εβαλαν με τον Κελσο (αν υπαρχουν διοτι εγω βλεπω μια πλειοδοσια συμπαραστασης στον αδικοχαμενο??? Κελσο και απο την αλλη μια μαχαιρια στην πλατη αποκαλοντας τον πτωμα)

Στο κατω κατω αν καποιοι τα εβαλαν με τον κελσο και εβγαλαν καποια κακια ποιος ειναι αυτος που θα πει σε αυτους πως πρεπει να νιωθουν ποιος ειναι αθωος ωστε να πλειοδοτει σημερα σε συμπαρασταση ποιος ποιος χρειαζεται συμπαρασταση σεμια ενδο-εσωτερικη συγκρουση.

Ειπα προηγουμενος οτι το μυνημα του κελσου μου θυμιζει τον Ν ξανθοπουλο και μου ειπε ο αποστολης οτι ειμαι αδικος....και πολλοι αλλοι πολλα μισολογα Λυπαμε αποστολε (για τους αλλους δεν λυπαμε καθολου και οποιος εχει την μυγα να την φερει πισω) αν ετσι σου φανηκε αδερφε μου αλλα ...
α) Αυτο ακριβως μου θυμισε.... και θεωρω ποιο αντρικο και θα περιμενα να βγει και να πει οτι φευγω απο συντονιστης διοτι διαφωνω γενικα με το εσωτερικα και τον αδμιν οπως εκανε ο tiger αμεσα και ποιο εμεσα o Thoth απο το να λεει οτι

quote:
φυσικά ΕΓΩ το ζήτησα απο τον Admin αλλά που με οδήγησαν έντεχνα σε αυτό το σημείο...
Ποιοί;;;
Πιθανά εκείνοι που φλέγονταν απο επιθυμία να με "δούν" υπο παραίτηση...

β) ποιοι ειναι αυτοι...????

Την ιστορια και την κοντρα του κελσου με τον FM ειδαμε συντονιστη να επτιθεται εκτος απο τον ιδιο τον FM και πολλους αλλους με εκφρασεις που ενδεχομενως θα πληγωναν τον FM ... τον δασκαλο του πχ η τους αδερφους του...
Συντονιστικοτατα υποθετω.

Σε εκεινη την διαμαχη o κελσος εστειλε e-mail ρωτωντας τον τι παιχνιδι παιζει οταν αποκαλυψε οτι ειναι τεκτων αρχισε απο συντονιστη μια παρασκηνιακη αληλογραφια μακραν των υπολοιπων συνομηλητων...
Συντονιστικοτατα για αλλη μια φορα
και ολα αυτα επειδη ειπε o FM οτι εχασε τον χρονο του διαβαζονας τον κελσο.
Ο θιγμενος εγωισμος του κελσου λοιπον οδηγησε τα πραγματα εδω σε αυτην την τροπη...
... ο κελσος αυτοκτονισε...
Τωρα αποστολε αν με θεωρεις αδικο φιλε μου στον χαρακτηρισμο Ν. ξανθοπουλος...το ανακαλω αλωστε τι φταιει ο ανθρωπος????

οσο για το δευτερο μου μυνημα

quote:
ΑΧ ...ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ....(ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΟΑΣΗ....

ΠΕΣΤΑ

ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΗΣΤΙΚΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ....

ΚΛΑΨ...ΚΛΑΨ...ΚΛΑΨ ΛΥΓΜ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ...ΑΡΚΕΤΑ..... Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΛΟΥΝ "ΕΝ ΧΗΡΕΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ(ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ)ΜΠΟΡΟΥΝ ΥΠΟΘΕΤΩ ΝΑ
ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ....

ANYWAY

απευθυνονταν στην lencolas και συμφωναουσα με τα λεγομενα της
quote:
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ.. ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ,

και νομιζω οτι ειναι η ποιο σωστη προσεγγιση ως τωρα.
Σε καθε περιπτωση για μια αξιοπρεπεια ζουμε μην κλαιγομαστε και δημοσιως

Σε καθε περιπτωση η ελευθερια σκεψης αισθηματων και εκφρασης ειναι αγαθο και ο καθενας μπορει να νιωθει και να λεει οτι θελει...

Aισθανομαι περισοτερο τιμιος με τον εαυτο μου μετα απο αυτο το μυνημα και ξεκαθαριζοντας την θεση μου διοτι απεχθανομαι κατι γλοιωδεις τυπους που προσβλεπουν στην θεση των φευγατων για να μπουν στην -και καλα- ηγετικη ομαδα του εσωτερικα και δεν παιρνουν θεση ή παιρνουν την -και καλα- συνενετικη θεση....του μεσαιου χωρου κλπ κλπ κλπ και τους προτρεπω...
get a life.

Οσο για το αν νοιαζομαι και αγαπω το εσωτερικα..... και το νιαζομαι και το αγαπω (αλλα περισοτερο αγαπω καποια ατομα) και δεν διαφημιζω αυτην την so called love κι ολας.

....δεν ταιριαζουν οι κλαψες στον κελσο ουτε η λυπηση

Καλη πορεια Morent11

να ειστε καλα και οτι ποθειτε να παθεται...

Επαναλαμβανω αν καποιος εχει την μυγα μου να την φερει πισω.

και ευτηχητε γιατι...
.... ο καθενας λαμβανει τα προς αυτον οφειλομενα

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

04/11/2003, 22:13:11
Φίλε μου Drumx13 και εγώ συμφωνώ με τα λεγόμενα της Lengolas οπότε θα τραγουδήσω παρέα σου .

Από εκεί και πέρα καλέ μου αδελφικέ μου φίλε και καλέ συνομιλητή το άδικο που ανέφερα ήταν απλά και μόνο για το ότι δεν είναι μόνο ότι φαίνετε ( περίπτωση FM ) αλλά ίσως και άλλα .

Εγώ απλά λέω και θα λέω την άποψη μου , εγώ επιλέγω το ποιος μου ταιριάζει σαν φίλος σαν χαρακτήρας , από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιλέγει με τα δικά του κριτήρια τους δικούς του φίλους .

Θα μπορούσαμε αδελφέ μου να τσακωθούμε εγώ κι εσύ , αλλά προσωπικά πρέπει να σου πω πως με έχεις κάνει πολλές φορές να πέσω κάτω από τα γέλια , απλά γιατί επιλέξαμε το χαμόγελο και όχι το πισώπλατο μαχαίρωμα , επιλέξαμε την ηρεμία παρά την ένταση , επιλέξαμε να είμαστε ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ .

Καλό βράδυ φίλε μου και με τη νίκη ………..

Ο κακός λύκος

drumx13Μέλος
04/11/2003, 22:17:58
ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Edited by - drumx13 on 04/11/2003 22:18:57

OannesΜέλος
04/11/2003, 23:02:50
Καλή μου Μάρα επειδή ασχολήθηκες μόνο με τον τίτλο «Πολύ κακό για το τίποτα» θα σου θυμίσω το post μου που ακολούθησε μετά απο λίγο...
quote:
Υποτίθεται ότι εδώ μέσα «μπαίνουμε» για να δώσουμε και να πάρουμε ο ένας απο τον άλλο λίγο από το περίσσευμα της γνώσης και της έρευνας του καθενός, με πνεύμα αγάπης και ανοχής που αρμόζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να αρμόζει σε ανθρώπους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται εσωτεριστές, όποιο δρόμο κι αν ακολουθούν...

Παρακολουθώντας την συζήτηση έτσι όπως εξελίσσεται, αλλά και απο τη μικρή μου εμπειρία σε άλλα topics (γνωστά) αλλά και σε άλλα forums αναρωτιέμαι:

«μπαίνουμε» στο forum γιατί θέλουμε να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που δεν είναι ευκόλως συζητήσιμα με τους πολλούς που προτιμούν να αναλώνονται μόνο στα της υλικής ζωής

ή

«μπαίνουμε» για να λειτουργούμε ως συνήγοροι και ως ...εξαπτέρυγα προσώπων που είναι φίλοι μας και ως καταρρακωτές προσωπικοτήτων που δεν είναι?

Χαίρομαι που υπάρχει και αυτός ο δικτυακός τόπος, όπως χαίρομαι και για το innernet.gr και για οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια εσωτερικής αναζήτησης, είτε είναι site, είτε περιοδικό, είτε εκδοτικός οίκος, είτε τέλος πάντων οτιδήποτε μπορεί να ανάψει τη φλόγα έστω και σε έναν για να δει οτι εκτός απο το «εξω» υπάρχει και το «έσω»...

Κλείνοντας, θέλω να πω οτι ο τιμητικός όρος του εσωτεριστή, με ό,τι σημαίνει αυτό, δεν κερδίζεται με τίτλους και (επιτρέψτε μου την έκφραση) ...συντονιστιλίκια και λιλιά, αλλά με την αντανάκλαση μιας συγκροτημένης προσωπικότητας στο μικρόκοσμο του καθενός, μετά από εργασία πάνω και μέσα στον εαυτό. Ως εκ τούτου, προσωπικώς, ελάχιστα ως καθόλου με ενδιαφέρουν οι διαφωνίες του κάθε Συντονιστή με τον κάθε Admin...

Απο κει και πέρα το αν το esoterica ήταν «κάπως» και έγινε «κάπως αλλιώς» και γενικώς όλη αυτή η παρελθοντολογία και αναμνησιολογία δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Και ξέρεις γιατί? Γιατί όπως στην τηλεόραση υπάρχει on και off, καθώς και δυνατότητα επιλογής καναλιών, έτσι ισχύει και στο internet. Κανείς δεν «μπαίνει» με το στανιό εδώ μέσα, ούτε και είναι το μοναδικό site εσωτερικής αναζήτησης. Ο κυβερνοχώρος είναι ελεύθερος (ευτυχώς ακόμα τουλάχιστον)...

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
MaraΜέλος
04/11/2003, 23:28:05
Ας σταθω λοιπον και στο επομενο μυνημα σου...

quote:
Υποτίθεται ότι εδώ μέσα «μπαίνουμε» για να δώσουμε και να πάρουμε ο ένας απο τον άλλο λίγο από το περίσσευμα της γνώσης και της έρευνας του καθενός, με πνεύμα αγάπης και ανοχής που αρμόζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να αρμόζει σε ανθρώπους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται εσωτεριστές, όποιο δρόμο κι αν ακολουθούν...

Στην λεξουλα λοιπον ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ειναι η ουσια...για το τι υποτιθεται αντιπροσωπευαν καποια προσωπα, τι υποτιθεται πρεσβευαν... και αυτα τα υποτιθεται η μηπως να τα πω ΔΗΘΕΝ ειδα οταν μπηκα στο χωρο αυτο, παρεμεινα και αποφασισα εγω προσωπικα να ασχοληθω λιγο παραπανω...
Τα "δηθεν" ομως ευτυχως δεν διαρκουν για παντα...και καποια στιγμη φαινεται τι ακριβως υπαρχει....

quote:
Απο κει και πέρα το αν το esoterica ήταν «κάπως» και έγινε «κάπως αλλιώς» και γενικώς όλη αυτή η παρελθοντολογία και αναμνησιολογία δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Και ξέρεις γιατί? Γιατί όπως στην τηλεόραση υπάρχει on και off, καθώς και δυνατότητα επιλογής καναλιών, έτσι ισχύει και στο internet. Κανείς δεν «μπαίνει» με το στανιό εδώ μέσα, ούτε και είναι το μοναδικό site εσωτερικής αναζήτησης. Ο κυβερνοχώρος είναι ελεύθερος (ευτυχώς ακόμα τουλάχιστον)...

Σιγουρα το οτι μια κατασταση, ενας χωρος, καποια ατομα μπορει να μας λενε κατι η γενικος να μας αγγιζουν δεν σημανει οτι αγγιζουν και τον αλλον. Ισως απλα μερικοι απο μας να το παλευουμε λιγο παραπανω, ελπιζωντας οτι θα βρεθει εστω και μια αμυδρη ακτινα φωτος πριν πατησουμε το OFF η το κουμπακι της αναζητησης... βλεπεις φιλε μου δεν τα παραταμε ολοι τοσο ευκολα...παντα ελπιζουμε- μιας και η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Αλλωστε στα δυσκολα φαινονται τελικα ποιοι καθονται να πολεμησουν και με ποιον τροπο, αν εσυ προτιμας το κουμπι του OFF η τους αλλους διαδυκτιακους τοπους σιγουρα ειναι δικαιωμα σου - οπως και του καθενος αλλωστε.

Αν προσεξες καλα δεν ηταν τοσο το που εχει καταληξει ο χωρος και οι συζητησεις του που προσωπικα με πειραξαν (δεν με αφηνουν και αδιαφορη ομως) οσο καποια ατομα των οποιων η βιτρινα θριματιστηκε μετα απο τοσο καιρο (ευτυχως ισως)

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

Edited by - Mara on 04/11/2003 23:35:49

ApoksiramenoStroymfakiΝέο Μέλος
05/11/2003, 01:01:07
quote:
Σε εκεινη την διαμαχη o κελσος εστειλε e-mail ρωτωντας τον τι παιχνιδι παιζει οταν αποκαλυψε οτι ειναι τεκτων αρχισε απο συντονιστη μια παρασκηνιακη αληλογραφια μακραν των υπολοιπων συνομηλητων...

Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιος ειναι τεκτων και ποιος το αποκάλυψε;Γιατι κάποτε είχα κανει μια σχετική ερώτηση και δε πήρα απάντηση

05/11/2003, 01:22:29
Να πω ένα Καληνύχτα και ένα Αντίο στο Θέμα αυτό, που οπωσδήποτε ανήκει στην Ιστορία των Forums! Εννοώ ότι, κατά κάποιον τρόπο, συμμετείχε, στον βαθμό που του αναλογεί, στην δόμηση αυτού που μπορούμε να ονομάσουμε Ταυτότητα των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA.

Να υπενθυμίσω ότι οτιδήποτε λέει κανείς είναι μία πράξη και αυτό που μπορεί να χαρακτηρίσει αυτήν την πράξη ως Εσωτερική Δράση είναι η αυθεντική Ηθική και οι Αρχές που προέρχονται από έναν κόσμο μακριά από δω αλλά και πολύ κοντά... δηλαδή μέσα μας!

Πιστεύω πως υπήρξε Εσωτερική Ουσία μέσα σε πολλά από τα γραφόμενα αυτού του Θέματος και από αρκετούς Ανθρώπους, πράγμα εξαιρετικά ενθαρρυντικό γι'αυτά που το ESOTERICA θέλει να επιτελέσει και οπωσδήποτε όμορφο!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Συνεργάτες του ESOTERICA που εξέφρασαν την άποψή τους ή βοήθησαν στην ροή αυτής της Συζήτησης και όλους τους καλούς Φίλους που συμμετείχαν σε αυτήν!

Και επειδή το παρόν έχει ως Θέμα Νέα των Forums είναι πιστεύω πολύ αρμονικό να κλείσουμε με Νέα του ESOTERICA γενικότερα:

Για τον Μήνα Οκτώβριο ο αριθμός των Μοναδικών Επισκεπτών του Τόπου ESOTERICA ανήλθε σε πάνω από 78.000, δηλ. πάνω από 2.500 μοναδικούς Επισκέπτες την ημέρα! Τα Forums είχαν ποσοστό επισκέψεων περίπου 35-37% επί των συνολικών του Τόπου. Οι υπόλοιπες επισκέψεις αφορούν τα άλλα τμήματα του. Ο μέσος χρόνος παραμονής στον Τόπο ήταν πάνω από 20 λεπτά της ώρας.
Οι παραπάνω αριθμοί είναι και απόλυτα ρεκόρ επισκεψιμότητας του ESOTERICA έως τώρα.

Καλή Συνέχεια λοιπόν! Σε μας και σε όλους!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------