- Στο Άγιο Όρος παίρνουν ψυχοφάρμακα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
μολις πει τις ατελειωτες μ....ς ο ενας ερχεται και παιρνει την σκυταλη ο αλλος
αφου ειπα και νωριτερα το 99% και παραπανω στο site ειστε η ιδια παστα
και τι καθομαι και δεν φευγω απο το site θα πεις
αυτο μου το ειπαν και αλλοι (οταν μου εδωσαν πληρη στοιχεια για το site και τα ατομα που το περιστυχιζουν) και εγω τους απαντησα ετσι δεν φευγω θελω να κοντραρω τα δαιμονια
Τα σκηνοθετημένα σου σενάρια για τον θεό και τον διάολο το μόνο που θυμίζουν δέν είναι τίποτα περισσότερο απο χολυγουντιανή ταινία. Για παραμυθάς θα ήσουνα πολύ καλός μόνο που απότι φαίνεται εδώ ούτε και αυτό έχεις τον τρόπο να το κάνεις.
quote:
19cp20eh
και τι καθομαι και δεν φευγω απο το site θα πεις
αυτο μου το ειπαν και αλλοι (οταν μου εδωσαν πληρη στοιχεια για το site και τα ατομα που το περιστυχιζουν) και εγω τους απαντησα ετσι δεν φευγω θελω να κοντραρω τα δαιμονια
Ακριβώς αυτό είπε και ο S. Smith
"Στο φανατικό του αρέσει να γελοιοποιείται δημόσια γιατί νομίζει πως γίνεται μάρτυρας."
Εγώ προσωπικά δεν έχω δει να πολεμάς κανένα δαιμόνιο. Αυτό που βλέπω είναι πως έχεις αναλάβεις να διασκεδάσεις ένα σωρό κόσμο εδώ μέσα. Θα μου πεις βέβαια, αυτό ξέρεις, αυτό κάνεις. Καμία αντίρρηση.
Πέρασαν κι άλλοι διασκεδαστές (clown) από δω μέσα αλλά ομολογώ πως κανείς δεν είχε το επίπεδό σου, τη διαύγεια των ιδεών σου και τον πύρινο λόγο σου. Εγώ αν ήμουν θεός θα σε έπαιρνα αμέσως στον παράδεισο. Και δεν θα σ'έβαζα δεξιά μου, στα γόνατά μου θα σε είχα...
Αλήθεια, έχεις υπόψη σου το WWF (το παγκόσμιο ταμείο για τη φύση); Εκεί προστατεύουν όλα τα είδη προς εξαφάνιση. Μήπως δικαιούσαι και συ καμιά επιδότηση; Ψάξτο.
Φίλε EPAITHS κάτω τα χέρια σε παρακαλώ από τον 19ψηψρ412χ (όνομα κι αυτό...) Ιδρωσε το site να βρει ένα καλό διασκεδαστή, να γελάσει και μας το χειλάκι μας και συ αμέσως να τον αποπάρεις. Αλλα θα μου πεις όργανο του σατανά είσαι, τι περιμένεις. Αθεος γιαχωβάς που λατρεύεις το σατανά, τον Πάπα και τον Πούτιν είσαι (συγνώμη αν ξέχασα κάποιον).
Ασε το παιδί να εκφραστεί. Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τις απόψεις του (άθεου/γιαχωβά/σατανιστή) συντονιστή για αυτό το φρούτο ... συγνώμη, το μέλος εννοούσα.
ΥΓ. Φίλε μου 19σδξφσχψκξ20σδξσβν όταν λες ότι
"το site ειναι σε μαυρη λιστα απο τους φυσιολογικους ανθρωπους"
θα μπορούσες να μας υποδείξεις ποιους εννοείς "φυσιολογικούς"; Βάζεις και τον εαυτό σου μέσα;

macedon
quote:
19cp20eh
στο site αυτο το 99% και κατι παραπανω μαζι και οι mod admin κλπ εισται
αθεοι αποκρυφιστες και σατανιστες
το site ειναι σε μαυρη λιστα απο τους φυσιολογικους ανθρωπους
Σας τα λεγα εγώ! Ορίστε, ρόμπα έχουμε γίνει στους ξένους ανθρώπους!
Πες τα 19cp20eh! Τόσα χρόνια εδώ μέσα, τα σωθικά μου έχουν φάει οι παλιό-άθεοι, οι παλιοσατανιστές, οι καλικαντζαρέοι. Καλύτερα να απομακρυνθείς όσο γίνεται γρηγορότερα από
Βζιν-Βζουν.
quote:
Brie-Boy
τα σωθικά μου έχουν φάει οι παλιό-άθεοι, οι παλιοσατανιστές, οι καλικαντζαρέοι.
Δε με λες φιλενάδα, καλά οι άθεοι, καλά οι σατανιστές, τους καλικαντζαρέους πού τους είδες; Αφού η γυναίκα μου δεν γράφει στο forum και η πεθερά μου πέθανε...
Εννοείς υπάρχουν κι άλλοι;

macedon
quote:
Φίλε EPAITHS κάτω τα χέρια σε παρακαλώ από τον 19ψηψρ412χ (όνομα κι αυτό...) Ιδρωσε το site να βρει ένα καλό διασκεδαστή, να γελάσει και μας το χειλάκι μας και συ αμέσως να τον αποπάρεις. Αλλα θα μου πεις όργανο του σατανά είσαι, τι περιμένεις. Αθεος γιαχωβάς που λατρεύεις το σατανά, τον Πάπα και τον Πούτιν είσαι (συγνώμη αν ξέχασα κάποιον).
Παρακαλώ φίλε macedon εγώ με κανέναν τρόπο δέν θέλω την αποχώρηση του 19αβγ20χψω και το γέλιο πρέπει να υπάρχει στην ζωή μας, αυτό είναι που έχουμε ανάγκη περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο.
Στο μόνο που διαφωνώ μαζί σου είναι οτι ίδρωσε το site να βρεί διασκεδαστή, εγώ παρατηρώ οτι οι διασκεδαστές τις τελευταίες μέρες ξετρυπώνουν συνέχεια εδώ , άσε δέν λέω άλλα ονόματα μήν θίξω προσωπικότητες παραμένω προς το παρών στον 19αβ20κλμ οι υπόλοιποι στην ώρα τους.
quote:
Εγώ αν ήμουν θεός θα σε έπαιρνα αμέσως στον παράδεισο. Και δεν θα σ'έβαζα δεξιά μου, στα γόνατά μου θα σε είχα...
macedon
Για να τον ...νταχτιρίσεις έ ; !!! (you) made my day !
Ούφ ! I threw the bear's laugh !!!
quote:
D.P.J. 10
Για να τον ...νταχτιρίσεις έ ; !!! (you) made my day !
σε εσενα εφτιαξε την μερα στον νταχτιριζομενο να δουμε τι θα "φτιαξει"
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
δουλευω
δεν ζητησα σε κανεναν να συμφωνει μαζι μου...το νουμερο μου κανω
απλα ειναι μεγαλη η απορια πως ολοι με καμια εξαιρεση που και που συμφωνουν και εχουν τις ιδιες ιδεες στο site αυτο και ας διαφωνουν εντεχνα κατα τα αλλα για το ιδιο λενε με αλλα λογια
και μιας και σας ελειπε κλοουν ηρθα να καλυψω το κενο...στο μεροκαματο και το ενσημο πιστευω να μην τα χαλασουμε ?
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.
Φιλικά.-
ICXC