ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/05/2011, 11:58:23
quote:
Avallon
Δε χρειάζεται... Τα έχω αναλύσει σε βάθος με τον τρόπο ζωής μου.

Εύγε!!!

quote:
Avallon

Εχω φροντίσει να νοιώθω καλά όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη ...

Δυο φορές Εύγε!!!

quote:
Avallon
Ελπίζω να έχεις ακούσει για αλτρουϊστική αγάπη... για εθελοντισμό...

Μιλώ για την πανανθρώπινη και όχι την αλτρουιστική
Μιλώ για την αναβλύζουσα, όχι την εθελοντική

Μιλώ για την αγάπη που είναι ΜΟΝΟ αγάπη, όχι αγάπη υπό αίρεση, ή ηθική ανταμοιβή.
Μιλώ για την αγάπη που είναι ΜΟΝΟ αγάπη, χωρίς προαπαιτούμενα και ανταπόκριση.
Μιλώ για την αγάπη που είναι ΜΟΝΟ αγάπη, ίδια μοιρασμένη χωρίς προτιμήσεις ή αποκλεισμούς.

Δεν λέω πως είμαι ό μόνος που τα πιστεύει αυτά.
Μπορεί να τα πιστεύεις και εσύ με τον ίδιο τρόπο.

quote:
Avallon

Ελπίζω..........

Να ελπίζεις καλή μου,
Πάντα να ελπίζεις πως βάζοντας πλάτη όλο και περισσότεροι, κάποια στιγμή θα νικήσουμε το στραβομούτσουνο διαβολικό προσωπείο, και θα αναδείξουμε το πρόσωπο του ανθρώπου, απαλλαγμένο από φαντασιώσεις, ψευδαισθήσεις, και φοβίες για θεούς και δαίμονες..

10/05/2011, 13:50:48
quote:
Μιλώ για την αγάπη που είναι ΜΟΝΟ αγάπη, χωρίς προαπαιτούμενα και ανταπόκριση.

Αν αυτό δεν είναι αλτρουιστική αγάπη τότε τι είναι?
Για τα ίδια πράγματα μιλάμε αγαπητέ μου...
Για το "δούναι" χωρίς το "λαβείν"
Οι σάλτσες περιττές... Οσοι το ζούνε το βιώνουν στο πετσί τους καθημερινά με χίλιους δυο τρόπους.
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί έτσι γεννήθηκα και δεν είναι προϊον πνευματικής εξέλιξης στην προσωπική μου ατραπό... αλλιώς θα το έβρισκα πολύ κουραστικό... Είναι ωραίο να το έχεις εμφυτο και να πηγάζει από μέσα σου και ας είσαι μια "αμόρφωτη" ξανθιά...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
10/05/2011, 15:42:39
Μην απομονώνουμε καλή μια από όλες τις έννοιες .
Η αγάπη μας είναι ΟΛΑ μαζί.

Τώρα για το ποια είναι πιο σπουδαία, έμφυτη ή επίκτητη?
Για μένα καλή μου δεν βαραίνει και τόσο πολύ.
Το αποτέλεσμα μετρά ΠΑΝΤΑ.

Αν θέλεις όμως την προσωπική μου γνώμη, η επίκτητος χωρίς να είναι μεγαλύτερη ή σπουδαιότερη, είναι περισσότερο αξιέπαινη γιατί είναι εγκεφαλική, είναι δηλαδή προϊόν συνειδητής σκέψης και κριτικής ανάλυσης.
Είναι αγάπη όχι “αυτοφυείς” αλά “γνωστική”

Καλή μου ως προς το τελευταίο, ποτέ μου δε σε απεκάλεσα “αμόρφωτη”.

10/05/2011, 21:39:32
quote:
Τώρα για το ποια είναι πιο σπουδαία, έμφυτη ή επίκτητη?
Για μένα καλή μου δεν βαραίνει και τόσο πολύ.
Το αποτέλεσμα μετρά ΠΑΝΤΑ.

quote:
Αν θέλεις όμως την προσωπική μου γνώμη, η επίκτητος χωρίς να είναι μεγαλύτερη ή σπουδαιότερη, είναι περισσότερο αξιέπαινη γιατί είναι εγκεφαλική, είναι δηλαδή προϊόν συνειδητής σκέψης και κριτικής ανάλυσης.
Είναι αγάπη όχι “αυτοφυείς” αλά “γνωστική”
!!!

Kαι ναι αγαπητοί μου...συνέβει και αυτό...!
Στο 89' ο ψεύτης Γιάννης σκόραρε!
Το'ζησα κι αυτό...να συμφωνήσουμε.
Τεσπα...το θεμα είναι ότι ως ξανθιά χάνω εύκολα το δρόμο μου αν δεν έχω gps και γι'αυτό θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή που δε χρειάστηκε να προσπαθήσω πολύ για να βαδίσω το σωστό μονοπάτι... Αυτό εννοώ και τίποτα παραπάνω απ'αυτό!

Να...αυτά κάνετε...βγαίνετε εκτός θέματος και μου τον διώξατε τον Grigorianos...

11/05/2011, 00:59:22
Agnostic:

Συμπερασματικά θα πω ότι κάνεις καλά που διατηρείς επιφυλάξεις, όμως από την άλλη είναι και εντελώς λάθος η ολοκληρωτική ακύρωση ενός επιστημονικού κλάδου.
==============================================================

Οι επιφυλάξεις που διατηρώ με κάνουν να ακυρώνω παντελώς
μερικούς επιστημονικούς κλάδους και αυτοί είναι:
Θεολογία,Αιγυπτιολογία,Σουμεριολογία,Ψυχιατρική,εν μέρει
αρχαιολογία,άλλες λόγω ανυπαρξίας αντικειμένου και άλλες
λόγω <<συμφερόντων>>.
Μπορείς να διαφωνήσεις και θα το κάνεις!

Ετσι φίλε μου,μπορεί να έχεις φλός ή να κάνεις μπλόφα.
Εγώ με φούλ του Ασσου,πάω πάσο!!

Βρίσκω οτι η συζήτηση επι αυτού δεν οδηγεί πουθενά.
Ο ενας εξ ημών είναι δογματικός για τον άλλον.
Αρα,δογματισμού παρόντος,πάσα συζήτηση,παυσάτω.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/05/2011, 08:24:06
quote:
Εχεις πλάκα ρε μεγάλε.
Πολύ πλάκα, όπως και οι φωτογραφίες που έβαλες.
Αλήθεια που τις βρήκες? και γιατί τις έβαλες?
Θέλω να μου αναλύσεις το σκεπτικό σου για ποιό λόγο τις έβαλες?

Που τις βρήκα;;;
Δικές μου δημιουργίες είναι - από την εταιρεία που δούλευα πριν από 2 χρόνια και τώρα υπολειτουργεί...
Δεν πιστεύεις ότι είναι δικές μου δημιουργίες ε;;;
Που να σου έβαζα και φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις που έχω κάνει ή κάποιες άλλες δημιουργίες μου...

Γιατί τις έβαλα; Για να σκάσεις από το κακό σου (και όχι μόνο εσύ)...
Για να καταλάβεις ότι κάποιοι είναι αυτό που λένε και έχουν κάνει αυτά που λένε...
Βλέπεις δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι για να λέμε αηδίες και να φτύνουμε την τεχνολογία γιατί δεν μπορούμε να την καταλάβουμε και ως συνέπεια να φαντασιωνόμαστε απίθανα πράγματα.
Κάποιοι πράγματι έχουν δουλέψει πάνω στην επιστήμη και ξέρουν τι γράφουν...

11/05/2011, 09:10:00
quote:

Ε καλά... μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά γι'αυτό...
Απλούστατα γιατί όποιος έχει δουλέψει πάνω στην επιστήμη δεν είναι απαραίτητο να έχει σώας τας φρένας...
Ξέρεις πόσοι τρελλοεπιστήμονες υπάρχουν εκεί έξω?

11/05/2011, 11:17:13
quote:
Γιατί τις έβαλα; Για να σκάσεις από το κακό σου (και όχι μόνο εσύ)...
Για να καταλάβεις ότι κάποιοι είναι αυτό που λένε και έχουν κάνει αυτά που λένε...

Δεν έσκασα απο το κακό μου ούτε εγώ ούτε κανείς αλλος.
Αρρωστημένο σκεπτικό θα έλεγα φίλε.
Τίποτα δεν απέδειξες. Κάποιες τυχάρπαστες φωτογραφίες με κάτι κουτιά που δεν γνωρίζουμε τι περιέχουν.
Και δεν γράφει πουθενά οτι εσύ έχεις κάποια σχέση με αυτές τις φωτογραφίες.
Να ποστάρω και εγώ αμα είναι έτσι δικές μου κατασκευές να δείς πόσο γαργαλιστικό είναι.

quote:
Δικές μου δημιουργίες είναι - από την εταιρεία που δούλευα πριν από 2 χρόνια και τώρα υπολειτουργεί...
Δεν πιστεύεις ότι είναι δικές μου δημιουργίες ε;;;
Που να σου έβαζα και φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις που έχω κάνει ή κάποιες άλλες δημιουργίες μου...

Λογικό θα είναι να υπολειτουργεί ρε φίλε.
Αμα εσύ με το σκεπτικό αυτό και τη συμπεριφορά αυτή είχες κάποια σχέση με την εταιρία λογικό είναι να υπολειτουργεί.
Δεν θέλουμε να μας ποστάρεις αλλες φωτό, ούτως η άλλως εγώ αμφισβητώ τη γνησιότητα τους.
Αν ηδονίσεσαι με το να ποστάρεις φωτό και να μας υπερηφανεύεσαι υποτιμώντας μας σε συμβουλεύω να μην το κάνεις.

quote:
Βλέπεις δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι για να λέμε αηδίες και να φτύνουμε την τεχνολογία γιατί δεν μπορούμε να την καταλάβουμε και ως συνέπεια να φαντασιωνόμαστε απίθανα πράγματα.

Επειδή κάθε τόσο τσαμπουνάς τους δημόσιους υπάλληλους ...
Δηλαδή όσοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι λένε αηδίες και επειδή εσύ ποστάρησες κάποια δημιουργήματα σου θα πρέπει όλοι εμείς να σκύψουμε το κεφάλι και να σε προσκυνήσουμε.
Συγνώμη ρε φίλε έχεις καταλάβει τι λές και τι έκανες υποτιμάς τόσο πολύ τη νοημοσύνη μας και τις αντιλήψεις μας σε αρρωστημένο επίπεδο.

Αυτό φίλε είναι προσβολή πρός όλους τους συνομιλούντες.
Είσαι απαράδεκτος και κάποιος πρέπει να σε βάλει στη θέση σου.

Edited by - allzzaro on 11/05/2011 11:18:49

11/05/2011, 13:56:13
quote:
Τίποτα δεν απέδειξες. Κάποιες τυχάρπαστες φωτογραφίες με κάτι κουτιά που δεν γνωρίζουμε τι περιέχουν.
Και δεν γράφει πουθενά οτι εσύ έχεις κάποια σχέση με αυτές τις φωτογραφίες.
Να ποστάρω και εγώ αμα είναι έτσι δικές μου κατασκευές να δείς πόσο γαργαλιστικό είναι.

Allzzaro...
Ζήλια - ψώρα, τα έχω κάνει...

Έτσι και αλλιώς δεν παραδέχεσαι ότι οι Αιγύπτιοι θα μπορούσαν να κατασκευάσουν τις πυραμίδες - λες να παραδεχτής ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει περισσότερα από εσένα και ξέρουν τι γράφουν από πλευράς επιστήμης;;;

quote:
Αν ηδονίσεσαι με το να ποστάρεις φωτό και να μας υπερηφανεύεσαι υποτιμώντας μας σε συμβουλεύω να μην το κάνεις.

Ποτέ άλλοτε δεν έχω βάλει φωτογραφίες από την δουλειά μου, αλλά τις έβαλα γιατί ήξερα ότι θα σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Βλέπετε δεν είναι και τόσο ωραίο να δείχνει κάποιος ότι ξέρει για τι μιλάει, και το ότι δεν είναι ένας παρλαπίπας δημόσιος υπάλληλος... Και επίσης ήξερα , ήξερα από την αρχή ότι η μόνη άμυνα που θα είχατε για τις φωτογραφίες, θα ήταν η άρνηση τους... Να σε βάλω μπρε και μία φωτό από τις εγκαταστάσεις που έχω κάνει;;;

quote:
Αμα εσύ με το σκεπτικό αυτό και τη συμπεριφορά αυτή είχες κάποια σχέση με την εταιρία λογικό είναι να υπολειτουργεί.

Προφανώς δεν πιάνεις το δημόσιο που πάει κατά διαόλου από τους μυριάδες άχρηστους δημόσιους υπαλλήλους που έχει... Τι νομίζεις αγόρι μου; Ότι έξω στον αληθινό κόσμο σε κρατάνε στην δουλειά όταν δεν μπορείς να αποδώσεις;;;

quote:
Δηλαδή όσοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι λένε αηδίες και επειδή εσύ ποστάρησες κάποια δημιουργήματα σου θα πρέπει όλοι εμείς να σκύψουμε το κεφάλι και να σε προσκυνήσουμε.
Συγνώμη ρε φίλε έχεις καταλάβει τι λές και τι έκανες υποτιμάς τόσο πολύ τη νοημοσύνη μας και τις αντιλήψεις μας σε αρρωστημένο επίπεδο.
Αυτό φίλε είναι προσβολή πρός όλους τους συνομιλούντες.
Είσαι απαράδεκτος και κάποιος πρέπει να σε βάλει στη θέση σου.

Ερωτήσεις:
α) Δημόσιος υπάλληλος είσαι;;;
β) Υποτιμώ την νοημοσύνη σου;;; Μα εδώ και τόσο καιρό έχεις αποδείξει ότι δεν έχεις ίχνος IQ!!! Άσε βέβαια που εσύ έχεις πει ανίκανους και ηλίθιους όλους τους αρχαίους λαούς του κόσμου... Μήπως σε έβαλε κάποιος από αυτούς στην θέση που σου αρμόζει;;; Έχεις πει ηλίθιους και ανίκανους εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες από όλο τον κόσμο - από γεωλόγους μέχρι αρχαιολόγους και εξωβιολόγους - μήπως σε έβαλε κάποιος από αυτούς στην θέση σου;;;
γ) Μήπως χάνεις αγόρι μου πραγματικά;;; Μπορείς να γράφεις υποτιμητικά, φτύνοντας κάθε επιστήμονα στο παρόν και στο παρελθόν και μόλις το κάνω εγώ για εσένα, να ρωτάς "εάν υπάρχει κάποιος να με βάλει στην θέση μου";;; Δύο μέτρα και δύο σταθμά;;;
δ) Δεν είπα να με προσκυνήσεις - μην ξεχνάς όμως ότι εσύ το ξεκίνησες αμφισβητώντας το τι έχω κάνει... Το ξέχασες το ωραίο πόστ με το στριγκάκι;;; Ε, τι ωραία είναι τώρα που έδειξα ότι ποτέ δεν μπλοφάρω και ξέρω τι γράφω;;;

Πάντως έχει πολύ πλάκα, να μην το περιμένεις και να σου έρχεται στο κεφάλι... Ο OANNHSEA σίγουρα μπλοφάρει γιατί είναι ηλίθιος και ο allzzaro ο έξυπνος και ξαφνικά έρχεται το πάνω κάτω... Είναι σκληρό το ξέρω, τι να κάνουμε...

11/05/2011, 15:09:17
quote:
Ποτέ άλλοτε δεν έχω βάλει φωτογραφίες από την δουλειά μου, αλλά τις έβαλα γιατί ήξερα ότι θα σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Βλέπετε δεν είναι και τόσο ωραίο να δείχνει κάποιος ότι ξέρει για τι μιλάει, και το ότι δεν είναι ένας παρλαπίπας δημόσιος υπάλληλος... Και επίσης ήξερα , ήξερα από την αρχή ότι η μόνη άμυνα που θα είχατε για τις φωτογραφίες, θα ήταν η άρνηση τους... Να σε βάλω μπρε και μία φωτό από τις εγκαταστάσεις που έχω κάνει;;;

Ελεος πια φίλε! ΕΛΕΟΣ!!
Αν φτιάχνοντας αναβατόρια,σιλό ή παρουσιάζοντας φωτογραφίες που ισχυρίζεσαι ότι έκανες πρέπει να υποκλιθούμε κάνεις λάθος!
Και αν αναρωτιέσαι για την κατάντια της χώρας... ξεκίνησε όχι από τους δημόσιους υπαλλήλους με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου αλλά από τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και κάτι τύπους σαν και σένα με νοοτροπία δημοσ.υπαλλήλου που αντί να προσφέρουν παραγωγικότητα εν ώρα δουλειάς είναι στο ίντερνετ και χαζεύουν!
Είναι μετά να μην υπολειτουργεί η δουλειά σου?

Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί αλλά δεν ανακάλυψες δα και την πυρίτιδα...