ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- το Βιβλίο του Ενωχ - Περιοδικά - Βιβλία

- το Βιβλίο του Ενωχ - Περιοδικά - Βιβλία

aZaZeL218 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
aZaZeL21Νέο Μέλος
24/06/2006, 09:27:28
καλησπέρα παίδες! θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας! ψάχνω απεγνωσμένα πληροφορίες για το βιβλίο του Ενώχ και θα ήθελα να βρώ μια καλή μετάφραση του! αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει ας μου στείλει ενα mail στο kmavros21@hotmail.com!
ευχαριστώ για το χρόνο σας
24/06/2006, 15:52:22
Αγαπητέ/ή aZaZeL21, έχεις ψάξει λίγο στο Διαδίκτυο?
Με μια σύντομη έρευνα ανακάλυψα αυτό (κλίκαρε στον τίτλο για να το δείς):

Τα Κλειδιά του Ενώχ και το Κάλεσμα των Αιθέρων

In anticipation of my resurrection...

24/06/2006, 17:23:09
Βρήκα μια παλιά έκδοση του βιβλίου που σε ενδιαφέρει, αλλά δεν ξέρω καν εάν κυκλοφορεί ακόμα, γιατί κυκλοφορούσε πριν από 30 περίπου χρόνια.
Σου παραθέτω μια φωτογραφία του, μήπως το βρεις σε κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο στο μοναστηράκι. Υπάρχει επίσης ένα βιβλιοπωλείο με μεταχειρισμένα στην Ιπποκράτους 156 Αθήνα, που μπορείς να το ζητήσεις, μήπως και στο βρούνε.
Το βιβλίο είναι:

Είσαγωγή και Μετάφραση: Γρηγόρη Κατσαρέα (Δικηγόρου)
COPYRIGHT: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΕΩΝ - 1973
Αποκλειστικότης για την Ελλάδα και όλον τον κόσμο: Κ.Σπανός: Ιπποκράτους 23, τηλ 614332

Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να το έχουν εκδόσει ξανά, οπότε δε χάνεις τίποτε να ρωτήσεις και στον "πύρηνο κόσμο" (βιβλιοπωλείο στην Ιπποκράτους, λίγο πριν φτάσει κανείς στην οδό Ακαδημίας)

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

homoΜέλος
30/06/2006, 15:44:21
YPARXOUN DIO EKDOXES TOY ENOX 1)O SLAVONIKOS ENOX ,2) O ETHIOPIKOS ENOX .KAI TA DIO EINAI APOKRIFH IOUDAIKH GRAMATIA TOY 2OU AIONA PRO XRISTOY ,MIAZEI POLY ME THN APOKALIPSI TOU IOANNH KAI POLY YPOTHETOYN OTI EINAI H BASI PANO STHN OPOIA STIRIXTIKE O SYGRAFEAS THS APOKALYPSIS GIA THN SYGRAFH TOY ERGOU TOU. H ETHIOPIKI EKLISIA TO SYMPERILAMBANEI STON KANONA THS OS BIBLIO THS PALEAS DIATHIKIS EPISIS STHN ORTHODOXI KAINI DIATHIKI STHN EPISTOLH TOY IAKOBOU YPARXEI APOSPASMA APO TON ENOX.EGO EXO KAI THS DIO EKDOXES SE METAFRASI APO TA ETHIOPIKA KAI TA SLAVIKA APO TIS EKDOSEIS"PYRINOS KOSMOS" STHN SIRA KIKLOFORPUS DEKADES ALLA APOKRIFA KEIMENA...

η συνειδηση παμφωτη...

Odysseus_nemoΜέλος
06/07/2006, 00:37:26
Επίσης ρώτα στην Ακαδημίας 78 και Κιαφά (παλαιοβιβλιοπωλείο), εάν το έχει. Μου έδωσε ένα αντίτυπο. Μάλλον έχει και άλλα. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε και δες. Επίσης και στο Μοναστηράκι.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

06/07/2006, 15:23:31
ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ Μπράιαν Βάις
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ
ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ.
06/07/2006, 15:28:50
ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ
07/07/2006, 23:27:51
ellovos:
quote:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ