ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- θα ήθελα την βοήθεια σας για βιβλία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- θα ήθελα την βοήθεια σας για βιβλία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/10/2014, 00:39:27
Πύρινε! Ορίστε το συμπέρασμα: το να προτρέπεις κάποιον ηλίθιο να φάει φόλα είναι πιο ευγενικό (πιο σικάτο, ας πούμε) από το να παρατηρείς ότι φιλάει κατουρημένες ποδιές!

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

20/10/2014, 09:40:44
Τι έγινε ρε "Τριπτόλεμος" τελικά, δεν μας εξήγησες; Μπάς και έφαγες καμμιά φόλα πρόσφατα και σε έτσουξε, σαν και τη θεϊκή που σέρβιραν στον Σεράπις, και επέστρεψες "διαβασμένος" για την συνέχεια; Αφού φαίνεται τι προσπαθείς να κάνεις, άστο ρε παλικάρι μου, άιντε να παίξεις πουθενά αλλού. Άμα ήταν να προσβάλλομαι από μια αράδα unicode που αφήνει κάποιος ψευδώνυμος σε μια σελίδα θα είχα καταλήξει σε ίδρυμα, όπως κάποιοι πρόσφατα banαρισμένοι. Άντε βρες τα με την πάρτη σου, τι ακριβώς χρειάζεσαι εδώ μέσα, τι ήρθες να "ξεριζώσεις" όπως ανέφερες, κι άσε με εμένα. Δεν έχεις το θάρρος να βγεις με το κανονικό σου nick και να τα χώσεις, χρειάζεσαι το κουστουμάκι του spiderman για αυτό;

20/10/2014, 12:31:39
Τι έγινε ρε Heretic, βλέπω πως σιγά σιγά αλλάζει το ύφος σου εκπληκτικά! Μήπως είσαι κάποιος άλλος;

Διότι εγώ τελικά όχι μόνο είμαι όλα αυτά που μου έσουρε το παρεάκι σου, αλλά απ' ότι φαίνεται είμαι και πρώην μέλος που επέστρεψε από τον τάφο για εκδίκηση. Αλλά όχι μόνο αυτό. Είμαι και ο geokal12 όπως υπέθεσες παραπάνω, μεταμφιεσμένος σε ανίδεο που και καλά ρωτάει για βιβλία! Μα εσύ είσαι πραγματικά πολύ έξυπνος άνθρωπος! Να σου δώσω και μια ακὀμη πληροφορία, επειδή θαυμάζω την διεισδυτικότητά σου;

Εγώ σκότωσα τον Κέννεντυ!

Φάε τώρα τις χλαπάτσες φόλες που σου πετάνε οι φίλοι σου, αλλά μην φοβάσαι ρε φιλαράκι, θα επιβιώσεις. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

20/10/2014, 13:08:06
Ξέρεις Τριπτόλεμος, η μούφα (με την αφηρημένη έννοια) όσο κι αν ντυθεί, όσο κι αν φτιασιδωθεί, πάλι μούφα παραμένει. Αν δεν την καταλάβεις αμέσως, μετά απο λίγο σε διευκολύνει και εκδηλώνεται μόνη της. Οπως λέει και το ρητό: θέλει η πτνα να κρυφτεί... κτλ κτλ κτλ

Edited by - Heretic on 20/10/2014 14:03:49

20/10/2014, 16:10:21
Ξέρεις Heretic, είσαι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Αυτό φαίνεται επειδή έχεις καταφέρει να ανακαλύψεις πολλά πράγματα μέχρι τώρα: είμαι και ο geokal12, αλλά και η ζωντανή προσωποποίηση ενός απροσδιόριστου αριθμού προηγούμενων "banαρισμένων" μελών. Αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Στην πραγματικότητα είμαι και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας! Μπήκα μέσα ως "ψευδώνυμος" για να τρολλάρω και να σου κάνω πλάκα! Αυτό πως δεν το κατάλαβες ακόμα ρε θηρίο;

Και για να συνεχίσουμε την πολύ όμορφη παράδοση που πρώτος ξεκίνησε ο κυβερνήτης του Enterprise, μαθαίνω και τα εξής: όχι μόνο είμαι ένας ηλίθιος κάφρος που τρώει φόλες, αλλά τελικά είμαι και φτιασιδωμένη "πτνα" (με την αφηρημένη, ευγενική και καθόλου τρολλαρισμένη έννοια, πάντα)!

Να μην επιστρέψω όμως τη φιλοφρόνηση κι εγώ;

Εσύ είσαι αφτιασίδωτη "πτνα" που γλείφει τους νταβατζήδες που τη φτύνουν!

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

20/10/2014, 16:18:29
Στο ρυθμό που συνεχίζεις να πατάς εναν φανταστικό κάλο, ο οποίο βλέπεις πως δεν λειτουργεί μαζί μου, θα σου συνιστούσα να βρείς κάτι καλύτερο γιατί μου προκαλείς χασμουρητά τελικά.

20/10/2014, 16:20:42
Δεν πατάω κάλους, επιστρέφω φιλοφρονήσεις. Έχεις κάτι πιο έξυπνο να μου πεις; Αν είναι να κάνεις κάτι, κάν'το τουλάχιστον με στυλ.

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

20/10/2014, 16:56:59
Οχι αγαπητέ, τα έξυπνα τα αφήνω για εσένα. Μην σου κλέβω και τις ατάκες. Νομίζω πάντως οτι έπαιξες μαζί μου αρκετά (όπως είπε και ο υποτιθέμενος νταβατζής), εγω αποχωρώ απο την παιδική χαρά και μπορείς να βγείς στην αναζήτηση για κάποιον άλλο με ελεύθερο χρόνο. Αυτά.

20/10/2014, 17:00:59
Λογικό είναι που αποχωρείς, αφού βέβαια πρώτα φρόντισες να με στολίσεις -μεταξύ άλλων- κι εσύ, αγαπητέ, με αρκετές γλυκανάλατες φιλοφρονήσεις, όπως κάθε σωστός αιρετικός εσωτεριστής που ενδιαφέρεται για αυτοβελτίωση πρέπει να κάνει άλλωστε!

ΕΝ ΒΥΘΩ ΓΑΡ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

maria3Μέλος
20/10/2014, 17:19:06
Σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον, λόγο του Λάβκραφτ πριν πολύ καιρό έψαχνα κάτι σχετικά με την μόρα και την μαύρη σκιά, αυτό που βρήκα και ήταν ενδιαφέρον ήταν τα μυθιστορήματα του συγκεκριμένου συγγραφέα και μάλιστα πρόσεξα ότι παρουσιάζει και έναν από τους πρωταγωνιστές του με λεπτή μαύρη σιλουέτα, ο δε πρωταγωνιστείς εισβάλει στα όνειρα και αυτός, προσπαθώντας να ανοίξει την πύλη.

Μετά τιμής η χοντρή κυρία