- Όρος Πεντελικόν - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:1/ όταν γράφεις ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ.
2/ όλα αυτά που γράφεις για τα ξενόφερτα και τα ελληνικά και όλα τα άλλα ουδέ μία σχέση έχουν με το συγκεκριμένο topic. Πιστεύω ότι θα βρεις σίγουρα κάποιο άλλο topic να τα συζητήσεις όλα αυτά. Αν όχι … άνοιξε ένα καινούργιο.
3/ όταν γράφεις ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ.
4/ γράφεις στον Νταβέλη ότι kai mexri eki, apantisame sto mistirio, xoris apodixis. Auta einai gia tous "ptoxous to pneumati".Θα ήθελα λοιπόν να σου πω ότι κάποιοι από αυτό το topic έχουν δει τις φωτογραφίες του Νταβέλη και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση.
5/ πέμπτον και πιο σημαντικό από όλα ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ.
Ελπίζω με το καταλαβαίνεις ότι παρά το ίσως χαζά χιουμοριστικό τρόπο προσπαθω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό.
ότι όταν γράφεις ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ.
Αγαπητέ Τελχίνα αν θες άλλη φορά να αναφερθείς στα γραφόμενα μου να το κάνεις για όλο το μήνυμα και όχι για το μισό. Δεν έγραψες τίποτα για το βρίσιμο που έριξες και φυσικά συνεχίζεις να γράφεις πράγματα ΑΣΧΕΤΑ ASXETA με το topic. AYTO TO TOPIC EINAI GIA THN PENTELI. GRAFE PREGMATA SXETIKA ME AYTO.

2) An se endiaferi i prostasia tou perivalontos (den antilego me tin skepsi, simfono malista), min to kanis mono gia tin Penteli alla gia oli tin Ellada. Alla den xriazete na to nakinonis se auto to forum. Iparxoun kai alla forum oikologikis euesthisias.
3) Kanenas den exi tin anagi sou gia na ton iperaspizese mesa sto forum. To exis kani mexri stigmis 2 fores. Exe ipopsi sou oti me to na to kanis, theoris ton iperaspizomeno poli avoulo kai adinato on etsi oste na iperaspisi ton eauto tou. An par'ola auta exis psonio me to dikigoriliki iparxoun kai sites opos auto tis enosis dikigoron.
4)To giati graftikan apo mena auta ta "asxeta" pragmata, an parakolouthouses me prosoxi kai den kitouses to topic gia alli mia fora epifaniaka, tha katalavenes oti ipirxe enas poli megalos logos. Otan kapia kopela edo mesa rotise to exis apo ton Ntaveli:"...ti simainei to 666 file Ntabeli sto onoma sou giati me mperdeveis.. ti mia milas gia arxaies morfes ellinikotates k apo tin alli vlepw to 666 ton fovo k tromo twn xristianwn.." kai epidi exoun kai allou gini(alla sites) tetia post me to thema tis Pentelis mexri simiou oi ipostiriktes tis "magias" tou vounou na katigorounte me polla epitheta, stirizomenoi panta(oi katigoroi) stin xristianiki pisti, ego poli apla eniosa tin anagi na spaso tin dinastia pou dimiourgi prokatalipsis kai fovous ston kaimeno Ellina. Leo, mpas kai tin glitosoume auti ti fora apo ton lithovolismo kai ton anathematismo(den enoo apo tin kopela auti) gia ta pisteuo mas kai tis apopsis mas. Fisika epidi kai auto einai megalo thema, ipa dio prgmata parapano giati me troi poli.
5) An eipes ola auta se mena, ormomenos ?apo tin xristianiki sou pisti? tote den xriazete na apantisis, se katalaveno.
6) Se opiadipote periptosi, tha se parakalousa, otan peftis se diko mou post na kanis ena scroll down. Einai epithimia mou, kathos kai na min xanapeuthinthis se mena.
PS Gia na eftases mexri edo, sto isterografo, simeni oti otan prokite gia kontra, den exis provlima me ta greeklish.
Na pernas kala.

Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
Edited by - Telxinas on 02/05/2003 21:42:39
Τ'"ακούσαμε" κι αυτό, ελπίζω για τελευταία φορά... τώρα μπορούμε να επανέλθουμε στο θέμα μας?
Υ.Γ Μια που... "είμαστε που είμαστε" εκτός θέματος μήπως ξέρετε πως μπορώ να μικρύνω τη φωτογραφία μου?
Ρε παιδιά !!!!!!!!!!!
Σταματήστε πια να τσακώνεστε ...ειναι κρίμα ..εχετε βάλει μπροστά μια διαμάχη ...που εχει εμάς σα θεατές /////και σε σας σαν πολεμιστές ...
Αντε βρε παιδακια ...γίνετε φίλοι ...αφου ουτε καν γνωρίζεστε ....
Δεν σκεφτεστε οτι καποια φορά θα κανονίσουμε ολοι μαζι να πάμε καμιά εκδρομούλα τώρα που φτιάχνει και ο καιρός ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΜΟΥ ΓΑΤΟΥΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ALATI13. ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑLATI13 ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΣΙΕΣ, (ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ) ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ. ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ALATI ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΝΤΑΒΕΛΗΣ
666
quote:
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑLATI13 ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΑΣ.
Eides Ntaveli? Akoma kai ego pou epikaloume tin prosoxi se auta pou grafoume, sto na prosexoume diladi, den katafera na doso me to post mou oti einai kalo na endiaferete gia tin Penteli kai oti prepi i anafora gia tin kathariotita tou vounou na ginete se allo topic. Apenantias, sas edosa tin entiposi oti theoro tin kathariotita tou vounou amelitea. Lathos mou, pragma pou se ekane na apantisis analogos.
Avallon, η φωτογραφία σου έχει μικρύνει ήδη... είναι εντάξει;
Το θέμα των Greeklish (και θα επιθυμούσα - όπως και άλλα Μέλη - την επάνοδο στην φυσιολογική ροή του Θέματος χωρίς περαιτέρω αντιπαραθέσεις επ'αυτού) έχει τεθεί κυρίως στο Θέμα Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish ! (αλλά και σε άλλα), όπου σαφώς διευκρινίζεται ότι έχει να κάνει με την Λειτουργικότητα και την Ευ-Αναγνωσιμότητα των Μηνυμάτων του Forum και όχι με ζητήματα όπως την Ενίσχυση του ελληνισμού ή την κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας... (πάντως για μένα η εναλλαγή γραφής μεταξύ λατινικών και ελληνικών χαρακτήρων έχει να κάνει απλά και μόνο με τη πράξη της πίεσης δύο κουμπιών στο πληκτρολόγιό μου - ήδη στο μικρό αυτό μήνυμα το κάνω 8 φορές... ![]()
)
Σαφώς, στο να κάνουμε τα μηνύματα των Ομάδων Συζήτησης πιο ευανάγνωστα συμβάλλει και η μείωση των κειμένων που γράφονται με Κεφαλαία(πολύ σωστά Telxinas
), αλλά πιστεύω ότι η αρνητική επίδραση των Κεφαλαίων είναι εξαιρετικά μικρότερη από αυτήν των Greeklish. Για την ορθογραφία των Μελών νομίζω ότι δεν μπορούμε (ούτε πρέπει) να πούμε και να κάνουμε πολλά... Είναι πραγματικά έλασσον ζήτημα!
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Στο θέμα μας.
Από γνωστούς μου που βρίσκονται στην Πεντέλη (στην κοινότητα και στο σύλλογο) πληροφορήθηκα τα εξείς "πολύ ευχάριστα":
Την περιοχή στην οποία βρίσκεται η σπηλιά, και ιδιαίτερα την έκταση κάτω από αυτήν, τά έχει αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού για να τα διαμορφώσει και να τα "καλωπίσει", και θα φτιάξει ένα καλοκαιρινό θέατρο (σαν αυτό της Πέτρας...). Ετσι ο χώρος θα εκπολιτιστεί πια, ω τι χαρά, ω τι χαρά!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μπω στην πολύ όμορφη συντροφιά σας.
Αφού σας συγχαρώ για τους προβληματισμούς σας και τον χρόνο που αφιερώνετε στα διάφορα θέματα , θα ήθελα , εάν σας ενδιαφέρει , να σας αφηγηθώ κι εγώ κάποιες απ' τις εμπειρίες μου σχετικά με αυτό το υπέροχο βουνό μας , την Πεντέλη.
Κατ' αρχήν θέλω να σας πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τους φίλους ,(και βεβαίως με τον ΝΤΑΒΕΛΗ) , πως υπάρχουν σε όλο το βουνό παράξενα φαινόμενα και όχι μόνο στη σπηλιά.
Στην επόμενη απάντησή μου θα σας περιγράψω ορισμένες καταστάσεις που βίωσα το έτος 1981.
Σας χαιρετώ και τα ξαναλέμε. Φιλικά.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+