- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
SKATOPAIDO η απάντηση του Mercury με κάλυψε απόλυτα κάτι ανάλογο θα έλεγα και εγώ σαν απάντηση στην παρατήρηση σου. Γενικά αυτό το θέμα θα λυθεί δημοσίως.
Έγραψαν οχτώ σελίδες άρθρο με όλα τα θέματα δικά μου. Οι δρόμοι είναι δύο. Δικαστήριο ή μια σελίδα στο επόμενο τεύχος που θα παρουσιάζει το coinsmania και στην εισαγωγή θα λέει με έντονα γράμματα ότι το επίμαχο άρθρο είναι δικό μου και όχι του κυρίου Ρίζου και θα αποτελεί μέρος του βιβλίου που ετοιμάζω. Αυτό δεν είναι λογικό? οχτώ σελίδες άρθρο. Ο κύριος Ρίζος πληρώθηκε για αυτό, το περιοδικό πούλησε τεύχη και τα κονόμησε και όλοι αυτοί μαζί κάνουν τους ερευνητές με ξένη εργασία. Μια σελίδα για επανόρθωση στο επόμενο τεύχος είναι το ελάχιστο που ζητάω. Και αυτό θα είναι και το τελευταίο τεύχος που θα αγοράσω. Αν δεν πάρω απάντηση εντός δεκαημέρου από την πλευρά τους, για τις προθέσεις τους, τότε θα μιλήσουν με τον δικηγόρο μου. Έχω δει και στο παρελθών κάτι σημειώσεις λάθους σε άλλες εκδόσεις, οι οποίες είναι με μικρά γράμματα σε κάποια γωνίτσα με δύο σειρές κείμενο. Αυτό δεν είναι επανόρθωση είναι κοροϊδία και για αυτό λέω ότι περιμένω να δω πως θα αντιμετωπίσουν το θέμα.
XD εγώ δεν είπα ότι τα πάω καλά οικονομικά και για το λόγο αυτό κινούμε έτσι. Μάλλον δεν κατάλαβες την απάντηση μου. Προτιμώ να πάρω δάνειο για να τυπώσω το βιβλίο παρά να συνεργαστώ με αυτούς που αντιπροσωπεύουν ότι εγώ απορρίπτω και καταγγέλλω. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό. Δηλαδή αν τους είχα ανάγκη τι θα γινόταν θα συμφωνούσα? Καλύτερα να μην τύπωνα το βιβλίο ποτέ, παρά αυτό.
------------------------
Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.