ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

GEORGE D35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
beyondΜέλος
11/11/2003, 12:41:38
ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ 125 Μ.Χ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΕΣ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

prometheasΜέλος
11/11/2003, 14:27:53
Νομίζω οτι περισσότερο ενδιαφερον θα ηταν εαν μπορούσαμε να μάθουμε
τι θα γίνει (εαν θα γινει) το 2010 - 2011

12/11/2003, 13:35:14
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΓΩ Ο ΠΟΠΟΦΑΡΔΟΣ ΤΥΓΧΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΛΟΣ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ (ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΚΙΑ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 125ΜΧ,ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000000 ΜΕΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΟΝΟΜΑΤΗ ΣΑΛΙΜ ΧΟΠΟΥΡΑΝΕΜΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 300 ΧΡΟΝΩΝ (ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΝ Ε ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ EPERE SETTE). ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ.

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!!!!!

Η ΑληθΕΙα δΕν εΙΝαΙ πΑνΤΑ λΟγΙΚη
ProtectorΜέλος
12/11/2003, 14:33:53
TO 2013 ENA ΠΑΡΟΜΟΙΟ FORUM ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ESOTERICA ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΞΕΡΩ ΕΓΩ........ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ MAYAS ΠΡΙΝ ΤΟ 2000 ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ 2000..........ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΓΑΝ 2001 2002 ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.....

Smart Alex-Μέλος
12/11/2003, 14:49:40
Εγω πιστεβω παντως πως ομαδα Ε ειναι ο καθενας που μιλαει για το Ελληνικο πνευμα και για το καλο τησ Ελλαδος.
Ο καθενας που αναζητα και προσπαθει για την επιστροφη του Φωτος στην Ανθρωποτητα.
Η θεωρια της ομαδας Ε ειναι μια ιδεα, μια πηγη δυναμης και συσπηρωσης ολων των Ελληνων με σκοπο να ξαναγυρισουν στην πραγματικη Ελλαδα και να αναβιωσει ο πολιτισμος μας.
Ομως αυτο ειναι μια προσωπικη μου αποψη. Αν υπαρχει περιπτωση και οντως υπαρχει η ομαδα Ε ακομα καλυτερα.

Victory or Valhalla

prometheasΜέλος
12/11/2003, 15:04:29
Εγω πιστεύω οτι χάνουμε την ώρα μας ....

RathamanthesΜέλος
12/11/2003, 16:13:11
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΟΣ Ε ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ, ΔΙΑΒΑΖΩ 'Η ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΝΕΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ:
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ? (2011?)
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ? (ΕΒΡΑΙΟΙ?)
Η' ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ???

ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Η ΟΜΑΣ Ε ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΜΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΟ "ΟΜΑΣ Ε". ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

RathamanthesΜέλος
12/11/2003, 17:02:24
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΝΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ"(?)

http://clubs.pathfinder.gr/epsilon/53267

GirtosΜέλος
12/11/2003, 17:20:05
[quote]

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!!!!!

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ Η ΟΧΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ SITE.ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΜΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ,ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΛΛΟ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ.Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.!!!!!

gK

12/11/2003, 19:11:01
quote:
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ MAYAS ΠΡΙΝ ΤΟ 2000 ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ 2000.

Συγνώμη φίλε μου αν σε στεναχωρήσω αλλά εγώ το είχα διαβάσει αυτό για το 2012 από το 1986! Γνώριζα από τότε λοιπόν και δεν το έμαθα ξαφνικά σαν μια νέα καταστροφολογική θεωρία του millenium...

Φίλε Girtos θα συμφωνήσω ότι πρέπει να μας δοθούν από τον φίλο σου κι αλλα στοιχεία και αν για αυτονόητους λόγους δεν μπορεί να πει μελλοντικά ας μας τίποτα για το παρελθόν της εταιρείας και για το πέρασμά της στους αιώνες...

"Τάδε έφη Avallon"
16/12/2003, 13:24:44
ΣΤΡΟΦΗ(ΑΤΜΑΝ)..180 ΜΟΙΡΩΝ..
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..ΑΠΟ ΤΗ "ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ" ΣΤΗΝ...."ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ"..

...ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΑΒΑΤΟ" ΑΦΗΝΩ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ...
-ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..-

The First Immortal Generation

Extropians

The Road to Posthumanity

Transhumanist Resources

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΑ...((^(*_*)^))

20/12/2003, 01:09:23
Φαίη εδώ, δε μπορώ να αποκλείσω το..."τέλος του θανάτου" ή την απουσία-έλλειψη του θανάτου, όπως θέλεις.
Όπως είπα και αλλού, δεν εντυπωσιάζομαι γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που δε γνωρίζουμε (ακόμα κι ο σοφότερος άνθρωπος του κόσμου) που πλέον δε μου κάνει κατάπληξη τίποτε.
Επιπλέον, όσο περισσότερο ανοιχτή είμαι σε οτιδήποτε, τόσο ευκολότερα αυτό με προσεγγίζει.
Το τέλος του θανάτου λοιπόν, σα πρώτη σκέψη μου θύμησε Χάιλάντερ και τα βαθειά νοήματα που αυτό κρύβει.
Για να υπάρξει αθανασία θα πρέπει νομίζω να υπάρξει και γνώση της ζωής του θαν΄ατου, καθώς και τις αλληλουχικές διαδράσεις αυτών.
Και όλα αυτά θα πρέπει να είναι κτήμα-γνώση του αθάνατου.
Ωστοσο, έχει θετικά και αρνητικά κάτι τέτοιο.
Όπως και οτιδήποτε βέβαια, έχει δυο αντίθετες ενεργειακές ροπές ώστε να ισορροπήσει η γραμμική κίνηση αυτού που κινείται μέσα σε αυτές τις ενέργειες.
Ελπίζω να μη κούρασα, χαιρετώ προς το παρόν

OannesΜέλος
03/01/2004, 03:12:01
Μήπως να ρίχνατε μια ματιά στο:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2961

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
03/01/2004, 03:24:10
http://project.cyberpunk.ru/idb/extropians.html
http://nanotech-now.com/extropian.htm
KAI ENAΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ?
http://www.kheper.net/topics/transhumanism/Gaians_and_Extropians.html

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

03/01/2004, 03:53:25
ωραια λοιπον!η συζητηση μεταφερεται στο τοπικ του φιλου Οαννες!
θαρρω ειναι το ιδιο σκεπτικο/εδω μπορουμε να παραθετουμε τα σχετικα λινκς/εξαλλου για τουτο δημιουργηθηκε το παρον τοπικ
-απλα να αναφερω παλι οτι αφορμη μου ηταν ενα αρθρο του αβατον για τους εξτροπιανους-

-ryche καλε μου φιλε,ευχαριστω για τα λινκς(((-_*)))

-φαια πεμπτουσια ,ωραιοι συνειρμοι...

quote:
Για να υπάρξει αθανασία θα πρέπει νομίζω να υπάρξει και γνώση της ζωής του θαν΄ατου, καθώς και τις αλληλουχικές διαδράσεις αυτών.