- 28 Φλεβάρη με 25 Μάρτη του 2016:Οι 27 μέρες του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αυτη η σιγουριά σου κάθε φορά ...

Τι να κανω βρε παιδια,αφου αυτα λεει η μελετη μου,αυτα λεει η ερευνα μου,25 Μαρτιου 2016,η μερα εμφανισης του Αντιχρίστου!Δεν υπαρχει τιποτα για μετα....Ειναι η ΤΕΛΙΚΟΤΑΤΗ ημερομηνια που μπορω να δωσω!Τωρα,οσον αφορα τον πολεμο:Θα κρατησει 6 μερες και θα παει ως εξης:
Κυριακη 20 Μαρτιου 2016=Πρωτη μερα πολεμου
Δευτερα 21 Μαρτιου 2016=Δευτερη μερα πολεμου
Τριτη 22 Μαρτιου 2016=Τριτη μερα πολεμου
Τεταρτη 23 Μαρτιου 2016=Τέταρτη μερα πολεμου
Πέμπτη 24 Μαρτιου 2106=Πέμπτη μερα πολεμου
Παρασκευη 25 Μαρτιου 2016=Εκτη μερα πολεμου,τελευταια μερα πολεμου,εμφανιση Αντι που τον σταματαει ακαριαια για να φερει την παγκοσμια ειρηνη!
Αυτο ειναι το χρονοδιαγραμμα,απο αυριο μεχρι την Παρασκευη.....
Μια εβδομάδα είναι!
Που θα πάει, θα περάσει...

Που θα πάει, θα περάσει...

In anticipation of my resurrection...
Όχι,μόνο 3 ώρες είναι,όχι μία εβδομάδα! Αν δεν έχουμε έναρξη ΓΠΠ,ούτε ο Αντί,Παρασκευή!
Λοιπον,σημερα σας εχω μια πρωτοτυπια!Θα εχετε μεχρι τις 00:01 σημερα το βραδυ,LIVE ανταποκριση για την εναρξη του ΓΠΠ,και το οποιοδηποτε σαιτ το ανακοινωσει ΠΡΩΤΟ!
To σκεπτικο μου γιατι Σαββατο μεσανυχτα,εχει ως εξης:
Στην Συρια,ειχαν δωσει τελος εκεχειριας 2 εβδομαδες απο τα μεσανυχτα του Σαββατου 27 Φλεβαρη,οπου θα αρχιζε.Αυτες οι 2 εβδομαδες γινανε 3 τελικα,ετσι φτανουμε σε 2,5 ωρες απο τωρα,για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΞΗ της εκεχειριας!Σαββατο μεσανυχτα,Κυριακη πρωτο λεπτο,ΕΝΑΡΞΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Eχουμε πλεον την ΣΑΦΗ εναρξη,και 6 24ωρα διαρκεια,απο το πρωτο λεπτο της Κυριακης,μεχρι το τελευταιο λεπτο της Παρασκευης!
Ετσι,θα παμε μαζι,με live ανταποκριση,αυτες ακομα τις 2,5 ωρες!!!
To σκεπτικο μου γιατι Σαββατο μεσανυχτα,εχει ως εξης:
Στην Συρια,ειχαν δωσει τελος εκεχειριας 2 εβδομαδες απο τα μεσανυχτα του Σαββατου 27 Φλεβαρη,οπου θα αρχιζε.Αυτες οι 2 εβδομαδες γινανε 3 τελικα,ετσι φτανουμε σε 2,5 ωρες απο τωρα,για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΗΞΗ της εκεχειριας!Σαββατο μεσανυχτα,Κυριακη πρωτο λεπτο,ΕΝΑΡΞΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Eχουμε πλεον την ΣΑΦΗ εναρξη,και 6 24ωρα διαρκεια,απο το πρωτο λεπτο της Κυριακης,μεχρι το τελευταιο λεπτο της Παρασκευης!
Ετσι,θα παμε μαζι,με live ανταποκριση,αυτες ακομα τις 2,5 ωρες!!!
2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Ευχαριστώ Γιώργο για την πληροφορία. Τηλεφώνησα στη γυναίκα μου στην Αθήνα, να κοιμηθή απόψε στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας για σιγουριά.
*
Sesostris,
μην ανησυχεις,ο πολεμος δεν θα ερθει στην Ελλαδα,εμεις θα την γλιτωσουμε!Ο Ευφρατης ποταμος ειναι στην Τουρκια-Συρια-Ιρακ,δεν ειναι στην Ελλαδα!Εμεις θα ειμαστε απλοι θεατες σε οσα θα συμβουν για 6 μερες εκειπέρα!
μην ανησυχεις,ο πολεμος δεν θα ερθει στην Ελλαδα,εμεις θα την γλιτωσουμε!Ο Ευφρατης ποταμος ειναι στην Τουρκια-Συρια-Ιρακ,δεν ειναι στην Ελλαδα!Εμεις θα ειμαστε απλοι θεατες σε οσα θα συμβουν για 6 μερες εκειπέρα!
ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ!
Γεώργιε, μόλις ταξίδευσα μια ώρα στο μέλλον με το Tardis μου και επέστρεψα. Θα σου μεταφέρω τι είδα. Ξέρω οτι γράφοντας το θα έχω αλλάξει το μέλλον αλλά πιστεύω οτι η αλλαγή είναι πολύ μικρή και δεν θα διατραχθεί το χωροχρονικό συνεχές. Το θέμα λοιπόν ξεκινάει ως εξής:
Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Α Φ Η Κ Α . . .
Θα δουμε,προς το παρον:
ΜΙΑ ΩΡΑ!!!!
ΜΟΝΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ!
ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ!!!
ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ!
ΜΗΔΕΝ ΛΕΠΤΑ!ΓΠΠ,ΞΕΚΙΝΗΣΕΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;;;
Τι εγινε παιδια,βοηθηστε!Ξεκινησε;;;;;
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Τι εγινε παιδια,βοηθηστε!Ξεκινησε;;;;;
Πως να βοηθήσουμε ρε Γιώργο; Επειδή δεν μαζεύτηκαν τα 200 μύρια, να μαζευτούμε εμείς εκεί πέρα για να κάνουμε μπούγιο;;;
*
Φίλος φίλος, αλλά δεν έχω καμιά όρεξη να ξαναντυθώ στο χακί για χάρη σου. Εξ άλλου πήρα κιλά λόγω ηλικίας και δεν μου μπαίνει η στολή.
*
Κοιμουνται ΟΛΟΙ ηθελα να ξερα;;;;;
Τεσπα,αντε να κοιμηθω σημερα το βραδυ!Θα περιμενω αλλα 20 λεπτα και μετα θα πεσω στο κρεββατι.....Νεα μου θα εχετε το μεσημερακι,μετα την Εκκλησια....Πιστευω το πρωι να βγει η ειδηση της εναρξης!
Τεσπα,αντε να κοιμηθω σημερα το βραδυ!Θα περιμενω αλλα 20 λεπτα και μετα θα πεσω στο κρεββατι.....Νεα μου θα εχετε το μεσημερακι,μετα την Εκκλησια....Πιστευω το πρωι να βγει η ειδηση της εναρξης!
Μια απορία έχω. Μετά από τον πόλεμο, τον αντί κι όλα αυτά, θα συνεχίζουμε να γιορτάζουμε χριστούγεννα και πάσχα, ή θα θεωρείται πως κάναμε reset?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.