ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 28 Φλεβάρη με 25 Μάρτη του 2016:Οι 27 μέρες του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 28 Φλεβάρη με 25 Μάρτη του 2016:Οι 27 μέρες του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AitheroVamon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
quote:

Μια απορία έχω. Μετά από τον πόλεμο, τον αντί κι όλα αυτά, θα συνεχίζουμε να γιορτάζουμε χριστούγεννα και πάσχα, ή θα θεωρείται πως κάναμε reset?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

Ε,οι χριστιανοι ναι,οι υπολοιποι οχι!Οι υπολοιποι θα γιορταζουν γενεθλια Αντίχριστου!

20/03/2016, 01:01:17
Πω πω ρε φίλε, αν ο Terry Gilliam ήταν Ελληνας και σε διάβαζε, θα σε έβαζε έτσι όπως είσαι σε ταινία του...

CravenΜέλος
20/03/2016, 01:31:44
quote:

Γεώργιε, μόλις ταξίδευσα μια ώρα στο μέλλον με το Tardis μου και επέστρεψα. Θα σου μεταφέρω τι είδα. Ξέρω οτι γράφοντας το θα έχω αλλάξει το μέλλον αλλά πιστεύω οτι η αλλαγή είναι πολύ μικρή και δεν θα διατραχθεί το χωροχρονικό συνεχές. Το θέμα λοιπόν ξεκινάει ως εξής:

Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Α Φ Η Κ Α . . .

Σιγά... εγώ μπορώ να πάω αντί για 1 ώρα, αρκετές ώρες/μέρες μπροστά και βλέπω κάτι που ξεκινάει ως εξής:

Λοιπόν,

20/03/2016, 02:11:42

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/03/2016, 02:15:53
quote:

ΜΗΔΕΝ ΛΕΠΤΑ!ΓΠΠ,ΞΕΚΙΝΗΣΕΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;;;

Θεωρώ, πως το παραπάνω είναι μακράν η κορυφαία στιγμή του esoterica.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

20/03/2016, 02:25:10
Εχω μια απορία.

Τα ταραγμένα μυαλά διαστρεβλώνουν τις θρησκείες, ή οι ταραγμένες θρησκείες διαστρεβλώνουν τα μυαλά?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CravenΜέλος
20/03/2016, 03:38:44
Απλά οι θρησκείες είναι φτιαγμένες από ταραγμένα μυαλά για ταραγμένα μυαλά.
20/03/2016, 10:23:39
Χαμένε, ακόμη κοιμάσαι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:

Χαμένε, ακόμη κοιμάσαι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Yπέστη πανωλεθρια!Υπεστη συντριπτικη ηττα!Υπεστη ταπεινωτικη ηττα!Υπεστη εξευτελιστικη ηττα!Υπεστη ολες τις δυνατες ηττες του κοσμου μαζι!
Ο πόλεμος δεν ξεκινησε σημερα το πρωι,και ετσι δεν ειναι δυνατη η εμφανιση του Υπέροχου την Παρασκευη!
Δεν ειμαι παραφρον να πιστευω οτι 200 εκατομμυρια θα μαζευτουν σε 4 ή 3 μερες,για να δωσω και αλλη παραταση στον πολεμο....Εξαλλου,και οι 6 που εδωσα ηταν λιγες,ποσο μαλλον που γινηκανε 5 και τιποτα απολυτως δεν συνεβει!Και απ'οτι φαινεται μεχρι την Παρασκευη δεν θα εχουμε καμια απολυτως κινηση για ΓΠΠ.....

20/03/2016, 12:16:30
Ρε συ... μπας και ο παππάς εκεί που πας και εκκλησιάζεσαι σας βάζει τίποτα ουσίες στον οίνο ή στο αντίδωρο; Κάτι παίρνεις έστω και εν αγνοία σου, δεν εξηγείται διαφορετικά...