- Ζητάω τη Διαγραφή ενός TOPIC! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τους εαυτούς μας τους κρίνουμε και πολύ συχνά και σκληρά, δεν σημαίνει όμως πως θα αγνοήσουμε ,το λιγότερο, μία τέτοια περίπτωση. Όταν κάποιος δεν σέβεται τον εαυτό του, είναι ανόητο εκ μέρους του να περιμένει από τους άλλους να τον σεβαστούν.
Τώρα, επειδή μας το ζητάς εσύ, που ως παλαιό μέλος διαθέτεις και κάποια εμπειρία πάνω σε τέτοια θέματα, και επειδή η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση μερικές φορές, το σταματάω εδώ...
Κι είπε ποτέ σου μην κοιτάς
τον άλλο μες τα μάτια,
γιατι καθρέφτης γίνεσαι
κι όλοι σε σπαν' κομμάτια.
Σας οφείλω μια εξήγηση.
θεώρησα ότι ο θεματοθέτης,με αυτη την ενέργεια-αίτηση προς την διαχείρηση,εχει να αντιμετωπίσει δικούς του "δαίμονες".
Δικά του προσωπικά συναισθήματα.δικές του μάχες.
Ας τον αφήσουμε λοιπόν,να ακολουθήσει το μονοπάτι του.
Αν θέλουμε να συζητήσουμε σχετικά,ανοίγουμε ένα άλλο θέμα με ανάλογη επικεφαλίδα και προχωράμε.
Δεν θα έλεγα ότι διαθέτω εμπειρία.Τρία χρόνια παρουσίας,δεν είναι αρκετά.Απλή προσωπική άποψη εξέφρασα και δεν ξέρω αν είναι και σωστή.
Μάλλον είναι,επειδή και οι δυό σας καταλάβατε τι ήθελα να επιτύχω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τελος παντων!!!!
Το συμβαν σε καλο βγηκε γιατι στην προσπαθεια μου να καταλαβω'' ξεθαψα'' κατι παλια κλισεδακια που θα τα φερω στην επιφανεια εν καιρω
Και ετσι για να κανω μια μικρη προθερμανση λεω οτι το θεμα θα εχει να κανει με αυτο που λεει καποιος ανθρωπος που εκτιμω παρα πολυ σαν ''δασκαλο ''τον ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΑΤΖΕΜΥ
Αυτος λοιπον λεει οτι για οτιδηποτε μας συμβαινει υπαρχει καποιος λογος
Αρχικα για μενα αυτο ηταν μια αποψη που μονο μοιρολατρικια θα μπορουσα να την χαρακτηρισω
Ομως...............................!!!!!!!!!!!!!!!!!
«Ου δυναμαι πω κατά το Δελφικον γραμμα γνωναι εμαυτον γελοιον δη μοι φαινεται τουτο ετι αγνοουντα τα αλλοτρια σκοπειν»
quote:
Leonard
Αν ψάξει κάποιος σε μηχανές αναζήτησης, το ψευδώνυμό ή το παλιό μου e-mail, τότε βρίσκει εύκολα τα κείμενα που έγραψα. Για αυτό το λόγο, θα ήθελα να διαγραφούν, επειδή περιέχουν προσωπικές πληροφορίες που η ύπαρξή τους πλέον μου δημιουργεί προβλήματα και χαλάει την εικόνα μου.
2 minutes to midnight and the clock is ticking.
tick, tack, tick, tack...
Εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν γραφτεί τα εν λόγω κείμενα δεν διαγράφονται με ΤΙΠΟΤΑ Leonard...
quote:
Να τονίσω ότι αν δε ληφθεί σοβαρά το αίτημά μου, τότε θα κινηθώ νομικά.
Έχεις εξασφλίσει και το Συνήγορο του Διαβόλου ή εξέπεσες της χάριτος του?
Κάτι μου λέει πως θα κάναμε καλή παρείτσα πίσω στο 2006...
quote:
Ευχαριστώ.
Το Θεό Leonard όχι εμάς!
Καλή Εβδομάδα Παθών σου εύχομαι...
Υ.Γ Οι συμπαντικοί νόμοι (ιδίως αυτοί που αγνοείς) μπορεί να μας φαίνεται ότι αργούν να εφαρμοστούν αλλά λειτουργούν ρολόι οι άτιμοι...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 29/04/2013 18:12:09