- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Το να τελείς τέτοιες διαδικασίες χωρίς έστω και μία στοιχιώδη ασπίδα προστασίας είναι ριψοκινίνδυνο.
Τι να πω. Προσωπικά θεωρώ ζωτικήσ σημασίας την χρήση της ασπίδας. Είναι φυσικό να αισθάνεσαι έτσι μετά από τον οραματισμό, γιατί πρώτα χάνεται μεγάλη προσωπική σου ενέργεια, και δεύτερον απορροφάς μεγάλη αρνητικότητα.
Αυτό έγκειται απλά στην μη χρήση της ασπίδας. Ο λόγος που, στην ομάδα που έχει δημιουργηθεί εδώ στο φόρουμ, δεν υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα είναι απλά η χρήση ισχυρών ασπίδων και άλλων παραμέτρων.
Να είσαι καλά
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Σχετικά με τις εναλλακτικές θεραπείες που είπες στην nst. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η ομοιοπαθητική κλπ (λειτουργούν κι αυτές με τον ίδιο τρόπο;) ή μιλάς μόνο για ενεργειακές θεραπείες;

Και γιατί λοιπόν Μορφέα θα πρέπει κανείς να επιλέξει μεταξύ δύο δρόμων και τρόπων; Νομίζω ότι στη νέα εποχή του φωτός, το ζητούμενο και ο απώτερος στόχος εντέλει είναι η ενοποίηση των φαινομενικά αντιθέτων:
αιωνιότητας-γραμμικού χρόνου
ενέργειας-ύλης
σχετικότητας-κβαντομηχανικής
μακρόκοσμου-μικρόκοσμου
θείου σπινθήρα-εγώ
ανθρώπου πριν την πτώση-μετά την πτώση
αοράτων-ορατών κόσμων
...
Η αναζήτηση μίας ενιαίας ερμηνείας για τα πάντα. Αν μπορείς σε παρακαλώ ξαναγράψε δυο λόγια για τις πολωμένες ενέργειες ή παράπεμψέ με σε παλιότερο ποστ σου.
Κι έτσι αποκαλύφθηκε επιτέλους ο λόγος που δεν κοιμάμαι τα βράδια και που θα κάνω πολλά ακόμα βράδια να κοιμηθώ...
Καληνύχτα
Unseen
******* By Art we live *******
quote:
Και γιατί λοιπόν Μορφέα θα πρέπει κανείς να επιλέξει μεταξύ δύο δρόμων και τρόπων; Νομίζω ότι στη νέα εποχή του φωτός, το ζητούμενο και ο απώτερος στόχος εντέλει είναι η ενοποίηση των φαινομενικά αντιθέτων:
Αυτή η ερώτηση... αυτή η απάντηση...
Διότι καλή μου το σύμπαν και η δημιουργία στην οποία ζούμε είναι διπολικά...
Φυσικά ο δρόμος της Νέας Εποχής είναι ο δρόμος της συγχώνευσης, είναι ο δρόμος του ενιαίου δρόμου, ο δρόμος των πολλών δρόμων, αλλά ποτέ όλων των δρόμων.
Ακόμα κι αν επιλέξεις να ακολουθήσεις όλους τους δρόμους μαζί, ταυτόχρονα έχεις κάνει μια επιλογή να μην ακολουθήσεις τον έναν μόνο. Άρα πάλι επέλεξες έναν από τους δύο. Είναι η ειρωνία της δημιουργίας μας, είναι η παγίδα και ταυτόχρονα ο αδιαπέραστος νόμος της ύπαρξης. Πάντα υπάρχει το δίλημα, πάντα υπάρχει η επιλογή, πάντα υπάρχει το άλλο μισό που αναζητάς σε κάθε τι, ακόμα και στον εαυτό σου και που ποτέ δεν θα πάψεις να το αναζητάς. Αυτή είναι ίσως η ουτοπία αλλά και το δόλωμα της εξέλιξης, γιατί την στιγμή που όλα τα διπολικά βρίσκουν το άλλο τους μισό, το πάνω γίνεται κάτω, το άσπρο γίνεται μαύρο, εσύ γίνεσαι το άλλο σου μισό, τότε τελειώνει ο κύκλος... γιατί τότε έχεις φτάσει στην θέωση, τότε ΕΙΣΑΙ.

Ελπίζω το μήνυμά μου να σας βρίσκει καλά. Ειλικρινά το εύχομαι για όλους
Χριστινάκι το ξέρεις ότι τα ίδια ισχύουν και για μένα. Σου το έχω πει και ξέρεις ότι έτσι είναι, δεν μπορώ να σου κρυφτώ, με έχεις πάρει χαμπάρι. Αντε λίγες μέρες μας μείνανε για να πιούμε ουζάκι παρέα.
Dying Incubus βλέπω και συ δοκίμασες πρώτη φορά την χρυσή αύρα. Αλλά εσύ ένιωσες χαρούμενος/η. Εγώ πάλι δεν θα το έλεγα. Εγώ πολύ μπερδεμένη. Είχα ένα περίεργο συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω. Ίσως ένιωσα δυνατή αλλά περίεργα. Με συγχωρείτε αλλά δεν είμαι καλή στις περιγραφές. Χριστίνα, τη χρυσή αύρα την έκανα στο γραφείο του αδερφού μου. Ίσως να καταλαβαίνεις γιατί το λέω. Πιστεύω σίγουρα ότι τη πέτυχα. Αλλά είχα και κάτι άλλα πραγματούδια που με ενοχλούσαν. Τέλος πάντων. Θα το ξαναδοκιμάσω να είστε σίγουροι.
Τελικά το μαύρο πούμα μου το κολλήσατε ε???? δεν ντρέπεστε. με βρήκατε βολική και με δουλεύετε. τσ τσ τσ....
Εχε χάρη που σας αγαπάω, τι να κάνω!
Μορφέα μου, δεν μπορώ λόγω της άγνοιάς μου παρά να συμφωνήσω με αυτά που λες ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια ενόχληση στη χρυσή αύρα. Ίσως ήταν τότε τα άλλα πραγματούδια που με ενοχλούσαν. Τι να πω. Έχω ήδη μιλήσει με τον Γιάννη για αυτό.
Όσο για την ανασφάλεια, και κακή εκτίμηση προς τον εαυτό μου, δεν έχεις άδικο τώρα που το σκέφτομαι. Με έχει πείσει ένας άνθρωπος ότι έχω πολλά στραβά επάνω μου, δυστυχώς εγώ τον πίστεψα κιόλας, εδώ και πολλά χρόνια. Πρέπει να ψάξω περισσότερο για να θεραπεύσω παιδικά τραύματα που θα με κυνηγούν μία ζωή.
όσο για τον να προχωρήσω σε άλλες ασπίδες, νομίζω ότι το σοφότερο είναι να δουλέψω πρώτα καλά τη χρυσή αύρα και μετά να συνεχίσω. Να καταλάβω τι μου γίνεται και μετά.
Αvallon η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα λίγο στους ώμους. Όσο για το περίγραμμα που λες έτσι είχα καταλάβει από τη περιγραφή που έκανε ο Μορφέας, και έτσι το έκανα.
nst, pyramid, galazia sfaira, ελπίζω να είστε καλά πουλάκια μου.
Λοιπόν, εύχομαι μία καλή όμορφη μέρα για όλους
φιλούδια
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Καθώς μία ενέργεια εκπορεύεται από την ΠΗΓΗ, από το ΕΝΑ δεν είναι πολωμένη. Δεν είναι πολωμένη σημαίνει οτι δεν έχει ένα πρόσιμο + ή - δεν είναι δηλαδή ούτε΄θετική ούτε αρνητική, ούτε καλή ούτε κακή, ούτε λευκή ούτε μαύρη. Απλά είναι.
Καθώς λοιπόν περνάει τις διάφορες κοσμικές συνειδήσεις αποκτάει ήχο, ύστερα χρώμα, όσφρηση, γεύση και αφή μέχρι να καταλήξει στην δημιουργία , συμπάντων, αστερισμών, γαλαξιών, ηλιακών συστημάτων, πλανητών και υλικής ζωής. Αυτή είναι η διαδικασία της δημιουργίας...
Ανάλογα λοιπόν με τις κοσμικές συνειδήσεις που θα χρωματίσουν την ενέργεια έχουμε το τελικό αποτέλεσμα...
Ένα μέρος της ενέργειας χρησιμοποιείται για την δημιουργία στην ύλη, ένα άλλο για την δημιουργία σε λεπτοφυέστερα πεδία΄και ένα άλλο μέρος παραμένει σχετικά ουδέτερο.
Αυτή η ενέργεια είναι η άπολη ενέργεια. Είναι το απόθεμα της ύπαρξης που διατίθεται για πάσης φύσεως χρήση αρκεί να εξυπηρετεί την εξέλιξη.
Φτάνοντας λοιπόν στον δικό μας μικρόκοσμο αυτή η ενέργεια χρησιμοποιήθηκε κατά καιρούς για δίφορους λόγους, για θεραπεία, για ασθένεια, για ειρήνη και για πόλεμο, για την τάξη και για το χάος.
Ερχόμενοι ακόμα σε πιο μεγάλη εξειδίκευση που αφορά την θεραπεία, κατά καιρούς υπήρξαν όντα τα οποία κατανόησαν οτι αυτήν την ενέργεια θα μπρούσαν να την χρησιμοποιήσουν με σκοπό την θεραπεία.
Έτσι οι πρώτες τεχνικές ήταν τεχνικές όπου έλκυαν αυτό το απόθεμα σύμφωνα με την ατομική δυναμική του καθένα για να την χρησιμοποιήσει με στόχο την θεραπεία.
Έτσι λοιπόν και εφαρμόστηκε. Ωστόσο πάντα υπήρχε ο κίνδυνος αυτή η ενέργεια να χρησιμοποιηθεί και... διαφορετικά! Και βέβαια έγινε... και πολλές καταστροφές είδε ο πλανήτης μας λόγω αυτής της χρήσης.
Κάποια στιγμή λοιπόν, το Ον απέσυρε την ουδέτερη αυτή κοσμική ενέργεια γαι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πλέον στην Εποχή που ζούμε αυτή η ενέργεια απελευθερώθηκε ξανά, αλλά πλέον πολωμένη.
Πολωμένη ενέργεια σημαίνει οτι είναι εξαρχής θετική ή αρνητική και δεν υπάρχουν περιθώρια για διαφορετική χρήση.
Η νέα λοιπόν αυτή ενέργεια η οποία απελευθερώθηκε ήταν πολωμένη με πρόσιμο + Άυτό σημαίνει οτι για να φτάσει στο δικό μας πλανητικό σύστημα έχει ήδη περάσει από μία τέτοια κοσμική συνείδηση που έχει ήδη ήχο και χρώμα.
Η απελευθέρωση αυτής της ενέργειας όμως είχε ένα πολύ μεγάλο τίμημα. Λόγω της απόλυτης και ύψιστης καθαρότητάς της, όταν έρχεται σε επαφή με κάτι που δεν αντιστοιχεί με την δικιά της δόνηση το εξαγνίζει. Συνήθως αυτός ο εξαγνισμός βέβαια από την δική μας οπτική γωνία δεν είναι ιδια΄τερα ευχάριστος. Οι πλανητικές διαταραχές, οι φυσικές καταστροφές, η τόσο μεγάλη αύξηση των ασθενειών και των ψυχολογικών προβλημάτων είναι αποτέλεσμα της καθόδου αυτής της Θεϊκής ενέργειας.
Περιττό να πω οτι φυσικά η κάθοδος αυτή εκτελείται με πολύ αργούς ρυθμούς, αλλιώς΄θα μπορούσαμε σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να είχαμε καεί όλοι μας.
Για αυτόν τον λόγο και στην αρχή της εποχής στην οποία ΄μπήκαμε δοθηκαν πολλές τεχνικές καθόδου άυτής της ενέργειας με πολύ αργούς ρυθμούς ώστε ο πλανήτης μας να προετοιμαστεί σιγά σιγά και φυσικά να προετοιμαστού και οι άνθρωποι που ζουν πάνω σε αυτόν.
Πολωμένες ενέργειες λοιπόν είναι οι ενέργειες εκείνες που δύναται να χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με την αποστολή τους και δεν έχουμε καμία πρόσβαση πάνω σε αυτές παρά απλά να έχουμε την τιμή να γινόμαστε κανάλια της.
Θα αναφέρω όλα τα παραπάνω σε μία ιστορία... που εδώ που γράφεται... ίσως να περαστεί ως ένα ωραίο παραμύθι ή ως μία πειστική ιστορία, ή ως μία κωδικοποιημένη πληροφορία ή ως ως μία απλή εξιστόρηση πραγμάτων.
Όταν λοιπόν δημιουργήθηκε η Γαία, οι πρώτοι της κάτοικοι ήταν σε ημιαιθερική - ημιυλική μορφή, τα λεγόμενα νεραϊδοειδή και ξωτικά.
Λόγω του ότι οι αυτόχθονες του πλανήτη μας είχαν μια τέλεια σχέση με την ψυχή της Γαίας επικοινωνούσαν με το σύμπαν μέσω του πλανήτη.
Η πρώτη μορφή λοιπόν στην οποία εκδηλώθηκε αυτή η ουδέτερη ενέργεια ήταν στην βιοενέργεια. Η Βιοενέργεια προέρχεται από την ζωτική δύναμη της Γης, του χρήστη της και του σύμπαντος.
Παρατηρείστε στην Εσωτέρα Θεραπευτική της Αλίκης Μπέιλυ όπου αναφέρεται η ενεργειακή θεραπεία. Όλη η τεχνική αναφέρεται στην τεχνική της βιοενέργειας. Για αυτόν τον λόγο η Μπέιλι προτείνει σε αυτήν την επίκληση της Γης, όλων των θεραπευτών και του σύμπαντος...
Καθώς όμως ο χρόνος εξελισόταν αυτή η ενέργεια όταν έφτασε στην αποκορύφωσή της, άρχισε να χρησιμοποιείται και με άλλους τρόπους...
και όταν πλέον στον πλανήτη μας ήρθαν τα γνωστά μας δεινοσαυροειδή και ερπετοειδή όντα τα οποία μόλυναν την Γαία με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσουν και την βιοενέργεια ιδιαίτερα αρνητικά, τόσο όσο να καταστρέψουν όλη την προηγούμενη ρίζα φυλή.
΄Συγχρόνως στον πλανήτη μας ήρθαν και τα λεγόμενα προωκεάνια όντα τα οποία για να μην τα πολυλογώ ήταν και η αφορμή της καταστροφής των δεινοσαυροειδών εξαγνίζοντας ολόκληρο τον πλανήτη και δημιουργώντας το πετρέλαιο ως τρόπο αποθήκευσης της ενέργειας.
Ύστερα από την ολοκληρωτική καταστροφή των όντων αυτών στον πλανήτη μας ήρθαν τα πρώτα όντα από τον Σείριο τα οποία κι αεγκαταστάθηκαν στον πλανήτη μας και ανέπτυξαν έναν τεράστιο πολιτισμό.
Μεταξύ όμως της ανάπτυξης του πολτιισμού εξέλιξαν και το φίλτρο της κοσμικής συνείδησης από όπου πλέον θα περνούσε η κοσμική ενέργεια. Από την Γη λοιπόν πλέον επικαλούνταν την ενέργεια αυτή να περάσει μέσα από την συνείδηση του ηλιακού λόγου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μιας πιο ισχυρής ενέργειας, με λεπτοφυέστερη επίδραση. Αυτό το ονόμασαν Ρεικι...
Καθώς όμως η εξέλιξη προχωρούσε γοργά, μία άλλη φυλή η οποία ανπτύχθηκε, ήταν η ατλάντεια φυλή και η οποία με την πάροδο του χρόνου, εξέλιξαν το Ρέικι σε Ιώχρουν Πυρ. Πλέον η ενέργεια δεν προερχόταν από τον ηλιακό λόγο, αλλά από τον διαγαλαξιακό, δηλαδή την Αλκυόνη των 7 Πλειάδων που είναι και το κεντρικό ηλιακό σύστημα του γαλαξία μας.
Η ενέργεια αυτή ήταν τόσο ισχυρή πλέον, που ερχόταν σε μορφή φωτιάς.
Καταννοώντας ωστόσο οι πνευματικέ ιεραρχίες τους κινδύνους που ελλόχευε η λάθος χρήση αυτής της ενέργειας, άρχισαν να την πολώνουν, δηλαδή να την θετικοποιούν πριν φτάσει στον πλανήτη μας.
Μεγαλώνοντας όμως η εξέλιξη, τελικά κάποιοι μπόρεσαν να κατανοήσουν την δύναμη αυτής της ενέργειας και άρχισαν να την χρησιμοποιούν προς ιδίων ώφελος...
Αποτέλεσμα; Η καταστροφή της Ατλαντίδας και η απόσυρση από το Ον της ενέργειας αυτής από τον πλανήτη μας. Ήταν τότε που ο άνθρωπος είχε δώδεκα κλώνους DNA και απόμειναν οι δύο, ήταν τότε που χτίστηκε ο πύργος της Βαβέλ, και κατέρευσε, ήταν τότε που το σκοτάδι εξαπλώθηκε στην Γη.
Ύστερα από την εσωτέρα εργασία του όντως, αποφασίστηκε η απελευθέρωση της κοσμικής ενέργειας, αλλά με την προϋπόθεση να περνάει από την Χριστική Κοσμική συνείδηση, τον Σείριο.
Λέγεται λοιπόν οτι ο Χριστό πρώτος έφερε αύτήν την ενέργεια στον πλανήτη μας για να ανάψει ένα σπίρτο στο έρεβος.
Ωστόσο οι δονήσεις του πλανήτη μας ήταν τέτοιες που δεν επέτρεπαν την κάθοδο αυτής της ενέργειας πλέον καθώς ήταν πολωμένη και έτσι δεν δόθηκε τότε η άδεια της διάδοσής της.
Μετά από κάποιους αιώνες όμως, καθώς η Γη προετοιμαζόταν να περάσει από την εποχή των ιχθύων στην εποχή του υδροχόου, έπρεπε να εξελιχθεί, και για να γίνει αυτό έπρεπε να κατέλθει μεγάλη ποσότητα αυτής της ενέργειας. Όμως πως θα γινόταν αυτό με τις τότε υπάρχουσες δονήσεις στην Γη; Αυτός ήταν και ο λόγος που Ύψιστα όντα ενσαρκώθηκαν στον πλανήτη μας για να αρχίσουν την αλλαγή των δονήσεων μέσω της πρωταρχική εκδήλωσης της Θεότητας, τον ήχο. Φυσικά αναφέρομαι στους μεγάλους κλασσικούς συνθέτες. Αργότερα ήρθαν κάποια οντα να συνεχίσουν την αλλαγή στο χρώμα... και ήρθαν οι μεγάλοι ζωγράφοι (εξαιρούμε Πικάσο και Βανγκόκ οι οποίοι θεωρούνται επεμβάσεις παρεμποδιστικές στην εξέλιξη).
Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η δυνατότητα να δοθούν στην ανθρωπότητα ξανά κάποιες τεχνικές ώστε να αρχίσει η προετοιμασία του πλανήτη μας για το σήμερα το αύριο και την άπειρη πορεία του χρόνου και της εξέλιξης.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Edited by - Μορφέας on 24/02/2006 02:52:44
Πούμα, θα σου απαντήσω αύριο

αγορι μου τι παίρνεις και δεν μας λες και μας?
εκτός που στις 3.00 το βράδυ γράφεις αυτά τα πράγματα, μετά όλο αυτό το μακρινάρι μου γράφεις θα μου απαντήσεις αύριο. εκεί κουράστηκες??
ΚΑΛΑ Ε?? ΠΟΡΩΣΗ!!
ΜΟΡΦΕΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Αγαπητή μου pyramid, έχεις δίκιο οτι δεν πρέπει να βιαστώ.
Δεν σκόπευα να δοκιμάσω γρήγορα όλες τις ασπίδες γιατί αφενός θα δυσκολευτώ μιας κι είμαι στην αρχή κι αφετέρου θέλω να εξοικειωθώ περαιτέρω με αυτήν της χρυσής αύρας.
Οι διευκρινήσεις σου νομίζω θα μου φανούν χρήσιμες την επόμενη φορά και σε ευχαριστώ για αυτό.
Ομολογώ οτι όταν την δοκίμασα δεν προσπάθησα να "ψηλαφήσω" κάτι, την επόμενη φορά θα το επιχειρήσω και θα σας πώ.
Καλή μέρα σε όλους λοιπόν μιας κι ακολουθεί Σαββατοκύριακο!

In anticipation of my resurrection...
Δεν φτάνει που μένουμε άγρυπνοι τα βράδια, ξεκινάμε κι απ' τα χαράματα, μα είναι ζωή αυτή;;; ![]()
Μορφέα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Το ερώτημα που έθεσα ήρθε η ώρα να λάβει απάντηση και σημείωσέ το αυτό που λέω! Μια απάντηση που θα εξηγεί όλες τις διαφορετικές ατραπούς, όλους τους δρόμους. Γιατί νομίζεις ότι έχουν μαζευτεί τώρα στη Γη αντιπρόσωποι όλων των φυλών και γιατί νομίζεις ότι αλλάζει η άδεια; Σκέψου, Μορφέα, αφουγκράσου, ψάξε. Το 13ο σημείο του Δέντρου της Ζωής είναι πιο κοντά απ' όσο νομίζαμε.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
Έχουν λοιπόν προταθεί τέσσερις διαφορετικοί τύποι ανθρώπων οι οποίοι καθορίζουν τη σχέση τους στη ζωή ανάλογα με τα θεμελιώδη ερωτήματα που τους απασχολούν. Καθένας από αυτούς τους τύπους συνδέεται με ένα χρώμα και είναι οι ακόλουθοι:
Αναλυτικός τύπος - ερώτημα: γιατί; - χρώμα: κίτρινο
Κυριαρχικός τύπος - ερώτημα: τι; - χρώμα: κόκκινο
Συμπαγής τύπος - ερώτημα: ποιός; - χρώμα: πορτοκαλί
Εκφραστικός τύπος - ερώτημα: πώς; - χρώμα: πράσινο
Ο αναλυτικός τύπος ενδιαφέρεται για τα αίτια. Εστιάζει στη λεπτομέρεια και δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις αν δεν έχει ΟΛΑ τα στοιχεία. Έχει οξυμένη αντιληπτική ικανότητα, ασκεί οξεία κριτική και είναι απαισιόδοξος από τη φύση του.
Ο κυριαρχικός τύπος ενδιαφέρεται για τους στόχους. Ξέρει αυτό που θέλει και πώς να το επιτύχει. Πηγαίνει κατ' ευθείαν στο θέμα, ενίοτε με ωμό τρόπο. Κατά βάθος πιστεύει ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Ο συμπαγής τύπος ενδιαφέρεται για τους δράστες. Είναι καλόκαρδος, τα πηγαίνει καλά με όλους, αλλά είναι και λίγο "φλου". Αγαπά την τέχνη, τη μουσική, την ποίηση και είναι πολύ ευαίσθητος.
Ο εκφραστικός τύπος ενδιαφέρεται για τον τρόπο των πραγμάτων. Είναι από τη φύση του καλός πωλητής ή παραμυθάς. Θερμός και ενθουσιώδης. Καλός στην επικοινωνία, τείνει προς την υπερβολή. Προτιμά να μιλά γι' αυτά που έχει να κάνει παρά να τα κάνει.
Ασφαλώς δεν υπάρχουν αμιγείς τύποι, αλλά συνδυασμοί των παραπάνω στον καθένα μας. Με βάση το τι έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα, δείτε πώς πραγματικά ταιριάζουν τα χρώματα στους τύπους...
Καλημέρα λοιπόν σε όλους
Ανσίν
******* Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *******
Unseen, Μορφέα, πολύ σας ευχαριστώ για
τις απαντήσεις.
Θα δοκιμάσω κι εγώ και θα τα ξαναπούμε.

Πάντως καλή μου εγώ θα ανησυχούσα πολύ για αυτόν τον άνθρωπο και για το τι μου έχει περάσει μέσα μου. Φαίνεσαι καλή μου με αδικαολόγηταα χαμλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.
Φίλτατε Ινκιουμπους...
το ψηλάφισμα αυτό της αύρας είναι κάτι πολύ συγκλονιστηκό όταν το κάνεις πρώτη φορά στον εαυτό σου
Ανσίν...
quote:
Το ερώτημα που έθεσα ήρθε η ώρα να λάβει απάντηση και σημείωσέ το αυτό που λέω! Μια απάντηση που θα εξηγεί όλες τις διαφορετικές ατραπούς, όλους τους δρόμους. Γιατί νομίζεις ότι έχουν μαζευτεί τώρα στη Γη αντιπρόσωποι όλων των φυλών και γιατί νομίζεις ότι αλλάζει η άδεια; Σκέψου, Μορφέα, αφουγκράσου, ψάξε. Το 13ο σημείο του Δέντρου της Ζωής είναι πιο κοντά απ' όσο νομίζαμε.
...
Πολύ ωραίοι οι συνδυασμοί χρωμάτων και τύπων ανθρώπων. Πραγματικά εύστοχο.
Να είσαι καλά Wainamoinen

Τι κάνεις εσύ τέτοια ώρα εδώ; Περίεργα πράγματα συμβαίνουν!
Πολλά φιλιά
Unseen
Χθες δυσκολευτηκα πολυ παιδια,πω πω ποσο βαρια ένοιωθα....
Αυτος ειναι ο λογος που χαθηκα...οουτε να μιλησω δεν ειχα κουραγιο.
Μαλωσα με το μικρο μου η χαμενη,η ανόητη (εγω ειμαι αυτη).
Τελος παντων περασε μεν αλλα νοιωθω απαισια αν και ακόμη και πο αυτο το μαλωμα παλι κατι θετικο μου βγηκε.
Σας διαβασα καιτυπωσα ως συνηθως τα οσα λετε να σας μελετησω το απογευμα.
Φιλια και αγκαλιες σε ολους του φιλους ονοματα δεν γραφω τα εχω χασει λιγακι...
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Γαλάζια σφαίρα εδώ είναι μια ομιχλώδης συννεφιασμένη ημέρα.
Χθές και για μένα ήταν ''βαριά'' αλλά πέρασε και συνεχίζουμε...
Unseen δεν έχω αντίρρηση να πάρω ενεργειακή θεραπεία όποτε μου πείς.
Περιμένω την σειρά μου να μπώ στον σωλήνα...
Μορφέα το κείμενο σου είναι πολύ όμορφο, μεταφέρεις ζέστη ακόμα και απο τον γραπτό λόγο.
Pyramid, Avallon,toxotis πως είναι η υγείας σας?
Εν αναμονή
nst μου εσύ πότε θέλεις και μπορείς; Στο σπίτι μου ένα μεσημεράκι;...
Pyramid, πώς είσαι σήμερα αλήθεια; Πού είναι καλέ η avallon και το τοξοτάκι;
Πολλά φιλιά και σε όσους δεν ανέφερα ονομαστικά.
Unseen
Unseen μου και Αμαλία μου ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου δώσατε, να είστε καλά. ![]()
Nst όταν σκεφτόμουν προχτές το πρωί ποιός χρειάζεται να δοκιμάσει μετά την Avallon, μου ερχόταν το δικό σου όνομα στο μυαλό. Μετά σκεφτόμουν ότι μάλλον θα έμπαινα εγώ, τελικά συνέβει το περιστατικό με την μέση και είμαι εγώ το «θύμα». ![]()
Dying ok περιμένω να μου πεις όταν το δοκιμάσεις.
Φιλιά σε όλους ![]()
![]()
![]()