ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η εκπομπή της Δρούζα στις 4 το απόγευμα στην ΝΕΤ (Ατλαντίδα, UFO, ταξίδια στον χρόνο) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Troll60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
07/11/2007, 00:10:58
Πάντως και εγώ που παρακολούθησα την εκπομπή της Δρούζας, πρέπει να πω ότι η στάση του εκπροσώπου του Esoterica ήτανε πολύ σωστή και τοποθετημένη όπως έπρεπε πάνω σε αυτά που παρουσιάστηκαν .

Στο συγκεκριμένο βίντεο που έγινε αναφορά εδώ μέσα ως «"El fantasma de la curva" δηλ. το φάντασμα της στροφής» αναφέρθηκε πως υπάρχει η εκδοχή να είχε σαν στόχο να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο συναισθηματικό αποτέλεσμα και βέβαια το αποτέλεσμα επιδράει σε εμάς που παρακολουθούμε αυτά τα δήθεν φαντάσματα να μας κάνουν να τα πιστέψουμε και να τρομάξουμε…..

Αυτή η πρόταση του, πιστεύω τα λέει όλα και είναι πολύ έξυπνα διατυπωμένη .

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε και κάτι πολύ σημαντικό, διαφορετικά είναι να παρακολουθούμε κάποια εκπομπή από την τηλεόραση και να κρίνουμε και εντελώς διαφορετικά να συμμετέχουμε προσπαθώντας μέσα σε ένα αγχωμένο και περιορισμένο χρόνο να δώσουμε τα μηνύματα που πρέπει με λίγες προτάσεις όλο νόημα .

07/11/2007, 09:46:29
Αγαπητέ ΟΚΤΙΝΟΜΕ, εγώ δεν θυμάμαι τον εκπρόσωπο του Esoterica να αποδέχεται το βίντεο που σχολιάζεις ως ένα βίντεο το οποίο μας δείχνει ένα φάντασμα - ο elo μάλιστα αναφέρει την απάντηση που έδωσε - ούτε την φωτογραφία που σχολιάζεις.
Για την ακρίβεια, δεν θυμάμαι να ανέφερε ότι κάποιο από τα στοιχεία μας δείχνει κάποιο φάντασμα κλπ αλλά έδειξε μια πιο ερευνητική στάση απέναντι τους...

Λίγη περισσότερη προσοχή στην παρατηρητικότητα σας παρακαλώ...

In anticipation of my resurrection...

07/11/2007, 19:33:17
Μάλλον δεν βλέπαμε την ίδια εκπομπή αγαπητέ Incubus. Εγώ θυμάμαι κάτι σχόλια περί αιθερικού κ.τ.λ. και όχι σιωπή. Γιατί απάντησες πάντως εσύ κι ο "elo", κι όχι ο ενδιαφερόμενος;

OK, επανορθώνω:

Τι καταπληκτική, υπέροχη, σούπερ ντούπερ, και ανεπανάληπτη εκπομπή ήταν αυτή που είδαμε!! Προτείνω να στείλουμε δύο ομαδικές επιστολές.
Η μια με συγχαρητήρια στην κα Δρούζα και η άλλη στην παρακάτω ιστοσελίδα που τολμά να αμφισβητεί τέτοια καταπληκτικά βίντεο.

http://www.ghoststudy.com/main/fakepage.html

Κι αφού διασκεδάσαμε, να πούμε και δυό λογάκια. ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ σημαίνει πρώτα απ'όλα ΑΡΝΗΣΗ. Άρνηση του κόσμου, του τρόπου ζωής που μάθαμε, της Λογικής (με κεφαλαίο Λάμδα), άρνηση της ίδιας της πραγματικότητας που μας περιβάλλει. "Και την ιδέα του Θεού σου του ίδιου να σκοτώσεις παιδί μου, μην σκεφτείς πως σφάλεις" λέει ο Crowley. Όντας λοιπόν εικονοκλάστης, πως να συμβιβαστείς με το ψέμα και την αδηφάγα επιθυμεία για προβολή ατόμων σαν τη Δ.; Αν ο κύριος Μ.Β ήξερε την απάτη και δεν μίλησε, αυτό δεν τον καθιστά αυτόματα συνυπεύθυνο στον αποπροσανατολισμό του κοινού; Με κέρδος τι; Την αύξηση της επισκεψιμότητας;

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
κι αυτό ισχύει για όλους.

Γειά σας

MIXAHL32Μέλος
07/11/2007, 23:33:12
Ειδα και εγω την εκπομπη και συμφωνω με τον ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ.Σε μερικα σημεια που μιλουσε ο εκπροσωπος του εσωτερικα καπως με ξενησε..
08/11/2007, 01:06:44
quote:
ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ -Εγώ θυμάμαι κάτι σχόλια περί αιθερικού κ.τ.λ. και όχι σιωπή. Γιατί απάντησες πάντως εσύ κι ο "elo", κι όχι ο ενδιαφερόμενος;

Οκτινομε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να περιμένω να απαντήσει ο εκπρόσωπος του Esoterica και να μην εκφέρω την προσωπική μου γνώμη πάνω στην εκπομπή που αναφέρθηκες, μιας και την παρακολούθησα και εγώ, έχοντας την προσωπική μου άποψη από αυτά που είδα .

Όσο για το αιθερικο αν θυμάμαι καλά, μιλάς για το βίντεο που έδειξε με τις δυο κοπέλες και την (οντότητα) που έτρεξε από πίσω τους .
Αν γνωρίζεις υπάρχουν ερμηνείες του εσωτερισμού που αναφέρονται πως μέσα στο φυσικό μας σώμα υπάρχει το αιθερικό μας σώμα ή "αιθερικό διπλό" και σε αυτό ακριβώς αναφέρθηκε, δεν θυμάμαι καμία κουβέντα για φάντασμα, αλλά την κουβέντα του «δεν νομίζω πως είναι στοίχειωμα», όπως και για την εικόνα του Χριστού με το διάφανες πρόσωπο (φάντασμα) που φαινότανε πάνω σε αυτήν, είπε πως μήπως είναι αντανάκλαση προσώπου από το τσάμι, όπως και με άλλες φωτογραφίες που είχαν αυτές τις οντότητες, την ερώτηση που έκανε – άραγε έχει ρωτήσει κανείς τον φωτογράφο που τις τράβηξε, αν είδε κάτι στον φακό της κάμερας ή εμφανίστηκαν μετά…

Όπως και η άλλη δήλωση, "πως όσο ποιο παλιά είναι μια φωτογραφία τόσο ποιο αυθεντική πρέπει να είναι, αυτό βέβαια δεν πάει να πει πως δεν υπάρχει η περίπτωση να έχει γίνει εξεπίτηδες επέμβαση στην φωτογραφία".. κλπ

Βέβαια για να μην υπάρχει καμία λάθος υπόνοια προς το άτομο μου πρέπει να πω ότι δεν υποστηρίζω κανέναν εκπρόσωπο του Esoterica, αλλά εμένα τον ίδιο, δηλαδή αυτά που κατάλαβα εγώ καθώς έβλεπα την συγκεκριμένη εκπομπή και προσέχοντας τις απόψεις όλων των καλεσμένων .

Και μιας και αναφέρεσαι στο πολύ μεγάλο κομμάτι του εσωτερισμού πρέπει να πω, πως ο εσωτερισμός είναι ο χώρος του αόρατου του μη αισθητού .
Ποιος είναι αυτός που ασχολείται σοβαρά με τον εσωτερισμό και τα τόσα παρακλάδια του και μπορεί να είναι σίγουρος για όλα, πάντα θα ισορροπεί σε ένα λεπτό σχοινί αφήνοντας κάθε φορά από ένα πόδι να αιωρείται μέχρι να φτάσει στο τέλος της (ακροβασίας) του .

Από την άλλη πολύ σωστά έβαλες το ΑΝ «Αν ο κύριος Μ.Β ήξερε την απάτη και δεν μίλησε….,»
Από την στιγμή που υπάρχει το ΑΝ, το υποθετικό στην γνώμη μας, δεν μπορούμε να προσβάλουμε κανέναν, τουλάχιστον μέχρι να είμαστε σίγουροι .
Αν είμαστε πράγματι σίγουροι τότε έχουμε καθήκον να δηλώσουμε ανοιχτά την γνώμη μας για να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας .

Υ/Γ : αν δεν κάνω λάθος η εκπομπή της κυρίας Δρούζας είναι ανοιχτή προς το κοινό για να πει όποιος θέλει την γνώμη του, ακόμα και τις αντιθέσεις του...

karmaΜέλος
08/11/2007, 02:31:26
Γεια σας και από εμένα!

Μια και... μιλάμε για φαντάσματα... ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://nebesnyel.forumup.com/viewtopic.php?t=282&mforum=nebesnyel

Πράγματι εντυπωσιακά αυτά τα δύο βίντεο!

Βέβαια, δε γνωρίζουμε το κατά πόσο είναι αληθινά ή κάποιο φωτομοντάζ...

Μερικά, πάντως, δείχνουν αληθοφανή...

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma

08/11/2007, 03:02:28
quote:
MIXAHL32:

Ειδα και εγω την εκπομπη και συμφωνω με τον ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ.Σε μερικα σημεια που μιλουσε ο εκπροσωπος του εσωτερικα καπως με ξενησε..

MIXAHL32 επειδή είδα κι εγώ την εκπομπή, ήθελα να σε ρωτήσω, ποιες τοποθετήσεις ήταν αυτές που σε ξένισαν;
(Θεωρώντας πάντα ως δεδομένο ότι μιλώντας για τον Μιχάλη Βίνο δεν έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα και συζητάμε για άλλο πρόσωπο... )

Σε ρωτώ το παραπάνω, διότι εφόσον γίνεται μια διαδικασία κριτικής ανάλυσης των τοποθετήσεων κάποιου ανθρώπου, θα πρέπει πρώτα από όλα να αναφερθούν ποιες συγκεκριμένες τοποθετήσεις αφορούν την ανάλυση αυτή. Κατά δεύτερον, θα πρέπει να αναφερθεί το γιατί κάποιος συμφωνεί ή δε συμφωνεί με τις συγκεκριμένες απόψεις, όχι όμως γενικά και απροσδιόριστα.

Κι επίσης, θα πρέπει στην ανάλυση αυτή να λάβουμε υπόψη τον τηλεοπτικό χρόνο, που εκτός από το ότι αναγκάζει κάποιον να είναι και συνοπτικός αλλά και ετοιμόλογος, σίγουρα του στερεί την ευκαιρία να εξετάσει επισταμένα κάποιο στοιχείο όπως ένα βίντεο για παράδειγμα. Δηλαδή, πολύ ωραία τα στοιχεία που βρήκε ο φίλος ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ για το βίντεο με το αυτοκίνητο και την Τερέζα. Αλλά είχε μπροστά του κι έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο (υποθέτω) και έχοντας τη δυνατότητα αυτή έψαξε, και συνεπώς αναφέρει τα αποτελέσματα της έρευνάς του εδώ. Μια τέτοια έρευνα δεν είναι δυνατόν να γίνει όταν σου δείχνουν ένα βίντεο μέσα από τις οθόνες της εκπομπής και καλείσαι άμεσα να το σχολιάσεις. Είτε τοποθετηθείς υπέρ είτε κατά της αλήθειας του περιστατικού, το πιθανότερο είναι ότι η εκτίμησή σου δεν έχει βασιστεί σε κάποια έρευνα σχετικά με το συγκεκριμένο στοιχείο, οπότε η φύση του σχολιασμού είναι διαφορετική. (Εκτός εάν το γνώριζες εκ των προταίρων, οπότε εκφράζεις την γνώση σου πλέον - κι όχι την άμεση εκτίμησή σου - για το εξεταζόμενο στοιχείο).

Ωστόσο, παρόλες τις παραπάνω δυσκολίες και όπως αναφέρει και ο elo σε προηγούμενο μήνυμά του, ο κύριος Βίνος εντόπισε κάποια στοιχεία στο εν λόγω βίντεο, σύμφωνα μα τα οποία το είναι δε συνάδει με το φαίνεσθαι.

Τι σε ξένισε λοιπόν;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

08/11/2007, 09:38:38
quote:
Μάλλον δεν βλέπαμε την ίδια εκπομπή αγαπητέ Incubus. Εγώ θυμάμαι κάτι σχόλια περί αιθερικού κ.τ.λ. και όχι σιωπή. Γιατί απάντησες πάντως εσύ κι ο "elo", κι όχι ο ενδιαφερόμενος;

Αγαπητέ ΟΚΤΙΝΟΜΕ, δεν ανέφερα κάπου τη λέξη σιωπή στο προηγούμενο μήνυμα μου.
Όσο για το λόγο που απάντησα εγώ - ο elo κατέθεσε την δική του άποψη - το έκανα επειδή βρισκόμαστε σε μια δημόσια συζήτηση και μπορώ να καταθέσω την άποψη μου όπως έκανες κι εσύ.

quote:
Αν ο κύριος Μ.Β ήξερε την απάτη και δεν μίλησε, αυτό δεν τον καθιστά αυτόματα συνυπεύθυνο στον αποπροσανατολισμό του κοινού; Με κέρδος τι; Την αύξηση της επισκεψιμότητας;

Όσον αφορά για την "απάτη" - όπως αναφέρεις, υπάρχει η περίπτωση οι υπεύθυνοι της εκπομπής που συνέλεξαν το συγκεκριμένο βίντεο με την ηθοποιό, να μην είχαν ιδέα ότι επρόκειτο για ένα ψεύτικο βίντεο.
Μπορεί και να το γνώριζαν αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω εγώ και για να είμαι ειλικρινής δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Όσον αφορά το αν ο Μ. Βίνος είχε επίγνωση της εγκυρότητας του βίντεο, έχουμε πάλι δύο περιπτώσεις.
Να το γνώριζε και να μην το γνώριζε.
Εάν δεν το γνώριζε, τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να πει για το βίντεο;
Εάν εσύ δεν γνώριζες με σιγουριά ή δεν είχες δει ξανά ένα στοιχείο που σου παρουσιάζεται προς έναν γρήγορο σχολιασμό, θα μπορούσες να αποφανθείς με σιγουριά ότι είναι ψεύτικο ή αληθινό;
Σε ρωτάω διότι πιστεύω πως μια σκεπτική κι ερευνητική διάθεση απέναντι σε ένα στοιχείο θα μας "επέβαλε" να αφήνουμε κάποια ενδεχόμενα ανοιχτά.

Οπότε όσον αφορά το κέρδος και την επισκεψιμότητα που αναφέρεις, σκέψου λίγο ότι υπάρχει κι η πιθανότητα να μην συμβαίνει αυτό που σκέφτηκες...

In anticipation of my resurrection...

08/11/2007, 22:07:41
Μετά την πρώτη εκπομπή της κας Δρούζα, τα μισά ελληνικά blogs την έκραξαν. Πολλοί μάλιστα όπως π.χ ο ιντερνετάκιας που μου έρχεται στο μυαλό, προχώρησαν και το έψαξαν. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι τα εν λόγω βιντεάκια δεν ήταν "τα πιο έγκυρα" όπως αναφέρθηκε, αλλά τα πρώτα που έβλεπε κάποιος με μια απλή αναζήτηση στο YouTube.
Έτσι προκύπτει το λογικό ερώτημα του γιατί πήγε αδιάβαστος ο εκπρόσωπος του Esoterica. Τι περίμενε ότι θα του έδειχναν; Βικτοριανές σεάνς με το φάντασμα του μακαρίτη Κόναν Ντόιλ;
Για όνομα του Θεού, για τη Δρούζα μιλάμε όχι για τον Λάρι Κίνγκ.

D.I και Elo. Σαφώς κι έχετε το δικαίωμα της γνώμης, αναγνωρίστε όμως σε εμάς τους υπόλοιπους το δικαίωμα της κριτικής. Και πάνω απ'όλα αυτά, κρατώ για τον λογαριασμό ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ όπως και για μένα τον άνθρωπο Παναγιώτη το δικαίωμα της Σιωπής.

09/11/2007, 00:04:13
quote:
ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ - Σαφώς κι έχετε το δικαίωμα της γνώμης, αναγνωρίστε όμως σε εμάς τους υπόλοιπους το δικαίωμα της κριτικής. Και πάνω απ'όλα αυτά, κρατώ για τον λογαριασμό ΟΚΤΙΝΟΜΟΣ όπως και για μένα τον άνθρωπο Παναγιώτη το δικαίωμα της Σιωπής.

Οκτινομε το δικαίωμα της κριτικής δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας το στερήσει κανένας, απλά την κρίση μας, πρέπει να μπορούμε και να την στηρίζουμε αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενική σε αυτά που λέμε .

Βλέπεις ότι και εγώ έκανα και κάνω την κριτική μου σε αυτά που ειπώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Esoterica, δίνοντας κάποια παραδείγματα σε αυτά που είπε, ώστε να μπορώ να φέρω σωστό διάλογο μαζί σου και πάνω από όλα με επιχειρήματα .

HermesΜέλος
20/09/2005, 04:51:41
quote:
Άστα στην ησυχία τους και μην τα ταλαιπωρείς τσάμπα!

Γιατι ποιος ειπε οτι υπαρχουν..?

הצטרף לקרקס
22/09/2005, 00:41:34

quote:

Άστα στην ησυχία τους και μην τα ταλαιπωρείς τσάμπα!

εμενα παντως αν με καλουσε καποιος θα μου την εσπαγε, οποτε... καλυτερα να μην με καλουσε!

παρεπιπτοντως εχω διαβασει ενα καταπληκτικο διηγημα επιστημονικης φαντασιας με αυτο ακριβως το θεμα - να σε "καλεσει" καποιος απο αλλη διασταση...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

angiΜέλος
22/09/2005, 00:56:25
Jonnie, δεν σε προλαβαινω αποψε!!!

aa

rizitisΜέλος
22/09/2005, 00:57:54

`
...Nachtischende

3ADAΜέλος
22/09/2005, 09:51:34
ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΒΟΥΛΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"Η΄ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΟΥΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΕΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΕΦΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ...!

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΠΑΡΕΙΣ" ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ "ΔΩΣΕΙΣ" ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

3ADAΜέλος
22/09/2005, 10:00:32
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ "ΕΝΟΧΛΟΥΣΕΣ" ΤΟΝ ΠΆΠΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ Η΄ ΚΑΛΟΒΟΥΛΗ...!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ"

22/09/2005, 10:46:03
Το θέμα, αγαπητή μου 3ADA, είναι τι θα αποκόμιζε κανείς από την επικοινωνία του με ένα πνεύμα.
Δε μπορώ να δώ κάποιο κίνητρο για να θελήσει κάποιος κάτι τέτοιο.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

3ADAΜέλος
22/09/2005, 11:10:26
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΙΣΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η΄ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΧΕ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ? ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ? ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ?

23/09/2005, 12:42:43
quote:

Το θέμα, αγαπητή μου 3ADA, είναι τι θα αποκόμιζε κανείς από την επικοινωνία του με ένα πνεύμα.
Δε μπορώ να δώ κάποιο κίνητρο για να θελήσει κάποιος κάτι τέτοιο.

Το πιθανότερο καλέ μου είναι να θέλει υποσυνείδητα ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για την πραγματικότητα της ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
23/09/2005, 22:32:21
gretel, πιστεύω πως είναι άλλη η αιτία, καλή μου!
Τέλος πάντων, ας μην ψάχνουμε τόσο την αιτία για τον φίλο μας.
Ας το αναγάγουμε σε γενικότερο φαινόμενο που παρατηρείται σε διάφορα άτομα.
Τότε ναι, ίσως το κάνουν γιατί θέλουν αποδείξεις για την απέναντι πλευρά.
Άλλοι το κάνουν γιατί νομίζουν οτι έτσι θα κάνουν κακό σε συνανθρώπους τους.
Είναι πολλά τα αίτια, καλή μου!