- Εξηγηση ονειρου!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Στην κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου,το συνειδητό έχει πρόσβαση στο υποσυνείδητο(και με διαλογισμό στο υπερσυνείδητο), έτσι αντιλαμβάνεται κάποιες πληροφορίες που στέλνει ο ανώτερος εαυτός,αυτές οι πληροφορίες είναι συνήθως κωδικοποιημένα μηνύματα,τους κωδικούς για να ξεκλιδώσει το νόημά τους,τους έχει μόνο το άτομο που ονειρεύεται.
Τα όνειρα μπορεί έχουν προφητικό χαρακτήρα και να σε προειδοποιούν για ανάγκη αλλαγής της στάσης σε κάποιο θέμα ή μπορεί να είναι οτιδήποτε,εξαρτάται με το τί θέλουμε να είναι,(ρυθμίζουμε το υποσυνείδητο,ασυνείδητα ή και συνειδητά με τις προθέσεις και τα πιστεύω μας).
Ανάλογα με το τί πιστεύει κάποιος για πράγματα και καταστάσεις,ανάλογη είναι και η εξήγηση του ονείρου.
Ο ανώτερος εαυτός σου στέλνει μηνύματα τα οποία μπορείς να τα διαλευκάνεις με τον δικό σου διαμορφωμένο νου.Ανάλογα δηλαδή με την προσωπικότητά σου.
Με λίγα λόγια το κλειδί για την ερμηνεία των ονείρων,είναι τα πιστεύω μας.
Δεν ξέρω που αλλού να γράψω για τη δική μου εμπειρία
Χθες βράδυ είδα στον ύπνο μου έναν άγνωστο μαυροφορεμένο άντρα ( δε μπορούσα να διακρίνω καλά τη μορφή του , σαν μαύρη σκιά φαινόταν ) ο οποίος κρατούσε ένα μικρό μαχαιράκι και με μανία χαράκωσε στο μέτωπο και το σαγόνι μου 2 ανάποδους σταυρούς.'Επειτα εξαφανίστηκε. Εγώ πονούσα υπερβολικά και έκλαιγα απο πόνο και φόβο. Τέλος, κατευθύνθηκα στον καθρέφτη και κοίταζα το πρόσωπό μου.
Από την ώρα που είδα αυτό το όνειρο δεν μπορώ να ηρεμήσω , συνέχεια το σκέφτομαι και προσπαθώ να το βγάλω απο το μυαλό μου άλλα δεν τα καταφέρνω . Έψαξα και στον ονειροκρίτη όμως δεν μπόρεσα να βγάλω κάποι άκρη . Παρακαλώ θερμά όποιον γνωρίζει κάποια ερμηνεία ή ίσως είχε παρόμοια εμπειρία να μου στείλει .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
το να βάζεις τάξη στο χάος' αυτό είναι δημιουργία.
ολα τελιονουν καποτε
Μήπως η συγκεκριμένη ημερομηνία της 11ης Ιουλίου που αναφέρεις στο όνειρό σου είναι κάποια σημαντική ημερομηνία με ξεχωριστό ενδιαφέρον για εσένα?

Βέβαια δε θα πεθάνω τότε γιατί θα φροντίσω να μην κάνω τίποτα παρά μόνο να παίζω DIRT 3 που θα κυκλοφορήσει φέτος τέλη Μαίου και θα το αφήσω για τότε γιατί πριν έχω να παίξω SHIFT 2 Unleashed και ό,τι άλλο βγει ως τότε.
τα τρολευ!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και επιμένω !
Ασε το παιδί μήπως μάθει και σε μας τους γέρους κανένα cheat
ακούγετε καλός gamer

quote:
με πλησίασε μόνο η γιαγιά μου και χαμογελώντας μου είπε "θα πεθάνεις στις 11 Ιουλίου του 2012 "
JESUS CHRIST
quote:
Δεν είναι τίποτα για μένα η 11η Ιουλίου.
ΦΗΜΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ 2012 ΘΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ Σ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ
Britney Spears
11 ΙΟΥΛΙΟΥ VS 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η CHARMED EΠΕΣΤΡΕΨΕ
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 14/04/2011 19:19:50
quote:
Απαντήστε μου επιτέλους σοβαρά Φωστήρες μου. Τι σημαίνει το όνειρό μου;
Αν κάνεις λίγο υπομονή θα μάθεις στις 11 Ιουλίου!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ακου μια εξήγηση και ψάξε να βρείς την άκρη.
λοιπόν,κάποτε η Ισπανία ήταν Αραβική κτήση.
Εσύ εχεις την ευκαιρία να πάς Ισπανία,αλλά την
απεμπολείς χάρη ενος ταξιδιού στην Αραβία.
ισως εχεις κάτι στο αίμα σου που σε τραβά πρός
τα εκεί.κάποιος πρόγονος απο τα παλιά επειδη και
κάποια μέρη της Ελλάδος ήταν υπο Αραβική κατοχη
και ξέρεις πήδημα πρός πήδημα,όλο και κάποιοι απόγονοι
μένουν!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Λοιπόν είδα οτι ήμουν στο πανεπηστήμιο κ οτι αυτό το παιδί που μου αρέσει μου έλεγε οτι δεν θέλει να είναι μαζί μου επειδή δεν μπορώ να τον στηρίξω στην δύσκολη φάση που παιρνάει (εννοώντας την προεκλογική του εκστρατεία) και μέτα οτι ήμουν με μια φίλη μου κ ενώ το σχολείο μας θα πήγαινε 7ήμερη στην Ισπανία εγώ προτίμησα να την πάρω να πάμε 3ήμερη στην Σ.Αραβία.
Είναι απλή η ερμηνεία του ονείρου.
Την μέρα των εκλογών, που όλοι πηγαίνουν στο παν. για να ψηφίσουν, εσύ θα κάθεσαι σπίτι σου και θα βλέπεις Ελεωνόρα μελετη. Ενώ λοιπόν το αγόρι σου θα είναι Ισπανία(στο Πανεπ. δηλαδή) για να μαζέψει κανα ψηφαλάκι, θα σε πάρει 25 τηλέφωνα(για να πας να ψηφίσεις) όμως εσύ δεν θα απαντάς γιατί το κινητό σου δε πιάνει στη Σ. Αραβία,(όπου πήγες για να αποφύγεις τις εκλογές) οπότε το 'χεις κλειστό.
Κυρίως όμως ο λόγος που έφυγες για Σ. Αραβία είναι ότι δεν έχεις καμία όρεξη -εννοείται- να ψηφίσεις το αλλήθωρο περιστέρι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (ούτε και τον αλλήθωρο Γιωργάκι) επομένως δεν θα πας καν στο παν. για να ψηφίσεις,
αλλά ακόμα και άμα πας για να ψηφίσεις, θα ψηφίσεις (εννοείται) Πανσπουδαστική Κ.Σ.,
ενώ μπροστά σε αυτόν που σου αρέσει θα το παίζεις δαπίτισσα.
Κατα τ'άλλα με κάλυψε ο Νικόμαχος.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/05/2011 01:37:51
Τα όνειρα της Κυριακής ΔΕΝ μετράνε, είναι καρατρακαρισμένο.
Σε περίπτωση όμως επανάληψης, μη θολώσεις, μετρά και παρά μετρά. Έτσι?
Μην σε πάρω στο λαιμό μου!!!
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή τότε να εντοπίσεις τυχόν σημεία τροποποιητικά του σεναρίου.
Εκεί είναι το κλειδί.
Προσοχήηηηη!!!!!
Έβλεπα για χρόνια τον συγκεκριμένο εφιάλτη...ότι οδηγούσα αυτοκίνητο και ανέβαινα σε ανηφόρα. Ξαφνικά και ενώ είμαι σε ανηφόρα τα φρένα δεν έπιαναν... το χειρόφρενο δεν έπιανε.. και η κατηφόρα με τραβούσε πίσω... όπου και πανικοβλημένη κάθε φορά ξυπνούσα.
Πριν ένα χρόνο ακριβώς είχα πάει σε ένα ωραίο νησάκι καί είχα νοικιάσει αυτοκίνητο.. βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω.. στην κυριολεξία να κρέμομαι με τη μια ρόδα στο κενό σε έναν μικρό γκρεμό από κάτω θάλασσα... και λίγο έλειψε το μπλουμ!η αλήθεια είναι πως σώθηκα από θαύμα...το παραδέχομαι.. έζησα όμως ακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έβλεπα για χρόνια...και με την ίδια σειρά κινήσεων που έκανα...
Κοιμάμαι και βλέπω στον ύπνο μου ότι μου τηλεφωνεί η μητέρα μιας φίλης μου... η οποία δεν με έχει πάρει ποτέ της τηλέφωνο.. ξυπνάω και μετά από 1 sec ακούω το τηλέφωνο να χτυπάει και είναι αυτή...
Συχνά έβλεπα και όνειρο με αεροπλάνο ότι είμαι μέσα και πέφτει ή διαλύεται στον αέρα.. ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο χεχε
αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα ταξίδευα τη μέρα ακριβώς που έσκασε το ηφαιστείο της Ισλανδίας..
αν δεν ακυρωνόταν η πτήση μου..
Πολύ συχνά επίσης έβλεπα ότι είμουν σε πόλεμο με βομβαρδιστικά αεροπλάνα και έτρεχα να ξεφύγω από τις οβίδες αλλά και από αεροπλάνα που έπεφταν...
Τώρα πάλι βλέπω πως περπατάω σε δρόμους, βουνά, βουνοπλαγιές σε γκρεμούς σε παραλίες, σε κάτι απότομα βράχια πάνω στο βόρειο ωκεανό.. νομίζω τελικά ότι ίσως βλέπω πολύ Discovery Channel ![]()
![]()
με έχουν καταστρέψει τα ντοκυμαντέρ με τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και το lonely planet ![]()
quote:
Black_Τώρα πάλι βλέπω πως περπατάω σε δρόμους, βουνά, βουνοπλαγιές σε γκρεμούς σε παραλίες, σε κάτι απότομα βράχια πάνω στο βόρειο ωκεανό.. νομίζω τελικά ότι ίσως βλέπω πολύ Discovery Channel
Καλύτερη ερμηνεία δεν θα μπορούσα να δώσω.
Αν το τελευταίο διάστημα τα όνειρα που βλέπεις είναι “περιηγητικά”, αυτό είναι καλό. Γνωρίζεις έτσι και τον κόσμο,διαλέγοντας δικά σου σενάρια και τις παραλλαγές τους .....
Επομένως θα έλεγα, συνέχισε να βλέπεις αυτές τις σειρές.
Το πρώτο “πακέτο” ονείρων που αναφέρεις – αυτό με τις ανηφόρες και τα φρένα -, κρύβει κάποια ενδιαφέροντα μυστικά σου, που ανήκουν όμως όπως λές στο παρελθόν, και τώρα ίσως να έχουν ξεπεραστεί.
Μην το ψάχνεις.