- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ "INDIGO " - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ;)
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ Ν'ΑΦΗΣΩ ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ...
ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ;;;
http://www.selectsmart.com/twyman.html
"INDIGO: THE COLOR OF MONEY"
ΕΙΡΗΝΗ +ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ
Αυτό εδώ έψαχνες;
Νέα Γενιά: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=751
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
(..μα που ειναι το ιντιγκο-μποι;
...μετα απο τις νεες σφαιρες που μου ανεφερε
το καλοκαιρι οτι "προσεγγισε"...εξαφανιστηκε...;)
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ή

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ιδου ενα για τα "κρυσταλινα παιδακια"...
WARRIORS OF THE HEART : THE WAY OF THE CRYSTAL PEACEMAKER

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΙΘΩΣ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ .
ΤΡΙΩΝ Η ΤΕΣΣΕΡΩΝ ΕΤΩΝ ΜΙΛΑΝΕ.
ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ![]()
Διαβάζοντας το άρθρο γιά τα Indigo και τα Crystalchildren , προβληματίστηκα με τα γραφόμενα και αναρρωτιέμαι μήπως έχει αρχίσει η μετεξέλιξη του ανθρώπου σε ανώτερη βαθμίδα με περισσότερο τμήμα του εγκεφάλου του σε λειτουργία και με ότι αυτο συνεπάγεται .
Έχω όμως και τον φόβο μήπως αυτή η νέα γενιά ανθρώπων χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές της , όχι για να φέρει την ευημερία και την πρόοδο στον κόσμο μας αλλα γιά την επιβολή των εκλεκτών στους λιγότερο προικισμένους συνανθρώπους μας .
quote:
Έχω όμως και τον φόβο μήπως αυτή η νέα γενιά ανθρώπων χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές της , όχι για να φέρει την ευημερία και την πρόοδο στον κόσμο μας αλλα γιά την επιβολή των εκλεκτών στους λιγότερο προικισμένους συνανθρώπους μας .
Νομίζω ότι η εποχή του Υδροχόου δεν έχει τέτοιο κίνδυνο. Τα παιδιά αυτά έχουν έντονη την επίδραση του πλανήτη Ουρανού ο οποίος κυριαρχεί στον Υδροχόο και τους δίνει αυτά τα χαρακτηριστικά.
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
Να 'σαι καλά!

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ:
ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ INDIGO CHILD;
ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Η ΑΥΡΑ;
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ http://forums.delphiforums.com/Indigo_kids/start
ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ;
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Ρωτάς για το aura colors test?

quote:
(..μα που ειναι το ιντιγκο-μποι;
...μετα απο τις νεες σφαιρες που μου ανεφερε
το καλοκαιρι οτι "προσεγγισε"...εξαφανιστηκε...;)
Ναι! Μάλλον κάποια από αυτές της σφαίρες, θα τον πέτυχε! Ε… εννοούσα, θα τον προσέγγισε πρώτη….

Δεν είμαι εσωτεριστής
ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η` ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
στα διάφορα τόπικς έχουν καταγραφεί κάποια χαρακτηριστικά ήδη.
Όταν αναφερόμαστε στον όρο "παιδί Indigo" εννοούμε κάποιον, ο οποίος έχει γεννηθεί με αυτά τα χαρακτηριστικά. Διαφορετικά, όλοι οι άνθρωποι ανάλογα με την ψυχική μας εξέλιξη τείνουμε προς αυτή την κατεύθυνση και κάποιοι το πετυχαίνουν σ' αυτή την ενσάρκωση.
Αν δεν ανήκεις σ' αυτή την κατηγορία, χρειάζεται προσπάθεια "εσωτερική" για να εξελιχθείς...
Οι μελετητές της αύρας έχουν τη δυνατότητα να τη δουν. Εσωτεριστές οι οποίοι έχουν κατακτήσει κάποια επίπεδα εξέλιξης, επίσης την βλέπουν και δεν χρειάζεται να σου κάνουν τεστ για να διαπιστώσουν σε ποιά κατηγορία ανήκεις.
Το τεστ αυτό (καλό το βρήκα προσωπικά) βοηθά όσους δεν έχουν άλλο τρόπο να σκιαγραφήσουν την εξέλιξη των σωμάτων τους.
Μέθοδος απεικόνισης της αύρας είναι η φωτογράφιση Κίρλιαν.
Βοήθησα καθόλου;

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
Π.Χ. ΣΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑ 9 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΕΝΤΑΞΕΙ...ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
Edited by - GEORGE D on 29/01/2004 00:02:43
Λοιπόν, όταν τελειώσεις με το τεστ, το χρώμα στο οποίο έχεις τις περισσότερες μονάδες είναι αυτό το οποίο κυριαρχεί στην αύρα σου και συνήθως είναι το επίπεδο το οποίο βρίσκεσαι στην ενσάρκωσή σου αυτή, προσπαθώντας πάντα να κατακτήσεις (αν το θέλεις) το επόμενο.
Αυτό δε σημαίνει ότι τα άλλα χρώματα δεν υπάρχουν, απλά στα χρώματα τα οποία παρουσιάζεις υψηλά νούμερα διάβασε την επεξήγηση (κάνε κλικ πάνω στο χρώμα το οποίο βγαίνει στο τελευταίο πινακάκι με τις τιμές σου) και θα διαπιστώσεις ταύτιση ή μη με χαρακτηριστικά σου.
Τώρα καλύτερα;

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!