- Συναισθήματα Θαυμάτων - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Θέλεις ακόμη να μεγαλώσουμε?

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
αθάνατο..Το πρώτο, είναι αδαές, το δεύτερο γνωρίζει τι πιστεύει, χωρίς να σημαινει ότι το πρώτο παιδί, δεν φέρει και το δεύτερο μαζί του, ή ότι στο 2ο,δεν υπάρχει και το 1ο......
Πρέπει να μεγαλώσουμε, για να γίνουμε αυτό που θα είμαστε, όταν μεγαλώσουμε, ή εξελιχτούμε..Κάθε στάδιο, που αφήνουμε πισω μας,
είναι υλικό και για μας τους ανθρώπους, αφήνουμε μαζί του κι ενα κομμάτι του εαυτού μας...
Πρέπει να ωριμάσουμε, για να πάμε στο επίπεδο,που είναι να φτάσουμε, για το οποίο γίναμε...
Η συναίσθηση, ομορφιάς και αρμονίας,δεν είναι δώρο, αλλά ικανότης...Εμείς, βέβαια, την μετατρέψαμε σε συναλλαγή..Γι αυτό, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να δούμε ότι το ωραίο είναι που θέλουμε γιατί ειναι αιώνιο κι αυτό που θέλουμε πραγματικά, είναι η αιωινότητα κι όχι το όμορφο..Ξέρουμε, απλά, ότι το όμρφο, είναι αιώνιο...

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
στην εποχή μας, κάνουμε οτι μπορουμε για να τον χάσουμε. αφού η χλιδή και οι ανέσεις που ζούμε,μας αποκτηνώνουν ....
Βλέπεις,το θέμα δεν ειναι τι θέλουμε να είμαστε,μέσα απο τις όποιες ανάγκες ή επιθυμίες μας, αλλά τι πραγματικά είμαστε και μπορούμε να αποδόσουμε..Σε μια εποχή σαν τη σημερινή, με τον εγωισμό του ανθρώπου, στα επίπεδα, που έχει φτάσει,είναι δύσκολο να αναζητήσει κανείς τον ανώτερο εσωτερικό εαυτό του.Συνήθως, ζητάμε χαμηλότερα πράγματα, που νομίζουμε ανώτερα και τον χάνουμε...
Το μυστικό είναι να μην ζητάς τίποτα...Έτσι έρχεται ο εαυτός μας σε μας...
quote:
Αυτόν ακριβώς τον ανώτερο εαυτό μας αγαπητή μου Nemesi, πιστεύω ότι
στην εποχή μας, κάνουμε οτι μπορουμε για να τον χάσουμε. αφού η χλιδή και οι ανέσεις που ζούμε,μας αποκτηνώνουν ....
Βλέπεις,το θέμα δεν ειναι τι θέλουμε να είμαστε,μέσα απο τις όποιες ανάγκες ή επιθυμίες μας, αλλά τι πραγματικά είμαστε και μπορούμε να αποδόσουμε..Σε μια εποχή σαν τη σημερινή, με τον εγωισμό του ανθρώπου, στα επίπεδα, που έχει φτάσει,είναι δύσκολο να αναζητήσει κανείς τον ανώτερο εσωτερικό εαυτό του.Συνήθως, ζητάμε χαμηλότερα πράγματα, που νομίζουμε ανώτερα και τον χάνουμε...
Το μυστικό είναι να μην ζητάς τίποτα...Έτσι έρχεται ο εαυτός μας σε μας...
Εδώ καλέ μου trexagireve θα διαφωνήσω μαζί σου, μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε και προχωράμε, ψάχνοντας είμαστε υποχρεωμένοι να ζητάμε, να αναζητάμε μάλλον καλύτερα, μπορεί να κάνουμε περισσότερο καιρό αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα το βρούμε το φως, είμαι σίγουρη. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στον εαυτό σου χωρίς να αναζητάς, και φυσικό επόμενο είναι να κάνεις και λάθη κάποιες φορές, το θέμα είναι να μπορείς να τα αναγνωρίζεις και να ξαναμπαίνεις στη σωστή κατεύθυνση για σένα:) Αν όμως δεν αναζητήσεις ποτέ δεν πρόκειται να βρεις τίποτα, αν λοιπόν δεν ζητήσεις δεν θα πάρεις κι όλας.

Με υπακοή και πίστη, όπως είναι το παιδί,δλδ.σηκώνει κεφάλι και
χάνει την όραση του παιδιού, που λέγαμε πιο πάνω....
Είναι ενας απίθανος συνδυασμός παραγόντων, που πρέπει να συντελεστούν, ώστε να είμαστε πραγματικά υπεύθυνοι των πράξεων μας και γι αυτο,απαιτείται προσοχή,όχι ασύστολα λάθη...
Φυσικά χρειάζεται προσοχή, σε όλα τα πράγματα στη ζωή μας, σε οτιδήποτε και ειδικότερα στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους

σωστά παιδί...
Την καλημέρα μου

Να μην γίνει πάλι κακομαθημένο,αλλά τώρα, να ξέρει...
quote:
Πρέπει, όμως, αυτο το παιδί, να σηκωθει, να περπατήσει πάλι,δίχως λάθη, να γίνει αυτο που ήταν να γινει, διχως τις παρεμβάσεις μας...
Να μην γίνει πάλι κακομαθημένο,αλλά τώρα, να ξέρει...
Αυτό νομίζω ότι προσπαθούμε όλοι αγαπητέ μου φίλε, έτσι δεν είναι?
Καλημέρα