ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Brie Boy30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/04/2005, 10:08:37
jonniebegood αν θέλεις απάντησε στο μήνυμα που σου έχω στείλει...

Συγνώμη για την παρέμβαση... μπορείτε να συνεχίσετε...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
06/04/2005, 11:07:37

quote:

Από την άλλη σκέφτομαι πως ό,τι και να ήταν, δεν ήταν πιο έξυπνο από γάτα, ή από αλεπού, καθώς αν ήθελε να κρυφτεί και να μην το δούμε, δεν θα περίμενε την τελευταία στιγμή για να διασχίσει τον δρόμο (δεδομένου ότι μέσα στις ερημιές έχεις ακούσει ώρα πριν ότι πλησιάζει αυτοκίνητο).

περασε για να το δειτε καλη μου.

ο δικος μου "λεμουριος" δεν κρυβοταν για να περασει τον δρομο (οπως αρχικα υπεθεσα) αλλα με περιμενε κρυμενος στα χορτα.

εμενα περιμενε.

ο Αριστοτελης θεωρουσε πως οι ανεξηγητες εμπειριες περιεχουν καποιο μηνυμα στον παρατηρητη.

στο ιδιο συμπερασμα εφτασα κι εγω τελικα αναλυοντας την εμπειρια μου, αλλα και η θεωρια των κβαντα περι αλληλεπιδρασης φαινομενου και παρατηρητη, με επιβεβαιωνει.

quote:

Ευχαριστώ που με ενθαρύννατε να το μοιραστώ, γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι θα με πουν ελαφροϊσκιωτη!!

ναξερες ποσοι φοβουνται να μιλησουν ακριβως για τον ιδιο λογο...

νασαι καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

Brie BoyΜέλος
06/04/2005, 18:33:10
Ομολογώ ότι δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ μου έτσι...

Δεν γνωρίζω την θεωρία αυτή των κβάντα (και λογικά δεν έχω και τις απαιτούμενες γνώσεις για να την κατανοήσω).

Θα ψάξω μήπως την βρω κάπως ...εκλαϊκευμένη για μας τους άμοιρους θεωρητικούς...

Καλησπέρα σε όλους!

e_shadowΜέλος
06/04/2005, 20:28:59
Καλησπέρα και από μένα από τη μέρα που μπήκα στο esoterica παρακολουθώ το topic της Πεντέλης και κυρίως το δικό σας!!
Δε σας έχω γράψει μέχρι στιγμής γιατί αν και έχω παει πολλές φορές στη Πεντέλη μέχρι στιγμής δεν έχω παει στη σπηλιά ! όποτε δεν έχω κάποια εμπειρία να σας πω!
Ελπίζω σύντομα να τα καταφέρω να ανέβω και εγώ
Πιστεύω ότι θα είναι κάτι το ξεχωριστό!!!
γιατί νιώθω ήδη ότι την ξέρω με τόσες Φώτο που έχω δει!
κυρίως του JBG και τα όσα έχω διαβάσει από εσάς

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

06/04/2005, 23:37:23

quote:

Δεν γνωρίζω την θεωρία αυτή των κβάντα (και λογικά δεν έχω και τις απαιτούμενες γνώσεις για να την κατανοήσω).

Θα ψάξω μήπως την βρω κάπως ...εκλαϊκευμένη για μας τους άμοιρους θεωρητικούς...

καλη μου δεν πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος στο φορουμ που να την κατανοει μαθηματικα μεσω εξισωσεων την θεωρια των κβαντα.

ολοι θεωρητικοι ειμαστε!

εν συντομια, "κβαντα" ειναι το ονομα που εδωσαν σε αυτο που "λαϊκα" οι ιδιοι οι επιστημονες λενε "πακετα ενεργειας".

δεν υπαρχουν υποατομικα σωματιδια αλλα πακετα ενεργειας.

και η θεωρια των κβαντα ειναι ουσιαστικα θεωρια της πιθανοτητας και οχι της σχετικοτητας.

ολα ειναι εξισου πιθανα!

αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οτι η θεωρια υποστηριζει πως "δεν υπαρχει φαινομενο χωρις παρατηρητη", και πως "ο παρατηρητης επηρεαζει το φαινομενο" και αυτο εκεινον.

06/04/2005, 23:47:58

quote:

γιατί νιώθω ήδη ότι την ξέρω με τόσες Φώτο που έχω δει!
κυρίως του JBG και τα όσα έχω διαβάσει από εσάς

αφου εκτιμησες τις πενιχρες φωτογραφιες που παρεθεσα εως τωρα, σου αφιερωνω την πρωτη που βαζω στο τοπικ με ορμπς.

ειναι τραβηγμενη την Κυριακη μετα την δενδροφυτευση.

δεν εβαλα λογοτυπο επανω της γιατι μονο η δικη μου μηχανη βγαζει τα ορμπς σε αυτη την μορφη, οποτε εχω αναμφιβολα το κοπυραϊτ.

e_shadowΜέλος
07/04/2005, 00:31:07
Δε λεω για τις Φώτο που έχεις βάλει μόνο εδώ έχω δει και στο club στο pathfinder!!
Oσο για τη Φώτο την έχω δει στο άλλο topic μου έκανε εντύπωση το ότι δεν ήξερα τι είναι ορμπς.

ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ!

08/04/2005, 12:08:29

μιας και για μενα το θεμα δεν ειναι τι ειναι τα ορμπς, αλλα η πολλες φορες ανεξηγητη "συμπεριφορα" τους, παραθετω δυο φωτογραφιες που τραβηχτηκαν την 5 - 9 - 04, μεσα στο ιδιο λεπτο, στο ιδιο σημειο.

14.48, με ορμπς

14.48, χωρις ορμπς

scar_faceΜέλος
08/04/2005, 12:46:43
Είναι όμως διαφορετικά φωτισμένες.
Μήπως παίζει ρόλο ο φωτισμός?

Πέσμου τι κάνεις αυτό που τρως και θα σου πως τι άνθρωπος είσαι.
Αλλοι το κάνουν ξιγκι και λίπασμα, άλλοι το κάνουν χαρά και ζωή και άλλοι το κάνουν ΘΕΟ.
.|.
osalΜέλος
08/04/2005, 14:14:09
Jonniebegood αν θέλεις μια επαγγελματική γνώμη,
βάλε τις φωτογραφίες στο www.dpgr.gr να δούμε τι θα σου απαντήσουν...

Φιλικά, osalonikios...