- Ελληνικη Γλωσσα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
CyLight: Ειναι καθαρα μεταγενεστερη η "γεννηση" της επικλησης αφου τα γραμματα στιγμα και κοππα απουσιαζουν...
CyLight,
Ένω συμφωνώ οτι μάλλον δεν είναι γνήσια,
(ξέρω έναν μάγκα που σκαρφίζεται κατι τέτοια συνεχώς),
επέτρεψέ μου να σου επισημάνω οτι το στιγμα και το καππα δεν απουσιάζουν..
quote:
ΔΙΙ ΓΑΜΑ ΣΤΗ ΙΓΜΑ
ΖΗ ΤΑ H TA
ΘΗ ΤΑ ΙΩ ΤΑ ΚΑΘ' ΠΑΛΑΝ ΔΑ
Πάντα βιαστικός, βρε Cylight, πάντα βιαστικός
Φιλε Κυνικε, ξαναδιαβασε το μυνημα μου...
Εγω μιλησα για ΚΟΠΠΑ(Q) και οχι για ΚΑΠΠΑ(K)!!!
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
Ακούγωντας ή διαβάζοντας την μαγική αυτή σύνθεση,αισθάνομαι ότι το πνεύμα και η ψυχή μου διευρύνεται και με οδηγεί σε άλλες διαστάσεις.
Στην Νεοελληνική υπάρχουν λέξεις-εκφράσεις που έχουμε μαθει να χρησιμοποιούμε σαν δεδομένες, που ακόμα και αυτές τις μετατρέπουμε σε κάτι που είναι αδύνατον να χαρακτηριστεί.
Γι'αυτούς τους λόγους θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει μία συστηματική μέθοδο, τρόπο, για να μάθω αρχαία ελληνικά.
Σας ευχαριστώ.
quote:
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤE ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ESOTERIKA MIA ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΑ (ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Με αυτο δεν ενοουσα ακριβως να τα γρεμισουμε ολα και να αρχισουμε απο την αρχη
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι θα πρεπει ολοι εμεις που λεμε οτι αγαπαμε την χωρα και αυτα που πρεσβευει (δεν ειμαστε φασιστες) να δωσουμε τις απαραιτητες κατευθυνσεις στα παιδια μας ωστε να στραφουν και αυτα σε μια ζωη που να εμπεριεχει, την αγαπη για την πατριδα, την γνωση κτλ δεν ειναι αναγκη να τους κανουμε ολους maneger και δικηγορους σε κολεγια της φαπας στην αγγλια και στην ρουμανια.
Αν το πετυχουμε αυτο το πολυ σε μια δυο γενιες θα αποχτησουμε ανθρωπους εξυπνους και ικανους που θα αγαπανε την χωρα τους και το λαο τους και δεν θα κοιτανε μονο οτι αρπαξει ο κ..ος τους οπως εμεις σημερα. Γιαυτο οφειλουμε ολοι εμεις σημερα αντι να καθομαστε και να γκρινιαζουμε για ολα, πολιτικους,ποδοσφαιρο,δημοσια,υγεια (λες και ολοι αυτοι δεν ειμαστε ολοι εμεις) να δωσουμε αληθινη παιδεια στα παιδια μας να τα κανουμε να μην ενδιαφερονται μονο για τα λεφτα και μονο τοτε θα δουμε ασπρη μερα .
Κατα την γνωμη μου το θεμα της Γλωσσας σε αυτα που εγραψα παραπανω παιζει σημαντικο ρολλο γιατι πιστευω οτι οσο πιο δυσκολη ειναι μια γλωσσα τοσο πιο πολυ δουλευει ο εγκεφαλος (δειτε το σαν γυμναστικη).
και οσο πιο πολυ δουλευει το μυαλο τοσο πολυ θα μας κοβει και οσο πιο πολυ μας κοβει τοσο θα μειονονται ολοι αυτοι που ζουν εις βαρος μας.
Φιλικα Dimsot

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot
quote:Φίλη Μια
Γι'αυτούς τους λόγους θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει μία συστηματική μέθοδο, τρόπο, για να μάθω αρχαία ελληνικά.
Σας ευχαριστώ.
Δεν θέλησα να σου απαντήσω αμέσως, γιατι φαντάστηκα οτι με τόσους φίλους των Αρχαίων Ελληνικών εδώ στα forum, θα υπήρχαν άλλοι που θα μπορούσαν να σου δώσουν πιο έγκυρες απαντήσεις.
Αλλα βλέπω οτι κοντεύει να περάσει ένας μήνας χωρίς απάντηση, για αυτό θα σου πω αυτό πού χρησημοποιώ εγώ είναι το <<Teach yourself Ancient Greek>> που βρίσκεται εύκολα εδώ, και είναι αρκετά καλό.
Πάντως πρέπει να υπάρχουν και άλλα, δεν μπορεί ΟΛΕΣ οι Ελληνικές εκδόσεις να είναι τόσο μάπα που να μην της αναφέρει κανεις.... ![]()
![]()
![]()
Γιατι αν τεθει σαν προυπόθεση για όσους δεν τα'μάθαν στο σχολείο, οτι πρέπει πρώτα να μάθουν Αγγλικά, χαθήκαμε...
Φιλικά
Κ.
Είμαι καινούργιο μέλος. Διαβάζοντας τις επιστολές σας έμεινα έκθαμβος. Είμαι εξαγριωμένος και εγώ για την προσπάθεια που γίνεται από την πολιτεία ή άλλους παράγοντες για την απλοποίηση της γλώσσας μας όλα αυτά τα χρόνια.
Θεωρώ πως αναλυτική συζήτηση για το θέμα αυτό, είναι αναγκαίο να γίνει στα πλαίσια μίας κοινής συνάντησης όλων μας. Σε καμία περίπτωση δεν υποβιβάζω το τρόπο αυτό επικοινωνίας. Απλά θεωρώ πώς η άμεση επαφή και επικοίνωνία θα φέρει παραγωγικά και εποικοδομητικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε αυτή τη πρόταση που κάνω.
Τέλος να επισημάνω τη χαρά μου και παρηγοριά ταυτόχρονα για το ότι υπάρχουν τελικά ανθρωποι στην Ελληνική Κοινωνία που είναι σκεπτόμενοι και δεν έχουν όλοι ισοπεδοθεί.
Σας ευχαριστώ όλους.
Σκοπός της παρούσας αλληλογραφίας είναι να σας προτείνω κάποια βιβλία γραμματικής και συντακτικού της αρχαίας Ελληνικής.
Συγκεκριμένα: Εκδ. Ζήτη: "Γραμματική της αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας", συγγραφέας: κος Πασχαλίδης
Επίσης στις ίδιες εκδόσεις: "Ασκήσεις συντακτικού της αρχαίας Ελληνικής" του ιδίου συγγραφέα.
Αυτά για την ώρα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 0
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΡΙΓΥΡΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ,80 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ
ΓΙΑΤΙ?
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ?
ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ,ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΡΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.
ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ
ΑΛΛΑ
Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ
EFT EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?ΣΕ 1 ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ,ΕΝΟΧΗ,ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΗ,ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ...!
ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ?
0,ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ.
ΨΑΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Δυστυχώς για την τσέπη των ανωτέρω τσαρλατάνων (που ναι μεν ονειρεύονται να τα κονομήσουν, αλλά δεν έχουν κάτι πραγματικά χρήσιμο να πουλήσουν) οι περισσότεροι Έλληνες δεν τσιμπάνε ακόμα από τέτοια παραμύθια. Τσιμπάνε από άλλα.
Όταν θα αρχίσουν να τσιμπάνε μαζικώς (δεν το βλέπω σύντομα), θα ειδοποιήσουμε.
με πιανει και μενα καποτε.
ομως ειναι,εκτος θεματος.
το εφτ ειναι δωρεαν.και,
δεν εχει καμια συγκριση με αλλη μορφη ψυχοθεραπειας ουτε σε αποτελεσματικοτητα,ουτε σε χρονο θεραπειας.
ειναι και ευχαριστο.
quote:
δεν εχει καμια συγκριση με αλλη μορφη ψυχοθεραπειας ουτε σε αποτελεσματικοτητα,ουτε σε χρονο θεραπειας.
Ακριβώς...![]()
quote:
ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ.ΨΑΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΔΟΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΠΙΕΣ
ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ![]()
ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ,ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥΣ.
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ=ΒΕΛΟΝΕΣ,ΕΦΤ=ΕΛΑΦΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΣΕ 13 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.
ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΣ ΕΦΤ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.5 ΛΕΠΤΟ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,
ΔΗΛΑΔΗ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Π.Χ. ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ.
ΕΠΕΙΤΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ,ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΜΜΙΝΓΚ ΠΟΙΝΤ ΓΙΑ ΕΞΙΣΟΡΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ
ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ
(ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)
ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 0-10
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Π.Χ. 7
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ
13 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ
ΧΑΜΜΙΝΓΚ ΠΟΙΝΤ
ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ
ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ![]()
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ..
ΔΩΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥ
quote:
ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Π.Χ. 7
ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ
13 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ
ΧΑΜΜΙΝΓΚ ΠΟΙΝΤ
ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ
ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΕ
Πολύ απλό μου ακούγεται και αναρωτιέμαι αν πράγματι μπορεί τόσο εύκολα να ξεφορτωθούμε όλους τους εθισμούς ή τα απωθημένα μας.
Μήπως ναι μεν ξεφορτώνεσαι κάτι αλλά σε χτυπάει κάπου αλλού που δεν εντοπίζετε αρχικά. Εσύ που έχεις ασχοληθεί πως το βλέπεις;
Από την άλλη, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον, έχουν φάει τα χρόνια τους για να βρουν τρόπους να μας κρατούν συναισθηματικά εγκλωβισμένους, τώρα ξαφνικά τις τους έπιασε και μας χαρίζουν την ελευθερία μας; και μάλιστα δωρεάν.
Μια κοινωνία χωρίς φόβους, ανασφάλειες, ντροπές, ενοχές, πόνους κ.λ.π. ή οποία μπορεί να χρησιμοποιεί και την γνώση της συγχρόνως, είναι μια ελεύθερη κοινωνία, είναι μια κοινωνία που δεν χειραγωγείτε εύκολα.
Πιστεύεις πως η Αμερική θα παρότρυνε κάτι τέτοιο; Δεν βρωμάει λίγο κάτι στην υπόθεση;
Επιπλέον είναι και δωρεάν, δωρεάν είναι μόνο ότι θέλουμε να κάνει όλος ο κόσμος.
Δεν μπορεί να χρεώνετε η επίσκεψη σε ψυχολόγο δεν ξέρω πόσο ή ο βελονισμός ή άλλες παρόμοιες θεραπείες, και να έχουνε στα χέρια τους την τέλεια θεραπεία των βασικότερων προβλημάτων όλης της ανθρωπότητας και να την δίνουνε δωρεάν.
Πάλι κάτι δεν μου στέκει καλά , όχι στο ότι είμαι απόλυτη ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τεχνική, αλλά πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι θα μας την χάριζαν.
TO ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ.. ![]()
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ
Ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ?
ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ..
ΤΟ ΕΦΤ ΥΠΑΡΧΕΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ..
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ,
ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ..
ΓΙΑΤΙ?
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ?
ΝΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ..
ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΩΧΝΩ ΤΗΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΑΝ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ..
ΜΕΡΙΚΟΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ..
SERENITE ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ...
(ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΑΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ)
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,ΤΑ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ,ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ <ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ>
20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ......
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΑ ΣΙΤΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ...
ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WWW.HOLISTICHARMONY.COM
ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΨΑΞΤΕ!!!
ΣΤΑ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΕΦΤ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΛΠ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΜΑΖΙ ΜΑΥΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ
FREEDOMMMMMMMM
Μακάρι να υπάρχει και να είναι όπως το παρουσιάζουν. Όταν βρω χρόνο θα μπω στο site που αναφέρεις για να δω γιατί πρόκειτε και να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη περι του θέματος.
φιλικά
ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!