- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Spanish eyes
Το κλάμμα,ο πόνος
,η χαρά,και το γέλιο μπορούν να είναι εγωιστικά ή πραγματικά.Οταν αναφέρω κλάμμα εγωιστικό εννοώ τις περιπτώσεις που ο φίλος είναι απο μέρους μας βιτρίνα,μάσκα,δεκανίκι επειδή είμαστε άδειοι,υποκριτές προς την ζωή,τεμπέληδες να ασχοληθούμε με εμάς ...
Μου λές οτι καταπατούσες τον εγωισμό σου.Ξεπερασέ τον εγωισμό σου.Δούλεψε με τον εαυτό σου επειδή μόνο αυτό μπορείς να κάνεις και επειδή είναι δικιά σου δουλειά,αλλά οχι με βάση τον εγωισμό.
Μου λές οτι σε πείραξε που δεν στο είπε.Τον αναζήτησες εσύ,να δείς τι έγινε βρε παιδί μου,είναι καλά δεν είναι,θέλει να πει όμως ή οχι;Γιατί;
Δεν έχει το δικαίωμα;Αν τελικά ο ρόλος του τελείωσε(όπως είχες πει αλλού)δεν μπορεί να φύγει;Αν δεν έχει να πει το γιατί(επειδή,επειδη,επειδη...)πρέπει να σου πει οτιδήποτε για να ικανοποιηθείς και να μπορέσεις να φύγεις κι εσύ;
Τι έγινε,τι μου λές;Οτι έκλεισες ,πάει και τώρα πια δεν υπάρχει κανένας;Δηλαδή,βγήκατε απο το μαιευτήριο αγκαζέ και μέχρι τώρα είσασταν μαζί;Η ζωή σου μέχρι να τον συναντήσεις;Οι ιδιαίτερες στιγμές σου;Οι προσωπικές στιγμές σου;Δεν υπήξαν;Δεν υπάρχεις τώρα;Εγώ με ποιόν μιλάω;Μπορείς να απαντήσεις;
Λές οτι είναι ανθρώπινος πόνος...Πονάς χωρίς να ξέρεις γιατί.Μήπως πονάς επειδή δεν μίλησες κι εσύ,είναι πιο εύκολο να κλείνουμε την πόρτα απ'το να κλείνει η πόρτα μπροστά μας και να μας μένει η απορία:Μα γιατί αφού το συνολάκι είναι trendy
Δεν σε λέω εγωιστή,δεν σε γνωρίζω,μιλάω γενικά πάνω στο θέμα.Και ειλικρινα λέω να είσαι καλά και να προσέχεις,γιατί αν δεν το κάνεις εσύ για εσένα δεν θα μπορέσει απο εκεί και πέρα να το κανει και κάποιος άλλος..
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
[/quote
ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ.ΦΥΣΙΚΑ.ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ..ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ...ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ..
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΩΣΕ Η ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ...ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΓΑ ΠΑΝΤΑ...ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ (ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ)..ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ;;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ;;;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ; ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ).. Η ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ...
ΝΑΙ ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ...ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ...
ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ)ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ....ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ..ΠΟΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΝ ΤΟΥΤΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...
ειλικρινά.. έχω κριτήρια.. κριτήρια που έχω θάψει και τα ξεχνώ πολλές φορές.. κριτήρια που οι άλλοι δεν γνωρίζουν.. κριτήρια που πολλές φορές τα παραμερίζω γιατί εκείνη τη στιγμή νιώθω ότι θέλω να είμαι μαζί με τον άλλο..
Φίλε Spanish eyes,
ήμουν και εγώ κάποια στιγμή σε άθλια κατάσταση λόγω ενός γεγονότος.. ένας άνθρωπος που αγαπούσα και θεωρούσα φίλο με άφησε.. και ήταν τότε που άνοιξα αυτό το θέμα και έψαχνα μανιωδως να βρω απαντήσεις..
Συνάντησα εκείνο το άτομο ξανά.. σχεδόν μετά από ένα χρόνο..
Τελικά δεν ξέρω τι αξίζει.. αλλά όλα γίνονται για κάποιο σκοπό..
Πολλές φορές καλό είναι να δίνουμε χώρο και χρόνο.. είναι σημαντικό αυτό.. πολύ σημαντικό..
Και αν επιστρέψει ο φίλος σου ειλικρινά δέξου τον.. αλλά πρώτα σκέψου το πολύ πολύ καλά..
Φιλικά
Σεμίνα
Μια γενναιόδωρη αγάπη έχει πάντα φυλαγμένη τη διαθήκη της
-ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΣ-.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
quote:
Και αν επιστρέψει ο φίλος σου ειλικρινά δέξου τον.. αλλά πρώτα σκέψου το πολύ πολύ καλά..
ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ...ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΕΤΡΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ...ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ;...ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.................ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΦΙΛΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ;...ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕΣ;.
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
quote:
Οι φίλοι φεύγουν γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει φιλία!!!! Υπάρχουν γνωριμίες ή συμμαχίες αλλά όχι φίλοι...ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
ΞΙΦΟΜΑΧΕ,
τι ισοπεδωση ειναι αυτη πρωι πρωι,ασφαλως και υπαρχουν φιλιες!!
λιγες μεν αλλα υπαρχουν.

αν έδιωχνα αυτόν τον φίλο.. δεν θα επέστρεφε..
Όσο για να το σκεφτεί.. μία πρόταση έκανα..ξέρεις..όταν κάποιος σε κάνει να αισθανθείς σαν σκουπίδι δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να τον αφήσεις να ξαναμπεί..και κάτι ακόμη.. η συγχώρεση καλό είναι να γίνεται μία φορά και όχι χίλιες γιατί τότε πραγματικά χάνεται το φιλότιμο..
Αφροδίτη μου,
και μένα μου λειψες![]()
Μια γενναιόδωρη αγάπη έχει πάντα φυλαγμένη τη διαθήκη της
quote:
ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ...ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ Η ΘΡΗΝΕΙΣ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
quote:
semina
[quote]Και αν επιστρέψει ο φίλος σου ειλικρινά δέξου τον.. αλλά πρώτα σκέψου το πολύ πολύ καλά..
ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ...ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...ΕΤΡΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ...ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ;...ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.................ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΦΙΛΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ;...ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕΣ;.
ΑΓΑΠΗΤΕ PIXELDREAM,
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΣ..
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΔΕΝ "ΗΞΕΡΕ" ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ....
ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ....
ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΛΚΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ....
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑΖΕΙ..ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ...