- ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Η αγάπη είναι πιο σημαντική από την φιλία??
Η φιλία περιέχεται στην αγάπη.. αλλά αυτό την κάνει όμορφη και σημαντική.. και δεν την φέρνει σε δεύτερη μοίρα..
Μια γενναιόδωρη αγάπη έχει πάντα φυλαγμένη τη διαθήκη της
Edited by - semina on 15/05/2005 23:04:41
quote:
Αυτός που αγαπάμε είναι πιο σημαντικός από τον φίλο?
Η φιλία περιέχεται στην αγάπη.. αλλά αυτό την κάνει όμορφη και σημαντική.. και δεν την φέρνει σε δεύτερη μοίρα..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ;...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
Πιστεύω οτι υπάρχει φιλία.Εχω κι εγώ μια φίλη που είναι αυτό που λές,αδελφή μου.Σε οτι είπα παραπάνω δεν υπήρχε ίχνος αρνητικών συναισθημάτων.Και τα είπα ακριβώς επειδή είμαι ευχαριστημένη με την κάθε στιγμή που έζησα έχοντας φίλους.Δεν ήθελα να μειώσω την έννοια της φιλίας με οτι είπα την προηγούμενη φορά,ισα ισα.Είπα αυτό που μου πρότεινες να μάθω**Απλά μάθε να λές ευχαριστώ για κάθε στιγμή που σου χάρισαν...γιατί εκείνη η στιγμή(καλή ή κακή)σε κάνει πιο δυνατό και πιο ώριμο άνθρωπο...**
Αλλά ημερολόγιο έχω το μυαλό μου,ψυχολόγο την καρδιά μου και δεκανίκι τα πόδια μου.Βλέπεις οι φίλοι μου είναι συνταξιδιώτες,ο καθένας όμως έχει την θέση του και πάλι ο καθένας θα βγεί μόνος του απ'το τραίνο.Ξέρεις οτι η ζωή δεν χάνει την σπουδαιότητά της επειδή ακολουθεί ο θάνατος.
Να είσαι καλά.
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
εαν το επιλέξουν και τα δύο μέρη......
η αγαπη είναι προϊον της γνωριμίας μας με τον "κόσμο" του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει.
εαν σου αρέσει εκείνο/α που "βλέπεις" σε εναν άνθρωπο που σε κάνουν να είσαι δίπλα του,'ολα αυτά με την πάροδο του χρόνου "αλλάζουν"...εξελίσσονται...η φιλία παίρνει έρωτος μορφή..μετά παίρνει μορφή αγάπης..στάδια που σε βοηθούν να κατανοήσεις καλύτερα τα όσα σε "τράβηξαν" στον άνθρωπο που θεωρείς "δικό" σου....
βέβαια αρκεί να υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον και απο τις δυο πλευρές......
εκεί υπάρχει η ένωση των ψυχών ,τα τρία επίπεδα ,γίνονται ένα...και τα τρία επίπεδα είναι εξίσου σημαντικά....
προσοχή δεν έχω σκοπό να κατηγοριοποιήσω τις έννοιες,δεν τις βάζω στην ίδια κατάταξη ,είναι ξεχωριστά μα το ίδιο σημαντικά για τον "σκοπό" που επιτελούν.
όλα εμπεριέχονται σε ενα ζευγάρι ,σεβασμός,κατανόηση,ενδιαφέρον,κ.λ.π ίσως όλα που βρίσκουμε σε αυτά που ονομάζουμε φιλία ,έρωτα,αγάπη...
ο φίλος θα σεβαστεί ,θα ενδιαφερθεί,θα νοιαστεί ,θα δείξει κατανόηση σε ότι σε απασχολεί και θα σε συμβουλέψει,μα η τελική απόφαση θα είναι δική σου.δεν σε "δένει" κάτι άλλο μαζί του...
ο αγαπημένος θα σεβαστεί ,θα ενδιαφερθεί ,θα νοιαστεί ,θα δείξει κατανόηση σε ότι σε απασχολεί και θα σε συμβουλέψει ,μα η τελική απόφαση θα επιρρεάσει και τους δυο σας...
ο εραστής.....αυτό αφήνω να το συμπληρώσετε εσείς....
όμως αλήθεια ,τί εστί φιλία..?
τί εστί έρωτας...?
τι εστί αγάπη....?
τα έχω βιώσει,όμως δεν μπορώ να τα εξηγήσω/νοιώσω/μελετήσω καλύτερα......
ίσως γιατί είναι τόσο σπάνιο να τα "βρείς" όλα μαζί σε έναν άνθρωπο.....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 16/05/2005 05:00:28
Edited by - manos on 16/05/2005 06:26:15
Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα μικρό κοριτσάκι. Φίλους δεν είχε. Δεν το έκαναν παρέα γιατί δεν ήταν όπως τα άλλα μικρά κοριτσάκια. Αυτό το κοριτσάκι ήταν ένα κοντό, χοντρούλικο, άσχημο κοριτσάκι, και έπίσης δε φόραγε όμορφα ρουχαλάκια όπως είχαν τα άλλα κοριτσάκια. Κανείς δε το έκανε παρέα... ούτε καν τα αγοράκια δε το ήθελαν στα παιχνίδια τους... Το κοριτσάκι μεγάλωσε, ψήλωσε, αδυνάτισε, ομόρφυνε.... Τα κοριτσάκια που δε το έκαναν παρέα μέχρι τότε, άρχισαν να το κοιτούν καχύποπτα, άλλοτε με ζήλια, άλλωτε με περιέργεια... Τα αγοράκια άρχισαν να το βλέπουν με "άλλο μάτι". Παρέα μεγάλη μαζεύτηκε γύρω του. Κόσμος πολύς. Φίλους και πάλι εξακολουθούσε να μην έχει... Ώσπου το κοριτσάκι έγινε πλέον γυναίκα... Μέσα στο ψάξιμο της ψυχής της, της αλήθειας για τη ζωή, φίλους δε βρήκε, παρά μόνο γνωστούς....
Ένα ατελείωτο αλισβερίσι δούναι και λαβείν η ζωή της, οι "φίλοι" της ....
Μια εύχη μέσα από τη καρδιά μου για αυτή τη γυναίκα που εξακολουθεί να είναι κοριτσάκι... μέσα από την αναζήτηση της ψυχής της, να βρει την ολοκλήρωση!
τα λευκά φτερά είναι για τις σκιές που έχουν περάσει τα πιο μοναχικά δειλινά....των δακρύων τους συναπάντημα...
φίλοι είναι η στιγμή και ο χρόνος που συνηδητοποιείς πόσο μόνος/μόνη είσαι και όταν απλώνεις το χέρι φεύγουν μακριά....
και σ'αφήνουν ζωντανή/ό
copyright 2000-2005 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/ΟΣ
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
spanish eyes να χαίρεσαι,γιατί δεν απογοητεύτηκα με αυτά που μου είπες,επειδή πήρες αλλιώς αυτά που είπα.
Πιστεύω οτι υπάρχει φιλία.Εχω κι εγώ μια φίλη που είναι αυτό που λές,αδελφή μου.Σε οτι είπα παραπάνω δεν υπήρχε ίχνος αρνητικών συναισθημάτων.Και τα είπα ακριβώς επειδή είμαι ευχαριστημένη με την κάθε στιγμή που έζησα έχοντας φίλους.Δεν ήθελα να μειώσω την έννοια της φιλίας με οτι είπα την προηγούμενη φορά,ισα ισα.Είπα αυτό που μου πρότεινες να μάθω**Απλά μάθε να λές ευχαριστώ για κάθε στιγμή που σου χάρισαν...γιατί εκείνη η στιγμή(καλή ή κακή)σε κάνει πιο δυνατό και πιο ώριμο άνθρωπο...**
Αλλά ημερολόγιο έχω το μυαλό μου,ψυχολόγο την καρδιά μου και δεκανίκι τα πόδια μου.Βλέπεις οι φίλοι μου είναι συνταξιδιώτες,ο καθένας όμως έχει την θέση του και πάλι ο καθένας θα βγεί μόνος του απ'το τραίνο.Ξέρεις οτι η ζωή δεν χάνει την σπουδαιότητά της επειδή ακολουθεί ο θάνατος.
Να είσαι καλά.*Υπάρχουν στα δάση
Ok theitsa me auta pou les..xairomai pou den pires strava auta pou sou eipa.Lise mou omos mia aporia: otan oi selides tou imerologiou "gemisoun", otan o psixologos kourastei kai thelisei kai autos me ti seira tou na ta pei kapou, otan to dekaniki spasei, tote ti kaneis??
Να είσαι καλά,καλημέρα.
*Υπάρχουν στα δάση
quote:
Αν γίνουν όλα αυτά,τότε σημαίνει οτι στο ταξίδι μου δεν έμαθα,δεν κατανόησα,δεν προχώρησα.Θα είμαι άξια των λάθεών μου.Σ'αυτό το σημείο,δεν μπορεί να με σώσει κανένας εκτός του εαυτού μου αν έχω τα περιθώρια.Δεν είναι σωστό να αφήνουμε τον εαυτό μας στα χέρια κάποιου άλλου,ούτε και δίκαιο για καμία πλευρά.Για λάθη μου και για την αδυναμία μου οφείλω να φταίω μόνο εγώ.Δίνω την αγάπη μου σε όποιον την θέλει,αν κάποιος θελήσει κάποια στιγμή να προχωρήσει διαφορετικά ή ξεχωριστά απο εμένα,τότε καλή συνέχεια να έχει.Γιατί να αισθανθώ αδικημένη ή πικραμένη όταν ένας φίλος θελήσει να το κάνει αυτό;Πώς μπορεί κάποιος να σταθεί τοίχος μπροστά απο τον φίλο του;Πώς θα μπορούσαμε να προχωράμε όλοι μαζί;Είναι παράλογο,χρειάζεται αυτός που φεύγει και αυτός που μένει για να πάρουν κάτι και οι δύο.Δράση και αντίδραση.Ολοι περνάμε απο όλες τις θέσεις,δεν καταστρέφεται η ζωή μας,αυτή ακριβώς χτίζουμε.Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί για να μην καταλήξουμε σε φυλακές και λαβύρινθους.
-----------ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΘΕΙΤΣΑ, ΠΩΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
http://members.aol.com/shellygirl01/Poetry.html
Silent Cry
Listen carefully
you will hear my cries
look carefully
you will see my pain
but if you open up your heart to me
you will surely feel my love
I'm crying out silently
but you're to busy to
see my pain
I'm gripping the final piece of happiness
and it's all about to go
under happy smiles
my anger slowly grows
in the darkness
my tears flow
nothing that I try to do
will help my saddness ease
nothing that I do
seems to help it go away
I'm tired of saying
that I'm ok
when deep down inside I'm miserable
I'm crying for someone to love me,
accept me, understand me, stand beside me.
How much do I have to beg and plea
for someone to hear me? Come to me,
understand that I am worthy of these feelings I long for??
-Shelly 2002
Ακούστε προσεκτικά θα ακούσετε τις κραυγές μου
κοιτάξτε προσεκτικά
θα δείτε τον πόνο μου αλλά εάν ανοίγετε την καρδιά σας σε με
θα αισθανθείτε σίγουρα την αγάπη μου
Φωνάζω έξω σιωπηλά
αλλά είστε πολυάσχολοι δείτε τον πόνο μου
Πιάνω το τελικό κομμάτι της ευτυχίας
και είναι όλο για να πάει περίπου
κάτω από τα ευτυχή χαμόγελα
ο θυμός μου αυξάνεται αργά
στο σκοτάδι η ροή δακρύων μου
τίποτα που προσπαθώ να κάνω θα βοηθήσει την ευκολία saddness μου
τίποτα που κάνω φαίνεται να το βοηθά να πάει μακριά Είμαι κουρασμένος να λέω
οτι είμαι εντάξει
όταν βαθιά κάτω από το εσωτερικό είμαι άθλιος
Φωνάζω κάποια για να με αγαπήσει,
να με δεχτεί, με καταλάβει, στάση έσω μου.
Πόσο πρέπει ακομη να ικετεύσεω
κάποια για να με ακούσει; Ελάτε σε με,
για να καταλάβετε ότι είμαι αντάξιος αυτών των συναισθημάτων για πολύ ακόμη ??
- Shelly 2002
http://members.aol.com/cslove9278/friendsgone.html
Friends Gone
(March 7, 2004)
What does it all mean?
Where have all the memories gone?
Why do I spend so much energy on people who leave and don’t say goodbye?
How do I keep going with this fear that haunts me inside?
When will this nostalgia end?
Is the pain and longing ever going to cease?
So many friends, so many wasted conversations.
How do I just move on and leave it all behind?
Can I just let go and never return?
Have I really the need to cut off the bond itself?
Will I forever lose my faith in friendship?
Copyright Charity R. Swanson 2004
Φίλοι
(7 Μαρτίου ..2004)
τί νόημα έχουν όλα αυτά?
Πού όλες οι μνήμες έχουν πάει;
Γιατί ξοδεύω τόσο πολλή ενέργεια στους ανθρώπους που φεύγουν και δεν λένε αντίο;
Πώς συνεχίζω με αυτόν τον φόβο που συχνάζει μέσα μου;
Πότε αυτή η νοσταλγία θα τελειώσει;
ο πόνος πόσο μακριά θα πάει για να τελειώσει?
Τόσοι πολλοί φίλοι, τόσες πολλές σπαταλημένες συνομιλίες.
πώς θα κινηθώ για να ανέβω ψυχολογικά και να συνεχίσω?
μπορώ όλα να τα αφήσω και να μην επιστρέψω ποτέ σε αυτά?
Έχετε το ι πραγματικά η ανάγκη να κοπεί ο ίδιος ο δεσμός;
Θα χάσω για πάντα την πίστη μου στη φιλία;
Copyright Charity Ρ. Swanson 2004
μετάφραση στην μετάφραση του systran:)
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 18/05/2005 00:10:21
Πάντως όχι δραπετεύοντας.Γιατί έτσι το κτίσμα παραμένει,κάπου έστω θαμμένο.Προσωπικά προτιμώ να βλέπω τα κάγκελα,είναι πιο εύκολο να τα κόψεις έτσι.
Είναι πολύ δύσκολο οι σχέσεις να είναι απελευθερωμένες.Πρέπει να είμαστε εμείς πρώτα απελευθερωμένοι απο το όστρακό μας,Αφροδίτη,να το έχουμε σπάσει...
*Υπάρχουν στα δάση
Eίχα πεί (για την θύμηση του λόγου λόγω άλλης σελίδος)
Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος και ψάχνουμε το τέλειο για φίλο
λές
quote:
Καλέ μου,
Όχι..
δεν ψάχνουμε τον τέλειο φίλο..
Γιατί το πιστεύεις αυτο?..
και ποιος ο λόγος να έχεις δίπλα σου ένα τέλειο άνθρωπο?Για να τον ζηλεύεις,να τον μισείς που είναι καλύτερος από σένα??..
Εγώ δεν ψάχνω τον τέλειο φίλο..απλά έναν άνθρωπο με Α κεφαλαίο..
αυτό μονάχα.. και είναι πολύ δύσκολο να τον βρεις και να είναι κοντά σου..
Οι φίλοι φεύγουν γιατί χορεύουν δύο στο τανγκό.
Ο ένας πάντα φεύγει γιατί δεν έχει πλέον την ίδια την συχνότητα
Ο ένας πάντα φέυγει γιατι δεν έχει τις ίδιες ψυχικές κατευθύνσεις
Ο ένας πάντα φεύγει γιατί ξεπλήρωσε τις "υποχρεώσεις" του...
Ο ένας πάντα φεύγει γιατί υπήρχαν φανταστικά δεδομένα για την σχέση
Ο ένας πάντα φεύγει γιατι γενικά οι διαφορές φέρνουν διαλυση.
και άλλα....
Kρίνουμε τον άλλον στο κάθε μέρα του, στην σχέση του μαζί μας.
Η κρίση αυτή μας κάνει και αντίστροφα κριτικούς επάνω στην μή
κατανόηση της μαύρης πλευράς του καθένα μας. Όταν βλέπουμε οτι
αυτή δεν υπάρχει και πέφτουμε απο τα σύννεφα (Αααααααα) τότε
ο ένας απο τους δύο φεύγει...
Καλή μου semina ψάχνουμε σχεδόν όλοι θα έλεγα (ενδομύχως) έναν
τέλειο άνθρωπο που να μήν μας πληγώνει να μήν μας προδίδει να
μήν μας φέρεται έτσι όπως δεν θέλουμε να μας φέρονται...
Γιατί καλή μου semina να ζηλεύεις έναν άνθρωπο "τέλειο" ?
η ατέλειά σου μπορεί να είναι πιο αξιοζήλευτη απο περισσότερους
Ακριβώς επειδή δέν είμαστε τέλειοι απο την άποψη οτι τελικά
κρίνουμε το ΠΩΣ θα πρέπει να είναι ο φίλος αυτός δίπλα μας
(εσύ λές πχ. άνθρωπος με Α κεφαλαίο κάτι που άν το πούμε σε
100 διαφορετικούς ανθρώπους ο άνθρωπος με το Α κεφαλαίο θα
έχει τελικά κάποιες βασικές διαφορές και στους 100 άλλους)
(ακόμα και εσύ έχεις κάποια κριτήρια...
)
![]()
ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ, ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ...ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ....
ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ..
Κάτσε και σκέψου,τι σε πείραξε τόσο πολύ.Θα μου πείς ίσως:Kαλά είσαι ηλίθια;χάθηκε ο αδελφός μου...
Χάθηκε;Δεν είναι κάπου εκεί έξω και κάπου εκεί μέσα;...
Ξαναλέω τι σε πείραξε;Που δεν έχεις δεκανίκι πλέον;Που δεν σου εξήγησε γιατί;Που τώρα είσαι μοναχοπαίδι;Μου θυμίζουν τέτοιες συζητήσεις(γενικά για όλη την συζήτηση)σπαραχτικά κλάμματα σε κηδείες και ατάκες του στύλ:έφυγες και με άφησες,τώρα τι θα κάνω εγώ μόνος/νη,και να τα απανωτά μνημόσυνα επειδή αγαπάμε τον μακαρίτη..Λοιπόν εγωιστικές απαντήσεις σε εγωιστικές ερωτήσεις αμέτρητες...Κάτσε σκέψου,τι έμαθες,τι πήρες,τι άφησες,τι ακόμη μένει...Ασε τα μνημόσυνα,ανούσια είναι.Κοίτα μπροστά(χωρίς να περιφρονείς το παρελθόν)και άνοιξε την καρδιά σου στην ζωή.Αγάπησέ την έτσι είναι,δεν μοιάζει αλλιώς,έτσι είναι.
Να είσαι καλά.
*Υπάρχουν στα δάση
quote:
Spanish eyes
Κάτσε και σκέψου,τι σε πείραξε τόσο πολύ.Θα μου πείς ίσως:Kαλά είσαι ηλίθια;χάθηκε ο αδελφός μου...
Χάθηκε;Δεν είναι κάπου εκεί έξω και κάπου εκεί μέσα;...
Ξαναλέω τι σε πείραξε;Που δεν έχεις δεκανίκι πλέον;Που δεν σου εξήγησε γιατί;Που τώρα είσαι μοναχοπαίδι;Μου θυμίζουν τέτοιες συζητήσεις(γενικά για όλη την συζήτηση)σπαραχτικά κλάμματα σε κηδείες και ατάκες του στύλ:έφυγες και με άφησες,τώρα τι θα κάνω εγώ μόνος/νη,και να τα απανωτά μνημόσυνα επειδή αγαπάμε τον μακαρίτη..Λοιπόν εγωιστικές απαντήσεις σε εγωιστικές ερωτήσεις αμέτρητες...Κάτσε σκέψου,τι έμαθες,τι πήρες,τι άφησες,τι ακόμη μένει...Ασε τα μνημόσυνα,ανούσια είναι.Κοίτα μπροστά(χωρίς να περιφρονείς το παρελθόν)και άνοιξε την καρδιά σου στην ζωή.Αγάπησέ την έτσι είναι,δεν μοιάζει αλλιώς,έτσι είναι.
Να είσαι καλά.*Υπάρχουν στα δάση
ΘΕΙΤΣΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΙΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ...ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ...
ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ,ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ,ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ 4 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΩΡΙΣΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΖΙ.
ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΘΕΙΤΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ...
ΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ....
Το κλάμμα,ο πόνος
,η χαρά,και το γέλιο μπορούν να είναι εγωιστικά ή πραγματικά.Οταν αναφέρω κλάμμα εγωιστικό εννοώ τις περιπτώσεις που ο φίλος είναι απο μέρους μας βιτρίνα,μάσκα,δεκανίκι επειδή είμαστε άδειοι,υποκριτές προς την ζωή,τεμπέληδες να ασχοληθούμε με εμάς ...
Μου λές οτι καταπατούσες τον εγωισμό σου.Ξεπερασέ τον εγωισμό σου.Δούλεψε με τον εαυτό σου επειδή μόνο αυτό μπορείς να κάνεις και επειδή είναι δικιά σου δουλειά,αλλά οχι με βάση τον εγωισμό.
Μου λές οτι σε πείραξε που δεν στο είπε.Τον αναζήτησες εσύ,να δείς τι έγινε βρε παιδί μου,είναι καλά δεν είναι,θέλει να πει όμως ή οχι;Γιατί;
Δεν έχει το δικαίωμα;Αν τελικά ο ρόλος του τελείωσε(όπως είχες πει αλλού)δεν μπορεί να φύγει;Αν δεν έχει να πει το γιατί(επειδή,επειδη,επειδη...)πρέπει να σου πει οτιδήποτε για να ικανοποιηθείς και να μπορέσεις να φύγεις κι εσύ;
Τι έγινε,τι μου λές;Οτι έκλεισες ,πάει και τώρα πια δεν υπάρχει κανένας;Δηλαδή,βγήκατε απο το μαιευτήριο αγκαζέ και μέχρι τώρα είσασταν μαζί;Η ζωή σου μέχρι να τον συναντήσεις;Οι ιδιαίτερες στιγμές σου;Οι προσωπικές στιγμές σου;Δεν υπήξαν;Δεν υπάρχεις τώρα;Εγώ με ποιόν μιλάω;Μπορείς να απαντήσεις;
Λές οτι είναι ανθρώπινος πόνος...Πονάς χωρίς να ξέρεις γιατί.Μήπως πονάς επειδή δεν μίλησες κι εσύ,είναι πιο εύκολο να κλείνουμε την πόρτα απ'το να κλείνει η πόρτα μπροστά μας και να μας μένει η απορία:Μα γιατί αφού το συνολάκι είναι trendy
Δεν σε λέω εγωιστή,δεν σε γνωρίζω,μιλάω γενικά πάνω στο θέμα.Και ειλικρινα λέω να είσαι καλά και να προσέχεις,γιατί αν δεν το κάνεις εσύ για εσένα δεν θα μπορέσει απο εκεί και πέρα να το κανει και κάποιος άλλος..
*Υπάρχουν στα δάση
quote:
Spanish eyes
Το κλάμμα,ο πόνος
,η χαρά,και το γέλιο μπορούν να είναι εγωιστικά ή πραγματικά.Οταν αναφέρω κλάμμα εγωιστικό εννοώ τις περιπτώσεις που ο φίλος είναι απο μέρους μας βιτρίνα,μάσκα,δεκανίκι επειδή είμαστε άδειοι,υποκριτές προς την ζωή,τεμπέληδες να ασχοληθούμε με εμάς ...
Μου λές οτι καταπατούσες τον εγωισμό σου.Ξεπερασέ τον εγωισμό σου.Δούλεψε με τον εαυτό σου επειδή μόνο αυτό μπορείς να κάνεις και επειδή είναι δικιά σου δουλειά,αλλά οχι με βάση τον εγωισμό.
Μου λές οτι σε πείραξε που δεν στο είπε.Τον αναζήτησες εσύ,να δείς τι έγινε βρε παιδί μου,είναι καλά δεν είναι,θέλει να πει όμως ή οχι;Γιατί;
Δεν έχει το δικαίωμα;Αν τελικά ο ρόλος του τελείωσε(όπως είχες πει αλλού)δεν μπορεί να φύγει;Αν δεν έχει να πει το γιατί(επειδή,επειδη,επειδη...)πρέπει να σου πει οτιδήποτε για να ικανοποιηθείς και να μπορέσεις να φύγεις κι εσύ;
Τι έγινε,τι μου λές;Οτι έκλεισες ,πάει και τώρα πια δεν υπάρχει κανένας;Δηλαδή,βγήκατε απο το μαιευτήριο αγκαζέ και μέχρι τώρα είσασταν μαζί;Η ζωή σου μέχρι να τον συναντήσεις;Οι ιδιαίτερες στιγμές σου;Οι προσωπικές στιγμές σου;Δεν υπήξαν;Δεν υπάρχεις τώρα;Εγώ με ποιόν μιλάω;Μπορείς να απαντήσεις;
Λές οτι είναι ανθρώπινος πόνος...Πονάς χωρίς να ξέρεις γιατί.Μήπως πονάς επειδή δεν μίλησες κι εσύ,είναι πιο εύκολο να κλείνουμε την πόρτα απ'το να κλείνει η πόρτα μπροστά μας και να μας μένει η απορία:Μα γιατί αφού το συνολάκι είναι trendy;...
Δεν σε λέω εγωιστή,δεν σε γνωρίζω,μιλάω γενικά πάνω στο θέμα.Και ειλικρινα λέω να είσαι καλά και να προσέχεις,γιατί αν δεν το κάνεις εσύ για εσένα δεν θα μπορέσει απο εκεί και πέρα να το κανει και κάποιος άλλος..*Υπάρχουν στα δάση