- Λίγους φίλους...να μιλήσουμε! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ειδηκα ο Τοτος φιλος μου ειναι....
Αλλα αυτο με τους 'σφαιρικους κεραυνους' μου αρεσε περισοτερο![]()
Αλλα γιατι δεν μου απαντας στην ερωτηση??? (μου κακιοσες)
...
...Τσομπανακος ειμουνα προβατακια φυλαγα...
Να κακιώσω βρε τσομπανάκο με ένα φίλο του Τοτού?
Μα είναι δυνατόν?
Με έχεις για τέτοιου επιπέδου?
Τα ανεξήγητα φαινόμενα σου εξήγησα , είναι αυτά που τα ξέρεις εσύ πολύ καλά.
Μιλώ για τα φαινόμενα “σαμπάλα” , “τοτού”
Αυτό με τους “σφαιρικούς κεραυνούς” που σου άρεσε, είναι και για μένα ένα από καλύτερά μου.
Μιλάμε για πολύ πλάκα φίλε.
Άντε να ξηγήσεις σε αυτούς τους αλαφροΐσκιωτους, που τρομοκρατήθηκαν με το σαματά που άκουσαν στην ταράτσα τους, ή με κάποιες “παράξενες ζημιές” στην οροφή του σπιτιού τους, πως μπορεί η αιτία τους να ήταν ένας σφαιρικός κεραυνός, και όχι τα μάγια ή τα κακά πνεύματα που είναι σίγουροι και εκεί αποδίδουν την αιτία του.
Να έβλεπες τα μούτρα τους....
Σαν να τους χάλασες την ..... “ωραιοτερότερη” ιστοριούλα τους
Μιλάμε φίλε για πολύ γέλιο.
Συμφωνείς φαντάζομαι με την ασχετοσύνη κάποιων εεε?
Σωστά?
Εμείς τα ξέρουμε αυτά και δεν μασάμε ταραμά
Έτσι?
Καλή πτήση!
http://passipoularidou.wordpress.com/2012/04/09/flying-over-greece-πετώντας-πάνω-από-την-ελλάδα/
Αν κάποιος κοιταξει στο 11.10 το μοναστήρι...(εκτός των άλλων)
Με όσα διαβάζω...
Σκέφτομαι να πάω προς τα εκει...αν δεν βρω Θεό, τουλάχιστον θα έχει...θε-α!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 12/04/2012 05:12:06
Γενικώς όλες τις ... θεές τις πάω!!!
Όσο για σένα. Πλάτωνα.....
Τι να πω....
.....Το μοναστήρι ναναι καλά ......
όπως λεν στην Μάνη
Τι να πω....
............
Τι θέλεις να πεις που ακόμα δεν το είπες?
Πες το βρε Γιάννη να χάρεις!
Εγώ πάντως θα σε έπερνα συντροφιά μαζί μου, και θα προσευχομουν να σε έχει καλα και να σε προσέχει ο θεός! Θα φρόντιζα να σηκώνεται πρωί πρωί (είμαι παλιοημερολογιτης) 4 το πρωί στο πόδι....προσευχή και νηστεία να μπεις Γιάννη στο σωστο δρόμο, γιατι σε χάνουμε...
Και αύριο να άναψεις κερακι και για μένα, και αν μπορείς να περάσεις δυο τρεις φορές κάτω απο τον τάφο!
Ε τι φιλαράκι είσαι...κανε και κανά σταυρο παραπάνω και για μένα, εδώ που είμαι δεν έχει ούτε εικονοστάσι.
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 12/04/2012 20:24:19
quote:
ΠλατωναςΤι θέλεις να πεις που ακόμα δεν το είπες?
Πες το βρε Γιάννη να χάρεις!
Μα το είπα βρε Πλάτωνα, τι το παιδεύεις?
Ανέφερες πως θα επισκεφτείς κάποιο μοναστήρι, και σου ευχήθηκα “το μοναστήρι να ναι καλά”.
Αν έχει μάλιστα και .... θεές, σίγουρα θα είναι καλά, και καλά θα περάσεις
quote:
Εγώ πάντως θα σε έπερνα συντροφιά μαζί μου, και θα προσευχομουν να σε έχει καλα και να σε προσέχει ο θεός!
Γιατί βρε να προσευχηθείς για μένα?
Εγώ φταίω για τις δικές σου αμαρτίες?
Μήπως ανέφερα ποτέ, πως ψάχνω για κάποιο προστάτη θεό, ή έστω εξωγήινο?
Δεν έχω υπερβατικές ανησυχίες.
Ένας απλός άνθρωπος της γης είμαι και θέλω να παραμείνω έτσι.
Αν μπορεί όμως να βοηθήσει οικονομικά ο θεός σου, τότε ναι!!.
Να σου στείλω νούμερο λογαριασμού για κατάθεση.
Στα μοναστήρια έχει συγκεντρωθεί πολύ χρήμα, από ότι ακούω,
quote:
(είμαι παλιοημερολογιτης)
Εεε! Καλά βρε , μην το βάζεις σε παρένθεση.
Δεν είναι ντροπή.
Εγώ άλλωστε είμαι κατά της “ετικέτας”
Δεν μετρώ το χαρακτήρα του ανθρώπου από την ετικέτα, και την χώρα προέλευσης, αλλά από τις απόψεις που διατυπώνει, και πάνω σε αυτές παίρνω θέση.
Αν σκεφτόμουν διαφορετικά, θα μίλαγα μόνο με οπαδούς του ΠΑΟΚ.
quote:
αύριο να άναψεις κερακι και για μένα, και αν μπορείς να περάσεις δυο τρεις φορές κάτω απο τον τάφο!
Για πιο κεράκι και για ποίο τάφο μιλάς.
Μα ο τάφος ήταν κενός, δεν το έμαθες ακόμα εσύ?.
Όλοι οι βαγγελιστές το μολόγησαν (λέγοντας διαφορετικό ψέμα ο καθένας βέβαια) πως το πτώμα το κλέψανε.
Τώρα μη με ρωτήσεις εμένα, ποιος τάχα το έκλεψε.
Πιάσε το αυγό και κούρεφτο
[εκκρεμούν και κάτι καλές ερωτήσεις προς σκέψη του φίλου Πλάτωνα]
quote:φίλτατε gianipseftis, "...κι απο καλογέρους..." [να φάν κι οι κότες,ε;!
“το μοναστήρι να ναι καλά”.
quote:Σε βίντεο στις ειδήσεις απ'ότι είδα,έχουν κάτι βιβλιοθήκες μα κάτι βιβλιοθήκες!...τεράστιους χώρους με αναγνωστήρια μες στα χρυσάφια και τα καλύτερα έπιπλα...
Στα μοναστήρια έχει συγκεντρωθεί πολύ χρήμα, από ότι ακούω
[να ναι καλά να τα χαίρονται οι άνθρωποι, το λέω αλήθεια χωρίς ζήλεια και ειρωνεία]

Edited by - YUGI-OH on 13/04/2012 21:19:57
Βρε αυτά τα βίντεο είναι πειραγμένα , και δολερά.
Στόχο έχουν να αμαυρώσουν τον μοναχισμό και την ορθοδοξία.
Μην τα πιστεύεις.
Οι καλόγεροι σε λαγούμια ζουν και διαλογίζονται.
quote:Πόσο αλήθεια είναι αυτό!, έχω παραδείγματα με στενούς συγγενείς της οικογένειας,τα βιώνω ο ίδιος, όπου το παράλογο στοιχείο ανάρμοστης συμπεριφοράς δεν έχει όρια, δε παλεύεται.
ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικός, πάροτι έχει δυνατότητες, για ορισμένη περίοδο να είναι. Π.χ (στη δουλειά του, στην επιστήμη)πάραυτα, την ίδια στιγμή ο ίδιος άνθρωπος, συμπεριφέρεται ανάρμοστα με τους συναδέλφους του, με την οικογένεια του, με τα παιδια του, και παει λέγοντας. (πως θα χαρακτηρίζες κάποιο, που για 5 ώρες είναι λογικός, και για 15 δεν είναι?)
Μιλάμε για αναίτια βρισίδια,συνεχή απαξίωση,συνεχή επίκριση,δολοπλοκίες-σκευωρίες πίσω απ'τη πλάτη σου, κι άλλα.
Είσαι κοντά τους,βρίσκεις το μπελά σου γιατί δείχνεις ενδιαφέρον.
Δεν είσαι κοντά τους,βρίσκεις πάλι το μπελά σου ότι είσαι αδιάφορος αλλά δε στο λένε οι ίδιοι, κάνουν και καλά αόριστα παράπονα σε τρίτους ότι δεν υπάρχει δικός τους άνθρωπος να ενδιαφέρεται γι'αυτούς και μετά οι τρίτοι έρχονται και σου ζητάνε το λόγο. Δεν λένε όμως στους τρίτους ότι έχουν προσωπικές σχέσεις που θέλουν να κρατήσουν κρυφές και προβλήματα που τους δημιούργησαν αυτές οι σχέσεις που θέλουν επίσης να κρατήσουν κρυφά [και μιλάμε για χρέη,δάνεια κ.ο.κ που προέκυψαν απο χρόνια για τον έρωτα τους για μια γυναίκα]. Απαιτούν όμως συνέχεια,επιθετικά και επικριτικά προς σε σένα και με πλάγιους τρόπους μέσω τρίτων τη βοήθεια σου χωρίς να τη ζητούν απο σένα και χωρίς να λένε στους τρίτους τα προβλήματα και τις σχέσεις που έχουν και τα δημιούργησαν.
Δηλαδή το φορτίο χρόνων της ψευδαίσθησης ενος έρωτα για μια γυναίκα που οδήγησε σε χρέη και δάνεια κάποιους, να το πετάξουν όλο όπως είναι με το έτσι θέλω σε σένα χάριν στενής συγγένειας μπερδεύοντας τρίτους που δε γνωρίζουν ανομολόγητες καταστάσεις.
Και όταν βλέποντας χρόνια τις καταστάσεις, βοηθάς, ποτέ δεν αρκεί η βοήθεια σου,επικρίνεται και απαξιώνεται και απο πάνω με έμμεσους και άμεσους τρόπους.
Δηλαδή είσαι πάντα το κόκινο πανί ότι κι αν κάνεις. Δηλαδή είσαι κόκινο πανί γι'αυτούς μόνο και μόνο επειδή απλά υπάρχεις.
Που βίσκεται η λογική σ'όλα αυτά;
Φαίνεται να επικρατεί παράνοια αλλά όταν κοιτάξει κάποιος καλύτερα, βλέπει προγραμματισμούς να έχουν γίνει δεύτερη φύση και να έχουν φθάσει το επίπεδο αυτοματισμού του ενστίκτου.

Edited by - YUGI-OH on 20/04/2012 09:19:42
Μιλάμε για αναίτια βρισίδια,συνεχή απαξίωση,συνεχή επίκριση,δολοπλοκίες-σκευωρίες πίσω απ'τη πλάτη σου, κι άλλα.
.........
Ξέρεις, μερικές φορές γιουγκι, σκέφτομαι αν κάποιος γίνεται φιλόσοφος στη ζωη, γιατι υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις, που ένας νορμαλ άνθρωπος, ένας που είναι σε θέση απλά να σκεφθεί τα βασικά, δεν βρίσκει ένα γιατι, και αν το βρει, είναι τόσο ποταπο και ανάξιο λόγου, που σκέφτεται....καλύτερα είναι οι διάλογοι του Πλατωνα, και στο ελάχιστο οι οποίες κοινωνικές σχέσεις.
γιουγκι
Είσαι κοντά τους,βρίσκεις το μπελά σου γιατί δείχνεις ενδιαφέρον.
Δεν είσαι κοντά τους,βρίσκεις πάλι το μπελά σου ότι είσαι αδιάφορος αλλά δε στο λένε οι ίδιοι, κάνουν και καλά αόριστα παράπονα σε τρίτους ότι δεν υπάρχει δικός τους άνθρωπος να ενδιαφέρεται γι'αυτούς και μετά οι τρίτοι έρχονται και σου ζητάνε το λόγο. Δεν λένε όμως στους τρίτους ότι έχουν προσωπικές σχέσεις που θέλουν να κρατήσουν κρυφές και προβλήματα που τους δημιούργησαν αυτές οι σχέσεις που θέλουν επίσης να κρατήσουν κρυφά [και μιλάμε για χρέη,δάνεια κ.ο.κ που προέκυψαν απο χρόνια για τον έρωτα τους για μια γυναίκα]. Απαιτούν όμως συνέχεια,επιθετικά και επικριτικά προς σε σένα και με πλάγιους τρόπους μέσω τρίτων τη βοήθεια σου χωρίς να τη ζητούν απο σένα και χωρίς να λένε στους τρίτους τα προβλήματα και τις σχέσεις που έχουν και τα δημιούργησαν.
............
Και αν τους δώσεις τη βοήθεια ενέκα μεγαλοψυιας, (δεν γράφω το χειρότερο) μήπως θα δεις πίσω τίποτα? το ποιο πιθανό είναι με τον καιρο' να βρουν μια ακόμα κουτοπονηρια, παρόλο το καλο που τους έκανες, να σε εκθέσουν για να διακόψουν καθε σχέση (και όφελος) μαζί σου.
Αυτοί λοιπόν και η συνείδηση τους! ,.........Ποια???
Γιουγκι
Δηλαδή το φορτίο χρόνων της ψευδαίσθησης ενος έρωτα για μια γυναίκα που οδήγησε σε χρέη και δάνεια κάποιους, να το πετάξουν όλο όπως είναι με το έτσι θέλω σε σένα χάριν στενής συγγένειας μπερδεύοντας τρίτους που δε γνωρίζουν ανομολόγητες καταστάσεις.
.....
Καλο αυτο με τις γυναίκες και τους έλληνες, είναι άξιο λύπης. Δεν έχω δει στη ζωη μου άλλο λαό, με τόσο γυναίκο/εξάρτηση στο μυαλό, και δεν είμαι μυσογυνης.
γιουγκι
Και όταν βλέποντας χρόνια τις καταστάσεις, βοηθάς, ποτέ δεν αρκεί η βοήθεια σου,επικρίνεται και απαξιώνεται και απο πάνω με έμμεσους και άμεσους τρόπους.
Δηλαδή είσαι πάντα το κόκινο πανί ότι κι αν κάνεις. Δηλαδή είσαι κόκινο πανί γι'αυτούς μόνο και μόνο επειδή απλά υπάρχεις.
Που βίσκεται η λογική σ'όλα αυτά;
...........
Δεν υπάρχει λογικη, απλά αντιδρούν οι περισσότεροι σε καταστάσεις. Η ζωη τους είναι μια αντίδραση.
γιουγκι.
Φαίνεται να επικρατεί παράνοια αλλά όταν κοιτάξει κάποιος καλύτερα, βλέπει προγραμματισμούς να έχουν γίνει δεύτερη φύση και να έχουν φθάσει το επίπεδο αυτοματισμού του ενστίκτου.
............
Υπάρχει όμως μια ελπίδα. Να τους το δείξεις. Να τους δείξεις πόσο ηλίθιοι είναι.
Αν δεν το δουν και έτσι, δεν υπάρχει τίποτα άλλο γιουγκι. Μην ασχολείσαι και αστους να λένε...μην χάνεις το χρόνο σου.