- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Αλλά τι να κάνουμε που είσαι ισχυρογνώμων , και το είδαμε όλοι με τους μανταμάδες που έλεγες....
Για τελευταία φορά... ΔΕΝ υπάρχει τοποθεσία "Μανταμάδες" παρά μόνο Μανταμάδος Λέσβου. Κατάγομαι από Λέσβο, στην οποία και κατοικώ τα τελευταία 4,5 έτη λόγω σπουδών και προκαλώ τον οποιονδήποτε με αντίθετη γνώμη να με βγάλει λάθος! (Επαναλαμβάνω ότι εξερείται η περίπτωση αλλαγής τοπωνυμίου από καθαρεύουσα σε δημοτική)
Edited by - Marco_Hietala_ on 09/04/2008 06:31:29
Edited by - Marco_Hietala_ on 09/04/2008 06:42:33

In anticipation of my resurrection...
Όσο για το ότι θα συμβεί κάτι τον Ιούλιο ή τον Οκτώβριο φίλε αυτό το λέει ο πατροκοσμάς όχι εμείς. Απλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς θα είναι αυτό.
Για τους οικούντες στη Κύπρο νομίζω ότι είναι σαφώς Έλληνες. Τώρα γιατί υπάρχει διαφορετική σημαία, νομίζω πρέπει να το αναζητήσουμε στην ιστορία. Αν κάποιος ξέρει, ας παραθέσει την πληροφορία.
Τέλος συμφωνώ απόλυτα ότι οι προφητείες δοθήκαν όχι για να σπαζοκεφαλιάζουμε αλλά για να μετανοούμε.
Ξέρετε καθόλου ποιες σημερινές τοποθεσίες είναι τα μέρη Κρα, Κράψη και Μουζίνα?
Νομίζω κάπου είχα δει ότι τα 2 είναι στα εδάφη της Βόρειας Ηπείρου (υπο αλβανικό έδαφος τώρα) και το 1 στο έδαφος της εν Ελλάδι Ηπείρου.
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ.
΄΄ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ Η ΔΥΝΑΣΘΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ΄΄

Η φωτογραφία απεικονίζει μορφή άγιου ή αυτοκράτορα του Βυζάντιου, στην θέση του αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, την οποία δεν μπορούν να προσδιορίσουν, αλλά και να εξηγήσουν.
Κύκλοι προσκείμενοι στον Λευκό Οίκο, μιλούν γιά "θαύμα", που δείχνει ότι κάποια άγια μορφή επικροτεί τις αποφάσεις και τις ενέργειες του πρόεδρου.
ΩΣ ΑΓΙΟ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ............
Ξέρετε η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κ εμείς οι θνητοί αρκετά καλά μοντάζ, καλύτερα κ από τις φωτο

κ που να φανταστείτε οτι μου πήρε μόνο 3 λεπτά.
Αμάσητα τα κατεβάζουν κάποιοι σαν εσένα φίλε Romios...
Φιλικά
quote:
Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ.
΄΄ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ Η ΔΥΝΑΣΘΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ΄΄
Η φωτογραφία απεικονίζει μορφή άγιου ή αυτοκράτορα του Βυζάντιου, στην θέση του αντιπρόεδρου των ΗΠΑ, την οποία δεν μπορούν να προσδιορίσουν, αλλά και να εξηγήσουν.
Και γιατί πρόκειται για "μορφή άγιου ή αυτοκράτορα του Βυζάντιου" και όχι για το προϊόν π.χ. Photoshop?
Σημ.: τώρα διάβασα και το μήνυμα του Stvd που μιλά για το ίδιο πράγμα.
Edited by - Rankett on 09/04/2008 17:03:45
Το φωτομοντάζ στις μέρες μας είναι παιχνιδάκι.
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
Πλέον δεν εννοήσατε ότι προετοιμάζουν τη άνοδο του ΄΄ΜΕΣΣΙΑ΄΄,ώστε να τους είναι γνώριμος?
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ............
Πρόκειται για μία εξαιρετική ταινία (πάντα κατά τη γνώμη μου).
Είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία 3 χρόνια στον κινηματογράφο.
Μετά το «Η συντροφιά του δαχτυλιδιού», βέβαια.
Διαθέτει εκπληκτική μουσική υπόκρουση και φυσικά το ομώνυμο αριστούργημα.
Μερικές απίστευτες εξάρσεις σου δίνουν την εντύπωση μιας επιβλητικής ταινίας!
Όπου φυσικά το story είναι πασίγνωστο και δοκιμασμένο.
Διαθέτει πολλά σημεία μιούζικαλ χωρίς τελικά να είναι, και χωρίς όλο αυτό να γίνεται κουραστικό.
Οι ερμηνείες εξαιρετικές από ένα πολύ καλό casting.
Για τη σκηνοθεσία δεν μπορώ να πω και πολλά: ήταν απλά τέλεια!
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος" Περικλής
Ασφαλώς όπως και σε κάθε συζήτηση με υποκειμενικό υπόβαθρο δεν θα είναι όλοι σύμφωνοι με μένα.
Αλλά περιμένω και αυτές τις απόψεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον ![]()
Πήγα εχθές και παρακολούθησα την ταινία. Σίγουρα δεν είμαι fan των μιουζικαλ αλλά την συγκεκριμένη ταινία την απόλαυσα!
Καλά, η μουσική ως γνωστον είναι από τα αριστουργήματα που έχουν γίνει ποτέ!!! Το σενάριο επίσης καταπληκτικό, μου κίνησε το ενδιαφέρον να πάρω το ομόνυμο βιβλίο να το διαβάσω!
Η ταινία μου πέρασε τρομερές εικόνες και χρώματα, και δεν με κουρασε καθόλου!
Θα διαφωνήσω μαζί σου με τις ερμηνίες των ηθοποιών! Η έκφραση της ΕMMY ROSSUM της ηθοποιού που έκανε την Κριστίν στο έργο ήταν αρκετά αδιαφορη. Περίμενα να μου δώσει περισσότερα εκφραστικά και ιδιαίτερα όταν ταλαντευόταν τα συναισθήματά της ανάμεσα στο τέρασ και τον αγάπημένο της.
Επίσης με χάλασε λίγο και η μορφή του τέρατος καθώς και το μέρος που κατοικούσε.Το περίμενα πιο θλιβερό αλλά και πάλι όμως το δικαιολογώ ότι η ταινία είναι μιουζικαλ και όχι θρίλερ....
Εγώ όμως στην ταινία, μάλλον θα διάλεγα το τέρας...![]()
Απο σκηνοθετικής άποψης ήταν πολύ καλή, αν και εντόπισα κάτι μικρολαθάκια, που και πάλι δεν είμαι σίγουρη αν ήταν λάθη ή αν ήταν εξ επι τούτου.
Όσο για την καλύτερη ταινία που έχω δει του είδους της σίγουρα ήταν, αλλά γενικά η καλύτερη ταινία ήταν τα ιπτάμενα στιλέτα! Πηγαινε δες τα και θα με θυμηθείς. Σκέτο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ από κάθε άποψη!
De 8a diafwnhsw ka8olou, pws 8a mporousa allwste???
Htan mia pragmatika uperoxh taneia apo oles tis apopseis.
8a sumfwnhsw pws h ermhneia ths Emmy Rossum ka8e allo para suglonhstikh htan...
Metaxu sovarou kai asteiou de...ki egw to teras 8a dialega...
Perito na pw pws parakolou8wntas th metamesonyktia parastash d katafera na koimh8w...
Axizoun polla sugxarhthria stous dhmiourgous ths.
pragmatika aristourghma.
quote:
Εγώ όμως στην ταινία, μάλλον θα διάλεγα το τέρας...
Θα συμφωνήσω μιας και το μήνυμα της ταινίας, για μένα, είναι ότι και ο θύτης υπήρξε πρώτα θύμα. Η ανθρώπινη προσέγγιση του φαντάσματος είναι η διαφορετικότητα της ταινίας.
Όσο για την ερμηνεία της ΕMMY ROSSUM, έχεις απόλυτο δίκιο. Μέσα στον ενθουσιασμό μου για την ταινία αυτό το είχα παραβλέψει.
Edited by - Egelados on 06/01/2005 18:58:21
Edited by - Egelados on 06/01/2005 18:59:26
αλλά επειδή είχα την τύχη να την δω στο θέατρο με τους αρχικούς ερμηνευτές με έχει πιάσει και μια ψιλοφοβία...
είναι όπως μερικές φορές έχεις διαβάσει ένα βιβλίο και όταν το δεις στον κινηματογράφο είναι σκέτη απογοήτευση...
θα πάω όμως γιατί μου το έχω υποσχεθεί...
εξάλλου σε εμπιστεύομαι egelade μας...
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Παρόλα αυτά όταν βγήκα από την αίθουσα δεν μπορούσα να σταυρώσω κουβέντα.
Μια ταινία δεν μπορεί να είναι τέλεια.
Αυτή έχει ελάχιστες ατέλειες!
Και γω είχα τις ίδιες φοβίες.
Όπως και με τον Άρχοντα των δακτυλιδιών, την Τροία, τον Μέγα Αλέξανδρο και τόσες άλλες.
Αυτή απλά την απόλαυσα!
Καλή διασκέδαση σου εύχομαι!![]()
quote:
αλλά επειδή είχα την τύχη να την δω στο θέατρο με τους αρχικούς ερμηνευτές με έχει πιάσει και μια ψιλοφοβία...
Το αυτό ![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
![]()
Galadriel of Galadhrim
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Εμπειρία, που αν δεν κάνω λάθος, όσοι βίωσαν, βίωσαν. Γιατί νομίζω ότι έχει κατέβει ως παράσταση από παντού ανά τον κόσμο, όπου είχε ανέβει. ![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)