ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Παράξενα' λευκά πουλιά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 'Παράξενα' λευκά πουλιά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

τρελή2084 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
07/09/2013, 14:55:45
σχολιο 7

Και εδώ τα άσχημα πουλιά.

http://prwti-eidisi.blogspot.gr/2011/10/twitter.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

τρελή20Νέο Μέλος
07/09/2013, 16:28:32
ευχαριστω για τις απαντησεις σας:) ειχαμε βγει με να παιδι εκεινο το βραδυ και ειχαμε πιασει συζητηση για τους ερωτες..πονεμενη ιστορια εγω..κλασσικα..και συζητουσαμε για ωρες μου ελεγε τα δικα του του ελεγα τα δικα μου..σε καποια στιγμη γυρναει και μου λεει εμενα να με εμπιστευεσαι..και θα εχουμε κατι μακροχρονιο μαζι..παει να με φιλησει και εκεινη την ωρα ειδαμε τα πουλια να περνουν απο πανω μας..απο τη μια σκεφτομαι οτι ισως ειναι κατι θετικο για εμενα και εκεινον απο την αλλη δεν το πιστευω και ισως να ψαχνω μια μεταφυσικη απαντηση που θα μου επιβεβαιωσει οτι κατι ασχημο γινεται!
CamelotΜέλος
07/09/2013, 17:53:23
Ως διχασμένη προσωπικότητα, θα δώσω δύο εξηγήσεις.

Εξήγηση#1 Προφανώς αυτα τα πουλιά, τρόμαξαν απο κάτι και άρχισαν να πετάνε στα τυφλά μέσα στο σκοτάδι. Εγώ, για παράδειγμα, φέτος ενώ έξω ήταν βράδυ, βροντούσε, άστραφτε και έριχνε χαλαζι, καθόμουν στο μπαλκόνι και απολάμβανα την μανία της φύσης. Ξαφνικά, έρχεται και με ακουμπά στα πόδια κάτι φτεροτό και βρεγμένο. Ήταν ένα χελιδόνι που τρόμαξε απο τον θόρυβο, βγήκε στην καταιγίδα και το χαλαζι το χτύπησε. Το πήρα μέσα στο σπίτι, το έκλεισα σε ένα διάφανο κουτί, άνοιξα τρύπες. Ήταν αξιολυπητο.
Το επόμενο πρωί όμως ήταν γεμάτο ζωη, χτυπούσε το κουτί για να βγει. Το έβγαλα έξω και το άφησα. Αυτό άρχισε να πετά προς τον ήλιο φωνάζοντας. Δύο ακόμα χελιδόνια το ακολούθησαν φωνάζοντας και αυτα, μετά χάθηκαν.
Λογικα, αυτό που έτυχε και σε εσένα θα ήταν ένα τρομαγμενο μάτσο απο πούπουλα...

Εξήγηση #2 Όπως γνωρίζουμε όλοι, τα λεύκα πουλιά στην μυθολογία αλλα και στις ταινίες συμβολίζουν κάτι θετικό. Όπως για παράδειγμα ειρήνη και αγάπη. Η δική σας συναισθηματική φόρτιση, μεταφέρθηκε και στο περιβάλλον γύρω σας. Γι αυτό η φύση θέλησε να ευλογήσει την γέννηση του έρωτα. Σκέψου όμως, αν ήταν πανικοβλημενα ίσως να συμβολίζουν την απώλεια της αγνότητας ή την καταστροφή.

Αλλα τωρα που το σκέφτομαι αντί να πονοκεφαλιαζεσαι με το είδος του οιωνού, δεν είναι καλύτερο να τα θεωρήσεις απλή σύμπτωση; εξάλλου είσαι 20 χρόνων...θα κάνεις και λάθη...

Κι είπε ποτέ σου μην κοιτάς
τον άλλο μες τα μάτια,
γιατι καθρέφτης γίνεσαι
κι όλοι σε σπαν' κομμάτια.

07/09/2013, 17:54:17
quote:

ευχαριστω για τις απαντησεις σας:) ειχαμε βγει με να παιδι εκεινο το βραδυ και ειχαμε πιασει συζητηση για τους ερωτες..πονεμενη ιστορια εγω..κλασσικα..και συζητουσαμε για ωρες μου ελεγε τα δικα του του ελεγα τα δικα μου..σε καποια στιγμη γυρναει και μου λεει εμενα να με εμπιστευεσαι..και θα εχουμε κατι μακροχρονιο μαζι..παει να με φιλησει και εκεινη την ωρα ειδαμε τα πουλια να περνουν απο πανω μας..απο τη μια σκεφτομαι οτι ισως ειναι κατι θετικο για εμενα και εκεινον απο την αλλη δεν το πιστευω και ισως να ψαχνω μια μεταφυσικη απαντηση που θα μου επιβεβαιωσει οτι κατι ασχημο γινεται!

σχολιο 7

.....χμ ακου ,, <<τρελη μου>> ο αντρας που λιγο πριν σκυψει να σε φιλησει σου ζηταει να τον εμπιστευτεις ...χμμμ πιστεψε με ειναι κλασσικα <αναξιοπιστος> ...
...προφανως για να ψαχνεις για μεταφυσικο "οιωνο" αρνητικης επιβεβαιωσης σημαινει οτι αυτο το αγορι δεν το θελεις και πολυ ...

..λοιπον ακου ...μην συμβιβαζεσαι με κατι λιγοτερο απο αυτο που ειναι το ερωτικο προτυπο των επιθυμιων σου μονο και μονο επειδη εχεις βιωσει τον ερωτικο πονο και θελεις κατι που εξαρτημενο ασφυκτικα απο σενα δεν προκειται να σε προδωσει ποτε ...κι αυτο περι προδοσιας το συζηταμε .. η μεγαλυτερη προδοσια ειναι να προδιδει κανεις τις βαθιες αναγκες της ψυχης του ,, να συμβιβαζεται με αυτο που ειναι υποδεεστερο και χαμηλοτερο των ερωτικων ονειρων του ...

...τα λευκα πουλια ανεξαρτητως του πως και γιατι βρεθηκαν να πετανε εκει, πανω απο εσας ,εκεινη την συμβολικη ωρα του φιλιου .. μπορουν να λειτουργησουν σαν οιωνος που σε σκουνταει να θυμηθεις το ονειρο και να μη συμβιβαστεις απλα με καποιον που σου προσφερει απλωχερα την πιστη σε αυτον ,,,,

ΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!!!!!! ..........
...ασχετως των συνθηκων υπο τις οποιες βρεθηκαν εκει .. οπως και η παρεμβαση σου σε αυτο το φορουμ σε μια κρισιμη ωρα που ξετυλιγω σε ενα γειτονικο θεμα μια παραξενη Μυθιστορια,, ειναι για μενα αλλα και για οσους παρακολουθουν καλοπροαιρετα το θεμα αυτο ,ενας ΚΑΛΟΣ ΟΙΩΝΟΣ ....

<<μη συμβιβαζεσαι με τιποτε λιγοτερο απο αυτο που ειναι τα λευκα πουλια των ερωτικων σου ονειρων ....>> ,,,ισως λεω ισως,,, αυτο να ειναι το μηνυμα για σενα αλλα ...χμ αλλα και για μενα που σου γραφω ολα αυτα ....

...αλλα πες μας γιατι διαλεξες αυτο το ψευδωνυμο <<τρελη >>???...γιατι θεωρεις τον εαυτο σου πονεμενη ιστορια << κλασσικα >>??... .. βεβαια προσωπικες ερωτησεις κανω τωρα ...αν θες απαντας.... δημοσιως ή σε προσωπικο μηνυμα....
===============================================================

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 07/09/2013 17:54:49

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 07/09/2013 18:00:29

CamelotΜέλος
07/09/2013, 18:56:15
Well done... Όμως πιστεύω πως πρεπει να μας απαντήσει αυτές τις ερωτήσεις δημόσια και οχι σε προσωπικό μύνημα διότι θα μας βοηθήσει όλους να αποκτήσουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη για το άτομο της και δεν έχει να χάσει τίποτα μιας και συζητά για θέματα που την απασχολούν χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο

Κι είπε ποτέ σου μην κοιτάς
τον άλλο μες τα μάτια,
γιατι καθρέφτης γίνεσαι
κι όλοι σε σπαν' κομμάτια.

07/09/2013, 21:20:03
quote:
.....χμ ακου ,, <<τρελη μου>> ο αντρας που λιγο πριν σκυψει να σε φιλησει σου ζηταει να τον εμπιστευτεις ...χμμμ πιστεψε με ειναι κλασσικα <αναξιοπιστος> ...
.

Συμφωνουμε απολυτα και μαλιστα οταν βρισκει αυτες τις στιγμες για να δωσει υποσχεσεις

Και μονο βεβαια το οτι δινει υποσχεσεις μεσα στο λιγο διαστημα που γνωριζεσται δεν ειναι καλος οιωνος

quote:
.λοιπον ακου ...μην συμβιβαζεσαι με κατι λιγοτερο απο αυτο που ειναι το ερωτικο προτυπο των επιθυμιων σου

Ετσι φιλη ΜΥΘΗΡΑ!!!!!

Σε καμμια των περιπτωσεων!!!!!!!Δεν πρεπει να συμβιβαζομασται με τιποτα λιγοτερο απο αυτο που ειναι το ερωτικο μας προτυπο

quote:
η μεγαλυτερη προδοσια ειναι να προδιδει κανεις τις βαθιες αναγκες της ψυχης του ,, να συμβιβαζεται με αυτο που ειναι υποδεεστερο και χαμηλοτερο των ερωτικων ονειρων του ...

Ειναι ενα απο τα πολυ ασχημα πραγματα που μπορει να κανει καποιος στον εαυτο του

Αυτο χτυπα τα θεμελια της υπαρξης που ειναι η σεξουαλικη ενεργεια και μαλιστα με τον πιο ασχημο τροπο

ΚΑΙ !!!!!!!

Χαιρομαι ΜΥΘΗΡΑ που βρισκεσαι στην παρεα μας

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Edited by - xristosxatz on 07/09/2013 21:58:34

τρελή20Νέο Μέλος
08/09/2013, 02:05:22
καλησπέρα!"μην συμβιβαζεσαι με κατι λιγοτερο απο αυτο που ειναι το ερωτικο προτυπο των επιθυμιων σου" συμφωνω απολυτα με αυτο απλα σκεφτηκα μηπως μπορεσω να προχωρησω παρακατω να νιωσω κατι για καποιον αλλο αλλα χλωμο..ηξερα απο την αρχη οτι τζαμπα κοπος! " η μεγαλυτερη προδοσια ειναι να προδιδει κανεις τις βαθιες αναγκες της ψυχης του ,, να συμβιβαζεται με αυτο που ειναι υποδεεστερο και χαμηλοτερο των ερωτικων ονειρων του ..." το πιστευω και το γνωριζω ,οσο θα μπορουσα τουλαχιστον λογω ηλικιας (20) απλα ειναι κατι φορες που σκεφτεσαι (νομιζω) οτι ισωςς κανεις μονος σου κακο στον εαυτο σου και εχεις δημιουργησει ο ιδιος αυτον τον πονο γτ μπορει να υποφερεις απο καποιο συναισθηματικο μαζοχισμο :p και θες να δωσεις την ευκαιρια σε καποιον να σε πλησιασει ξεροντας ομως οτι δεν θα οδηγησει πουθενα!και οντως δεν οδηγει..χαραμιζεσαι ασκοπα..αναλωνεσαι σε ανουσιες καταστασεις με δικη σου καθαρα ευθηνη..
"τρελη.."σκαλωνω οταν πρεπει να βρω ψευδωνυμο και ειναι το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ισως επειδη υπεραναλυω τα πραγματα σε φαση τρελης υπεραναλυσης γτ παντα ψαχνω τι υπαρχει κατω απο απο αυτο που φαινεται και κατω και κατω και ισως ασυνειδητα τα εχω συνδυασει!με τον ορο κλασσικα εννοω τον πονο που σου εχει προκαλεσει καποιος ερωτικος συντροφος και οσο και αν νομιζεις οτι μονο εσυ νιωθεις ετσι οτι μονο εσυ πονας,το εχει ζησει και ο υπολοιπος κοσμος!βεβαια καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη αλλα παραμενει ερωτικος πονος!
επισης ισως ασυνειδητα ψαχνω μια μεταφυσικη επαφη με τον "πρωην" που ειχαμε βιωσει αρκετα μεταφυσικα μαζι και ηλπιζα-ω να ηταν-ειναι "μηνυμα" απο εκεινον..."τρελα"... :)

08/09/2013, 21:38:07
quote:

καλησπέρα!"μην συμβιβαζεσαι με κατι λιγοτερο απο αυτο που ειναι το ερωτικο προτυπο των επιθυμιων σου" συμφωνω απολυτα με αυτο απλα σκεφτηκα μηπως μπορεσω να προχωρησω παρακατω να νιωσω κατι για καποιον αλλο αλλα χλωμο..ηξερα απο την αρχη οτι τζαμπα κοπος! " η μεγαλυτερη προδοσια ειναι να προδιδει κανεις τις βαθιες αναγκες της ψυχης του ,, να συμβιβαζεται με αυτο που ειναι υποδεεστερο και χαμηλοτερο των ερωτικων ονειρων του ..." το πιστευω και το γνωριζω ,οσο θα μπορουσα τουλαχιστον λογω ηλικιας (20) απλα ειναι κατι φορες που σκεφτεσαι (νομιζω) οτι ισωςς κανεις μονος σου κακο στον εαυτο σου και εχεις δημιουργησει ο ιδιος αυτον τον πονο γτ μπορει να υποφερεις απο καποιο συναισθηματικο μαζοχισμο :p και θες να δωσεις την ευκαιρια σε καποιον να σε πλησιασει ξεροντας ομως οτι δεν θα οδηγησει πουθενα!και οντως δεν οδηγει..χαραμιζεσαι ασκοπα..αναλωνεσαι σε ανουσιες καταστασεις με δικη σου καθαρα ευθηνη..
"τρελη.."σκαλωνω οταν πρεπει να βρω ψευδωνυμο και ειναι το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ισως επειδη υπεραναλυω τα πραγματα σε φαση τρελης υπεραναλυσης γτ παντα ψαχνω τι υπαρχει κατω απο απο αυτο που φαινεται και κατω και κατω και ισως ασυνειδητα τα εχω συνδυασει!με τον ορο κλασσικα εννοω τον πονο που σου εχει προκαλεσει καποιος ερωτικος συντροφος και οσο και αν νομιζεις οτι μονο εσυ νιωθεις ετσι οτι μονο εσυ πονας,το εχει ζησει και ο υπολοιπος κοσμος!βεβαια καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη αλλα παραμενει ερωτικος πονος!
επισης ισως ασυνειδητα ψαχνω μια μεταφυσικη επαφη με τον "πρωην" που ειχαμε βιωσει αρκετα μεταφυσικα μαζι και ηλπιζα-ω να ηταν-ειναι "μηνυμα" απο εκεινον..."τρελα"... :)

σχολιο 8

...κοριτσι ακου .. το ερωτικο μας προτυπο ειναι κατι βαθια χαραγμενο αλλα οχι και δεδομενο γα ολους ... μονο εξελιγμενες ψυχες εχουν τετοιο προτυπο ,, ουσιαστικα προκυπτει απο μια βαθια αναμνηση της ψυχης ερωτικης συνευρεσης κι ενωτικης πληροτητας με μια αλλη συπληρωματικη - συζυγικη ψυχη ...

...δεν ειναι καθολου απαραιτητο ως ενσαρκες αντανακλασεις του ανωτερου μερους της ψυχης μας εδω κατω οτι θα βρουμε αλλατομο ως ενσαρκη αντανακλαση που να αντιστοιχει στο ερωτικο ακριβως προτυπο μας ...
..μονο προσεγγιστικα ..καποια ατομα μας θυμιζουν αυτο το ερωτικο ιδανικο συζυγο και γιαυτο μαζι τους μας βγαινει ενα μεταφυσικο ερωτικο παθος ...

...καταρχην δεν εχουν ολοι ιδανικο ερωτικο συζυγο .. καποιες ψυχες αν κι εξελιγμενες ειναι μονηρεις(παρα την εκδηλη πολυγαμικοτητα τους ως Καζονοβες)... ειναι πολυ σημαντικο αυτο να το καταλαβουμε .... αυτες δε μπορουν ποτε να δωθουν ολοκληρωτικα ουτε γνωριζουν τη ερωτικη πληροτητα ...πως γινεται αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα πολυ υψηλου επιπεδου .. που δεν ειναι ευκολο να ανοιξει ...να γιατι θεωρουν καποιοι ανοητο το να ψαχνει κανεις τον ιδανικο συντροφο κατι που ειτε περιοριζει σε αυστηρα μονογαμικες σχεσεις αν πιστεψεις οτι αυτες ικανοποιουν κατι απο το προτυπο ... αλλοτε παλι εχουμε ενα πολυγαμικο Δον Ζουαν ,που ψαχνει με την συνεχη εναλλαγη συντροφων το ιδανικο προτυπο .. η παλι τελειως αγαμικα μοναχικα ατομα πληρους αποχης κι ολοκληρωτικης αφοσιωσης στον ιδανικο ερωτικο προτυπο ...χμμμ..
------------------------------------
..τωρα για το υπεραναλυτικη ..χμ μα αυτο ειναι υπεροχο αρκει να προκειται για αληθη αναλυση .. γιατι πολλες φορες το μυαλο μας κανει αδιεξοδους κυκλους ψυχοφθορους ενεργοβορους που βεβαια δε θα τους ελεγε κανεις αναλυση αυτο το κυκλογυρισμα το εξουθενωτικο του νου ..

...να ενας διεξοδικος δημιουργικος αναλυτικος κυκλος σκεψεων ...

πχ γιατι μου μιλησε ετσι αυτος ,,,κατι εχει μαζι μου ...μα τι του εκανα??? ,,, μπορει και να ειναι ιδεα μου ...για να δω πως φερεται στους αλλους... χμμ απο αυτο θα συμπερανω αν εχει μονο μαζι κατι η γενικα ετσι ειναι ο χαρακτηρας του...αν ειναι ετσι ο χαρακτηρα ς του ειναι δυστυχισμενος δε μπορει να επικοινωνησει με κανεναν ...αραγε γιατι δε μπορει... τι ειναι αυτο που τον εμποδιζει πραγματικα κτλ κτλ...

...να και ενας ατελεσφορος αδιεξοδος και ψυχοφθορος κυκλος σκεψεων... ...μη αναλυτικος ...

πχ τι εχει αυτος μαζι μου,, γιατι μου μιλησε ετσι??? ,, ετσι μου μιλαει συνεχεια ,, κατι του εχω κανει... τι του εχω κανει??? κατι του εχω κανει... τι του εχω κανει??? ...με μισει ετσι με μισουν ολοι...ναι ολοι με μισουν ... ειναι κακος ...πολυ κακος μαλλον ειναι κακος... ολοι ειναι κακοι .. δεν τους καταλαβαινεις τους ανθρωπους ειναι κακοι ..κτλ κτλ ...

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ..ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ??αχχ βεβαια αυτο ειναι ενα συνηθες φαινομενο ζωντας μεσα σε μια αλλοτριωμενη κοινωνια ειμαστε αποπρανατολιμσμενεςε ψυχες ψυχραμενες κΑΙ ρουτινιασμενες εξουθενωμενες απο τα διαβιΩτικα αγχη ,, μας περιτριγυριζουν ενα σωρα ασχετοι με τις αναγκες τις ψυχης ανθρωποι ενω εκεινοι που μας ελκουν βαθια παραμενουν απομακροι ,, αχχ αυτο ειναι ενα δαρμα της επικοινωνια που βιωνουν οι ανθρωποι οντας ετσι αλλοτριωμενοι ζωνταςμε σε αλλοτριωμενες κοινωνιες απομακρυσμενες απο τις αναγκες της ψυχης αγκιστρωμενες απο προτυπα σχεσεων που αυτο που ειμαστε σε βαθος δεν αφηνουν να εκδηλωθει προς τα εξω ...γαι πες λοιπον γιατι χωρισατε με τον πρωην ..αν θες βεβαια ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

τρελή20Νέο Μέλος
08/09/2013, 23:39:17
οταν ειπα μεταφυσικο ,δεν εννουσα κατι μεταφυσικο μεταξυ μας ,μεταφυσικο παθος η οτιδηποτε ,εννουσα καταστασεις και οντα που αν τα πεις τριγυρω σε ρωτουν αν εχεις παρει ναρκωτικα και διαφορες κλειστομυαλες κοσμητικες φρασεις!δεν εχει σημασια πως, γιατι ,εφταιγα και εφταιγε... και πριν γινει αυτο με τα πουλια ειχα ενα μηνα που τον εβλεπα στον υπνο μου αρκετα περιεργα ονειρα κ δεν ξερω μαλλον εχω μπερδευτει και συνδεω τα παντα με εκεινον!

09/09/2013, 09:07:15
quote:

οταν ειπα μεταφυσικο ,δεν εννουσα κατι μεταφυσικο μεταξυ μας ,μεταφυσικο παθος η οτιδηποτε ,εννουσα καταστασεις και οντα που αν τα πεις τριγυρω σε ρωτουν αν εχεις παρει ναρκωτικα και διαφορες κλειστομυαλες κοσμητικες φρασεις!δεν εχει σημασια πως, γιατι ,εφταιγα και εφταιγε... και πριν γινει αυτο με τα πουλια ειχα ενα μηνα που τον εβλεπα στον υπνο μου αρκετα περιεργα ονειρα κ δεν ξερω μαλλον εχω μπερδευτει και συνδεω τα παντα με εκεινον!

σχολιο 9

..τι ονειρα ?? για περιεγραψε ενα .. για πες μια κατασταση απο αυτες που θεωρεις μεταφυσικες ,,,κι πες μου,,, τι τιτλο ειχε αρχικα το θεμα αυτο εδω που ανοιξες ???αν παντωςσε φερνουν σε δυσκολη θεση η σε κουραζοιουν οι ερωτησεις πες μου να το σταματησω .. αλλα ενδιαφερομαι προσωπικα γιατι κατι θελω να μαθβω κι εγω απο την παρεμβαση σου εδω σε τουτο το φορουμ ...ειπαμε "οιωνοσκοπια" κανω ...αρα το ποιος ερχεται κι ανοιγει ενα αθεμα διπλα στο θεμα που εχω εδω και καιρο ανοιξει για ενα πολυ σοβαρο ζητη]μα μυθιστοριας ,, εχει μεσα του μια ιδιαιτερη σημασια για μενα ...

αν παντως σε φερνουν σε δυσκολη θεση η σε κουραζοουν οι ερωτησεις πες μου να το σταματησω

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/09/2013 09:24:35

09/09/2013, 09:23:59
quote:

Χαιρομαι ΜΥΘΗΡΑ που βρισκεσαι στην παρεα μας

σχολιο 10

.. κι εγω χαιρομαι χριστο που ειμαι σε αυτη την μικρη παρεα την τοσο ανομοιογενη με τις πολλες φωνες αλλα και τα σφαλτσα .. που βεβαια δεν βοηθουν να γινει συναυλια-συμφωνικη .. αλλα ειναι μια καλη προσομοιωση "περιβαλλοντος διαλογου" με ολες τις δυσκολιες επικοινωνιας που θεωρω οτι μας εκπαιδευουν ολους διαλογικα επαρκως ...

..βεβαια θα ηταν πολυ καλο οι συμφορουμιστε ς που ανταλλασσουν για καιρο αποψεις μεταξυ τους ιντερνετικα να επιχειρησουν να γνωριστουν και στο φυσικο πεδιο ..κιαπο κει και περα να συστηματοποιησουν αυτε ςτις επαφες ...νομιζω τοτε μονο οτι θα λυνονταν καπως η μαγεια στρεβλωσης προσωπικοτητων που ασκειται μεσω του τεχνικου αυτου μεσου και θα βγαιναν καλα συμπερασματα για ολους μας βελτιωνοντας το επιπεδο εικονικης μας επικοινωνιας κι αρα βοηθωνατας στην συμφωνια* που λεγαμε ,,,αρα στην βελτιστη ανταλλαγη μηνυματων ....

* ""συμφωνια"" ειναι η συνθεση σε ενα αρμονικο συνολο ολων των διαφορετικων φωνων ...ετσι πετυχαινουμε την καλυτερη δυνατη επκοινωνια χωρις κενα αποσβεσεις και χωρις στρεβλωσεις του μηνυματος που
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ...

pciΝέο Μέλος
17/07/2003, 00:54:19
Γεια σας. Τι κάνετε? Δεν χρειάζεται να απαντήσετε ΓΝΩΡΙΖΩ (by ΚΑΜΠΑΛΑ)
Την τελευταία φορά μας διακόψανε κάπως απότομα. Αφού βρε ADMIN είχες απορίες δεν άφηνες το topic ανοιχτό να στις λύσω. ΕΓΩ γιατί είμαι εδώ?
Δεν πειράζει οποίος έχει απορίες εδώ είμαι. Μπορώ να σας απαντήσω στα πάντα. Λίγο χρόνο χρειάζομαι μόνο.(ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ?????)Περιμένω. Αν και ξέρω ποιος θα είναι ο πρώτος …
Όχι αυτός που νομίζετε , δεν τον αποκαλύπτω για να μην πουν οι εχθροί μου ότι είναι στημένο…

wiccaΜέλος
17/07/2003, 01:02:37
ΑΡΓΙΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
pciΝέο Μέλος
17/07/2003, 01:14:19
Το ηξερα οτι θα ησουν εσυ.Δικαιωθηκα για μια φορα ακομα.Ποτε δεν ειναι αργα.Ποια απορια θες να σου λυσω?Αν και ξερω.(σιγουρα απορεις με την απαντηση και σιγουρα απορεις που ξερω οτι απορεις)

pciΝέο Μέλος
17/07/2003, 01:17:26
Αν πεθανω νυχτα πειραζει??? wicca Αν και ξερω τι θα πεις:δεν πανα πεθανεις οποτε θες.

17/07/2003, 03:04:54
pci, ποιο είναι το πρόβλημά σου αγόρι μου?...
quote:
επανηρθα!!!!!???!!!!!!

'
'
και ποιός σε κάλεσε?
'
'
quote:
δεν πανα πεθανεις οποτε θες.

Δεν είμαι ο δικηγόρος του wicca αλλά αυτό που είπες με προσβάλει γιατί είμαι φίλος του.
Αν σε απασχολέι το θέμα του θανάτου υπάρχει ανάλογο θέμα.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 17/07/2003 03:06:01

wiccaΜέλος
17/07/2003, 13:41:16
ΓΙΑΤΙ???
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ?

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ "ΝΥΧΤΑ"
ΡΕΠΤΙΛΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ Ο PSI ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
PersaΜέλος
17/07/2003, 19:24:29

quote:
ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ?????

ΒΛΕΠΩ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΣ....
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ Α****** ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

ΠΥΡ
ΕΣΩΤΕΡΟΝ ΦΕΡΟΝ
ΡΟΗ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΣΟΦΙΑΣ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
EΣΩΤΕΡΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΚΤΙΔΟΣ
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝΤΟΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ Α-ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΝΟΥΣ- ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ
(Γ)ΗΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

PersaΜέλος
17/07/2003, 19:33:47
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝΟΙΞΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ. ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ)ΣΤΟ ΕSOTERICA.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

ΠΥΡ
ΕΣΩΤΕΡΟΝ ΦΕΡΟΝ
ΡΟΗ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΣΟΦΙΑΣ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ
EΣΩΤΕΡΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΚΤΙΔΟΣ
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝΤΟΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ Α-ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΝΟΥΣ- ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ
(Γ)ΗΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Edited by - Persa on 17/07/2003 19:35:51

18/07/2003, 00:47:22
Ζητώ βοήθεια από Durden Alie – Notis29 – Reptilesalonica και ΑΤΜΑ να ξορκίσουμε το κακό……..

Flight of exe over the Northern lands………….