ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Παράξενα' λευκά πουλιά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 'Παράξενα' λευκά πουλιά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

τρελή2084 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/5
18/07/2003, 18:22:48
Καλή μου Πέρσα...
Μην συγχίζεσαι...
ΚΑΙ το παρόν θέμα, θα κλείσει απο ΜΟΝΟ ΤΟΥ, όπως το προηγούμενο...

Αλλά ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ το λέω, θα ήθελα να μας έλεγες κάτι παραπάνω απο αυτό που ΗΔΗ ανέφερες πρός το μέλος pci και εννοώ αυτό:

quote:
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΣ.

Θα μας πείς και εμάς καλή μας Πέρσα "τι παίζεται";;;
'Εστω σε e-mail μορφή....

Φίλε Εχέμβροτε...
Τα ξόρκια ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...
Αντιθέτος θα έλεγα....

Κέλσος ο Φιλαλήθης

18/07/2003, 19:35:23
quote:
Φίλε Εχέμβροτε...
Τα ξόρκια ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...
Αντιθέτος θα έλεγα....

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Γειά σου βρε Κέλσο! έγραψες πάλι...(όπως πάντα άλλωστε)

εξάλλου τα συμπαθητικά βριλ-γιαγιάκια που κατέβηκαν από το διαστημόπλοιο στο εξοχικό της καλής μας x, ήταν τελείως άκακα, μόνο που είχαν τέτοια δίψα, που ήπιαν όλο το νερό της πισίνας...

ο καλός μας Εχέμβροτος τελικά κέρδισε το στοίχημα και όλα είναι τώρα μιά χαρά!

άντε, στην υγειά μας...

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

pciΝέο Μέλος
20/07/2003, 21:52:02
PERSA γιατι δεν λες ποιος ειμαι??????

Για τον κολητο μου κελσο εχω να πω οτι εχει μεγαλες γνωσεις.Αλλα ειναι λιγο κολημενος με την αναζητηση της ψυχης και ολα τα θεματα τα γυρναει στην εσωτερικη αναζητηση.Το αποτελεσμα ειναι να ξεφευγει το θεμα και ναχανει την ουσια του.

22/07/2003, 18:24:58
Pure
Caustic
Invader

wiccaΜέλος
22/07/2003, 18:27:38

Πέθανε μια άλλη μέρα
pciΝέο Μέλος
24/07/2003, 19:36:33
Fobero prepei na soy pire poli xrono.

24/07/2003, 20:14:10
Όχι πολύ. Κανένα δυοράκι.
Γνήσιε! Καυστικέ! Εισβολέα!

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορ των Forums

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 24/07/2003 20:15:49

pciΝέο Μέλος
03/08/2003, 22:59:55
Τωρα που ερχονται οι καλοκαιρινες διακοπες που θα πατε?Εγω στην ρομαντικη σαντορινη.

pciΝέο Μέλος
03/08/2003, 23:03:29
Κελσο ισχυει και για εσενα η ερωτηση!
Αν επειτρεπεται ποσο ετων εισαι?

wiccaΜέλος
04/08/2003, 00:39:37
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!

Πέθανε μια άλλη μέρα
thothΙδρυτικό Μέλος
04/08/2003, 01:11:49
Pci εκτός από το γεγονός ότι... "Επανήλθες" χρειάζεσαι τίποτε άλλο αυτό το topic;

Γιατί στο τέλος ρωτάς για διακοπές, για ηλικίες κ.α. και από ότι φαίνεται κανένας δεν θα μπορεί να συνδέσει τον τίτλο του topic με τα διάφορα που θέλεις σε κάθε σου μήνυμα μέσα σε αυτό.

Τι λες; Να αφήσουμε ήσυχο αυτό το topic αφού μάθαμε ότι επανήλθες και να το περάσουμε στην... ιστορία, αφού μάλλον όλοι το μάθαμε;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

pciΝέο Μέλος
07/08/2003, 19:34:51
Θωθ οπως θελεις.

thothΙδρυτικό Μέλος
08/08/2003, 02:00:13
Ευχαριστώ για την κατανόησή σου PCI.

Το topic κλειδώνεται....

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

AnnalizΝέο Μέλος
29/08/2005, 22:24:06
Έχει τύχει ποτέ να ξυπνήσετε το βράδυ και μεταξύ ύπνου και ξύπνιου να δείτε διάφορες παρουσίες στο δωμάτιό σας? Έχει συμβεί σ'εμένα και σ'αρκετούς γνωστούς μου και θα ήθελα να μάθω την άποψή σας..
spiritΜέλος
29/08/2005, 22:50:10
Παρουσιες και σκιες, απ οτι θυμαμαι δεν εχει τυχει να νιωσω,μια και ειμαι γνησιο παιδι του φωτος,αλλα πολλες φορες μπορεσα να κανω ενα δωματιο πλοιο και να ταξιδευω μεσα σ αυτο..ειτε με την μουσικη ειτε με την ζωγραφικη,ειτε με την ποιηση.

Ταξιδι σε ενα δωματιο λοιπον,το πιο συναρπαστικο ταξιδι της ζωης μου.

elfeyeΜέλος
29/08/2005, 23:14:48
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ...ΣΚΙΕΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΩ.
ΛΟΙΠΟΝ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,3-3.30 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ,ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΓΤΡΙΣΜΕΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΕ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ!...ΗΤΑΝ...ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΥΔΕΡΕΝΙΑ ΣΤΟΛΗ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΚΑΛΑ ΓΑΜΩΤΟ)ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑΣ ΝΙΝΤΖΑ...ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΨΥΛΟ(ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΨΥΛΟ ΤΑΒΑΝΙ),ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 2,5-3 ΜΕΤΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ Η ΛΕΞΗ ΜΑΜΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ...

29/08/2005, 23:15:59
αναλιζ οι παρουσιες
μπορει να ειναι γεννημα του μυαλου σου
μπορει να ειναι σκεπτομορφες
μπορει να ειναι οντα με ημι-υλικα σωματα
μπορει να ειναι παγιδευμενες στιγμες στον χωροχρονο
μπορει να ειναι ......

πρεπει να δωσεις περισοτερα στοιχεια για να παμε βημα βημα στην λυση
αν υπαρχει

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

lizzard_kingΜέλος
30/08/2005, 05:00:51
Γιατί λύση?Που είναι το πρόβλημα?
Σε ενοχλεί τίποτα από αυτά ή σε φοβίζει Annaliz?Η ακόμη και να σ'αρέσει και να θες να έρθεις σε κάποια επαφή μαζί τους?
Τότε ναι,ίσως υπάρξει κάποιο προβληματάκι...

I'm the lizard king,I can do anything!

AnnalizΝέο Μέλος
30/08/2005, 17:26:38
Φίλε μου gigeni, μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρουσίες στο δωμάτιο. Πριν χρόνια ξύπνησα ξαφνικά και ένιωσα μια παρουσία στο χώρο. Γυρνάω και βλέπω να με κοιτάζει μια πανέμορφη γυναίκα νεαρή, με άσπρο φόρεμα σαν νυχτικό και μακριά καστανά μαλλιά όλο μπούκλες. Ψιθύριζε μέσα στο μυαλό μου να μη φοβάμαι αλλά εγώ ξέσπασα σε ουρλιαχτά απ'τον φόβο μου. Σημειωτέων είχα γουρλώσει τα μάτια ενώ τη κοιτούσα οπότε αποκλείεται να κοιμόμουν. Βρε τί πάθαμε..
YiannakasΜέλος
30/08/2005, 17:50:11
παλιά σε κατάσταση ψυχικής κατάρρευσης μία οντότητα εμφανίστηκε στο δωμάτιό μου και με γέμισε ενέργεια, τόσο δυνατή, που πλημμύρησα αγάπη και ασφάλεια. Δυστυχώς δεν μου έχει ξαναεμφανιστεί από τότε ακόμα και σε παρόμοια κατάσταση