- Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Μην σταματάτε για εμένα. Οι χρόνοι μου είναι άστατοι, θα ήταν καλό να συνεχίσετε.. και αυτά που θα γράφω θα λειτουργούν παράλληλα.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
alfa-omegaΓια παράδειγμα τώρα με την κρίση αν δεν έχασε ,η μάλλον αν δεν ξέχασε ο Άνθρωπος την εγρήγορσή του ,θα πρέπει να ασχοληθεί και να αποκαταστήσει την ισορροπία μεταξύ Άνθρώπου και πλανήτη γη και αυτό διότι είναι στημένος με την πλάτη στον τοίχο (δεν έχει άλλο χρόνο ).
Θα προλάβει να αλλάξει νοοτροπία ?
Η θα φάμε όλοι εμείς οι καθημερινοί μέσοι πολίτες τις συνέπειες της πανίσχυρης θέλησης των ηγετών του πλανήτη για εξουσία & κυριαρχία στην μάπα ?
Όλοι εμείς που ζούμε σήμερα στον πλανήτη αυτόν, δεν θα προλάβουμε να δούμε αυτήν την αλλαγή σε πρακτικό επίπεδο , δηλαδή να δούμε τον Άνθρωπο (και μέσα από εμάς ) ,να αλλάζει συμπεριφορά .
Αυτή η επένδυση , θυσία , δηλαδή του να γίνουμε εμείς σε ατομικό επίπεδο άνθρωποι με εγρήγορση, ώστε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να φτάσουμε να κάνουμε κάτι για αυτόν , θα φανεί στο μέλλον ,δηλαδή κάπου εκεί όπου θα ζούνε τα παιδιά των παιδιών των παιδιών μας περισσότερο συνειδητοποιημένα σε σχέση με τον εαυτό τους και φυσικά αυτό θα φαίνεται από το γεγονός ότι ο Άνθρωπος θα προσπαθεί πολύ περισσότερο από τώρα να κρατάει την ισορροπία μεταξύ Άνθρώπου και φύσης .
alfa-omega,
Γιατί ασχολείσαι με τους ηγέτες ; Τι σχέση έχουν οι ηγέτες - και ο κάθε ηγέτης - με την δική σου προσωπική εργασία στον εαυτό σου ; Δεν σε εμποδίζει ο κάθε ηγέτης - λαμόγιο να έχεις επίγνωση του εαυτού σου, να παρατηρείς εσύ τον εαυτό σου, να εργάζεσαι με τον εαυτό σου και είσαι εσύ σε εγρήγορση. Αυτοί κάνουν την δουλειά τους, εσύ την δική σου.
Αν εσύ βρεις τον εαυτό σου, αν έχεις επίγνωση και γνωρίζεις τι κάνεις, γιατί το κάνεις, πότε το κάνεις, πως το κάνεις, αν έχεις συνειδητότητα, τότε καμία μα καμία παγκόσμια ηγετική θέληση, δεν μπορεί να σου κάνει απολύτως τίποτε!
Άλλαξε πρώτα εσύ! Άσε τους άλλους. Μην σε νοιάζει γι' αυτούς. Τι σε νοιάζει ; Εμείς πρέπει πρώτα να αλλάξουμε μέσα μας και να κάνουμε αυτό που λέει ο Λόρκα "Τα μέσα, έξω μας" ή ο Ρασούλης "Ρίχτο έξω κι είσαι μέσα!".
Αν θα προλάβουμε να αλλάξουμε νοοτροπία ; Αν εσύ αλλάξεις νοοτροπία, τότε θα συμπαρασύρεις κι άλλους ν' αλλάξουν. Γι' αυτό και λέγεται πως όταν ένας άνθρωπος "φωτίζεται", η ομορφιά που αισθάνεται είναι τόσο μεγάλη που όσοι βρίσκονται κοντά του, συμπαρασέρνονται από αυτήν και με κάποιο τρόπο αισθάνονται κι αυτοί ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα φίλε. Πόσες φορές, όταν είσαι γεμάτος θετική ενέργεια, πόσες φορές δεν "παρασέρνεις" και τους δίπλα σου σε κάτι θετικό ; Εμένα προσωπικά, πολλές φορές μου έχει τύχει. Να είμαι γεμάτος χαρά, κι αυτή η χάρα να είναι τόσο μεγάλη που να παρασέρνει και όσους βρίσκονται κοντά μου. Τι να μου κάνει εμένα ο ηγέτης και ο κάθε ηγέτης ; Δεκάρα δεν δίνω γι' αυτόν. Εγώ κάνω αυτό που θέλω!. ![]()
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
quote:
Το σεξουαλικό κέντρο έχει σαν λειτουργία, την αναπαραγωγή, την μετατροπή, την δημιουργία της ψυχής και την εξάλειψη των ελαττωμάτων.
Υποθέτω θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτά και πώς γίνονται.
Δυστυχώς δεν είμαι ο κατάλληλος για να στα εξηγήσω.
Ως προς τη μετατροπή έχουν βέβαια γραφεί παλιότερα κάποια πράγματα όπως ότι πρέπει να κατασκευάσουμε ανώτερα σώματα
(να κάνουμε τα σεληνιακά μας σώματα ηλιακά ή να πάμε απο τον μόλυβδο στο χρυσό... μέσω υδράργυρου) κλπ.
Επειδή εμένα μου λείπει και η εμπειρία αλλά και εως ένα βαθμό το γνωστικό υπόβαθρο σε παραπέμπω στον ΕΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗ ή στον Ζιπ αν αυτός ξέρει να σου πει..
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 23/04/2010 14:31:32
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Για αν μην σας μπερδέψω με τους 4ις τύπους συνείδησης καλύτερα είναι να δούμε ένα παλαιότερο μήνυμα μου (πολύ λίγο συμπληρωμένο) για τους 7 τύπους ή υπό αριθμό ανθρώπων.
1. Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα κέντρο βαρύτητας που στηρίζεται στο κινητικοενστικτοσεξουαλικο!
Αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για καμιά φιλοσοφία ή γνώση κάποιου τέτοιου είδους. Είναι άτομα που ζουν παρορμητικά από τα ένστικτα τους. Μπορείς να διακρίνεις τέτοια άτομα ..είμαι ο σίγουρος ότι έχεις δει!
Ο υπό αριθμό 2 είναι τα άτομα εκείνα που έχουν ένα κέντρο βαρύτητας το οποίο στηρίζεται στο συναισθηματικό τους κέντρο. Αυτά τα άτομα είναι περισσότερο παρορμητικά στις αντιπάθειες και στις συμπάθειες ..ζουν σε ένα ποιο συναισθηματικό κόσμο και έχουν κλίση στην θρησκεία μέσα από την πιστή.
Επίσης μπορούν να δεχτούν πολύ εύκολα και να πιστέψουν σε κάτι ..χωρίς να ερευνήσουν για το αν είναι αλήθεια αυτό για το οποίο πιστεύουν.
Ο υπό αριθμός 3 είναι τα άτομα εκείνα που έχουν ένα κέντρο βαρύτητας το οποίο στηρίζεται πιο πολύ στο διανοητικό. Όλα στηρίζονται γύρο από την σκέψη, την φιλοσοφία, την αναζήτηση. Κινούνται από την μια σκέψη στην άλλη σκέψη, από το ένα συμπέρασμα στο άλλο συμπέρασμα.
Αυτά τα άτομα δεν σταματούν να ερευνούν. Οι σκέψεις και οι ιδέες είναι πιο σημαντικές και καμιά φορά αυτά τα άτομα χάνουν από το συναίσθημα! Επίσης είναι πολύ εύκολο σήμερα να υπερασπίζονται μια ιδέα και μεθαύριο κάποιος να τους αλλάξει την ιδέα και αυτό που σήμερα υπερασπίζονται αύριο να το μισούνε και αύριο μπορούν πάλι να αλλάξουν γνώμη αν κάποιος τους πείσει.
Ο υπό αριθμό 4 είναι τα άτομα εκείνα που εργάζονται για να αφυπνίσουν την συνείδηση. Αυτά τα άτομα λόγο του ότι αφυπνίζουν την συνείδηση από-ταυτίζονται από το μηχανικό κέντρο βαρύτητας που έχουν στο κινητικό-ένστικτο-σεξουαλικό, το συναισθηματικό και το διανοητικό.. και αποκτούν ένα κέντρο βαρύτητας που έχει σχέση με την αφύπνιση της συνείδηση ή αν θέλετε με την ΕΠΙΓΝΩΣΗ.
Δηλ. αντιδρά στα ερεθίσματα με σκοπό να ξυπνήσει την συνείδηση και όχι να αντιδράσει μηχανικά με ένα από τα κατωτέρα κέντρα που είπα πιο πάνω. Αυτό απαιτεί μια αδιάκοπη προσπάθεια στο να διατηρηθεί η επίγνωση.. επειδή δεν έχει αφυπνιστεί πλήρως και μόνιμα ..έχει την τάση να ταυτίζεται σε αυτά που προσέχει.
Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μπορεί να διατηρεί όσο πιο πολύ μπορεί την αφυπνισμένη συνείδηση πριν αυτή κυλίσει ξανά σε κάποια ταύτιση. Επειδή αυτό είναι κάτι που συμβαίνει ..τότε ο πονηρός άνθρωπος βρίσκει κάποια τεχνάσματα που να του προκαλούν ένα σοκ όταν η συνείδηση έχει την τάση να κυλίσει σε κάποια ταύτιση.
Αυτά τα τεχνάσματα μπορεί να είναι ένας ηθελημένος πόνος δηλ ένα πετραδάκι μέσα στο παπούτσι που θα του θυμίζει ότι δεν πρέπει να ταυτιστεί δηλ να κοιμηθεί.
Άλλο τέχνασμα είναι να κάνει μια συνήθεια ή ένα ελάττωμα «ξυπνητήρι» δηλ αυτό το ελάττωμα ή η συνήθεια να του θυμίζει ότι πρέπει να είναι συνειδητός ή το να έχει την επίγνωση της αυθόρμητης παρουσίας του παρατηρητή ή της ουσίας!
Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να έχει ένα μεγάλο ποσοστό μέσα στην ημέρα που να είναι αφυπνισμένος αλλά δεν μπορεί να είναι 24 ώρες το 24ωρο συνειδητός.
Πολλές φορές ο άνθρωπος Ν. 4 Αποκτά κάτι από τον άνθρωπο Ν. 5 Δηλ να βιώσει μια αντικειμενική συνείδηση. Να βίωση την ελευθερία της συνείδηση ..τον φωτισμό της. Ένα satori ή κάποιο είδος samanti.
Να «πάει» πέρα από τον νου και τις λέξεις και να «βυθιστεί σε ένα απέραντο άνοιγμα που δεν έχει καμιά κατεύθυνση ,κανένα προορισμό ..ένα άνοιγμα απόλυτα συνειδητό στην απειροτητα του χώρου.
Αλλά αυτό δεν είναι ακόμα μόνιμο ...για αυτό, ο άνθρωπος ν.4 εργάζεται σταθερά επάνω στην αφύπνιση της συνείδηση!
Ο υπό αριθμό 5 είναι τα άτομα εκείνα που είναι αντικειμενικοί με τον εαυτό τους..
Ο υπό αριθμό 6 είναι τα άτομα εκείνα που είναι αντικειμενικοί με τον εαυτό τους αλλά και με τον κόσμο
Ο υπό αριθμό 7 είναι τα άτομα εκείνα που έχουν απόλυτη ενότητα και συνείδηση ανεξάρτητα από το οτιδήποτε και αυτά είναι τα αυτοπραγματομένα όντα.
Είναι μόνιμα στο κέντρο και θα ήταν καλύτερα να πούμε πως ούτε κέντρο αλλά ούτε περιφέρεια υπάρχει για αυτά, επειδή η δυαδικότητα έχει αφομοιωθεί σε αυτό που ΕΙΝΑΙ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
Earendil
Απεστάλη: 22/04/2010, 00:16:18
Δηλαδή αυτοί παρόλο που είναι εξελιγμένοι,
Η εξέλιξή τους ( αρνητική εξέλιξη ) στηρίζεται στο γεγονός ότι έχουνε απολέσει την ψυχή τους .
Αυτοί οι συνάνθρωποί μας έχουνε συναισθήματα ,αλλά κυριαρχούνε επί αυτών, τα ελέγχουνε πλήρως .
Ο έλεγχος της σκέψης , που σημαίνει ταυτόχρονα έλεγχος των συναισθημάτων , είναι διαδικασία χρονοβόρα .
Συγκεκριμένα αυτοί οι συνάνθρωποί μας είναι άψυχα όντα .
Το αντίθετο αυτών , τους λευκούς μάγους ,δεν μπορούμε να τους δούμε ,διότι αναλήφθηκαν στην αιώνια διάσταση .
Είναι πλέον συνειδητά αιώνιες ψυχές ,που κατήλθαν κάποτε στον κόσμο μας και συνέλεξαν τις εμπειρίες ζωής ,τις οποίες συλλέγεις τώρα εσύ ,εγώ και όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη .
quote:
Earendil
έχουν κακή πρόθεση
Υπηρετούνε τις δυνάμεις του κακού .
Εκπροσωπούνε και προσκυνούνε μονάχα την υλική μορφή.
quote:
Earendil
και μας εμποδίζουν και τους υπόλοιπους, επειδή στην πλειοψηφία είμαστε συναισθηματικοί,
Είναι ο αιώνιος πόλεμος μεταξύ καλού και κακού που υφίσταται πέρα από την δική μας διάσταση και την οποία διαμάχη μπορούμε να αντιληφθούμε μονάχα μέσω του αποτελέσματος που βιώνουμε καθημερινά στον πλανήτη γη .
quote:
Earendil
δίνοντάς μας συναισθηματικό υλικό που μας αποπροσανατολίζει.
Ο κάθε άνθρωπος που μπορεί να καταπιέσει τα συναισθήματά του , είναι σε θέση να πληγώσει συνανθρώπους του .
Όσο περισσότερο ελέγχει τα συναισθήματά του , τόσο περισσότερο μπορεί να ελέγξει και συνανθρώπους του που έχουνε μονάχα επιθυμίες & συναισθηματικές ορέξεις
Αυτό μπορεί να το κάνει με δύο επιλογές .
Η πρώτη είναι να υποφέρει ( συνήθως ) ο ίδιος και να μεταφέρει αποτελεσματική βοήθεια σε συνανθρώπους του που πραγματικά έχουνε ανάγκες ,όπως για παράδειγμα επιβίωσης ,υγείας . Υπηρετεί το καλό.
Η δεύτερη να τους εκμεταλλεύεται , αποπροσανατολίζοντάς τους με συναισθηματικό υλικό. Υπηρετεί το κακό.
Αυτοί βέβαια που ηγούνται του πλανήτη γη, έχουνε περισσότερο εξελιγμένα συστήματα εκμετάλλευσης .
Για παράδειγμα μας ταΐζουνε κάθε μέρα μέσω τηλεόρασης με κουτσομπολιά και ταινίες , έτσι ώστε να μην θυμόμαστε κάποιες αυθαίρετες ενέργειες τους που δυσκολεύουνε την επιβίωσή μας & υποβιβάζουνε την ποιότητα της .
quote:
Earendil
Οπότε τι προτείνεις?
Όσο περισσότερο ασχολείται ένα άτομο με την ψυχή ,την ουσία του , τόσο περισσότερο αντικειμενικά αντιλαμβάνεται αυτά που συμβαίνουνε στον κόσμο μας και φυσικά μπαίνει σιγά – σιγά στον σκοπό τον οποίο αποσκοπούνε οι ψυχικές ενέργειες .
Προτείνω μελέτη της ψυχής ,της ουσίας μας .
quote:
Αν θα προλάβουμε να αλλάξουμε νοοτροπία ; Αν εσύ αλλάξεις νοοτροπία, τότε θα συμπαρασύρεις κι άλλους ν' αλλάξουν. Γι' αυτό και λέγεται πως όταν ένας άνθρωπος "φωτίζεται", η ομορφιά που αισθάνεται είναι τόσο μεγάλη που όσοι βρίσκονται κοντά του, συμπαρασέρνονται από αυτήν και με κάποιο τρόπο αισθάνονται κι αυτοί ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα φίλε. Πόσες φορές, όταν είσαι γεμάτος θετική ενέργεια, πόσες φορές δεν "παρασέρνεις" και τους δίπλα σου σε κάτι θετικό ; Εμένα προσωπικά, πολλές φορές μου έχει τύχει. Να είμαι γεμάτος χαρά, κι αυτή η χάρα να είναι τόσο μεγάλη που να παρασέρνει και όσους βρίσκονται κοντά μου. Τι να μου κάνει εμένα ο ηγέτης και ο κάθε ηγέτης ; Δεκάρα δεν δίνω γι' αυτόν. Εγώ κάνω αυτό που θέλω!."ἐγὼ ὅσους ἐὰν φιλῶ, ἐλέγχω καὶ παιδεύω"
Όλα αυτά που γράφεις είναι ωραία .
Μιλάς όμως γραμμικά .
Αν αλλάξει το ένα άτομο θα μεταδώσει ,μεταφέρει την αλλαγή και θα επηρεάσει το άλλο άτομο και έτσι μετά από 1.000.000 εκ .χρόνια ο πλανήτης γη θα έχει μονάχα άτομα με όμορφη νοοτροπία.
Για να αλλάξει ένα άτομο και από ιδιοτελή χαρακτήρα να διαμορφώσει ανιδιοτελή ,σύμφωνα με την γραμμική σου θεώρηση, πόσο χρόνος είναι απαραίτητος ?
Επίσης η φώτιση σε ένα άτομο δεν έρχεται γραμμικά .
Απαιτείται χρόνος περιοδικός .
Είναι δυνατόν να ασχολούνται οι ηγέτες του πλανήτη με εμένα (εσένα και όλον τον κοσμάκη του πλανήτη ) και εγώ να το παραβλέψω ?
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα .
Σε αυτόν προσπαθώ να υποδείξω .
Τα κίνητρά τους που μας θέλουνε συναισθηματικά όντα (η αλλιώς χαϊβάνια ) .
Εντάξει επειδή το θέμα μας είναι Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ ,θα προσαρμόσω μελλοντικά στενότερα τις απόψεις μου σε αυτό.
quote:
alfa-omegaΓια να αλλάξει ένα άτομο και από ιδιοτελή χαρακτήρα να διαμορφώσει ανιδιοτελή ,σύμφωνα με την γραμμική σου θεώρηση, πόσο χρόνος είναι απαραίτητος ?
α) Μια στιγμή, ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα μέσα σε μια στιγμή κι από ιδιοτελής να γίνει ανιδιοτελής.
β) Ποτέ. Ένας άνθρωπος μπορεί να μην αλλάξει χαρακτήρα ποτέ. Όσο χρόνο κι αν του δώσεις, μπορεί αυτός να συνεχίζει να είναι ιδιοτελής. Και μια αιωνιότητα να του δώσεις, μπορεί πάλι αυτός να μην αλλάζει.
Τι σημασία έχει ρε alfa-omega ; Σημασία έχει όσο είμαστε σ' αυτήν την ζωή να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ πάνω στον εαυτό μας. Αυτό έχει αξία.
Φίλε Α-Ω δείχνεις να μην αντιλαμβάνεσαι αυτά που σου έχω πει όπως και αυτά που έχει γράψει ο zip..
quote:
Όλα αυτά που γράφεις είναι ωραία .
Μιλάς όμως γραμμικά .
Αν αλλάξει το ένα άτομο θα μεταδώσει ,μεταφέρει την αλλαγή και θα επηρεάσει το άλλο άτομο και έτσι μετά από 1.000.000 εκ .χρόνια ο πλανήτης γη θα έχει μονάχα άτομα με όμορφη νοοτροπία
Δεν τίθεται θέμα νοοτροπίας αλλά ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ. Είναι διαφορετικό το να έχουμε ίδια ή διαφορετική νοοτροπία από το να έχουμε ΕΠΙΓΝΩΣΗ.
quote:
Είναι δυνατόν να ασχολούνται οι ηγέτες του πλανήτη με εμένα (εσένα και όλον τον κοσμάκη του πλανήτη ) και εγώ να το παραβλέψω ?
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα .
Σε αυτόν προσπαθώ να υποδείξω .
Τα κίνητρά τους που μας θέλουνε συναισθηματικά όντα (η αλλιώς χαϊβάνια ) .
Από την στιγμή που ο άνθρωπος δεν έχει ΕΠΙΓΝΩΣΗ είναι χαϊβάνι..
Είναι έρμαιο των πολίτικων, της κοινής γνώμης, του έθνους, των παπάδων, της θρησκείας, της ιδέας, του καταναλωτικού συστήματος, των επιθυμιών και πολλών άλλων.
Δεν γνωρίζει τι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.. και έτσι όλα είναι δανικά..Αυτά τα δανικά είναι ο ψεύτικος εαυτός. Αυτός που λέει ΕΓΩ. Αυτό το ΕΓΩ είναι ένα χαϊβάνι που κάνει χιλιάδες καμώματα.
Δεν είμαι εναντίων αυτού που λες για τους πολίτικους και όχι μόνο για αυτούς, αλλά και για πολλά άλλα που κρατούν τους ανθρώπους δέσμιους κάποιου συστήματος. Εντάξει ασχολήσου με όλα αυτά..αλλά μην χάνεσαι μέσα σε αυτά.
Μπορείς να οδηγήσεις μια επανάσταση..δεν λέω.. αλλά τι άλλαξε για εσένα; Χαϊβάνι ήσουν πριν την επανάσταση, χαϊβάνι και μετά από αυτήν.
Δεν έχω κάτι μαζί σου και συγγνώμη αν σου φαίνομε σκληρός.. αλλά θέλω να σου δήξω ότι η πραγματική επανάσταση είναι αυτή της συνείδησης..μόνο τότε δεν είσαι χαϊβάνι κανενός. Το χαϊβάνι είναι κάτι που αφόρα όλους μας, μην με παρεξηγάς.
quote:
Εντάξει επειδή το θέμα μας είναι Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ ,θα προσαρμόσω μελλοντικά στενότερα τις απόψεις μου σε αυτό.
Αυτό τι είναι;..δεν το σχολιάζω..!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Ανάλογα με τον τρόπο που γράφει ένα άτομο για την ιδιοτέλεια & ανιδιοτέλεια καθώς επίσης τον τρόπο που θα το επιδιώξει στην ζωή που διανύει , δείχνει, αποκαλύπτει το σημείο (άντε να το πούμε βαθμό ) συνειδητότητάς που ήδη έχει κατακτήσει .
Εντάξει …,
Σημασία έχει όσο είμαστε σ' αυτήν την ζωή να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ πάνω στον εαυτό μας.
χαιρετώ.![]()
H periergia skotwnei kamia fora,
Από εκεί και πέρα, τι ήταν; .. ποίος μπορεί να ξέρει .. μπορεί να ήταν ο Σατανάς που είπε να το παίξει νταλικέρης (from Hell) εκείνο το βράδυ (σύμφωνα με την εκδοχή του ιερέα δηλαδή) για να συνετίσει τον παραστρατημένο νέο που έβριζε τα θεία, οπότε σου λέει ας εμφανιστώ να τον τρομάξω ώστε να τον κάνω πιστό Χριστιανό μετά ! ![]()
Σε πια περιοχή συνέβη το περιστατικό;
Υ.Γ.
1. Γράψε Ελληνικά τα Greeklish είναι κουραστικά στην ανάγνωση - επίσης η ιστορία θα μπορούσε να πάει στο κατάλληλο θέμα που υπάρχει στο forum.
2. Καλή χρονιά σε όλους ![]()
Edited by - XD on 02/01/2009 09:33:02
===========================================================
Το θέμα απενεργοποιείται.
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στο παρεμφερές θέμα του θεματοθέτη (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

In anticipation of my resurrection...