- ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ.... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Mantis Religiosa ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ....
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ.
ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ BEBAIA ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ intensity map ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ (ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΗΣ.
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
α)μια εξωγηινη οντοτητα απο το υπερπεραν,ενα πνευμα,ενα poltergeist 'η κατι τετοιο τελωςπαντων.
β)ενα βιαστικο καγκουρο,ενας δεινοσαυρος,'η ο chupacabra.
γ)μια αχνιστη κατσαρολα με φασολαδα 'η το μπαρμπεκιου των γειτονων.
δ)στιγμιοτυπο απο την ταινια the ring.
ε)φυσικα αιτια.
οποιος ανακαλυψει την σωστη απαντηση κερδιζει δωρο ενα αδειο DVD,για το γεμισει με ανεξηγητες φωτογραφιες που θα τραβηξει![]()
![]()
![]()
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
CICAP
http://www.cicap.org/en/index.php
Edited by - Chianti on 17/09/2005 14:35:18
quote:
Ποια ειναι τα κριτιρια καποιου για να μπορεσει να εξηγησει μια φωτογραφια?Μπορει καποιος να το διευκρινισει?
Φίλε Mantis Religiosa, πιστεύω ότι το κλειδί στην υπόθεση δεν είναι πλέον τόσο η φωτογραφία όσο τα αρνητικά.
οι σκιες παιζουν πολλες φορες παραξενα παιχνιδια...
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ aspirin Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ....
Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Ολα σε σένα συμβαίνουνε... Μια αυτό, μια το βίντεο στη σπηλιά του Νταβέλη... τι να πω... έχω αρχίσει να σε ζηλεύω
Αρχικά να πω ότι αν το σπίτι σου είναι στο Σοφικό Κορινθίας έχει κάθε λόγο ο Mantis Religiosa να πιστεύει ότι θα γίνει τουριστική ατραξιόν...
Τώρα όσον αφορά την επίμαχη φωτογραφία να πω ότι μόλις την είδα το πρώτο που μου ήρθε στο νου είναι ο καπνός...αν και διαβεβαίωσες ότι τότε δεν κάπνιζες δε μπορώ να σε φανταστώ να απέχεις από αυτό πάνω από 15 λεπτά... (επειδή σε ξέρω το λέω![]()
)
Μετά το μυαλό μου πήγε σε πολύ ψηλό κλαδάκι που υπήρξε σχεδόν μπροστά στο φακό της μηχανής αλλά αφού μας το απέριψες το ξέχασα και γω...
Κατόπιν θεώρησα ότι το πιο πιθανό είναι να είναι κάποιος ιστός της αράχνης ο οποίος δεν φαίνεται στο μάτι και έτσι μπορεί κάποιος να εξαπατηθεί πολύ εύκολα τοποθετώντας το φακό του σε απόσταση αναπνοής από αυτόν χωρίς να το ξέρει. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό πίστεψέ με... μάλιστα έχω την εντύπωση ότι ο ιστός είναι μισοκαταστρεμένος, υπολείματα δηλαδή που κρέμονται και όχι ατόφιος ιστός...
Γενικότερα εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, ότι κι αν είναι αντίθετα με ότι εσύ πιστεύεις είναι κοντά στο φακό.
Το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι ότι θα κάνεις έναν πολύ ωραίο βραχόκηπο!![]()

ΦΙΛΗ Avallon ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΟΦΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ...
ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ..
ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΟ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ....
ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ...
ΘΑ ΠΡΩΣΠΑΘΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ THS ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Υ.Γ.
1.Αξίζει να αναφέρω ότι στην ψηφιακή μου μηχανή (γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία λήφθηκε με απλή αναλογική) καμία φορά υπό ορισμένες συνθήκες φωτισμού και ενώ βρίσκεται σε αυτόματο πρόγραμμα, αστοχεί φωτογραφίζοντας τις εικόνες με έντονο παρόμοιο neon μπλε χρώμα..
2.Χμ.. έλεγχος φωτογραφίας .. θα μπορούσε να την στείλει στο RAM αφού στις τελευταίες σελίδες του ένθετου περιοδικού για τις Ψηφιακές Μηχανές δέχεται «άστοχες» φωτογραφίες αναγνωστών στις οποίες δοκιμάζει να εξηγήσει τι μπορεί να πήγε στραβά..
Edited by - XD on 19/09/2005 09:14:17
quote:
ΦΙΛΗ Avallon ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΟΦΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ...
Καλά το κατάλαβα... εκεί που πολλά περίεργα συμβαίνουν και όλα είναι πιθανά... Το σπίτι σου είναι κοντά στο νεκροταφείο?

ΦΙΛΗ Avallon 800 μ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ 100 μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΥΓ. ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΟΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΡΦΟΥ.
![]()
http://ghostgadgets.com/_knowledge/orbs.html
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ Mercury ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΘΑ ΒΑΛΛΩ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΘΑΜΝΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ....Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ...
ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ Tromo ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
EΙΣΑΙ ..."ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ" ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Edited by - anyone on 24/09/2005 21:11:38