- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Συμφωνω φιλε ετσι ειναι
Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!
εχουν περασει χρονια, πολλαααα χρονια απο τους τρακοσιους του λεωνιδα... πλεον δεν μετραει το κουραγιο, αλλα ποιος εχει τα ισχυροτερα οπλα...

quote:Hos Geldi
SchrecK oglanΤώρα, εσύ είσαι Τούρκος
ή απλώς το 'παίζεις' γιαλαντζί μεμέτης
demek?Όχι για να ξέρουμε δηλαδή με ποιον έχουμε να κάνουμε...
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:(βλ. σφαγη των αρμενιων αρχες περασμενου αιωνα, 100.000 περιπου νεκροι),
Πανω απο 1.500.000 νεκροι.
http://www.world.gr/lofiversion/index.php/t467.html
και εμεις περιμενουμε τον σουπερμαν...

quote:
και αυτο που αποδεικνυει οτι ειναι 20 εκ? και οτι ετοιμαζουν επανασταση??εχουν περασει χρονια, πολλαααα χρονια απο τους τρακοσιους του λεωνιδα... πλεον δεν μετραει το κουραγιο, αλλα ποιος εχει τα ισχυροτερα οπλα...
Γενικά η Τουρκία αποτελείται απο 40 εθνότητες.
Οι Κούρδοι εχουν κιόλας ξεκινήσει την επανάστασή τους.
Οσο για τους κρυπτοχριστιανούς, δε νομίζω να υπάρχουν στ'αλήθεια ή
είναι πολύ λίγοι.
Τα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων ήταν 500.000 τη περίοδο 1895-1905
και 1.500.000 το 1915.
Αν μια μέρα των ημερών οι Τούρκοι "μπουκάρουν" στην Ελλάδα, δε νομίζω οτι θα πολεμήσουμε, δεν έχουμε πια τέτοια κουλτούρα. Οι πιό πολλοί θα
πάρουν τα βουνά και "ο σώζων εαυτόν σωθείτω".
Φιλικώτατα σε όλους σας
πάρουν τα βουνά και "ο σώζων εαυτόν σωθείτω
-----------------------------------------------------
διαφωνω φιλε, αν δουμε τα σκουρα θα πολεμησουμε.Δε νομιζω να κρυφτουμε οπως λες στα βουνα. εγω προσωπικα ημουν στα ιμια τοτε και εζησα καποιες καταστασεις, στο καραβι που ημουν f-457 και απεναντι μου να μετραω τα τουρκικα πλοια.
quote:
πλεον δεν μετραει το κουραγιο, αλλα ποιος εχει τα ισχυροτερα οπλα...
Εδω εισαι μαλλον λαθος, απ' οτι εχω καταλαβει εισαι κοριτσι κι αρα δεν εχεις περασει απο στρατο. Αν το ειχες κανει θα ηξερες οτι λιγοι αποφασισμενοι ανδρες και καλα εκπαιδευμενοι, μπορουν να κανουν απιστευτα πραγματα. Ακομα και να ανατρεψουν την πορεια ενος πολεμου.
μακαρι παιδια μου, μακαρι γιατι αυτοι οι γκριζοι λυκοι ειναι ....
μπρρρρρ

![]()

μας το λέει ο ίδιος ο υπαξιωματικός, δέκα χρόνια πριν σαν εκπαιδευτής μας τότε στη σχολή. Δε λέω ονόματα για
ευνόητους λόγους. Δυστυχώς πέρασαν χρόνια και δε θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά πάντα θυμάμαι τη συγκίνησή του όταν
μας το είπε.

Εχει σκεφτει κανεις τι θα την κανουμε ετσι και την παρουμε?
Τι θα κανουμε τα 15.000.000 Τουρκους που την κατοικουν και θα ειναι εχθρικοτατοι απεναντι μας?
Κανονικα και να μας την προσφεραν χαρισμα θα επρεπε να σφυριζουμε αδιαφορα και να κανουμε οτι δεν ακουμε.
Ασε που μας εχουν πρηξει με τον Παισιο και ολους τους συγχρονους προφητες και τις φαντασιωσεις τους.
πχ ο νοστραδαμος. ειχε προφητεψει πραγματα συντομα της εποχης του.
ο θεος οταν στελνει οραματα στους ανθρωπους που εχει επιλεξει, τους δινει καποια κοντινα πλανα του μελλοντος για να δειξει οτι προκειται για αληθινο προφητη και μετα τους δινει τα μακροπροθεσμα γεγονοτα.
εχει συμβει κατι τετοιο με τον παισιο?