ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Vassilis_160 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
vlad255Νέο Μέλος
16/07/2005, 10:47:46
" το μονο που μας σωζει ειναι, η εισοδος στην Ε.Ε."

Συμφωνω φιλε ετσι ειναι

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!

22Μέλος
16/07/2005, 15:12:49
oι δημοσιογράφοι του μπι-μπι-σι και του ροιτερς αναφερουν τον τελευταίο καιρό τους κούρδους της Τουρκίας ως πολιτοφύλακες. Το μπι-μπι-σι παίρνει γραμμή απο την Αγγλική κυβέρνηση.Μεχρι και ο Ερντογάν έκανε ανακοίνωση για το θέμα,το ιδιο αρχιζουν τελευταία να κανουν και τα Αμερικάνικα κανάλια.
astral-projectΜέλος
16/07/2005, 17:29:26
και αυτο που αποδεικνυει οτι ειναι 20 εκ? και οτι ετοιμαζουν επανασταση??

εχουν περασει χρονια, πολλαααα χρονια απο τους τρακοσιους του λεωνιδα... πλεον δεν μετραει το κουραγιο, αλλα ποιος εχει τα ισχυροτερα οπλα...

SchrecKΝέο Μέλος
16/07/2005, 18:36:29
Thank you all ...

quote:

Hos Geldi
SchrecK oglan

Τώρα, εσύ είσαι Τούρκος
ή απλώς το 'παίζεις' γιαλαντζί μεμέτης
demek?

Όχι για να ξέρουμε δηλαδή με ποιον έχουμε να κάνουμε...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

16/07/2005, 19:08:42
quote:

(βλ. σφαγη των αρμενιων αρχες περασμενου αιωνα, 100.000 περιπου νεκροι),

Πανω απο 1.500.000 νεκροι.
astral-projectΜέλος
16/07/2005, 20:32:01
εχεις απολυτο δικιο.

http://www.world.gr/lofiversion/index.php/t467.html

και εμεις περιμενουμε τον σουπερμαν...

digitalΝέο Μέλος
17/07/2005, 03:17:24
quote:

και αυτο που αποδεικνυει οτι ειναι 20 εκ? και οτι ετοιμαζουν επανασταση??

εχουν περασει χρονια, πολλαααα χρονια απο τους τρακοσιους του λεωνιδα... πλεον δεν μετραει το κουραγιο, αλλα ποιος εχει τα ισχυροτερα οπλα...

digitalΝέο Μέλος
17/07/2005, 03:30:15
Οι Κούρδοι είναι όντως 20 εκ.
Γενικά η Τουρκία αποτελείται απο 40 εθνότητες.
Οι Κούρδοι εχουν κιόλας ξεκινήσει την επανάστασή τους.
Οσο για τους κρυπτοχριστιανούς, δε νομίζω να υπάρχουν στ'αλήθεια ή
είναι πολύ λίγοι.
Τα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων ήταν 500.000 τη περίοδο 1895-1905
και 1.500.000 το 1915.

Αν μια μέρα των ημερών οι Τούρκοι "μπουκάρουν" στην Ελλάδα, δε νομίζω οτι θα πολεμήσουμε, δεν έχουμε πια τέτοια κουλτούρα. Οι πιό πολλοί θα
πάρουν τα βουνά και "ο σώζων εαυτόν σωθείτω".

Φιλικώτατα σε όλους σας

vlad255Νέο Μέλος
17/07/2005, 04:13:25
Αν μια μέρα των ημερών οι Τούρκοι "μπουκάρουν" στην Ελλάδα, δε νομίζω οτι θα πολεμήσουμε, δεν έχουμε πια τέτοια κουλτούρα. Οι πιό πολλοί θα
πάρουν τα βουνά και "ο σώζων εαυτόν σωθείτω
-----------------------------------------------------
διαφωνω φιλε, αν δουμε τα σκουρα θα πολεμησουμε.Δε νομιζω να κρυφτουμε οπως λες στα βουνα. εγω προσωπικα ημουν στα ιμια τοτε και εζησα καποιες καταστασεις, στο καραβι που ημουν f-457 και απεναντι μου να μετραω τα τουρκικα πλοια.

22Μέλος
17/07/2005, 15:25:09
Παιδια,καταλαβετε κατι,οτι την Τουρκια την θελουν διαλυμενη οι μεγαλες δυναμεις.Απο αυτο εχουν συμφερον και η Ρωσια και η Αμερικη και η Ευρωπη στο συνολο της.Θελουν μικρα κρατη(κρατιδια),γεματα βασεις,που θα τους εξυπηρετησουν στον πολεμο των πολιτισμων που ετοιμαζουν.Μια τουρκια ισχυρη και κυριως μουσουλμανικη,δεν τους εξυπηρετει.Ο μεγαλυτερος εχθρος των Τουρκων αυτη τη στιγμη δεν ειναι ουτε η Ελλαδα ουτε η Ρωσια,αλλα η Αμερικη,δλδ το εβραικο λομπι της Αμερικης που θελει να καταργησει τον ισλαμισμο (εκδημοκρατησει το λενε αυτοι) ωστε μαζι με τη διαβρωση του χριστανισμου να μπορεσει να ελεγξει ολο το κοσμο.Θα μου πει καποιος οτι το Τουρκικο κρατος ειναι κατα καποιο τροπο <<δυτικο>> κρατος.Ναι,αλλα μετα την αρνηση των Τουρκων να περασουν τα στρατευματα των Αμερικανων απο κει καθως και μετα την αποτυχια για πληρη ελεγχο του Ιρακ,ο μονος τροπος να προχωρησουν τα σχεδια τους ειναι να δημιουργησουν μικρα κρατιδια,ελεγχομενα απο τος Αμερικανους,στα συνορα του ισλαμικου-αραβικου κοσμου,ωστε να δημιουργσουν εκει χωρις προβληματα βασεις εξορμησης προς τις Αραβικες χωρες.Αυτος ειναι και ο βασικοτερος λογος που θελουν μια κατακερματισμενη Τουρκια,οπως επισης τους εξυπηρετει διοτι βρισκεται στα νοτα της Ρωσιας.
17/07/2005, 16:21:10
quote:

πλεον δεν μετραει το κουραγιο, αλλα ποιος εχει τα ισχυροτερα οπλα...

Εδω εισαι μαλλον λαθος, απ' οτι εχω καταλαβει εισαι κοριτσι κι αρα δεν εχεις περασει απο στρατο. Αν το ειχες κανει θα ηξερες οτι λιγοι αποφασισμενοι ανδρες και καλα εκπαιδευμενοι, μπορουν να κανουν απιστευτα πραγματα. Ακομα και να ανατρεψουν την πορεια ενος πολεμου.
astral-projectΜέλος
17/07/2005, 16:30:20
ναι κορτσακι ειμαι...

μακαρι παιδια μου, μακαρι γιατι αυτοι οι γκριζοι λυκοι ειναι ....

μπρρρρρ

vlad255Νέο Μέλος
17/07/2005, 17:47:03
astral-project εισαι το κοριτσι της φωτογραφιας?

astral-projectΜέλος
17/07/2005, 18:36:46
ναι οποτε εχει πανσεληνο, ουρλιαζω στο στοουνχετζ. μετα πινω και αιμα.

SoSaTΜέλος
19/07/2005, 18:58:44
Ο Γέροντας Παίσιος έχει πει σε υπαξιωματικό των τεθωρακισμένων ότι θα παρελάσει στη Πόλη. Αυτό το θυμάμαι να
μας το λέει ο ίδιος ο υπαξιωματικός, δέκα χρόνια πριν σαν εκπαιδευτής μας τότε στη σχολή. Δε λέω ονόματα για
ευνόητους λόγους. Δυστυχώς πέρασαν χρόνια και δε θυμάμαι λεπτομέρειες, αλλά πάντα θυμάμαι τη συγκίνησή του όταν
μας το είπε.
astral-projectΜέλος
19/07/2005, 22:54:37
με τι τιμημα?

19/07/2005, 23:17:51
Βρε παιδια, ολο ακουω η πολη και η πολη.
Εχει σκεφτει κανεις τι θα την κανουμε ετσι και την παρουμε?
Τι θα κανουμε τα 15.000.000 Τουρκους που την κατοικουν και θα ειναι εχθρικοτατοι απεναντι μας?
Κανονικα και να μας την προσφεραν χαρισμα θα επρεπε να σφυριζουμε αδιαφορα και να κανουμε οτι δεν ακουμε.
Ασε που μας εχουν πρηξει με τον Παισιο και ολους τους συγχρονους προφητες και τις φαντασιωσεις τους.
astral-projectΜέλος
19/07/2005, 23:24:53
καταρχην για να λεγεται καποιος προφητης, πρεπει αποδεδειγμενα να εχει προφητεψει κατι που εγινε στον καιρο του. (που ηταν ζωντανος δηλαδη).

πχ ο νοστραδαμος. ειχε προφητεψει πραγματα συντομα της εποχης του.
ο θεος οταν στελνει οραματα στους ανθρωπους που εχει επιλεξει, τους δινει καποια κοντινα πλανα του μελλοντος για να δειξει οτι προκειται για αληθινο προφητη και μετα τους δινει τα μακροπροθεσμα γεγονοτα.

εχει συμβει κατι τετοιο με τον παισιο?

20/07/2005, 00:17:00
Φίλοι μου , δυστυχως με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την χώρα μας , που σε λίγα χρόνια θα είμαστε έθνος γερόντων και μειοψηφία στον τόπο μας ( ήδη σε πολλές περιοχές της Αθήνας οι αλοδαποί μαθητές είναι πλειοψηφία μεσα στην τάξη ) , για να επαληθεύσουν οι προφητείες θα πρέπη να αρχίσουμε να κλωνοποιούμε στρατιώτες .
22Μέλος
20/07/2005, 00:27:42
Φίλε σεσοστρις,εχω ακούσει αυτή την προφητεία του Παίσιου,αλλά μου ειπαν ότι ήταν τότε ανθυπολοχαγός.Μήπως ξέρεις τι βαθμό έχει σήμερα αυτός ο ανθρωπος που μας λές; Δεν του είπε πότε ακριβώς θα γίνουν αυτά; Περιμένω με ενδιαφέρον την απάντησή σου.