- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Γιατί όταν από τη μια να λες "Το σύστημα αυτό μας κατέστρεψε" και από την άλλη να λες "Θα ακολουθήσω το σύστημα για να ανατρέψω το σύστημα" ε εντάξει... υπάρχει μια μικρή αντίφαση σε αυτό.. μικρή.. όχι μεγάλη, μη παρεξηγηθούμε κιόλας.
Όλοι φωνάζουν "Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και θα ανατρέψω το σύστημα", "θα ψηφίσω ΚΑΜΜΕΝΟ και θα ανατρέψω το σύστημα"...
Ένα περίεργο πράγμα, όλοι θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω του συστήματος.
Είπαμε... PROBLEM-SOLUTION
Αφού εσείς σαν ανώτερο IQ, ανακαλύψατε τη λύση... μπράβο σας!
Εγώ.. ακόμη τη ψάχνω
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 10/06/2012 17:20:20
quote:Δεν ξέρω για ποία "ευκόλως εννοούμενα" εννοείς, ούτε και τα πλαγίως, αλλά όταν ορίζεις αιθαίρετα και κατά το δοκούν τι είναι φασισμός, τότε αυτό το κάνεις για να τονίσεις τα θετικά κάποιας πλευράς - αποκρύπτωντας τ' αρνητικά - ή, τονίζεις τ' αρνητικά - αποκρύπτοντας τα θετικά - και αυτό λέγεται ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ που είναι ένα από τα κύρια συστατικά εκείνου που δεν γνωρίζεις τι είναι.
Ιδιοτελές και ανόητο ναι θα ήταν (αν το είχα κάνει, απλά παρέλειψα τα ευκόλως εννοούμενα.) , όμως αν προσπαθούσα να στο επιβάλλω τότε σίγουρα!
Ακόμα και πλαγίως όπως κάνεις εσύ.
Μήπως είσαι φασίστας και δεν το ξέρεις;
Μια φασιστική πράξη μπορείς να μας περιγράψεις ή κι εκεί τρία πουλάκια κάθονται;

Edited by - Αίολος on 10/06/2012 17:25:35
quote:
Μια φασιστική πράξη μπορείς να μας περιγράψεις
Βεβαίως, ορίστε:
quote:
ή κι εκεί τρία πουλάκια κάθονται;
Edited by - Osmosis on 10/06/2012 17:55:19
Υπόσχονται, υποτίθεται, την προστασία των πολιτών και περιπολούν σε «προβληματικές» περιοχές εκτελώντας χρέη αστυνομικών. Συνοδεύουν ηλικιωμένους σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες. Και τώρα παίζουν και το ρόλο της Επιθεώρησης Εργασίας, ψάχνοντας για μετανάστες που απασχολούνται στη μαύρη εργασία και ζητούν την απόλυσή τους, ώστε «να ξεβρωμίσει ο τόπος».
Εκμεταλλευόμενοι την κρίση που πλήττει τους έλληνες πολίτες, τα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν το παρών, υποκαθιστώντας ακόμη και το κράτος!
Όπως γράφει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», στα Δωδεκάνησα και την Εύβοια, οι περιφερειακές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής άνοιξαν τηλεφωνικές γραμμές και καλούν τους πολίτες να αναφέρουν κρούσματα παράνομης απασχόλησης σε βιομηχανικές και ξενοδοχειακές μονάδες!
Πάντως, μέχρι στιγμής, το κάλεσμα δεν έχει τύχει μεγάλης αποδοχής, καθώς οι σχετικές καταγγελίες είναι μόλις 50. Όπως λέει μέλος της Χρυσής Αυγής, «οι καταγγελίες θα ελεγχθούν και θα κοινοποιηθούν σε επόπτη εργασίας, ΙΚΑ, εφορία και εισαγγελέα».
Κάτοικοι της Εύβοιας δηλώνουν ότι «πρόκειται για ένα σόου της Χρυσής Αυγής. Κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο πίσω από αγαθοεργίες και ενέργειες που δήθεν προστατεύουν τον έλληνα εργαζόμενο».
Πηγή : http://www.newsbeast.gr
Και ερωτώ εγώ : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ????????
quote:Όχι απλά είναι υποχρεωτικό αλλά έχει και κυρώσεις γι΄αυτόν που δε θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα!
Παιδιά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να ψηφίσετε..
αλλά χωρίς διοικητικές κυρώσεις πλέον !

...................
Είναι θέμα εαισθησια να το δεις.
Όπως τα μέλη,
απαιτούν να σηκωθεί ο άλλος για σεβασμό στον αρχηγό,
Είναι θέμα ευαισθησία του (αρχηγού) να πει
εγω δεν ζητάω να σηκώνεται κανείς,
γιατι έχω άλλες αξίες, μεγαλύτερες απο τον επιβλητικο σεβασμό,
Και αυτές, είναι η αλήθεια που σας λέω,
Και όχι να το παίζει πατριάρχης
Σιγα σιγα θα του Φιλατε καυτό χέρι,
Όχι αυτα που σας κρύβω
Απο εκει καταλαβαίνεις το ποιον του ανθρώπου king
Θέλει ανδρείκελα, στρατιώτες και ηλίθιους να εκτελούν προσταγες
Γιατι κανένα σκεπτόμενο άτομο θα υπάκουε ένα μάτσο ηλίθιους
Που κάνουνε πράξεις για τα ματια
Για να τυφλωσουν τους έχοντες ανάγκη
Ποτε?
Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές!!
Γιατι δεν τα έκαναν πριν τρία η πέντε χρόνια?
Τώρα ύστερα τους έπιασε η ευαισθησα,
Τι ωραία ευαισθησία....
Εφιάλτες και προδότες, Ναζι και ΧΑ...το αυτο!
Μου κάνει τρομερή εντύπωση ο παραλογισμός των επιχειρημάτων και ο αστεϊσμός που γίνεται από κάποιους σαν να πρόκειται για δεσποινίδες που είχαν το πρώτο τους φλερτ και προσπαθούν μάταια να κρύψουν τη χαρά τους.
"Τσουβαλοποίηση" των πάντων και όταν έρχεται η στιγμή να δοθούν απαντήσεις, αντί σοβαρών αποκρίσεων βλέπω συμπεριφορές μικρών παιδιών που προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο στον συμμαθητή ή τον δάσκαλο ή το αδερφάκι τους.
Είναι ποτέ δυνατόν ένας σκεπτόμενος άνθρωπος να επαινεί ή να δικαιολογεί τέτοιες πράξεις, πως δήθεν ο άλλος τον εξώθησε ή σήκωσε πρώτος το χέρι του?
Να υποθέσω λοιπόν πως σε παρόμοιες περιπτώσεις για τους συγκεκριμένους "κυρίους" δεν υπήρχε άλλος τρόπος???
Είναι τουλάχιστον θλιβερό, να εξομοιώνεται ο θάνατος κάποιων με συμπεριφορές σαν αυτές για να μπορούν εύκολα να κρυφτούν πίσω τους.
Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο και όποιος προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο απλά προπαγανδίζει.

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Πρακτικά όμως -λόγω μη ύπαρξης οποιονδήποτε ποινικών και διοικητικών κυρώσεων- η υποχρεωτική ψηφοφορία έχει oυσιαστικά καταργηθεί. Πιθανώς -έχω κι εγώ αντικρουόμενες προσωπικές απόψεις πάνω σ'αυτό- αυτή η φαινομενικά "περίεργη" διευθέτηση να είναι και η καλύτερη για τη δημοκρατική φύση του Πολιτεύματός μας.
Υπάρχουν πλείστες πηγές για τα παραπάνω για όποιον θέλει να το ψάξει.
Κάποιες "Συχνές Ερωτήσεις" από το υπουργείο Εσωτερικών

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------