- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Αυτούς θέλετε? Υπάρχει ρεαλιστής άνθρωπος που πιστεύει ότι μπορεί να πάει μπροστά η χώρα με τους υμνητές του Χίτλερ, τους μπράβους skinheads και τους εκσφενδονιστές καρύδων και νερού σε εκπομπές?
Αφού η κοινωνία επιβράβευσε με 17% τους ανθέλληνες μπαχαλάκηδες και τους δίνει δυναμική εξουσίας, κάπου πρέπει να βρούμε καταφύγιο αυτοί οι οποίοι ζητάμε πίσω την Ελλάδα μας... Προσωπικά ούτε ναζί είμαι και στα σαράντα μου χρόνια αισίως, δεν έχω ρίζει ούτε ένα μπουκέτο στην ζωή μου (αν και έχω φάει....).
quote:
Συμφέρει τον τουρισμό μας από τον οποίο ζει ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού πληθυσμού να βγουν οι νεοναζιστές στην εξουσία? Πώς θα διαφημίσουμε το προϊόν μας? Μήπως με καμιά σημαία σβάστικας στην Ακρόπολη? Και μην πει κανείς ότι τη σβάστικα την είχαν και οι αρχαίοι. Το ξέρουμε αυτό αλλά σημασία έχει τι αναμνήσεις ξυπνάει στον σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο το εν λόγω σύμβολο και όχι οι καταβολές του.
Συμφέρει τον τουρισμό μας η εικόνα του μπάχαλου και της αναρχίας/ασυδοσίας που ευαγγελίζονται οι σκληροί πυρήνες του πολιτικού μορφώματος υπό τον τίτλο ΣΥΡΙΖΑ ???
Να πληρώνουν οι τουρίστες διακοπές για Αθήνα και να τους προσφέρεται Καράτσι ??? Ατυχές το παράδειγμα΄για το τουρισμό, γιατί αν πιάσουμε ένα-ένα επιχειρήματα και αντεπειχηρήματα θα χρειαστούμε νέο θέμα για να τα αναπτύξουμε.... Στην Ολλανδία (που αν δεν απατώμαι σε κάποιο παλαιότερο θέμα την είχες αναφέρει ως παράδειγμα - μπορεί να κάνω και λάθος) στον κυβενρητικό συνασπισμό συμμετείχε ακροδεξιό-εθνικιστικό κόμμα. Είδες να επιρρεάζεται ο τουρισμός της ???? Και όχι μόνο στην Ολλανδία....
Οταν μου λένε ότι οι χρυσαυγίτες είναι φασίστες, τους ρωτάω τί είναι φασισμός.
Χαααχαχα! Εκεί κσεκινάει το γέλιο!
Σας φτειάχνει την ημέρα

quote:
Πάντως παιδιά, το διασκεδάζω πολύ με τους συναδέλφους μου και τους γνωστούς μου.
Οταν μου λένε ότι οι χρυσαυγίτες είναι φασίστες, τους ρωτάω τί είναι φασισμός.Χαααχαχα! Εκεί κσεκινάει το γέλιο!
δοκιμάστε το
Σας φτειάχνει την ημέρα
χαχα! ναι πολυ αστείο
σου ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ και σε σενα και σε καποιους αλλους όχι να γίνουν κυβερνηση
αλλά να ΖΗΣΕΙΣ με τέτοιους. να φοβάσαι ακομα και για τον τρόπο που αναπνεείς...
επειδή είπες ας πουμε τη φράση "και καλά" (που απο ό,τι είδα την ανεφερε ο Κερρυ Κινγκ κάπου) να σε χτυπάνε με φωνές γιατί η σωστή εκφραση είναι το "δήθεν"
βέβαια είναι πιο ευκολο για τέτοιους όταν είσαι γυναικα...
σε σενα δεν ξερω τι θα έκανε κάποιος για ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ να πεις αυτή την εκφραση... το "και καλα"!
quote:ούτε εσυ μας λες τι είναι φασισμός...

λόγω σεξιστικών υπονοουμένων που στοχεύουν
στη χειραγώγηση της συζήτησης
10/6/2012
λόγω σεξιστικών υπονοουμένων που στοχεύουν
στη χειραγώγηση της συζήτησης
10/6/2012
quote:
δεν έχω ρίζει ούτε ένα μπουκέτο στην ζωή μου (αν και έχω φάει....).
Ε, αν τα λες όπως τα γράφεις θέμα χρόνου ήταν να γίνει και αυτό!
quote:
Είστε βαθειά νυχτωμένοι αν νομίζετε πως όλη αυτή η οργή είναι αποτέλεσμα ψυχασθένειας και ναζιστικής νοοτροπίας....
Όχι, απλά αυτή η οργή είναι εκμεταλλεύσιμη!
Είναι η ίδια οργή που εκμεταλλεύονται και οι αριστεροί για τις δικές τους στρατιές!
Δε διαφέρει ούτε καν το σημείο εκτόνωσης, που είναι ο συνάνθρωπος σου!
Τώρα αν νομίζεις ότι ο μετανάστης (δεν έχουν εισβάλλει όλοι παράνομα, αλλά και έτσι να είναι οφείλεις να εξετάσεις τους λόγους που τους οδήγησαν να προβούν σε αυτή την πράξη) δεν είναι άνθρωπος αλλά υποζύγιο για τις βαριές δουλειές, τότε μην έχεις αμφιβολία ότι θα βρεθούν και άνθρωποι, που λόγο αυτής της αντίληψης σου θα θεωρήσουν προσβολή το ότι αναπνέεις τον ίδιο αέρα μ΄αυτούς!
Ακριβώς αυτή η οργή είναι το νεράκι στο μύλο και για τους μεν και για τους δε!
Είναι πολύ εύκολο να διαλέξεις πλευρά, το δύσκολο είναι να διακρίνεις που έχει δίκιο η κάθε πλευρά!
ΑΙΟΛΟΣ,
quote:
Πάντως παιδιά, το διασκεδάζω πολύ με τους συναδέλφους μου και τους γνωστούς μου.
Οταν μου λένε ότι οι χρυσαυγίτες είναι φασίστες, τους ρωτάω τί είναι φασισμός.
Χαααχαχα! Εκεί κσεκινάει το γέλιο!δοκιμάστε το
Θυμάσαι τη σκηνή με τον Κων/νου να προσπαθεί να περιγράψει το προφιτερόλ;
Ε, κάπως έτσι. Με τη διαφορά ότι δε θέλουμε να το φάμε άνθρωπε μου!
Δεν είναι ανάγκη να ξέρεις τον ορισμό, αρκεί να έχεις μάτια και να περιγράψεις τη νοοτροπία των εκφραστών του!
Macedon
Είχες δίκιο για τη συγκέντρωση, λάθος μου!
Αλλά και εσύ συνεχίζεις να λες ότι λύσσαξαν και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, σιγά!
Ισχύει η ασυλία στα γραφεία των κομμάτων; (ως νομικός θα γνωρίζεις, για να δούμε αν ενισχύονται και οι φήμες που τον ήθελαν να κρύβεται εκεί)
quote:
...λες να την έστειλε κιόλας και της έμεινε απωθημένο;
Edited by - Osmosis on 10/06/2012 13:06:33
quote:Α! Ετσι!
Δεν είναι ανάγκη να ξέρεις τον ορισμό, αρκεί να έχεις μάτια και να περιγράψεις τη νοοτροπία των εκφραστών του!
Χαχα! Ετσι στους βγάζω όλους φασίστες! Κι εσένα μαζί!

Edited by - Αίολος on 10/06/2012 13:25:33
quote:Είσαι ελεύθερος να προσπαθήσεις!quote:Α! Ετσι!
Χαχα! Ετσι στους βγάζω όλους φασίστες! Κι εσένα μαζί!Edited by - Αίολος on 10/06/2012 13:25:33
Αν σου δώσω και πάτημα τόσο το καλύτερο!
Προς το παρόν θα ζήσεις με το βάρος της προσβολής σου στη nays!

quote:
Ε, αν τα λες όπως τα γράφεις θέμα χρόνου ήταν να γίνει και αυτό!
Συνέβη άλλη εποχή, για άλλη αιτία...
Πλέον όμως δεν θα κάτσω με τα χέρια κάτω, να είσαι σίγουρος γι'αυτό...
quote:
Είναι πολύ εύκολο να διαλέξεις πλευρά, το δύσκολο είναι να διακρίνεις που έχει δίκιο η κάθε πλευρά!
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου σε αυτό...
Το ερώτημα που με βασανίζει είναι γιατί με φτάσανε στο σημείο να διαλέξω πλευρά...
quote:
Αλεξ
Νικόμαχε,η σκληρή αλήθεια είναι η εξής,δεν σου φταίει καμία κυβέρνηση αν εσύ είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ για τον εαυτό σου,αν δεν μπορείς να βρείς μια δουλειά επειδή τεμπελιάζεις,αν δεν έχεις υγεία γιατί δεν σέβεσαι το σώμα σου κοκ.Είναι υπεκφυγές φίλε μου,η νεα τάξη πραγμάτων υπάρχει για εμάς και μας βλάπτει μόνο αν εμείς δώσουμε το δικαίωμα να το κάνει.Πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους αυτη την κακιά συνήθεια να φορτώνουμε στους ΑΛΛΟΥΣ την κατάληξη των ΔΙΚΩΝ μας λαθών.
Αλεξ,τι θα έλεγες να το ξανασκεφθείς αυτο που έγραψες?
Μήπως υπάρχει περίπτωση,να παραδεχθείς ότι έγραψες...μαλακία?![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Είναι φασιστικό να ορίζεις αυθαίρετα ότι σε βολεύει "φασισμό".
Ιδιοτελές και ανόητο ναι θα ήταν (αν το είχα κάνει, απλά παρέλειψα τα ευκόλως εννοούμενα.) , όμως αν προσπαθούσα να στο επιβάλλω τότε σίγουρα!
Ακόμα και πλαγίως όπως κάνεις εσύ.
Για να καταλάβεις αυτό το περί νοοτροπίας που έγραψα.
KERRY KING
quote:Ίσως γιατί δε σε απασχόλησε το ερώτημα, γιατί πρέπει να διαλέξεις πλευρά!
Το ερώτημα που με βασανίζει είναι γιατί με φτάσανε στο σημείο να διαλέξω πλευρά
quote:
Αλεξ,τι θα έλεγες να το ξανασκεφθείς αυτο που έγραψες?Μήπως υπάρχει περίπτωση,να παραδεχθείς ότι έγραψες...μαλακία?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Για σένα,όντως μαλακία έγραψα.Αφού αυτό πιστεύεις.![]()
![]()
quote:
Ίσως γιατί δε σε απασχόλησε το ερώτημα, γιατί πρέπει να διαλέξεις πλευρά!
Αν μπεις στο κόπο να διαβάσεις όλα τα ποστ μου θα καταλάβεις γιατί διάλεξα πλευρά....
quote:
Το πρόβλημα είναι οτι το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι τόσο έξυπνο που μας παγιδεύει απο όλες τις πλευρές.Σου λέει, "Δεν θες η χώρα σου να γίνει Ισλαμαμπαντ; Ε τότε θα έχεις ελληνοναζί"
Μετά το ίδιο σύστημα έρχεται και σου λέει:
"Δεν θες να έχεις ναζισμό; Ε τότε θα έχεις Ισλαμαμπαντ"Και το ίδιο ακριβώς γίνεται με το μνημόνιο....
Εμείς δεν πρέπει να υποκύψουμε σε αυτό το δίλημμα.
Μια ζωή ψηφίζαμε το "μη χείρον"
πού μας έβγαλε αυτό;
Πού μας έβγαλε αυτή η νοοτροπία; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ;
Επομένως, αν δεν συμφωνείται με το δίλημμα και ΔΕΝ ξέρετε τι άλλο να ψηφίσετε (αν και υπάρχουν άλλα κόμματα) τότε ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
Εμένα η λογική μου, μου λεει: Αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στους ψυχάκιδες και σε αυτούς εξαιτίας των οποίων βρίσκονται οι ψυχάκιδες στη βουλή, ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!Αν η λογική η δικιά σας λέει κάτι άλλο.. καλώς
![]()
Edited by - stiv on 10/06/2012 17:06:23