ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Natural Cleaning Craft - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Natural Cleaning Craft - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
20/06/2011, 15:11:16
quote:
Admin

Δεν υπήρχε λοιπόν κανένας λόγος για μία τέτοια δήλωση από πλευράς του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ και αυτή μόνον περιτή και βλαβερή αναστάτωση θα μπορούσε να δημιουργήσει.

[...]

Και ερχόμενος, με αυτήν λοιπόν την αφορμή, στα ζητήματα που αφορούν αυτή τη διαιωνιζόμενη διαμάχη ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ<>zip, να αναφερθώ και στο "φλέγον" ζήτημα του λογαριασμού "Πελεγκρίνο", που σίγουρα είναι ύποπτος, παρότι -για να είμαστε δίκαιοι- έχει συμμετάσχει και αρκετές φορές με "κανονικές απόψεις" σε συζητήσεις.

Με την έως τώρα λοιπόν ανάλυση, ο λογαριασμός αυτός δεν φαίνεται να συσχετίζεται τεχνικά με υπολογιστή και IPs του zip και η διερεύνηση τείνει να υποδείξει την εμπλοκή άλλων Μελών.

Ευχαριστώ πολύ, Admin.

Περιμένω τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ, να αναλάβει - όπως είπε - τις ευθύνες του και να ζητήσει συγνώμη - όχι από μένα, εγώ την συγνώμη του δεν την θέλω - αλλά από όλα τα υπόλοιπα μέλη των forums του esoterica.gr γι' αυτήν την αναστάτωση που προκάλεσε.

quote:
Admin

Παρακαλούμε πάρα πολύ τους άμεσα εμπλεκόμενους να αποφύγουν τις οποιεσδήποτε ακρότητες, όπως για παράδειγμα ήταν αυτή η κατάθεση των εντελώς απαράδεκτων πρόσφατων μηνυμάτων από πλευράς zip.

Ζητάω συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου και για την αποστολή αυτών των μηνυμάτων, αλλά όλα έχουν το όριό τους. Και μέσα σ' αυτά, είναι και η υπομονή ...

Επί της ευκαιρίας, θα ήθελα σε παρακαλώ να έχω & μια τοποθέτηση από πλευράς σας σχετικά με τα υπόλοιπα που αναφέρω, δηλ. για τις εντελώς απρόκλητες φραστικές επιθέσεις που δέχτηκα από τον NIKOMAXO σε topics που ούτε καν συμμετείχα!

Edited by - zip on 20/06/2011 15:21:18

20/06/2011, 15:37:34
O ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
δεν σκοπεύει να αναμιχθεί περισσότερο στο θέμα.
Η στάση της διαχείρησης τον κάλυψε πλήρως.
Η διπλή υπόσταση του λογαριασμού Πελεγκρίνο,είναι
προφανώς αδύνατον να ανιχνευθεί τεχνικώς και έτσι,
οποια αμφιβολία παραμένει,είναι δια εσωτερική κατανάλωη
και δεν θα βγαίνει πρός το φόρουμ,εκ μέρους μου.

Δέχομαι την συγνώμη σου Ζιπ,για τα οσα φαιδρά έγραψες
τις προάλλες και δεν εχω προσωπικά με τον άνθρωπο Ζιπ,
αλλά με τον χαρακτήρα του,που είναι αυτός που εμφανίζεται
στα κείμενα του φόρουμ.
Στο χέρι σου είναι να τον αλλάξεις,να τον αφήσεις ώς εχει,
ή να τον κάνεις χειρότερο.

Συγνώμη για την αναφορά μου σε διπλούς λογαριασμούς σου,
θα ζητήσω μόνο αν δείξεις δείγματα σωφρονισμού και σταματήσεις
αυτές τις δήθεν,εξυπνάδες του τύπου [κοιτάξτε ο admin με
απαλάσσει,δεν είμαι διπλός λογαριασμός] και ο Νικόμαχος πρέπει
να μου ζητήσει συγνώμη!!!

Και μόνο οτι υποτιμάς την νοημοσύνη μας,είναι δείγμα οτι θέλεις
να διαιωνίσεις την κόντρα.

Οχι όμως με δική μου συμμετοχή.Κάνε το μόνος σου.
Η στάση μου θα είναι πάντα αμυντική.

Δεν θα σου επιτίθεμαι,αλλά και δεν θα κάνω πίσω σε δικές σου
επιθέσεις.Πιστεύω οτι η διαχείρηση θα μου αναγνωρίσει αυτό το
δικαίωμα.

Επομένως η μπάλα είναι στην περιοχή σου!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/06/2011, 15:46:33
quote:
να αναφερθώ και στο "φλέγον" ζήτημα του λογαριασμού "Πελεγκρίνο", που σίγουρα είναι ύποπτος, παρότι -για να είμαστε δίκαιοι- έχει συμμετάσχει και αρκετές φορές με "κανονικές απόψεις" σε συζητήσεις.
Γιατί είμαι σίγουρα ύποπτος;

Το "φλέγον" Admin είναι κατά φαντασίαν. Δημιουργήθηκε εκ του μη όντος επειδή έτσι βόλευε τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ (κι επειδή τσιμπαγε ασύστολα). Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της εμπλοκής μου ώστε ν' απολογηθώ.
Θα προσπαθήσω όμως για λόγους σεβασμού και για να σταματήσει αυτή η ανοησία.
Δεν παραβίασα τον κανονισμό λειτουργείς του φόρουμ, εκτος από τους χαρακτηρισμούς "αγαθιάρη" για τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ - δεν είναι τόσο τρομερό, τον έχουν πει και χειρότερα, και αν αληθευει δεν ειναι χαρακτηρισμος αλλά ιδιότητα - και "τσατ" την Ναρκισα με τα 3 φάσκελα.
Γιατί τέτοιο κόλλημα μαζί μου; Επειδή ετσι γουστάρει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ; Μηπως δεν ειναι τόσο "αγαθιάρης";

Απορια: γιατί είναι εντός εισαγωγικών το "κανονικές απόψεις"; Δεν σου φανταζουν για κανονικες; αν διαφωνείς σε κάτι δικό μου, γιατι δεν το καταθέτεις;
Πιό κανονικές είναι (πχ) του Εαρινού, του zip, του Dr Jekyll Mr Hyde, ή, κυρίως του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ;;

quote:
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τον ίδιο τον Πελεγκρίνο, για το ποια είναι η πραγματική σκοπιμότητα -ή σκοπιμότητες- της συμμετοχής του;

Εδω θα πρέπει να μου διευκρινησεις σε πιό θέμα. Στο αχλαδότυρο είναι για πλάκα. Γι αυτό υπάρχει, και δεν φταίω εγώ αν τσιμπάνε οι "αγαθιάρηδες". Στις αλλες ενότητες, για τον ίδιο λόγο με σχεδόν όλους τους άλλους. (εξαιρούνται οι μαϊντανοί.) Για να συμπληρώσω.

Αλλη απορία: Γιατί δεν ρωτας όλους το ίδιο; Είσαι προκατηλημενος μαζι μου;
Γιατί δεν ρωτας τα τσατ;

Να συμπληρώσω ολοκληρώνοντας, ότι υπάρχει και άλλοι λόγοι να έχει κάποιος διπλό λογαριασμό, εκτός από τις ανοησίες Dr Jekyll Mr Hyde και του zip που, μιας και είναι οι πρωτοι διπλοί, περιγράφουν τους εαυτούς των.
Ο Κωστας, παραδείγματος χαριν, που χαζολογάει μόνιμα στο αχλαδοτυρο, δεν θα ελαμβανετο σοβαρά στη "ΓΝΩΣΗ" ακόμα κι αν δεν έλεγε βλακειες. Θα επρεπε να μπει με ενα νικ χωρις ιστορία.
Χωρίς παρελθόν.

δεν ειμαι ο zip ενταξει;

20/06/2011, 15:51:05
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Συγνώμη για την αναφορά μου σε διπλούς λογαριασμούς σου, θα ζητήσω μόνο αν δείξεις δείγματα σωφρονισμού και σταματήσεις αυτές τις δήθεν,εξυπνάδες του τύπου [κοιτάξτε ο admin με απαλάσσει,δεν είμαι διπλός λογαριασμός] και ο Νικόμαχος πρέπει να μου ζητήσει συγνώμη!!!

Δεν θέλω τη συγνώμη σου, στο επαναλαμβάνω. Μάθε να διαβάζεις τα μηνύματα που γράφονται!

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Δέχομαι την συγνώμη σου Ζιπ,για τα οσα φαιδρά έγραψες τις προάλλες και δεν εχω προσωπικά με τον άνθρωπο Ζιπ, αλλά με τον χαρακτήρα του,που είναι αυτός που εμφανίζεται στα κείμενα του φόρουμ. Στο χέρι σου είναι να τον αλλάξεις,να τον αφήσεις ώς εχει, ή να τον κάνεις χειρότερο.

Η συγνώμη μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ - μην κολακεύεσαι. Για σένα εξακολουθώ να έχω την ίδια γνώμη πως είσαι τενεκές και πολύ μεγάλο τσογλάνι.

H συγνώμη μου είναι προς την Διαχείριση και προς την ομάδα των υπευθύνων του esoterica.gr, καθώς και προς όλα τα υπόλοιπα μέλη για το ύφος των μηνυμάτων μου που αναγκάστηκαν να διαβάσουν - και που συνεχίζουν να διαβάζουν εξ' αιτίας σου και εξ' αιτίας τις ανικανότητάς σου να ερμηνεύσεις τα ολοφάνερα!

Από την μεριά μου καταλαβαίνω απόλυτα το γεγονός πως τα υπόλοιπα μέλη δεν είναι υποχρεωμένα να διαβάζουν δικά μου υβριστικά μηνύματα προς εσένα, και τους ζητώ συγνώμη γι' αυτό - όπως και από την Διαχείριση - αλλά η αγανάκτησή μου έχει φτάσει στο έπακρο. Έφτασες σε σημείο να γράψεις για το ακόλουθο μήνυμά μου :

quote:
zip, Απεστάλη: 18/06/2011

Εδώ και τόσες μέρες, παρακαλώ τη Διαχείριση να βγει και να πει πως δεν είμαι διπλός λογαριασμός. Δηλ. συγνώμη ρε Admin, είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό ; Δεν μπορείτε να το επιβεβαιώσετε τεχνικά δηλ. ;;; Στο ζητάω για ακόμη μία φορά. Σε παρακαλώ Admin, έλεγξε αν είμαι διπλός λογαριασμός και αν ο λογαριασμός "zip" είναι ίδιος με τον λογαριασμό "Πελεγκρίνο". Σε παρακαλώ.

πως είναι τάχαμ υποκρισία να το ζητάω εγώ αυτό από τον Admin.

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, Απεστάλη: 18/06/2011

Ξέρεις καλά οτι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. ποιόν πας να εντυπωσιάσεις? Υποκρισία!!!

Συνεπώς, η γνώμη μου για σένα δεν αλλάζει : Είσαι πολύ μεγάλο τσογλάνι και μεγάλο κωλοπαίδι.

Edited by - zip on 20/06/2011 16:17:50

20/06/2011, 15:51:21
Εγώ πάλι, δεν έχω κανένα πρόβλημα που με αποκαλείς "τσατ με τα 3 φάσκελα"(), αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω τον λόγο. Επειδή συμμετέχω πολύ συχνά σε θέματα του αχλαδότυρου, συζητώντας "χαλαρά"?

20/06/2011, 15:52:40
Admin

Είναι απολύτως κατανοητή η θέση σου απένταντι στην
διαμάχη μεταξύ των μελών.
Είσαι απόλυτα κατανοητός σε αυτα που έγραψες και σε
αυτά που δεν έγραψες.

Κρίνεις οτι η παρουσία του Ζιπ στις σελίδες του φόρουμ
είναι απαραίτητη και καλά κάνεις.Οντως είναι.
Κρίνεις όμως και την δική μου παρουσία το ίδιο απαραίτητη
και δεν επιθυμείς την διαγραφή κανενός.

Φαίνεται αυτό απο:

quote:
Admin
Επαναλαμβάνω την πεποίθησή μας πως μας είναι δυνατόν να βγάλουμε κάτι πραγματικά δημιουργικό ακόμη και από μία τέτοια κατάσταση.

Ελπίζω και επιθυμώ να εχεις δίκιο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/06/2011, 15:58:08
zip
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

3385 Μηνύματα Απεστάλη: 20/06/2011, 15:51:05 Εμφάνιση Προφίλ Στείλτε Email στον Συγγραφέα Send zip a Private Message Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Δέχομαι την συγνώμη σου Ζιπ,για τα οσα φαιδρά έγραψες τις προάλλες και δεν εχω προσωπικά με τον άνθρωπο Ζιπ, αλλά με τον χαρακτήρα του,που είναι αυτός που εμφανίζεται στα κείμενα του φόρουμ. Στο χέρι σου είναι να τον αλλάξεις,να τον αφήσεις ώς εχει, ή να τον κάνεις χειρότερο.

Η συγνώμη μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ - μην κολακεύεσαι. Για σένα εξακολουθώ να έχω την ίδια γνώμη πως είσαι τενεκές και πολύ μεγάλο τσογλάνι.

H συγνώμη μου είναι προς την Διαχείριση και προς την ομάδα των υπευθύνων του esoterica.gr, καθώς και προς όλα τα υπόλοιπα μέλη για το ύφος των μηνυμάτων μου που αναγκάστηκαν να διαβάσουν.

==============================================================

Οπως βλέπεις Admin η κατάσταση διαιωνίζεται!
Πές μου,πώς να αντιδράσω σε αυτή την νέα πρόκληση!
Κάνεις καλή προσπάθεια πυρόσβεσης,αλλά η φωτιά είναι
απο πετρελαιοπηγή!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

20/06/2011, 16:01:55
quote:
Να συμπληρώσω ολοκληρώνοντας, ότι υπάρχει και άλλοι λόγοι να έχει κάποιος διπλό λογαριασμό, εκτός από τις ανοησίες Dr Jekyll Mr Hyde και του zip που, μιας και είναι οι πρωτοι διπλοί, περιγράφουν τους εαυτούς των.
Ο Κωστας, παραδείγματος χαριν, που χαζολογάει μόνιμα στο αχλαδοτυρο, δεν θα ελαμβανετο σοβαρά στη "ΓΝΩΣΗ" ακόμα κι αν δεν έλεγε βλακειες. Θα επρεπε να μπει με ενα νικ χωρις ιστορία.
Χωρίς παρελθόν.

Τι εννοείς "περιγράφουν τους εαυτούς τους"
Και τι εννοείς "οι πρώτοι διπλοί" θεωρείς ότι εγώ ή ο Ζιπ είμαστε οι πρώτοι με διπλό λογαριασμό στο φόρουμ (ή νομίζεις ότι είμαστε οι μοναδικοί διπλοί και ενεργοί αυτή τη στιγμή στο φόρουμ;)

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 20/06/2011 16:10:44

20/06/2011, 16:14:16
quote:
Πελεγκρίνο

Δημιουργήθηκε εκ του μη όντος επειδή έτσι βόλευε τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ (κι επειδή τσιμπαγε ασύστολα). Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της εμπλοκής μου ώστε ν' απολογηθώ. Θα προσπαθήσω όμως για λόγους σεβασμού και για να σταματήσει αυτή η ανοησία.

Όπως βλέπεις ΝΙΚΟΜΑΧΕ, ο μόνος που δημιουργεί πρόβλημα είσαι ΕΣΥ. Εσύ το ξεκίνησες αυτό με τους διπλούς λογαριασμούς και τους τάχαμ κλώνους μου. Ως και την Spacegirl την θεωρείς κλώνο μου - είναι έτσι ή δεν είναι ; Επειδή λοιπόν εσύ τσιμπάς σαν ψαρούκλα, δεν σου φταιν' τα υπόλοιπα μέλη ώστε να δημιουργείς αναστάστωση στο forum και να λες Ο'ΤΙ ανοησία και φαντασία θες.

Τσίμπα τώρα το πιπέρι που σου έλεγα ... και ... άντε στη σπηλιά σου στο Βέρμοντ.

Edited by - zip on 20/06/2011 16:16:00

20/06/2011, 16:24:49
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Πές μου,πώς να αντιδράσω σε αυτή την νέα πρόκληση!

α) Τουμπεκί ψιλοκομμένο και β) Πάρε ένα σακίδιο επιβίωσης - U.S κατά προτίμηση - και βουρ για το Βέρμοντ. Και που 'σαι ; Μην καθίσεις 25 μέρες. Κάτσε καλύτερα 25 μήνες!

Το τραγουδάκι σου

Edited by - zip on 20/06/2011 16:27:33

20/06/2011, 16:27:09
quote:
Ζιπ
Τσίμπα τώρα το πιπέρι που σου έλεγα ... και ... άντε στη σπηλιά σου στο Βέρμοντ

Εκει που εσυ δεν είσαι ικανός να πάς!!
Θα...φαγωθείς με τον Ζιπ,γιατί δεν θα υπάρχει άλλος,
παρά μόνον ο εαυτός σου!!
και θα είναι αμείλικτος!
Αντε λοιπόν να σε δώ!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ