ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Great31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AlastisΜέλος
11/03/2003, 02:14:08
Οταν φιλε μου λεει καποιος "ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ" δεν παει να πει οτι δεν μπορει και να ρωτησει?? ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ και περιμενει απαντηση... Την ΑΠΟΨΗ καποιου που ισως γνωριζει ζητησε το παληκαρι να δει αν ισχυει κατι τετοιο ΑΣΧΕΤΑ αν ειναι τραβηγμενο.

Το εαν οτι ακουμε απο καποιον ,ειναι σκουπιδια φιλε μου, ειναι στην κριση του καθενος μας. Εσυ (και ο AVATARGR) σε οτι δεν συμφωνεις λες οτι ειναι σκουπιδια... Αποψη σου, ομως σε κρινουμε και εμεις.

Οτι γραφω δεν το λεω με βαση αυτο που εγραψε ο Wolffaced και δεν με ενδιαφερει αυτη την στιγμη, ειναι ομως μια γενικοτερη παρατηρηση για καποιους...

Και εγω τα περι εσωτερισμου πχ τα θεωρω μπουρδες εν μερει ΑΛΛΑ δεν παρεμβαινω. Το ιδιο θα ηταν καλο να κανετε και οσοι δεν συμφωνειτε με κατι και θελετε αντι να το ψαξετε να το χλευασετε αμεσως. Εσυ δειχνεις οτι τα θεωρεις βλακειες, ομως καποιος αλλος οχι.

Μπραβο στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ο οποιος ΕΨΑΞΕ και απαντησε...

Το ...open minds are better minds! ειναι κατι που θα πρεπει να μας χαρακτηριζει σε αυτα τα forums γενικοτερα. Τιποτα δεν ειναι απολυτο και τα παντα μπορει να ισχυουν...

...open minds are better minds!

EoNΜέλος
11/03/2003, 08:49:55
Εγώ μια φορά στο τρένο άκουσα κατι κυρίες να συζητάνε οτι ο Χίτλερ ήταν Ινδιάνος απο την φυλή των Τσερόκι και οτι οι άλλοι Ινδιάνοι των έδιωξαν επειδή δεν του άρεσε να φοράει φτερα (και πούπουλα) στο κεφάλι.
Αυτός λοιπόν ήρθε με το κοσμοσκάφος του στην Αυστρία αφού πρώτα πέρασε απο την Σελήνη και πήρε εντολές απο τους Φιλανδούς κατοίκους της για το πώς θα εξολοθρεύσει τους Αβορίγινες της Αυστραλίας.
Την πάτησε όμως γιατι ήταν αγεωγράφιτος και μπέρεδεψε τους Αβορίγινες με τους Εβραίους και επειδή ήταν υποχόνδριος και ήθελε όλη την Γερμανία καθαρή τους έκανε vilanova ωστε να έχει και τη Γερμανία πεντακάθαρη αλλά και τον Παρμενίωνα να βρεί ένα σκοπό στην άχαρη και ασήμαντη ζωή του....
Ο χίτλερ δεν έχει πεθάνει ...ακούγονται φήμες οτι την έκανε στο Νεο Μεξικό και άνοιξε γυράδικο μαζί με τον Εlvis και την Merylin Monroe.
Θα επιστρέψει δυναμικά το 2011 μαζί με την ομάδα Ε ωστε να επηρεάσει τον παγκόσμιο γίγνεσθαι ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΕΚΑΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....

παιδιά αυτά δεν τα σκέφτηκα εγώ...οι γριές στο τρένο τα λέγανε...

11/03/2003, 09:20:04
Ο φίλος ΕοΝ, τα είπε ΟΛΑ...
Με τον Παρμενίωνα ΣΑΦΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ σε ότι μας παρέθεσε, έχει άλλωστε ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ επι του θέματος...

Τώρα σε ότι ΕΣΥ φίλε μου είπες, κρατάω το ΕΝ ΜΕΡΗ και θα ήταν καλό να ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ το υπόλοιπο ΕΝ ΜΕΡΗ του Esoterica.gr
Ευνόητο το ΓΙΑΤΙ έτσι δέν είναι;;;

Το ΜΕΡΟΣ κατ'ουσίαν ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ και ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...
ΟΥΤΕ πολιτική... ΟΥΤΕ μπουρδολογοσυνομοσιολογίες, ΕΙΔΙΚΑ όταν στερούντε επιχειρημάτων...

ΞΑΝΑΛΕΩ λοιπόν, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που πλασάρει το ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ η ΤV ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Μ.Μ.Ε καλό θα ήταν να τα κρατάτε για τον ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ...
Εάν ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα ερευνήσετε, ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΩΤΑ και καλοδεχούμενο ΚΑΘΕ ΠΟΡΙΣΜΑ απο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ...
Μου αρέσει να βλέπω ΕΡΕΥΝΑ και όχι κουτσομπολιά...
Αυτό ΖΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, αν δέν το έχετε καταλάβει...

Παρεπιπτόντος ρίξε και μια ματιά στο θέμα με τίτλο Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΕSOTERICA...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ananasssΜέλος
11/03/2003, 09:44:37
quote:
καταδιώκουν τη μνήμη του και να συκοφαντούν την παρουσία του στην Ιστορία;

Pardon? Δεν πιστεύω στα μάτια μου μερικές φορές το φρούτο... Μα είναι δυνατόν;;;

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

GreatΝέο Μέλος
11/03/2003, 13:25:15
Φιλε κελσο,
Το μονο παντος που δεν λειπει απο το esoterica.gr ειναι η ειρωνια που την διακρινω σε πολλα μελη....πιστευω οτι υπαρχει καλυτερος τροπος να περαστει ενα μηνυμα....

Φιλε παρμενιωνα ευχαριστω για το κειμενο που παρεθεσες.

Ευχαριστω το Esoterica.gr γι αυτο το συντομο διστημα που με φιλοξενησε σαν μελος αλλα δεν μου χρειαζεται πλεον γιατι η πολυ ειρωνεια δεν μου αρεσει......και θα προτεινα στους συντονιστες να προσεξουνε πρωτα τα ατομα που ειρωνευωνται και μετα τα ατομα που μπορει κατα την γνωμη τους να λενε βλακειες...και αμα δεν σας αρεσουνε η μπουρδοσυνομοσιολογιες(οπως λεει ο κελσος) βγαλτε το φορουμ για της συνομοσιες. Ευχαριστω

bubuΝέο Μέλος
11/03/2003, 13:28:08
Ο Χίτλερ είναι το θέμα αν δεν κάνω λάθος... Ελπίζω να μην προκύψει και άλλη δυχόνια στο θέμα αυτό... Μόλις δίαβασα το θέμα που ολοι εσείς έχετε να παραθέσετε κάτι...εγώ πάλι πριν έρθω εδώ έγραφα τις απόψεις μου για ένα άλλο θέμα την ΑΓΑΠΗ...
Για να καταλαγιάσω λίγο τα πνεύματα θα σας έλεγα να κάνετε μία βόλτα στην ΑΓΑΠΗ και να επανατοποθετηθείτε...
Απόψεις παιδιά καταθέτουμε εδώ...κάποιοι έχουν ήδη αποκτήσει μία "σοφία" επιτρέψτε με αγάπη και σε άλλους να αντλήσουν πληροφορίες από αυτούς που ήδη γνωρίζουν.
Να είστε όλοι καλά καλή συνέχεια στο θέμα σας ...

GreatΝέο Μέλος
11/03/2003, 13:38:27
Αγαπητη bubu,
εχεις δικιο αλλα ο κελσος και ο εον(στο συγκεκριμενο θεμα ειναι μονο αυτοι οι 2 αλλα υπαρχουνε πολλοι) εχουνε διαφορετικη αποψη...και το μονο που κανουνε ειναι να ειρωνευοντε....εγω στη αρχη πιστευα οτι μπορει να βρω καποια βοηθεια σε αυτο εδω το φορουμ αλλα...τελικα το μονο που λαμβανω ειναι ειρωνια....(οχι απο ολους).

EoNΜέλος
11/03/2003, 14:12:46
Εγώ αυτά που άκουσα στο τρένο είπα ...

11/03/2003, 14:42:59
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ
Alasti.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.
ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ.
ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ??????

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ????????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΟΝ ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ.

ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ...
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΕΡΩΤΑΜΕ.
ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ Wolffaced ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΣΕ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

beyondΜέλος
11/03/2003, 14:48:17
quote:
Με την ίδια λογική θα λέγαμε ότι και ο Αριέλ Σαρόν είναι κρυπτο-Παλαιστίνιος και καταδιώκει τους Παλαιστινίους για να τους... τονώσει το πατριωτικό αίσθημα! Αυτό που μένει είναι ένα ερώτημα που απευθύνεται στην κοινή λογική:

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΑΝΕΒΑΣΕΙ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΒΛΕΠΕ ΣΑΡΟΝ-ΑΡΑΦΑΤ-ΧΑΜΑΣ...

ReoΜέλος
11/03/2003, 16:44:16
Wolffaced,
Επειδή ελπίζω ότι θα ξανακοιτάξεις εδώ, να δεις τι λένε οι φίλοι σου...
Δεν θέλω να μεταχειριστώ τα μελοδραματικά "Όχι, μη φεύγεις". Πάντως μπορείς να δεις το θέμα πιο ψύχραιμα.
Προσωπικά θα χαρώ πολύ να ξαναδιαβάσω δικά σου πράγματα. Αν ένας διαφωνεί μαζί σου -δικαίωμά του- αλλά αν οι πολλοί συμφωνούν, τίνος τη χάρη θα κάνεις;
Φιλικά και σε αναμονή, Reo.